- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.061
Hele burası (Erzurum) hala kış :)Bu kadarla geçmiş olsunhavalar okadar sıcak değil daha dikkat edin kendinize
Geçmiş olsun kuzum... Korkmuşsundur. Böyle şeylere hazırlıklı olmak lazım demek ki. Ben ilk kez duydum..Bebek epey büyüdüğü için kaburgaları sıkıştırabiliyormuş. Dün bir şeyler yiyip içtikten sonra eşimi çağırdım hemen resmen nefes alamıyorum diye kalbime o kısma kramp girdi camı açtık çamaşırımı çıkarıp göğsüme masaj yapınca geçti duymuştum kaç kişiden oradaki baskı artıyormuş.
Kesinlikle çok sıcaklar olmadan kucağımıza alacaz inşallahHele burası (Erzurum) hala kış :)
Ama bir şey söyleyeyim mi iyi ki hamilelikleri kışa denk getirdik. Yoksa bu kilolarla yazın asla çekilmezdi.
Oh iyi olmana sevindim canımAy bombayı atıp bir daha da bakamadım. Annemlerdeydik iyi ki, buraya yazdıktan sonra baya şiddetlendi ağrı ve batmalar, annem doğum sancısı böyle olmaz dese de ben baya bir panik oldum. Masajla ve ılık havluyla örtünce baya hafifledi. Uyumuşum, az önce uyandım geçmişti. Sonra eşim dedi ki sen dün gece kalktın camı açıp yattınsonra oda buz gibi olunca kapatmış ama ben açıkta yatıyormuşum. Galiba dediklerinizde haklısınız üşütmeden kemiklerim ağrıdı.
Bu aradaSanatkarSeyyah çok güzel anlatmışsın, doğum sancısı konusunda bilgilenmiş oldum
Aynen öyle bende durup durup şükrediyorum eylül gibi doguracaklar yazı nasıl gecirecek allah yardımcıları olsun vallahiHele burası (Erzurum) hala kış :)
Ama bir şey söyleyeyim mi iyi ki hamilelikleri kışa denk getirdik. Yoksa bu kilolarla yazın asla çekilmezdi.
Aaaa bayram müjdesi olmuş. Gözün aydın. Çok sevindim sizin adınıza..Merhaba Güzel Anneler
Allah'a şükür biz eşimle kavuştuk.
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.
Dualarım kabul oldu. Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Bu süreçte yanımda olduğunuz dualarınızda yer verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsunİyi ki Varsınız.
Bebeğimiz bu süreçte hızlı ilerledi 32ye girdik 30 olmamız gerekirken. Dedi hareketli maşallah
Çoool sevindiiim çok şükürMerhaba Güzel Anneler
Dualarım kabul oldu. Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Bu süreçte yanımda olduğunuz dualarınızda yer verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsunİyi ki Varsınız.
Bebeğimiz bu süreçte hızlı ilerledi 32ye girdik 30 olmamız gerekirken. Dedi hareketli maşallah
Çok sevindim tam bayram havası olmuş sizde Allah bir daha ayrılık yaşatmasın gözün aydın bukadar geçmiş olsunMerhaba Güzel Anneler
Canımm nilimm oh beeee bayram işte budurMerhaba Güzel Anneler
ne güzel haberMerhaba Güzel Anneler
Çok teşekkür ederimAaaa bayram müjdesi olmuş. Gözün aydın. Çok sevindim sizin adınıza..
Bayramın tadını çıkar şimdi, ohh misler gibi..
Mutlu anne mutlu bebek, harika
Hemde nasılÇoool sevindiiim çok şükürbayram bayram olacak şimdi
Teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın.Çok sevindim tam bayram havası olmuş sizde Allah bir daha ayrılık yaşatmasın gözün aydın bukadar geçmiş olsun
AminnnCanımm nilimm oh beeee bayram işte budurAllah bir daha ayırmasın sizi
Evett. Çok sağol canım benimne güzel haberçok şükür
bayrama da 3 ünüz beraber giriyorsunuz
artık bundan sonraki kontrollerde de berabersiniz Allah bi daha ayırmasın
minik kuzuma da maşallah
Can bula cananı bayram o bayram olaÇok teşekkür ederim
Hemde nasılAllah'ıma şükürler olsun.
Teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın.
AminnnÇok teşekkür ederim
Evett. Çok sağol canım benim
Canım maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahMerhaba Güzel Anneler
Çok sevindim canım gözünaydın bayram hediyesi olmuşMerhaba Güzel Anneler
Canım maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahçifte bayram çok sevindim senin adına
Aynen canim çok sağolÇok sevindim canım gözünaydın bayram hediyesi olmuş
Bende verdim sipariş atolyerakun sayfasından 10lu set. Kuzenimiz sağolsun. Maalesef 1 ayı buluyormuş. İnşallah kızlar hızlı gelmezlerİyi akşamlar kızlar
Minnoşuma isimli hastane çıkışı sipariş verdim
İnşallah güzel gelir tedarik süresi bir ayı bulacak ama çok sevdim
İyi akşamlar kızlar
Minnoşuma isimli hastane çıkışı sipariş verdim
İnşallah güzel gelir tedarik süresi bir ayı bulacak ama çok sevdim
Kızlaaar ne kadar güzel tasarımlar bunlar, ahhh aklım gidiyor zaten çiçek böcek tül tütü sim ne varsaBende verdim sipariş atolyerakun sayfasından 10lu set. Kuzenimiz sağolsun. Maalesef 1 ayı buluyormuş. İnşallah kızlar hızlı gelmezlerTasarımını da önden yaptım nasıl durur diye :)
Eki Görüntüle 3059136