2022 ikizler burcu anneleri

Herkese selam tek tek alıntılayamadım hepiniz güzel haberlerle gelmişsiniz ne mutlu Biz de 2550 gr olmuşuz 35+4 teyim doktor kilosu 10 gün geriden dedi ama hafta hafta artıyor bir sorun yok. Ben devlete gidiyorum suda doğum varmış merak ettim nasıl oluyor diye sorayım dedim fantazi bunlar dedi güldü bana, inansam mı başka doktora gitsem mi bilemedim siz ne dersiniz?

günaydıınn

hayır hiç de geriden değil gayet güzel kilosu

34+6 'da 2500 demişti benimkine de şu an 100-200 aşağı yukarı oynar makine ölçümünden dolayı gayet güzel kilosu maşallahh

ben suda doğum düşünmüyorum ama bir anne suda doğum düşünüyorsa ve bilgi almak istiyorsa ya kendi bilgi vermeli ya da bilgi alabileceğin yere yönlendirmeli sonra sen karar vermelisin

eğer aklının bi köşesinde suda doğum varsa başka hastaneddn de bilgi al kuzum çünkü o bi seçenek olmasa hastaneler seçenekleri arasına koymaz

kilosu da gaaayet güzel bircsonraki kontrolde 3 kilo e daha ne olsun bazı doktorlar işgüzar laf ebesi, kontrolünün güzel geçmesine çok sevindim

Oh maşallah, kilosu da çok iyi bence...
Gözün aydın frida bacı :)
Su da doğumu bir arkadaşım yaptı hiç memnun kalmadı. Ama memnuniyetsizliği yaptığı yerden kaynaklıydı...
Bence sor aklında kalmasın...

Bu doktorlar da bi tuhaf ay... Ben de dün diyorum ki boyu kaç cm... Diyor ki onu bilemeyiz. Söyleyende atıyordur :)

Kızlar gördünüz mü temmuz annelerinden biri doğum yapmış 940 Gr di sanırım kuvezdeymis şimdilik Allah sağ Salim kucagina almayı nasip etsin annesinin
Yaaa minicikk... 5 aylık doğupta sağlıkla büyüyen duymuştum, umarım bu bebişte sağlıkla gelişir, büyür.

çok şükür nst'lere girdiğimiz günler geldi

bonncuk biliyosun suratsızlık bizim işimiz bu bebelerin tribi beni öldürecek

maşallahh kilosu da çok çok iyi döndüğüne göre artık zamanını bekleyecek hazırlıklar tamam

Görüyormusun sen yaramazı illa süpriz yapacak, banane banane.....görmeyin beni doğunca süpriz olsun diyor :)

Gözün aydın haberler şa ha ne...

Masallah ya bitmis neredeyse 2 hafta sonra her seye hazırlıklı olacaksın masallah sarısı basımıza.

Ayy bir nazlı kuş daha benimki dün eller yetmedi kollarını da kafasına kaldırdı hiç göremedik bir tek kulak gördük doktor zorlayınca arkasını döndü birde ama yinede çok tatlılar
Kilosu da çok güzel maşallah iki hafta hemencecik gelir bayram telaşıyla zaten

Banada öyle söyledi bacak boyunu 3le çarpıyorlar diyor

Maşallah canım kilo olarak değil de gram farkları var ki senin bebik de gayet iyi bir kiloda. Vajinal doğum yapabilecek olsam ben çok isterdim suda doğumu araştırmak. Aklıma yatsa yapmak isterdim. Çünkü eskiden beri suda doğum videolarına ilgim vardı. Yurt dışında evde suda doğum videoları çok duygulandırıyor beni. Doktorun cevabı çok komikmiş, fantazi değil bir seçenek. Steril ve içine sinen bir yer bulursan neden olmasın?
Kızlar gördünüz mü temmuz annelerinden biri doğum yapmış 940 Gr di sanırım kuvezdeymis şimdilik Allah sağ Salim kucagina almayı nasip etsin annesinin
Ayyyy temmuz annesi mii, Allah sabır versin, bebişiyle kavuşsun inşallah
Oh maşallah maşallah. Ay artık her şeye hazırlıklı olmak lazım da ben hiç o kafaya giremiyorum
Ahahshsjdjfjffkfj atıyordur çok iyiymiş atmak değil de üst bacak kemiğini ölçüp oran alıyorlar canım, benim dr da kemiği gösterip hesaplayıp yaklaşık şu kadar diyor. Yani kiloyu da atıyorlar o şekilde düşünürsek, hep bir + - payı var.

Onu da sordum :) Kilosunu tespit edebiliyormuş cihaz. %10luk bir yanılma payı varrmış,. O nedenle +/-200 diyorlarmış. Öyle dedi

Bu triplilerden sen sorumlusun
Görüyormusun sen yaramazı illa süpriz yapacak, banane banane.....görmeyin beni doğunca süpriz olsun diyor :)

Gözün aydın haberler şa ha ne...
Ayy öyle diyorlar resmen bi poz yakaladı sonra hemen ellerini kapatmak nedir ama
Sağlıklı olsunlarda napalım çoğu gitti azı kaldı
ikizler bebeleri böyle değişik sanırım
Kontrol günlerini sayarken zaman geçip gidiyor anlamıyoruz
Çok şükür canım off bende hazırlıklı olma konusuna odaklanamıyorum dönmüş diyince daha bi panik oldum sanki sezeryan olacak benimkide bekler inşallah

Kızlar iyi akşamlar. Tam göğüslerimin altı ağrıyor, orda bir kemik var ya, sağda ve solda orası. Baya da şiddetli. Normal mi bu? Doğum sancısı böyle bişey değil dimi, baya yukarda başladı
Geçtimi canım nasıl birşey doğum sancısı hiç bilmiyorum kii bebek baskı yapıyor olabilirmi bazen benimde batıyor o dediğin yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…