- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.041
Ben dün kontrolde doktora sordum. Doğum sancısı geldiğini nasıl anlarım diye?Kızlar iyi akşamlar. Tam göğüslerimin altı ağrıyor, orda bir kemik var ya, sağda ve solda orası. Baya da şiddetli. Normal mi bu? Doğum sancısı böyle bişey değil dimi, baya yukarda başladı
Canım şimdi nasılsın? Girip çıkan bir ağrı mı? Yoksa sürekli bir ağrı mı?Kızlar iyi akşamlar. Tam göğüslerimin altı ağrıyor, orda bir kemik var ya, sağda ve solda orası. Baya da şiddetli. Normal mi bu? Doğum sancısı böyle bişey değil dimi, baya yukarda başladı
Kızlar iyi akşamlar. Tam göğüslerimin altı ağrıyor, orda bir kemik var ya, sağda ve solda orası. Baya da şiddetli. Normal mi bu? Doğum sancısı böyle bişey değil dimi, baya yukarda başladı
ayy ne güzel anlatmışsın kuzumBen dün kontrolde doktora sordum. Doğum sancısı geldiğini nasıl anlarım diye?
Şöyle dedi: bebek karında sivri bir şekilde ortaya toplanır. Önce ağrı olmaz, sonra aralıklarla sırtın, belin belki de ayaklarından sancılar hissedersin. Sonra sıklaşmaya başlar..
Göğüs ile ilgili bir şey demedi Gugubicim. Sen belki de sırtını üşütmüşsündür. Soğuk alınca da böyle ağrılar oluyor. Endişelenme...
Eğer ağrıların kesilip keailip tekrar ediyorsa o zaman doğum sancısı olabilir.
Şimdi sırtına bir şal al, ayaklarına çorap giy ve sıcak ballı bir süt iç
Bu çok güzel bir bilgi oldu çoğumuz bilmiyoruz sancı olsa normal mi değilmi nasıl anlarızBen dün kontrolde doktora sordum. Doğum sancısı geldiğini nasıl anlarım diye?
Şöyle dedi: bebek karında sivri bir şekilde ortaya toplanır. Önce ağrı olmaz, sonra aralıklarla sırtın, belin belki de ayaklarından sancılar hissedersin. Sonra sıklaşmaya başlar..
Göğüs ile ilgili bir şey demedi Gugubicim. Sen belki de sırtını üşütmüşsündür. Soğuk alınca da böyle ağrılar oluyor. Endişelenme...
Kuzum geçmiş olsun. Bence de ya üşüttün ya da bebek pozisyonundan dolayı sıkıştırıyor. Şimdi nasılsın?Kızlar iyi akşamlar. Tam göğüslerimin altı ağrıyor, orda bir kemik var ya, sağda ve solda orası. Baya da şiddetli. Normal mi bu? Doğum sancısı böyle bişey değil dimi, baya yukarda başladı
Gözün aydın madamcımKızlar yazamadım koşturmacadan
Kontrol güzel geçti. Herşey yolunda çok şükür2230 gram 44 cm olmuş. Haftasına göre 5 gün gerilemiş ama önemli değil dedi doktor. Cts ye tekrar gideceğim bakalım o zamana kadar kilo aldırmaya çalışıcam
37 yi görürsek ilaçları kesicem ondan sonra kasılırsan doğurturuz zaten dediama bi stres olmadım değil. Çok az kalmadı mı yaa
ohh Günce üzümlü kekim 2230 mu olmuşKızlar yazamadım koşturmacadan
Kontrol güzel geçti. Herşey yolunda çok şükür2230 gram 44 cm olmuş. Haftasına göre 5 gün gerilemiş ama önemli değil dedi doktor. Cts ye tekrar gideceğim bakalım o zamana kadar kilo aldırmaya çalışıcam
37 yi görürsek ilaçları kesicem ondan sonra kasılırsan doğurturuz zaten dediama bi stres olmadım değil. Çok az kalmadı mı yaa
Geçtimi canım nasıl birşey doğum sancısı hiç bilmiyorum kii bebek baskı yapıyor olabilirmi bazen benimde batıyor o dediğin yerler
Ben dün kontrolde doktora sordum. Doğum sancısı geldiğini nasıl anlarım diye?
Canım şimdi nasılsın? Girip çıkan bir ağrı mı? Yoksa sürekli bir ağrı mı?
bana sanki bebek sıkıştırdığı için olabilecek bir şey gibi geliyor ama bi acile gidip baktırsana kuzum acaba oraya baskı mı yapıyo çünkü artık miniklerin hareketleri sert ve acıtıyo ama için rahat olsun onun kasılma olduğunu düşünmüyorum olsa bile periyodik olmasını önemsiyolar✌
Kuzum geçmiş olsun. Bence de ya üşüttün ya da bebek pozisyonundan dolayı sıkıştırıyor. Şimdi nasılsın?
