2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar merhaba,
Hepimizin bayramı kutlu ve mutlu olsun. Umarım herkes şenlikli ve eğlenceli bir bayram geçirmiştir :nazar:
@kdv Geçmiş olsun, şimdi nasıl oldun ?

rollercoaster rollercoaster benimde iki gündür midem geceleri fena oluyor. Uzun zamandır olmuyordu...Hatta önceki gün artık yediklerim midemde duramadı :) Ben soğuktan olduğunu düşünüyorum...
Çünkü burası çok soğuk ben de incecik giyindim gezdim ve sonuç midede geceleri iğrenç bir yanma....
Off çok az kaldı yaaa...

Senin 19'u kesin mi... O my got iki hafta mı kaldı....

Ben de yarın farklı bir doktora daha gideceğim bakalım o ne diyecek.... Diğer gittiğim doktor normal doğum diyor, ama çatı muayenesi yapacakmış o zaman daha net olurmuş..

Ay çok az kaldı. @Miracelik16 senin de çok kalmış...
Aslında biz rollercığımla aynıyız ama benim daha doğum tarihim ve şekli belli değil...

Heyecanla bekliyorum... Geceleri zor oluyor gerçekten... Bir de ben geceleri aşırı terliyorum, size de oluyor mu?
Ben gündüz de öyleyim. Normalde evin üşüyeni ben olurdum şimdi serin mi oldu diyolar baktım beni ateş basmış😂😂😂😂 keşke hep böyle olsam yaa üşümeyi hiç özlemedim çok üşürüm ben.
Başka doktor denemen de iyi olmuş belki onu daha çok seversin💓💓💓

iyi ki gittin ama sana değişiklik oldu🎈 hava da bi değişik tatil boyunca kötüydü

bana ilk 25'ine gün vermişti 19'unu ben istedim, o da her şey yolunda olursa ve 3 kiloyu geçerse 19'unda yaparız dedi✌️😍

sorma bu mide beni benden aldı, bugün yine hiç keyfim yok midemden
Evet rollercığım iyi oldu. :dondurma:

3 kiloyu şu an geçmiştir bence, ne zaman kontrolün?

Off mide olayı umarım hamilelik biter bitmez geçer :KK43:

Ben de gece aşırı terliyorum, sonra da sabah kalkınca buz gibi oluyorum. Bir türlü dengeleyemedim şu ısı işini ve bende de inanılmaz ağrı yapıyor üşütme, sanki kaburga kemiklerim ayrılıyor😞😞 bir bayramı daha bitirdik, bi dahakine bebeklerle 🍭❤️

Son düzlükte ağrılar, zorlanmalar, doğuma gün saymalar, kafa karışıklıkları, heyecan, mutluluk, çeşitli kaygılar, korkular… valla ben gün içinde o kadar değişik duygular yaşıyorum içimde. Dışarıya belli etmiyorum ama baya değişik bir dönem. Sen nasılsın canım?
Az kaldı Gugubicim, uygulama bile son 30 gün diyor. O da maxmimum sanırım...

Sen de tarih almıştın değil mi sezeryan için, hangi gün olacak?

İyi Bayramlar Güzeller 🥰
Herkesin zamanı gelmiş valla.
Bugün aniden baş dönmesi ve halsizlik oldu bir anda. Eşim hemen uzandırdı ayaklarımı kaldırdım yarım saate duzeldim Allah'a şükür. Tansiyonum düştü sanırım. Gelsin şu bebeklerde bitsin sorunlar 🥰🥰🥰🥰
Ufaktan bi sarsmış bebiş seni... Hamilelikte her an her şey olabiliyor... :KK49:
Umarım bebişler gelince sorunlar biter....:)

