2022 ikizler burcu anneleri

Ayy yok kuzum ya o zaman 20 Li yaşlarda doğum yapan herkes normal olmalı saçma bi tespit bence biz bebişlerimize kavuşmayı hayal edelim bunlar başa gelince düşünülecek şeyler
Hiç takmıyorum inan doğum şekline yeter ki sağ Salim doğsunlar her türlü iyileşiriz allah'in izniyle

Hiç takmıyorum inan doğum şekline yeter ki sağ Salim doğsunlar her türlü iyileşiriz allah'in izniyle
Çoğumuz aynı fikirdeyiz canım önce sağlık sonrası bebişlere kalmış senin ikiz sezaryen olması zaten senin sürecinin bir parçası allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Maşallah kilosu gayet güzel
Sanki yaşında baya varmış gibi ne alaka hepsi değişik bu doktorlar
Bebiş nasıl isterse öyle gelsin sağlıklı bir şekilde Allah hiçbirimizi eğlendirmesin o yolda

Maşallah kilosu gayet güzel
Sanki yaşında baya varmış gibi ne alaka hepsi değişik bu doktorlar
Bebiş nasıl isterse öyle gelsin sağlıklı bir şekilde Allah hiçbirimizi eğlendirmesin o yolda
Sağol Boncukcuğum,
Amin, aminnn...Doğum şekli ne olursa olsun, hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp bu süreci en güzelinden atlatalım inşallah.

En bıdıklardan biri benimki 32yi gördük şükür ki bugun raporumu aldım. Ben de böyle sayıyordum 7 gün, 3 gün gidip gelicem derken bitti Kuruma misafir gibi gitmek çok güzelmiş ya hele de o kadar sorun yaşayınca ayrı güzel geldi artık darısı hayırlı güzel bir şekilde ve de vaktinde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Raporu devlet hastanesinden aldım kilosunu vs söylemedi ama herhalde 2 kilo olmuştur tam 32 dedi baskıyı sordum normal dedi baş geliş hala artık o minik ayakları tekmelediğinde kaburgalarıma doğru hissediyorum

Sağolasın Miracım... Yeni doğanlar olanlardn almıştım baya, inşallah en az bi kaç ay giyer demi
2-4 defa anca giyer bence canım, ne demişler bebeğin yediği de giydiğide haram yani mecazi olarak çabuk büyüyorlar. Ben yeni doğan olarak abartılı alışveriş yapmadım büyüdükçe sipariş ederim boşa köşede kalacağına

kızlar her yerim ağırıyor bacaklarım belim sırtım boynum basım cok mucadele verdim ama gecmedi 3 yıl sonra ilk defa parol ictim dayanamadım vallahi. Zararı varsa da yapacak bir seyim yok üzgünüm
Ya hayır parolun zararı yok doktor özellikle bana bir kutu yazdı ağrın olursa iç dedi parol dışında kullanma ama. Riskli olsaydı vermezdi de

Kızlarım merhaba 32+2 yim. Bugün kasıklarım biraz sızlıyor sizde de oluyor mu ? Doktora gidince yine soracağım sizin bilginiz var mı ?
Canım günümüz aynı sayılır ben de bir süredir mevcut bu durum özellikle yataktan kalkarken uzun süre oturduktan somra kalktıysam baskı çok oluyor. Bugun sordum doktora gayet normalmiş. Hatta erken doğum olma ihtimali var mı bile dedim. Ağırlaştık artık kilolar taşıyoruz düşününce bebek 2 kilo olsa suyu1 kilo plasenta rahim vs derken yük biniyor

Ya hayır parolun zararı yok doktor özellikle bana bir kutu yazdı ağrın olursa iç dedi parol dışında kullanma ama. Riskli olsaydı vermezdi de
Ben diş ve kulak ağrısı dısında asla ilac kullanmam parolu da en son 3 yıl once falan ictim belki de daha gec. Ama suan bas boyun agrım cok fazla inanın dayanamıyorum bekledim ama gecmedi ilk defa parol ictim baaka çarem yoktu vallahi. Araştırdım parol içilir denildi %90 bende içtim. İçimi rahatlattın sağol canım

Bende en son 2 yıl önce içmiştim. Baktım ağrılarım bazen çekilmiyor içiyorum mecburi şeyler acı çekeceğine iç bedenin rahat etsin
Hiç bişeyde olmaz korkma allahın izniyle.

Kızlar ben henüz hastane çantası hazırlamadım yarın ufaktan hazırlamaya başlayayım diyorum, giyeceğiniz sanbahlık takımını da koydunuz mu acaba fotoğraf çekimi için penye türü çok yumuşak bir kumaş aldım viskon sanırım türü ama kırışır mı acaba yıkayıp ütüleyip askıda mı bekletsem, daha bebenin kıyafetini yıkamamışsın derdine bak demeyin ama bir de kaç müslin ve battaniye koydunuz acaba?

ben de bebeğimi doğurmuştum rüyamda bembeyaz akça pakça bi şeydi göya ayın 13'ünde doğurmuşum

gerçekten artık ruhsal anlamda da zorlamaya başladı
dediğin gibi tam zamanıymış yani

hiçbir şey yapasım yok çünkü

ayy minnoş 3 kilo mu olmuş
maşallah ona

halla hallaahh yaaa ister normal yaparsın ister sezaryen, vucudun el verdiği sürece ve bebek nasıl isterse öyle yaparsın, yaşın ne önemi var Allah aşkına yaa gerçekten hepsi ayrı bi alem gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…