- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.141
Ahhh canım benimm, yüreklerimiz pır pır. Eşin görevde olduğu için mi görüşemediniz, asker veya polis mi? Senin 3. Bebeğin mi maşallah yaa, diğerlernde genel anestezi mi oldun? Ben de belden uyuşturma istiyorum, o videolar beni de çok duygulandırıyorŞu sezeryan doğumları görüyorum bebekleri annelerinin üzerine koyuyorlar koklayıp opuyorlar ona dayanamıyorum nazende hayat hikayelerini dinliyorum ona çok etkileniyorum ne kadar kacsamda çıkıyor karşıma eşim yanımda değil tek başımayım doğuma yetisebilcekmi onu düşünüyorum koca 7 ay geçti bir kere görüştük bide nasip olursa doğumda goruscez bu üçüncü sezeryanim ilk defa bu doğumda korkuyorum genel istiyorum Dr belden uyusma öneriyor onun psikolojisi ayrı üstümde normal doğum yapmadım belden istiyorum ki hem sütüm çabuk gelsin hem bebeğimi ilk ben goreyim birazda onun korkusu var üstümde hayırlısıyla geleydi günlerimiz beklemek daha stresli oldu
Hadi gözününz aydın cok sevindim rabbim ailenim eksikliğini göstermesinMerhaba Güzel Anneler
Allah'a şükür biz eşimle kavuştuk.
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.
Dualarım kabul oldu. Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Bu süreçte yanımda olduğunuz dualarınızda yer verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsunİyi ki Varsınız.
Bebeğimiz bu süreçte hızlı ilerledi 32ye girdik 30 olmamız gerekirken. Dedi hareketli maşallah
Evet arada sızlıyor ama çok ayakta kalma artık baskı yapıyorlarKızlarım merhaba 32+2 yim. Bugün kasıklarım biraz sızlıyor sizde de oluyor mu ? Doktora gidince yine soracağım sizin bilginiz var mı ?
Yalnız hamilelik yaşamak çok zor gerçekten... Yanında annen vs. var mı?Şu sezeryan doğumları görüyorum bebekleri annelerinin üzerine koyuyorlar koklayıp opuyorlar ona dayanamıyorum nazende hayat hikayelerini dinliyorum ona çok etkileniyorum ne kadar kacsamda çıkıyor karşıma eşim yanımda değil tek başımayım doğuma yetisebilcekmi onu düşünüyorum koca 7 ay geçti bir kere görüştük bide nasip olursa doğumda goruscez bu üçüncü sezeryanim ilk defa bu doğumda korkuyorum genel istiyorum Dr belden uyusma öneriyor onun psikolojisi ayrı üstümde normal doğum yapmadım belden istiyorum ki hem sütüm çabuk gelsin hem bebeğimi ilk ben goreyim birazda onun korkusu var üstümde hayırlısıyla geleydi günlerimiz beklemek daha stresli oldu
Ayy bu doktorlarMerhaba kızlar,
Bugün buralarda çok meşhur olan Prof. Dr. Bünyamin Börekçiye gittim..
Adam nazik, iyi fakat bebişin kilosunu bile ağız ucuyla söyledi...
3 kilo olmuş bu arada :)
Doğuma kadar 3 buçuğu geçer dedi. Her şey yolunda çok şükür....
Bana diyo ki bu yaşta sezeryan olursun herhalde :)
Oysa ki daha 34 yaşındayım yanii :))))
İstersen çatı muayenesinden sonra normal içinde fikir sahibi oluruz dedi. Ama çatı muayenesi 38 de oluyormuş. Daha önce yaparsa erken doğuma sebep olabilirmiş...
Ay bu doktorların hepsi başka bir şey diyor.......
Gerçekten ilginçler.... yaş ilerledikçe insanın şeyi mi daralıyor sanki, töbe töbe ya :)Ayy bu doktorlarHepsi ayrı bir dünyada yaşıyor resmen
Yaşla doğum şeklinin ne alakası varmış nasılda stres oluşturuyorlar üzerimizde
İnsan kime inanacağım şaşırıyor ya koskoca Prof dersin birdeMerhaba kızlar,
İstersen çatı muayenesinden sonra normal içinde fikir sahibi oluruz dedi. Ama çatı muayenesi 38 de oluyormuş. Daha önce yaparsa erken doğuma sebep olabilirmiş...
Allah iyiliğini versinGerçekten ilginçler.... yaş ilerledikçe insanın şeyi mi daralıyor sanki, töbe töbe ya :)
Ağrıyı çekemez düşüncesinde gidiyor sanırımAyy bu doktorlarHepsi ayrı bir dünyada yaşıyor resmen
Yaşla doğum şeklinin ne alakası varmış nasılda stres oluşturuyorlar üzerimizde
Maşallah, 3kg karpuzMerhaba kızlar,
Wallahi her gün başka şeyler yaşıyoruz artık ne yaşadığımızı unutup diğer yeni rahatsızlıklara odaklanıyoruzİyi akşamlar kızlar size bişey sormak istiyorum benim karnım gergin ve sertti ama şimdi göbek deliğimin olduğu yer etrağfı baya yumuşadı sizde de öyle olan varmı ?
Aynen canımWallahi her gün başka şeyler yaşıyoruz artık ne yaşadığımızı unutup diğer yeni rahatsızlıklara odaklanıyoruzsola doğru uzan ve ayaklarını uzatıp bacağının altına yastık desteği al dinlenmek çok önemli bu aylarda. Ben koltuğa yapıştım kalkamıyorum artık
Bazı doktorlara nedense sezeryan daha tatlı geliyor sanırım :)Ağrıyı çekemez düşüncesinde gidiyor sanırım
Her doktor kendi dalında bişeyler söylüyor işte
Yada dikmesi biçmesi eğlenceli geliyorBazı doktorlara nedense sezeryan daha tatlı geliyor sanırım :)
Öyle tespit ettim. Acaba daha pahalı diye mi diye düşünüyorum :)
İlk olduğu için acemilik işteAynen canımBiraz dinlenince düzeldi ama insan korkuyor ya
Bebiş arkalara saklanmıştır belki ondandır :)İyi akşamlar kızlar size bişey sormak istiyorum benim karnım gergin ve sertti ama şimdi göbek deliğimin olduğu yer etrağfı baya yumuşadı sizde de öyle olan varmı ?
Ayy yok kuzum ya o zaman 20 Li yaşlarda doğum yapan herkes normal olmalı saçma bi tespit bence biz bebişlerimize kavuşmayı hayal edelim bunlar başa gelince düşünülecek şeylerAğrıyı çekemez düşüncesinde gidiyor sanırım
Her doktor kendi dalında bişeyler söylüyor işte