Ben gündüz de öyleyim. Normalde evin üşüyeni ben olurdum şimdi serin mi oldu diyolar baktım beni ateş basmış😂😂😂😂 keşke hep böyle olsam yaa üşümeyi hiç özlemedim çok üşürüm ben.
Başka doktor denemen de iyi olmuş belki onu daha çok seversin💓💓💓
Yaa mügecim hep böyle olmak mı... O my got... Ben hiç istemem :)
Gerçi gündüz sorun yok ama gece askılıyla yatmama rağmen nasıl terliyorum şoklardayım...
Yaz da geliyo bi de düşünsene böyle ateşli ateşli :))

Bakallım bu doktor ne diycek... Senin kontrol ne zaman kuzucum :spor:

Ben de gece aşırı terliyorum, sonra da sabah kalkınca buz gibi oluyorum. Bir türlü dengeleyemedim şu ısı işini ve bende de inanılmaz ağrı yapıyor üşütme, sanki kaburga kemiklerim ayrılıyor😞😞 bir bayramı daha bitirdik, bi dahakine bebeklerle 🍭❤️

Son düzlükte ağrılar, zorlanmalar, doğuma gün saymalar, kafa karışıklıkları, heyecan, mutluluk, çeşitli kaygılar, korkular… valla ben gün içinde o kadar değişik duygular yaşıyorum içimde. Dışarıya belli etmiyorum ama baya değişik bir dönem. Sen nasılsın canım?
Bende aynı bı gün çok iyiyim sanki hamile değil kadar birgün çok halsizim kasık ağrısı mide yanması belimden çok kalcamda ağrı oluyor sabaha kadar terden uyuyamama duygusalligim tavan yapmış iki güne bir ağlamadan duramıyorum @roollercoaster gibi erkene almayı bile istiyorum doğumu kontrolum 12 gün sonra bklm en son birbucuktu du kilosu insallh iyi olmusturda banada erknden verir

bilmiyorum ki çok değişik hissediyorum

birazcık ağırlaştım zamanın bi an önce geçmesini istiyorum galiba🙈 şimdiye kadar iyiydi ama şimdiden sonra artık ben tamamım diyorum😂
Günydın canımcım💕
Gördüğn gibi ya gece uyuyamıyorum, ya da erkenden kalkıyorum 😁
Gerçektem son 1aya girince zormuş.. eğilmesi, kalkması, yatmak, kalkmak, uyuyamamak....Demekki "ağırlaşma" dedikleri buymuş...😅
19'u perşembe gününe denk geliyor, tam 2 hafta sonra😎😎😎
Bundan 2 hafta sonra bebişini kokluyor olmak..... Ooowww müthişşşş🤩😘👨‍👩‍👦🐥

Bende aynı bı gün çok iyiyim sanki hamile değil kadar birgün çok halsizim kasık ağrısı mide yanması belimden çok kalcamda ağrı oluyor sabaha kadar terden uyuyamama duygusalligim tavan yapmış iki güne bir ağlamadan duramıyorum @roollercoaster gibi erkene almayı bile istiyorum doğumu kontrolum 12 gün sonra bklm en son birbucuktu du kilosu insallh iyi olmusturda banada erknden verir
Günaydın 🌷
Haklısın gerçekten bazen yoruyor...
Sen yine de ağlamamaya çalış, bebişte üzülür sen ağlarsan annesi😘

Merhaba Güzel Anneler ♥️
Allah'a şükür biz eşimle kavuştuk.
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.
Dualarım kabul oldu. Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Bu süreçte yanımda olduğunuz dualarınızda yer verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun 🥰 İyi ki Varsınız.
Bebeğimiz bu süreçte hızlı ilerledi 32ye girdik 30 olmamız gerekirken. Dedi hareketli maşallah 🧿
Gözün aydın canım🌼🌼

Selamlar ✋
Herkes iyidir inşallah. Gelecek hafta kontrolüm var 11 mayısa. Bir de yarına kontrolüm var özelden başka bir doktora. Herşey iyi olsun hayatımızda inşallah sağlıkla bitirelim bu süreci. Bu gece rüyamda hızlı hızlı koşuyorum merdivenlerden atlıyorum sınava yetişmek için🤭 nasıl özlemişim koşmayı hızlı hareket etmeyi merdivenleri üçer beşer atlamayı 😁 uyandığımda ayaklarım bacaklarım sızlıyordu çok yoruldum diye uyanmışım😄😄

