2022 ikizler burcu anneleri

Canım o terimler var ama çok açıkta bırakmış senin hemşire de merak etme bence çünkü oranalri var onların bak ekran görüntüsü ekliyorum gene doktora gidince oran olarak sorarsan daha anlaşılır olur

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-03-12-55-29-688_com.hp.pregnancy.lite.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 34
Canım doktoruma yazdım şimdi. Söylemeyi atladım mi acaba ona diye. Bakalım ne cevap vericek. Pilates hocam aynı zaman da ebe. Ona söyledim o geri dönüş yaptı hemen. 2 hafta kadar istirahat etsen güzel olur dedi. Bakalım doktorum ne dicek

Geçmiş olsun canım, bu ara çok duymaya başladım bu ishal kusma durumunu. Salgın var galiba. Atlasın da senin de iyi olmana sevindim
Benim hiç vajinal muayene yapmadı dr, sadece son gittiğimde akıntım arttı dedim, doğuma yaklaştıça olabilir vajinal akıntı artışı dedi. Ama senin dediğin öyle birşey değil galiba. Ben de merak ettim şimdi

Bana da yapmadı, karından her şey normalse gerek duymuyor galiba.
Aman dikkat et gugubi sen de
İşe dönecek miydin unutmuşum ben onu? Çalışır mı almıştın çalışamaz mı

Döndüm canım ben işe, çalışır aldım 18 mayısta son kez gideceğim inşallah. 35+4 oluyorum o gün. Dikkat etmeye çalışıyorum ama daha çok dinlenmeliyiz galiba, çok fazla ayakta kalıyorum

Benim kendi doktorum da hiç bir zaman yapmadı ama ne zaman devlet hastanesine gitsem hep bir alttan muayene etme gereği duyuyorlar. Neden hiç anlamıyorum.
Acilde ki kadın doğumcu ultrason ile baktı aslında neden gerek duydu tekrardan alttan muayene anlamadım. Çünkü bebekle alakalı gitmemiştim.
Devlet hastaneleri beni her seferinde böyle hüsrana uğratıyor.
Doktorum dönüş sağladı bu arada tek başına bir anlamı yok sancı eşlik etmediği sürece önemli değil dedi. Ben yine de kendimi yormama kararı aldım. 2 hafta biraz dikkat edersem hiç bir şey olmaz. Ay yatmakta hiç bana göre değil ya. Neyse ki 10 mayısta kendi doktorum ile randevum var. Orada her şey belli olur

Döndüm canım ben işe, çalışır aldım 18 mayısta son kez gideceğim inşallah. 35+4 oluyorum o gün. Dikkat etmeye çalışıyorum ama daha çok dinlenmeliyiz galiba, çok fazla ayakta kalıyorum
Canım aman dikkat et kendine Fırsat buldukça oturmaya çalış olur mu yaa şaka maka 18 Mayısa da ne kaldı ki artık saydığımız günler çok yakın ay değil gün sayıyoruz
oh iyi aman sancı falan istemiyoruz dursun bi şimdi Ama sabah düşündüm doğsa bile sağlıklılar yaşayacaklar çok şükür dedimGeldik buralara

Doktorunun da sakin olması iyi. En son gittiğim ürolog da beni felaket senaryolarına sürüklemişti, üniversiteye sevk edip katater taktıracaktı böbreğime doktor gerçekten çok önemli. Zaten izne de ayrıldın, yatamasan bile ayaklarını uzatırsın. Yorulmama konusunda hemfikiriz, biraz daha dursun bebeler.
Ay evet canım, 10 kere daha gideceğim işe diyorum gerçekten bir şey kalmadı. Doğuma da çok az kaldı, çok şükür hepimiz geldik bugünlere. En bıdıklarımız bile 32yi gördü dimi

Herkese günaydınn

ben artık geceleri mide problemi yaşadığımdan ve asla uyuyamadığımdan, gündüzleri çok geç uyanıyorum

hepimiz artık sonlara geldik sağ salim tamamlasak şu süreci
Geçmiş olsun kuzu, aman maşallah diyeyim benim mide sorunum yok inşallah başlamazda en korktuğum şey az kaldı özge ya nerden baksak doğumuna 2 hafta var

evet yaa sormaa doktor son kontrolde de ok derse 19 mayıs gibi doğumum olur

inanılmaz, bitirdik resmen
19 mayıs diyince fena oluyorum muhtemelen ikimizin aynı günlere denk geliyor pazartesi kontrol var bence tarih netleşir ayy anne oluyoruz annnneeee

Kızlar bir kaç gündür vajinal dolgunluk hissediyordum, dün eşimle birlikte olduktan sonra resmen yürüyemiyorum bacaklarımı kapatmak çok zorlaştı ilişki sırasında ağrı hissetmedim ama ilişkiden sonra ve hala devam eden tarif edemediğim bir şey var orada benzer şey yaşayan var mı? Nedir ne değildir anlamadım

Kızlar merhaba,
Hepimizin bayramı kutlu ve mutlu olsun. Umarım herkes şenlikli ve eğlenceli bir bayram geçirmiştir
K kdv Geçmiş olsun, şimdi nasıl oldun ?

rollercoaster benimde iki gündür midem geceleri fena oluyor. Uzun zamandır olmuyordu...Hatta önceki gün artık yediklerim midemde duramadı :) Ben soğuktan olduğunu düşünüyorum...
Çünkü burası çok soğuk ben de incecik giyindim gezdim ve sonuç midede geceleri iğrenç bir yanma....
Off çok az kaldı yaaa...

Senin 19'u kesin mi... O my got iki hafta mı kaldı....

Ben de yarın farklı bir doktora daha gideceğim bakalım o ne diyecek.... Diğer gittiğim doktor normal doğum diyor, ama çatı muayenesi yapacakmış o zaman daha net olurmuş..

Ay çok az kaldı. Miracelik16 senin de çok kalmış...
Aslında biz rollercığımla aynıyız ama benim daha doğum tarihim ve şekli belli değil...

Heyecanla bekliyorum... Geceleri zor oluyor gerçekten... Bir de ben geceleri aşırı terliyorum, size de oluyor mu?

iyi ki gittin ama sana değişiklik oldu hava da bi değişik tatil boyunca kötüydü

bana ilk 25'ine gün vermişti 19'unu ben istedim, o da her şey yolunda olursa ve 3 kiloyu geçerse 19'unda yaparız dedi

sorma bu mide beni benden aldı, bugün yine hiç keyfim yok midemden

Ben de gece aşırı terliyorum, sonra da sabah kalkınca buz gibi oluyorum. Bir türlü dengeleyemedim şu ısı işini ve bende de inanılmaz ağrı yapıyor üşütme, sanki kaburga kemiklerim ayrılıyor bir bayramı daha bitirdik, bi dahakine bebeklerle
Selam kızlarrr hayırlı bayramlar sessizden takip ediyorum burayı herzaman aktif olamıyorum umarım herkes iyidir nasıl gidiyor
Son düzlükte ağrılar, zorlanmalar, doğuma gün saymalar, kafa karışıklıkları, heyecan, mutluluk, çeşitli kaygılar, korkular… valla ben gün içinde o kadar değişik duygular yaşıyorum içimde. Dışarıya belli etmiyorum ama baya değişik bir dönem. Sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…