- 24 Ocak 2022
- 236
- 887
- 31
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.081
Sormaaaaaa ben pembe simli şeylerden nefret ederdim kızdan sonra her şeyin toz pembesi ve simlisine elim gider oldu ahahahha doğurunca geçer umarımKızlaaar ne kadar güzel tasarımlar bunlar, ahhh aklım gidiyor zaten çiçek böcek tül tütü sim ne varsabizim oğlanlara da dinozorlar aslanlar kaplanlar ahahahah
Güle güle giysin minnoşlar, beklesinler bu güzel cicileri.
Ayy çok sevimli güle güle kullanın canımBende verdim sipariş atolyerakun sayfasından 10lu set. Kuzenimiz sağolsun. Maalesef 1 ayı buluyormuş. İnşallah kızlar hızlı gelmezlerTasarımını da önden yaptım nasıl durur diye :)
Eki Görüntüle 3059136
Kızlaaar ne kadar güzel tasarımlar bunlar, ahhh aklım gidiyor zaten çiçek böcek tül tütü sim ne varsabizim oğlanlara da dinozorlar aslanlar kaplanlar ahahahah
Niye kız erkeklere papyonlu şeyler varrr.Kızlaaar ne kadar güzel tasarımlar bunlar, ahhh aklım gidiyor zaten çiçek böcek tül tütü sim ne varsabizim oğlanlara da dinozorlar aslanlar kaplanlar ahahahah
İyi akşamlar kızlar
Minnoşuma isimli hastane çıkışı sipariş verdim
İnşallah güzel gelir tedarik süresi bir ayı bulacak ama çok sevdim
İyi günlerde sağlıcakla giysin minnoşlar güzel güzel fotoları olsunBende verdim sipariş atolyerakun sayfasından 10lu set. Kuzenimiz sağolsun. Maalesef 1 ayı buluyormuş. İnşallah kızlar hızlı gelmezlerTasarımını da önden yaptım nasıl durur diye :)
Eki Görüntüle 3059136
Kız annesi olmak bunu gerektirir çünkü canımSormaaaaaa ben pembe simli şeylerden nefret ederdim kızdan sonra her şeyin toz pembesi ve simlisine elim gider oldu ahahahha
Ben derdim herşey hardal krem filan yapacağım. Odayı bı boyadık pembe gri. Mobilyalar beyaz. Baktım örtü kıyafet elbise aaaa hepsi pembe gidiyoSormaaaaaa ben pembe simli şeylerden nefret ederdim kızdan sonra her şeyin toz pembesi ve simlisine elim gider oldu ahahahha doğurunca geçer umarım
Çok ciciler napalımBen derdim herşey hardal krem filan yapacağım. Odayı bı boyadık pembe gri. Mobilyalar beyaz. Baktım örtü kıyafet elbise aaaa hepsi pembe gidiyoPembe sevmeyen ben Sonuç heryer pespembe
Güzel geçti kuzum çok şükür herşey yolunda37'ye çok az kaldı...
Aaa randevudan çıktın büyük ihtimalle.
Nasıl geçti?
Benim sağlık ocağı beni hiç çağırmadı inşallah doğumdan sonra bebeğe bakarlarKızlar bu arada cuma günü sağlık ocağı da son gebelik takibi için çağırmıştı beni. Gittim.
Tansiyon, kilo tahlil sonuçları, kalp dinleme vs. rutin şeyleri yaptı.
Bir daha doğumun 4. günü gelmeniz gerekiyor dedi. Bebeğin topuk kanı içinmiş...İlkini hastane alıyormuş. 4. Günü de bunların alması gerekiyormuş. Bilginiz olsun....
Allah ayırmasın bir dahaMerhaba Güzel Anneler
Allah'a şükür biz eşimle kavuştuk.
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.
Dualarsize
Kuzummu. Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Bu süreçte yanımda olduğunuz dualarınızda yer verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsunİyi ki Varsınız.
Bebeğimiz bu süreçte hızlı ilerledi 32ye girdik 30 olmamız gerekirken. Dedi hareketli maşallah
kızlarınki de bi başka oluyoİyi akşamlar kızlar
Minnoşuma isimli hastane çıkışı sipariş verdim
İnşallah güzel gelir tedarik süresi bir ayı bulacak ama çok sevdim
aa bakayım, takip edeyimKızlar instagramdan temizliktuyoları diye bir sayfayı takip ediyordum, burdaki kızlrdan öğrenmiştim, 26 haftalık gebeydi, doğum yapmış. Allah sağ salim evladına kavuştursun inşallah
Evet bende gördüm öğlen Hilal ismi kendisini uzun yıllardır takip ederim. Çok tatlı naif bir insan inşallah bebeciğine sağsağlim kavuşurKızlar instagramdan temizliktuyoları diye bir sayfayı takip ediyordum, burdaki kızlrdan öğrenmiştim, 26 haftalık gebeydi, doğum yapmış. Allah sağ salim evladına kavuştursun inşallah
CanıııımmmCanımizin 9 gün olmayınca ben de almadım. Yoksa cuma gidip alacaktım doktorum da bayramdan sonra gel dedi izin için hatta. Hoş 9 gün tatil olursa cuma gene giderim ama sanmıyorum bu saatten sonra bayram dönüşü 32+3 oluyorum tam vaktinde almış oluyorum sanırım, iyi ki varsın çok destek oldun bana
Günaydııınn
ohhh mis gibi bir gün
M muge demir
@Keira-
SanatkarSeyyah
@Cilek95
miya06
@fridabaci
@Miracelik16
güzel haberlerle gelin
K kdv
çiçeğimmmm senin de doğum günün kutlu olsunnn