- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.161
Aminn canım inşallahİlk olduğu için acemilik işte allah sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım inşallahİlk olduğu için acemilik işte allah sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip etsin inşallah
AminnnnAminn canım inşallah
Hiç takmıyorum inan doğum şekline yeter ki sağ Salim doğsunlar her türlü iyileşiriz allah'in izniyleAyy yok kuzum ya o zaman 20 Li yaşlarda doğum yapan herkes normal olmalı saçma bi tespit bence biz bebişlerimize kavuşmayı hayal edelim bunlar başa gelince düşünülecek şeyler
Çoğumuz aynı fikirdeyiz canım önce sağlık sonrası bebişlere kalmış senin ikiz sezaryen olması zaten senin sürecinin bir parçası allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsinHiç takmıyorum inan doğum şekline yeter ki sağ Salim doğsunlar her türlü iyileşiriz allah'in izniyle
Sağolasın Miracım... Yeni doğanlar olanlardn almıştım baya, inşallah en az bi kaç ay giyer demiMaşallah, 3kg karpuz artık net kucak dolusu bebek inşallah Minnacık elbiseler almamışsındır
Maşallah kilosu gayet güzelMerhaba kızlar,
Bugün buralarda çok meşhur olan Prof. Dr. Bünyamin Börekçiye gittim..
Adam nazik, iyi fakat bebişin kilosunu bile ağız ucuyla söyledi...
3 kilo olmuş bu arada :)
Doğuma kadar 3 buçuğu geçer dedi. Her şey yolunda çok şükür....
Bana diyo ki bu yaşta sezeryan olursun herhalde :)
Oysa ki daha 34 yaşındayım yanii :))))
İstersen çatı muayenesinden sonra normal içinde fikir sahibi oluruz dedi. Ama çatı muayenesi 38 de oluyormuş. Daha önce yaparsa erken doğuma sebep olabilirmiş...
Ay bu doktorların hepsi başka bir şey diyor.......
Sağol Boncukcuğum,Maşallah kilosu gayet güzel
Sanki yaşında baya varmış gibi ne alaka hepsi değişik bu doktorlar
Bebiş nasıl isterse öyle gelsin sağlıklı bir şekilde Allah hiçbirimizi eğlendirmesin o yolda
En bıdıklardan biri benimki 32yi gördük şükür ki bugun raporumu aldım. Ben de böyle sayıyordum 7 gün, 3 gün gidip gelicem derken bitti Kuruma misafir gibi gitmek çok güzelmiş ya hele de o kadar sorun yaşayınca ayrı güzel geldi artık darısı hayırlı güzel bir şekilde ve de vaktinde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalımDoktorunun da sakin olması iyi. En son gittiğim ürolog da beni felaket senaryolarına sürüklemişti, üniversiteye sevk edip katater taktıracaktı böbreğime doktor gerçekten çok önemli. Zaten izne de ayrıldın, yatamasan bile ayaklarını uzatırsın. Yorulmama konusunda hemfikiriz, biraz daha dursun bebeler.
Ay evet canım, 10 kere daha gideceğim işe diyorum gerçekten bir şey kalmadı. Doğuma da çok az kaldı, çok şükür hepimiz geldik bugünlere. En bıdıklarımız bile 32yi gördü dimi
2-4 defa anca giyer bence canım, ne demişler bebeğin yediği de giydiğide haram yani mecazi olarak çabuk büyüyorlar. Ben yeni doğan olarak abartılı alışveriş yapmadım büyüdükçe sipariş ederim boşa köşede kalacağınaSağolasın Miracım... Yeni doğanlar olanlardn almıştım baya, inşallah en az bi kaç ay giyer demi
Ya hayır parolun zararı yok doktor özellikle bana bir kutu yazdı ağrın olursa iç dedi parol dışında kullanma ama. Riskli olsaydı vermezdi dekızlar her yerim ağırıyor bacaklarım belim sırtım boynum basım cok mucadele verdim ama gecmedi 3 yıl sonra ilk defa parol ictim dayanamadım vallahi. Zararı varsa da yapacak bir seyim yok üzgünüm
Canım günümüz aynı sayılır ben de bir süredir mevcut bu durum özellikle yataktan kalkarken uzun süre oturduktan somra kalktıysam baskı çok oluyor. Bugun sordum doktora gayet normalmiş. Hatta erken doğum olma ihtimali var mı bile dedim. Ağırlaştık artık kilolar taşıyoruz düşününce bebek 2 kilo olsa suyu1 kilo plasenta rahim vs derken yük biniyorKızlarım merhaba 32+2 yim. Bugün kasıklarım biraz sızlıyor sizde de oluyor mu ? Doktora gidince yine soracağım sizin bilginiz var mı ?
