2022 ikizler burcu anneleri

Kızlaaar ne kadar güzel tasarımlar bunlar, ahhh aklım gidiyor zaten çiçek böcek tül tütü sim ne varsa 🥰🥰🥰 bizim oğlanlara da dinozorlar aslanlar kaplanlar ahahahah😅😅😅
Güle güle giysin minnoşlar, beklesinler bu güzel cicileri.
Sormaaaaaa ben pembe simli şeylerden nefret ederdim kızdan sonra her şeyin toz pembesi ve simlisine elim gider oldu ahahahha doğurunca geçer umarım🤣🤣🤣🤣

Bende verdim sipariş atolyerakun sayfasından 10lu set. Kuzenimiz sağolsun. Maalesef 1 ayı buluyormuş. İnşallah kızlar hızlı gelmezler 🙈 Tasarımını da önden yaptım nasıl durur diye :)
Eki Görüntüle 3059136
Ayy çok sevimli güle güle kullanın canım 💕
Ben tulum battaniye eldiven şapka verdim parça sayısı artırılabiliyor bana yeterli geldi
Dedim hem hatıra kalır hemde güzel güzel fotolar çekeriz 🤗 bizimde ön tasarım bitince teyit edicez sonra yapılacak inşallah güzel olur 👍

Kızlaaar ne kadar güzel tasarımlar bunlar, ahhh aklım gidiyor zaten çiçek böcek tül tütü sim ne varsa 🥰🥰🥰 bizim oğlanlara da dinozorlar aslanlar kaplanlar ahahahah😅😅😅
🤪🤪
Ben ilk hamile kaldığımda da elim hep renkli cicili bicili şeylere gidiyordu kız bebeği olanlara çok seçenek var gerçekten 👌👌
Tütüler çok sevimli ama bebeğim yokken bile alasım geliyordu şimdi bilmem çocuk neye benzeyecek 😅

Niye kız erkeklere papyonlu şeyler varrr.
Çok şeker Herkül Spiderman oluyorlar yaaa.

İyi akşamlar kızlar 😍
Minnoşuma isimli hastane çıkışı sipariş verdim 💃🏻💃🏻
İnşallah güzel gelir tedarik süresi bir ayı bulacak ama çok sevdim 😊

Bende verdim sipariş atolyerakun sayfasından 10lu set. Kuzenimiz sağolsun. Maalesef 1 ayı buluyormuş. İnşallah kızlar hızlı gelmezler 🙈 Tasarımını da önden yaptım nasıl durur diye :)
Eki Görüntüle 3059136
İyi günlerde sağlıcakla giysin minnoşlar güzel güzel fotoları olsun 🙏ikiside çok güzelmiş 😍
Sormaaaaaa ben pembe simli şeylerden nefret ederdim kızdan sonra her şeyin toz pembesi ve simlisine elim gider oldu ahahahha
Kız annesi olmak bunu gerektirir çünkü canım😁😁

Sormaaaaaa ben pembe simli şeylerden nefret ederdim kızdan sonra her şeyin toz pembesi ve simlisine elim gider oldu ahahahha doğurunca geçer umarım🤣🤣🤣🤣
Ben derdim herşey hardal krem filan yapacağım. Odayı bı boyadık pembe gri. Mobilyalar beyaz. Baktım örtü kıyafet elbise aaaa hepsi pembe gidiyo🙈 Pembe sevmeyen ben 😂 Sonuç heryer pespembe 😂

37'ye çok az kaldı... :nazar:
Aaa randevudan çıktın büyük ihtimalle.
Nasıl geçti? :dondurma:
Güzel geçti kuzum çok şükür herşey yolunda🙏🏻💗🌸
Kızlar bu arada cuma günü sağlık ocağı da son gebelik takibi için çağırmıştı beni. Gittim.
Tansiyon, kilo tahlil sonuçları, kalp dinleme vs. rutin şeyleri yaptı.