Ay bombayı atıp bir daha da bakamadım. Annemlerdeydik iyi ki, buraya yazdıktan sonra baya şiddetlendi ağrı ve batmalar, annem doğum sancısı böyle olmaz dese de ben baya bir panik oldum. Masajla ve ılık havluyla örtünce baya hafifledi. Uyumuşum, az önce uyandım geçmişti. Sonra eşim dedi ki sen dün gece kalktın camı açıp yattınGugubi nasıl oldun kuzu?
Maşallah tatlışaKızlar yazamadım koşturmacadan
ahahaaAy bombayı atıp bir daha da bakamadım. Annemlerdeydik iyi ki, buraya yazdıktan sonra baya şiddetlendi ağrı ve batmalar, annem doğum sancısı böyle olmaz dese de ben baya bir panik oldum. Masajla ve ılık havluyla örtünce baya hafifledi. Uyumuşum, az önce uyandım geçmişti. Sonra eşim dedi ki sen dün gece kalktın camı açıp yattınsonra oda buz gibi olunca kapatmış ama ben açıkta yatıyormuşum. Galiba dediklerinizde haklısınız üşütmeden kemiklerim ağrıdı.
Bu aradaSanatkarSeyyah çok güzel anlatmışsın, doğum sancısı konusunda bilgilenmiş oldum
Annem olmasa kesin acildeydim zaten. Üşütme ve gaz sancısını da doğum sancısı zannettim yaahahaa
ohh süper annende olmana çok sevindim en azından panik olmanı engellemiş
hepimiz böyle böyle bilgileniyoruz
kuzum 26 da biraz kasılmalarım falan oldu. Erken doğum riskim var. O nedenle ilaç kullanıyorum engellemek için. 37 de kesecekmişiz ilaçları.Gözün aydın madamcım
Kilosu normal gibi bence, doktorlarda illa bir tosuncuk bebek istiyorlar
Kilo alması için süt, yumurta, bal, kuruyemiş vb. tüketebilirsin.
Ne ilacı kullanıyordun kuzum?
37'den önce doğma olasılığı mı var?
Cts saat 09.00ohh Günce üzümlü kekim 2230 mu olmuş
haftaya cumartrsi mi gidiyorsun hemen not alayım bunu
37'yi görürüzzaten şurada ne kaldı
Bu kadarla geçmiş olsunAy bombayı atıp bir daha da bakamadım. Annemlerdeydik iyi ki, buraya yazdıktan sonra baya şiddetlendi ağrı ve batmalar, annem doğum sancısı böyle olmaz dese de ben baya bir panik oldum. Masajla ve ılık havluyla örtünce baya hafifledi. Uyumuşum, az önce uyandım geçmişti. Sonra eşim dedi ki sen dün gece kalktın camı açıp yattınsonra oda buz gibi olunca kapatmış ama ben açıkta yatıyormuşum. Galiba dediklerinizde haklısınız üşütmeden kemiklerim ağrıdı.
Bu aradaSanatkarSeyyah çok güzel anlatmışsın, doğum sancısı konusunda bilgilenmiş oldum
Bebek epey büyüdüğü için kaburgaları sıkıştırabiliyormuş. Dün bir şeyler yiyip içtikten sonra eşimi çağırdım hemen resmen nefes alamıyorum diye kalbime o kısma kramp girdi camı açtık çamaşırımı çıkarıp göğsüme masaj yapınca geçti duymuştum kaç kişiden oradaki baskı artıyormuş.Kızlar iyi akşamlar. Tam göğüslerimin altı ağrıyor, orda bir kemik var ya, sağda ve solda orası. Baya da şiddetli. Normal mi bu? Doğum sancısı böyle bişey değil dimi, baya yukarda başladı
Ağrılar arttıkça benim de en çok merak ettiğim konuydu bu. Nasıl anlarım diye, anlamama ihtimalimiz yokmuş gerçi amaBen dün kontrolde doktora sordum. Doğum sancısı geldiğini nasıl anlarım diye?
Tontirike maşallah,Herkese selam tek tek alıntılayamadım hepiniz güzel haberlerle gelmişsiniz ne mutluBiz de 2550 gr olmuşuz 35+4 teyim doktor kilosu 10 gün geriden dedi ama hafta hafta artıyor bir sorun yok. Ben devlete gidiyorum suda doğum varmış merak ettim nasıl oluyor diye sorayım dedim fantazi bunlar dedi güldü bana, inansam mı başka doktora gitsem mi bilemedim siz ne dersiniz?
37'ye çok az kaldı...kuzum 26 da biraz kasılmalarım falan oldu. Erken doğum riskim var. O nedenle ilaç kullanıyorum engellemek için. 37 de kesecekmişiz ilaçları.
Cts saat 09.00