Ben diş ve kulak ağrısı dısında asla ilac kullanmam parolu da en son 3 yıl once falan ictim belki de daha gec. Ama suan bas boyun agrım cok fazla inanın dayanamıyorum bekledim ama gecmedi ilk defa parol ictim baaka çarem yoktu vallahi. Araştırdım parol içilir denildi %90 bende içtim. İçimi rahatlattın sağol canımYa hayır parolun zararı yok doktor özellikle bana bir kutu yazdı ağrın olursa iç dedi parol dışında kullanma ama. Riskli olsaydı vermezdi de
Bende en son 2 yıl önce içmiştim. Baktım ağrılarım bazen çekilmiyor içiyorum mecburi şeyler acı çekeceğine iç bedenin rahat etsinBen diş ve kulak ağrısı dısında asla ilac kullanmam parolu da en son 3 yıl once falan ictim belki de daha gec. Ama suan bas boyun agrım cok fazla inanın dayanamıyorum bekledim ama gecmedi ilk defa parol ictim baaka çarem yoktu vallahi. Araştırdım parol içilir denildi %90 bende içtim. İçimi rahatlattın sağol canım
ben de bebeğimi doğurmuştum rüyamda bembeyaz akça pakça bi şeydi göya ayın 13'ünde doğurmuşumSelamlar
Herkes iyidir inşallah. Gelecek hafta kontrolüm var 11 mayısa. Bir de yarına kontrolüm var özelden başka bir doktora. Herşey iyi olsun hayatımızda inşallah sağlıkla bitirelim bu süreci. Bu gece rüyamda hızlı hızlı koşuyorum merdivenlerden atlıyorum sınava yetişmek için nasıl özlemişim koşmayı hızlı hareket etmeyi merdivenleri üçer beşer atlamayı uyandığımda ayaklarım bacaklarım sızlıyordu çok yoruldum diye uyanmışım
Son ayın cilvesi de bu galiba, iyice zorlayıp bir an önce bebişlere kavuşma isteğiyle dolmamızı sağlıyor. Çok çok rahat olsak bu kadar koşarak gidemezdik doğuma. Hepimize bir doğsun artık isteği yüklenmeye başladı
Ahhh rollercoaster canım son kontrol dedin ya bi duygulandım anestezi uzmanıyla da görüşürsünüz o zaman bu defa. Benim de 14 mayısta randevum, sondan bir önce diye düşünüyorum.
ayy minnoş 3 kilo mu olmuşMerhaba kızlar,
Bugün buralarda çok meşhur olan Prof. Dr. Bünyamin Börekçiye gittim..
Adam nazik, iyi fakat bebişin kilosunu bile ağız ucuyla söyledi...
3 kilo olmuş bu arada :)
Doğuma kadar 3 buçuğu geçer dedi. Her şey yolunda çok şükür....
Bana diyo ki bu yaşta sezeryan olursun herhalde :)
Oysa ki daha 34 yaşındayım yanii :))))
İstersen çatı muayenesinden sonra normal içinde fikir sahibi oluruz dedi. Ama çatı muayenesi 38 de oluyormuş. Daha önce yaparsa erken doğuma sebep olabilirmiş...
Ay bu doktorların hepsi başka bir şey diyor.......
Ya birşey sormak istiyorum bu sezeryanda fazla olan gobusu de kesip daraltamazlar miYada dikmesi biçmesi eğlenceli geliyor
yok yok parol'un zararı olmaz bu süreçte hepimiz parol kullandıkkızlar her yerim ağırıyor bacaklarım belim sırtım boynum basım cok mucadele verdim ama gecmedi 3 yıl sonra ilk defa parol ictim dayanamadım vallahi. Zararı varsa da yapacak bir seyim yok üzgünüm