Bir daha doğumun 4. günü gelmeniz gerekiyor dedi. Bebeğin topuk kanı içinmiş...İlkini hastane alıyormuş. 4. Günü de bunların alması gerekiyormuş. Bilginiz olsun.... :KK4: :KK50:
Benim sağlık ocağı beni hiç çağırmadı inşallah doğumdan sonra bebeğe bakarlar🙈😅 ben arada gidip rutin kan tahlili istedim onun dışında hiç çağırmadı onlar. Tetanoz da olmayınca hiç karşılaşmadık😅😅
Merhaba Güzel Anneler ♥️
Allah'a şükür biz eşimle kavuştuk.
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.
Dualarsize🙏🏻💗🌸
Allah ayırmasın bir daha🙏🏻💗
u. Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Bu süreçte yanımda olduğunuz dualarınızda yer verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun 🥰 İyi ki Varsınız.
Bebeğimiz bu süreçte hızlı ilerledi 32ye girdik 30 olmamız gerekirken. Dedi hareketli maşallah 🧿
Kuzumm😍 çok sevindim gözünaydınn✌🏼💗 bayram erken gelmiş size🙏🏻💗🌸

Kızlar instagramdan temizliktuyoları diye bir sayfayı takip ediyordum, burdaki kızlrdan öğrenmiştim, 26 haftalık gebeydi, doğum yapmış. Allah sağ salim evladına kavuştursun inşallah 🤲🏻
aa bakayım, takip edeyim
sağlıkla büyütsün inşallah her şey yılundadır🙏🙏

Kızlar instagramdan temizliktuyoları diye bir sayfayı takip ediyordum, burdaki kızlrdan öğrenmiştim, 26 haftalık gebeydi, doğum yapmış. Allah sağ salim evladına kavuştursun inşallah 🤲🏻
Evet bende gördüm öğlen Hilal ismi kendisini uzun yıllardır takip ederim. Çok tatlı naif bir insan inşallah bebeciğine sağsağlim kavuşur 🙏

Canım💗 izin 9 gün olmayınca ben de almadım. Yoksa cuma gidip alacaktım doktorum da bayramdan sonra gel dedi izin için hatta. Hoş 9 gün tatil olursa cuma gene giderim ama sanmıyorum bu saatten sonra 😊 bayram dönüşü 32+3 oluyorum tam vaktinde almış oluyorum sanırım, iyi ki varsın çok destek oldun bana
Canıııımmm ❤️❤️ Ne demek. 🌸🌸🌸 asıl sen iyi ki varsın
Günaydııınn🎈🎈

ohhh mis gibi bir gün

M muge demir
@Keira-
SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah
@Cilek95
miya06 miya06
@fridabaci
@Miracelik16

güzel haberlerle gelin🎈🎈 🙏🙏

K kdv
çiçeğimmmm senin de doğum günün kutlu olsunnn🌈🌈🥳🥳
K kdv cim bebişinle yeni yaşın hayırlı olsun canım 🎈🎈🎈
Doğum günün kutlu olsun 🎉🎊✨🎉🎊✨
Canımmmmm canımmm K kdv doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerceee 🌸🌸🌸🌸 beybinle, eşinle ve sevdiklerinle huzurlu ve şahane bir yaş olsun, en güzel hediyen seninle zaten🍀😇🧿

Veee bugün bebelere doyma günümüz, kontrolden çıkan anneler haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz ❤️
K kdv doğum günün kutlu olsun tatlışım ailenle nice mutlu, sağlıklı yaşların olsun 😍
K kdv K kdv Canımmm doğum günün kutlu olsun 🥰🥰🥰 isallah hep mutlu huzurlu sağlıklı yıllar geçirirsin 💝💝 Saglikcakla oğluna da kavuşmayı Allah nasip etsin seneye pastani senden önce üfleyecek bir yakışıklı olacak doya doya üfle tüm pastalarını 🎉🎉🎉
Canlarım çok çok teşekkür ederim.
Eğer atladığım mesajlar varsa çok özür dilerim çok birikmiş ve hepsini okuyamadım.
Bu sene birazcık rahatsız girdim doğum günüme.
İshal ve kusma salgını varmış sanırım.
28i gecesi hastaneye gittik serum falan taktılar. Ama yok böyle bir ishal.
Üst baş hiç bir yer kalmadı. Daha yeni yeni kendime geldim sayılır.
Allah kimsenin başına vermesin.
Çok dikkat edin kendinize.
Atlasla alakalı her şey yolunda çok şükür. 2250 gram olmuştu perşembe günü. Şu birkaç gündür hiç yediklerime dikkat edemiyorum. Kg almıştır umarım oğluşum. Dün akşam vicdan yapıp kalktım kaşar peyniri yedim üstüne süt içtim 😂
Kızlar aklıma bir şey takıldı. Acilde ki kadın doğumcu vajinal muayeneye esnasında rahim ağzında açıklık yok ama rahim ağzında yumuşama var demişti. Bu ne demek çok anlamadım. Dün akşam Google amcadan baktım doğumla alakalı bir şeyler yazıyordu biraz gerildim.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı. Bugün tam 34+0 olduk 💃🏻

X