Günydın canımcım💕
Gerçektem son 1aya girince zormuş.. eğilmesi, kalkması, yatmak, kalkmak, uyuyamamak....Demekki "ağırlaşma" dedikleri buymuş...😅
Maşallah 🧿🧿🧿

Yaa mügecim hep böyle olmak mı... O my got... Ben hiç istemem :)
Gerçi gündüz sorun yok ama gece askılıyla yatmama rağmen nasıl terliyorum şoklardayım...
Yaz da geliyo bi de düşünsene böyle ateşli ateşli :))

Bakallım bu doktor ne diycek... Senin kontrol ne zaman kuzucum :spor:
Haftaya cuma🌈🌈🌈🌈
Her hafta çağırsa artık keşke yaa🙉 şimdilik 2 haftada bir çağırıyor.
Çok değil iki haftaya buralar bebek kokacak kızlar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

bilmiyorum ki çok değişik hissediyorum

birazcık ağırlaştım zamanın bi an önce geçmesini istiyorum galiba🙈 şimdiye kadar iyiydi ama şimdiden sonra artık ben tamamım diyorum😂

Günydın canımcım💕
Son ayın cilvesi de bu galiba, iyice zorlayıp bir an önce bebişlere kavuşma isteğiyle dolmamızı sağlıyor. Çok çok rahat olsak bu kadar koşarak gidemezdik doğuma. Hepimize bir doğsun artık isteği yüklenmeye başladı😅😅
Ahhh rollercoaster rollercoaster canım son kontrol dedin ya bi duygulandım 🥲 anestezi uzmanıyla da görüşürsünüz o zaman bu defa. Benim de 14 mayısta randevum, sondan bir önce diye düşünüyorum.

Selamlar ✋
Herkes iyidir inşallah. Gelecek hafta kontrolüm var 11 mayısa. Bir de yarına kontrolüm var özelden başka bir doktora. Herşey iyi olsun hayatımızda inşallah sağlıkla bitirelim bu süreci. Bu gece rüyamda hızlı hızlı koşuyorum merdivenlerden atlıyorum sınava yetişmek için🤭 nasıl özlemişim koşmayı hızlı hareket etmeyi merdivenleri üçer beşer atlamayı 😁 uyandığımda ayaklarım bacaklarım sızlıyordu çok yoruldum diye uyanmışım😄😄
Ay rüyan gergin ama koşmayı nasıl özlediysek bana da şahane geldi okurken. Ben de zıplamak istiyorum, göbeğimin üstüne üstüne yatmak, saatlerce yürümek, aç aç kahve içmek😅😅😅

Günaydın 🌷
Haklısın gerçekten bazen yoruyor...
Sen yine de ağlamamaya çalış, bebişte üzülür sen ağlarsan annesi😘
Şu sezeryan doğumları görüyorum bebekleri annelerinin üzerine koyuyorlar koklayıp opuyorlar ona dayanamıyorum nazende hayat hikayelerini dinliyorum ona çok etkileniyorum ne kadar kacsamda çıkıyor karşıma eşim yanımda değil tek başımayım doğuma yetisebilcekmi onu düşünüyorum koca 7 ay geçti bir kere görüştük bide nasip olursa doğumda goruscez bu üçüncü sezeryanim ilk defa bu doğumda korkuyorum genel istiyorum Dr belden uyusma öneriyor onun psikolojisi ayrı üstümde normal doğum yapmadım belden istiyorum ki hem sütüm çabuk gelsin hem bebeğimi ilk ben goreyim birazda onun korkusu var üstümde hayırlısıyla geleydi günlerimiz beklemek daha stresli oldu

X