2022 ikizler burcu anneleri

Selam kızlar uyku durumları nasıl ben uykular haram oldu modundayım ayaklarım bacaklarım belim her 1 yerim ağrıyor zor dalıyorum artik sağa yatiyorum sag kaburga sola donuyorum sol kaburga derken tepise tepise uyuyoruz oğluşla

hadi hayırlı olsun

keşke daha uzun olsa hamilelik izni
çünkü doğurmadan zaten ihtiyacımız var, bu aylarda idrar kaçırma ihtimali oluyor, kusuyoruz, bel ağrısı , uyku sorunu vs bir sürü çalışmayı engelleyici olay

e bebeği de 6 ay emzirmek şart

kesinlikle hamilelik izni çok yetersiz

Bende haftaya yıkarım cicileri. Sadede hastane çıkışı 31mayısta gelecek dedim.xinsiyet değişir filan tırstım Bir beyaz kısa dantel elbisem vardı onu giyerim ertesi gün çekimde. Babaya da gömlek mis :)

Hamile destek yastığın yoksa facia desteksiz organlar resmen birbirine giriyor

Bizimde uykumuz kaçıyor ama yine uyuyoruz maalesef az kaldı zâten

Hamile destek yastığın yoksa facia desteksiz organlar resmen birbirine giriyor

Bizimde uykumuz kaçıyor ama yine uyuyoruz maalesef az kaldı zâten
Destek yastığı almamıştım kizimdada bundada karın yastığım var hamile. Bir de bacak arası. Ama her yerim inceden inceye ağrıyor hala çalışıyorum e kızıma da ilgi alaka derken gece nasıl dalıyorum bende bilemiyorum

ben 4 müslin 2 de battaniye koymuşum

eve geçtiğinde rahat rahat yaparsın, istersen askıda beklet, ben ütüleyip koydum kırışır diye de şöyle düşünmüştüm; ayaklı ütüler var ya askıda ütülüyosun kiwi'nin ondan koydum çantaya kırışırsa iki dakika üstünden geçerim dedim

benim sorunum da midemle, hepimizin uyuyamama derdi farklı

Oh maşallah yaaa 3 kilo tosuncuk yaşla ne alakası var sezaryen doğumun saçmalamış, kendini nasıl rahat hissediyorsan yapabilirsin sağlık koşulların el verdiği sürece.
İyi akşamlar kızlar size bişey sormak istiyorum benim karnım gergin ve sertti ama şimdi göbek deliğimin olduğu yer etrağfı baya yumuşadı sizde de öyle olan varmı ?
Benim de bazen sert olan yer bazen boş oluyor, sabahları daha yumuşak mesela, akşam yorulunca sert. Dinlenme yorulma durumunda da değişiyor.
Bazı doktorlara nedense sezeryan daha tatlı geliyor sanırım :)
Öyle tespit ettim. Acaba daha pahalı diye mi diye düşünüyorum :)
Çünkü saati dakikası belli geliyor cırt cırt yapıp kapatıyor. Normal doğumda gece de tatil günü de çağırılabilir, daha uzun süre bekleyebilir… belirsizlik istemez tabi çoğu dr
kızlar her yerim ağırıyor bacaklarım belim sırtım boynum basım cok mucadele verdim ama gecmedi 3 yıl sonra ilk defa parol ictim dayanamadım vallahi. Zararı varsa da yapacak bir seyim yok üzgünüm
Hiç bişey olmaz canım, ben aşılardan sonra da içtim baş ağrımda da içtim parol. Hatta doktorum yazdı içmem için. İçin rahat olsun
Gözün aydın canım maşallah minik kuşa yaa en bıdığımız bile kocaman bebiş artık, çok şükür bugünlere kavuştuk
Hazır izne ayrılmışken hemen hazırla canım, ben de 30 31. Haftalarda hazırladım. 33. Hafta beni yordu baya, bundan sonra zorlanmaya başladım. Ben fotoğraf için aldığım takımı ütüledim askıda duruyor, onun dışındaki giyeceklerimi koydum çantaya. Bebeğin tüm eşyalarını yıkayıp ütüleyip çıtlı buzdolabı poşetlerine ayırdım, üzerlerine etiket yapıştırıp içeriklerini ve ne zaman kullanılacağını yazdım.
1 büyük (beşiğin altına sermek için) 2 orta 1 küçük müslin, 1 penye örtü, 1 nohut battaniye koydum.
Magnezyum içmeden uyuyamıyorum ben de canım. Yatmadan 1 saat önce alınca daha rahat uyuyorum. Sadece sola yatmama izin var bir de benim, her yerimi yastıklarla destekleyip duruyorum Doğum sonrasına hazırlık gibi bu maraton, sen daha iyi bilirsin kızdan

Kızlar çok sağolun tavsiyeler için bana kalsa 1er battaniye müslin koyarmışım zaten hem düzenleyici hem de kilitli poşet aldım çokça. Annem gelesiye yanımda eşim olacağı için malzemelere hakim olması adına etiket olayı da çok mantıklı Kullanılmayan da bizimle döner temiz temiz. Benim hastane ile ev arası 1 saat civarında olduğu için pek eksik de kalsın istemiyorum o yüzden bol koymak daha iyi olacak sanırım

Evett magnezyum desteğide alıyorum kuşum aslına bakarsan kızda roket gibiydim 2.ci gebelik aradan geçti 7 yıl yaş 37 hepsi faktör bence. Her ne kadar 26 hissetsem göstersem de vücudun yaşı belli. Amaan şunun şurasında nekaldı caniiim

Kızlar günaydın çok kötü boğaz ağrısı yasıyorım dünden beri ne oldu böyle anlamadım ıhlamur içebiliyoruz dimi
Havalardan canım, gece terliyoruz, kalkıyoruz ev soğuk. Dışarısı desen güneş yakıyor gölgeler buz. Dün tahlil için sağlık ocağına gittim herkes dökülüyordu. Ihlamur içebiliyoruz, ballı ılık ılık su veya süt içebilirsin, zencefil karabiber bal karışımı da iyi geliyor. Geçmiş olsun canım

Bugün hıdırellez
Bereketli, bolluk içinde bir yıl olsun inşallah.
Gül yapraklarına dilekler asıldı mı gece
Günaydın Gugucum...

Her sene asıyordum bu sene asmadım :)

Magnezyum ne kullanıyorsun, doktora yaz dedim çok tavsiye etmiyoruz böyle takviyeler dedi....
Ama benim tahlilde eksik çıktı, buna rağmen önermedi. Olmazsa kendim alip içeyim diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…