2022 ikizler burcu anneleri

Sormaaaaaa ben pembe simli şeylerden nefret ederdim kızdan sonra her şeyin toz pembesi ve simlisine elim gider oldu ahahahha doğurunca geçer umarım

Ayy çok sevimli güle güle kullanın canım
Ben tulum battaniye eldiven şapka verdim parça sayısı artırılabiliyor bana yeterli geldi
Dedim hem hatıra kalır hemde güzel güzel fotolar çekeriz bizimde ön tasarım bitince teyit edicez sonra yapılacak inşallah güzel olur

Ben ilk hamile kaldığımda da elim hep renkli cicili bicili şeylere gidiyordu kız bebeği olanlara çok seçenek var gerçekten
Tütüler çok sevimli ama bebeğim yokken bile alasım geliyordu şimdi bilmem çocuk neye benzeyecek

Niye kız erkeklere papyonlu şeyler varrr.
Çok şeker Herkül Spiderman oluyorlar yaaa.

İyi akşamlar kızlar
Minnoşuma isimli hastane çıkışı sipariş verdim
İnşallah güzel gelir tedarik süresi bir ayı bulacak ama çok sevdim

İyi günlerde sağlıcakla giysin minnoşlar güzel güzel fotoları olsun ikiside çok güzelmiş
Sormaaaaaa ben pembe simli şeylerden nefret ederdim kızdan sonra her şeyin toz pembesi ve simlisine elim gider oldu ahahahha
Kız annesi olmak bunu gerektirir çünkü canım

Sormaaaaaa ben pembe simli şeylerden nefret ederdim kızdan sonra her şeyin toz pembesi ve simlisine elim gider oldu ahahahha doğurunca geçer umarım
Ben derdim herşey hardal krem filan yapacağım. Odayı bı boyadık pembe gri. Mobilyalar beyaz. Baktım örtü kıyafet elbise aaaa hepsi pembe gidiyo Pembe sevmeyen ben Sonuç heryer pespembe

37'ye çok az kaldı...
Aaa randevudan çıktın büyük ihtimalle.
Nasıl geçti?
Güzel geçti kuzum çok şükür herşey yolunda
Benim sağlık ocağı beni hiç çağırmadı inşallah doğumdan sonra bebeğe bakarlar ben arada gidip rutin kan tahlili istedim onun dışında hiç çağırmadı onlar. Tetanoz da olmayınca hiç karşılaşmadık
Merhaba Güzel Anneler
Allah'a şükür biz eşimle kavuştuk.
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.
Dualarsize
Allah ayırmasın bir daha
Kuzumm çok sevindim gözünaydınn bayram erken gelmiş size

Kızlar instagramdan temizliktuyoları diye bir sayfayı takip ediyordum, burdaki kızlrdan öğrenmiştim, 26 haftalık gebeydi, doğum yapmış. Allah sağ salim evladına kavuştursun inşallah
aa bakayım, takip edeyim
sağlıkla büyütsün inşallah her şey yılundadır

Kızlar instagramdan temizliktuyoları diye bir sayfayı takip ediyordum, burdaki kızlrdan öğrenmiştim, 26 haftalık gebeydi, doğum yapmış. Allah sağ salim evladına kavuştursun inşallah
Evet bende gördüm öğlen Hilal ismi kendisini uzun yıllardır takip ederim. Çok tatlı naif bir insan inşallah bebeciğine sağsağlim kavuşur

Canıııımmm Ne demek. asıl sen iyi ki varsın
K kdv cim bebişinle yeni yaşın hayırlı olsun canım
Doğum günün kutlu olsun
K kdv doğum günün kutlu olsun tatlışım ailenle nice mutlu, sağlıklı yaşların olsun
Canlarım çok çok teşekkür ederim.
Eğer atladığım mesajlar varsa çok özür dilerim çok birikmiş ve hepsini okuyamadım.
Bu sene birazcık rahatsız girdim doğum günüme.
İshal ve kusma salgını varmış sanırım.
28i gecesi hastaneye gittik serum falan taktılar. Ama yok böyle bir ishal.
Üst baş hiç bir yer kalmadı. Daha yeni yeni kendime geldim sayılır.
Allah kimsenin başına vermesin.
Çok dikkat edin kendinize.
Atlasla alakalı her şey yolunda çok şükür. 2250 gram olmuştu perşembe günü. Şu birkaç gündür hiç yediklerime dikkat edemiyorum. Kg almıştır umarım oğluşum. Dün akşam vicdan yapıp kalktım kaşar peyniri yedim üstüne süt içtim
Kızlar aklıma bir şey takıldı. Acilde ki kadın doğumcu vajinal muayeneye esnasında rahim ağzında açıklık yok ama rahim ağzında yumuşama var demişti. Bu ne demek çok anlamadım. Dün akşam Google amcadan baktım doğumla alakalı bir şeyler yazıyordu biraz gerildim.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı. Bugün tam 34+0 olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…