2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar iyi akşamlar. Tam göğüslerimin altı ağrıyor, orda bir kemik var ya, sağda ve solda orası. Baya da şiddetli. Normal mi bu? Doğum sancısı böyle bişey değil dimi, baya yukarda başladı
Ben dün kontrolde doktora sordum. Doğum sancısı geldiğini nasıl anlarım diye?
Şöyle dedi: bebek karında sivri bir şekilde ortaya toplanır. Önce ağrı olmaz, sonra aralıklarla sırtın, belin belki de ayaklarından sancılar hissedersin. Sonra sıklaşmaya başlar..
Göğüs ile ilgili bir şey demedi Gugubicim. Sen belki de sırtını üşütmüşsündür. Soğuk alınca da böyle ağrılar oluyor. Endişelenme...
Eğer ağrıların kesilip keailip tekrar ediyorsa o zaman doğum sancısı olabilir.
Şimdi sırtına bir şal al, ayaklarına çorap giy ve sıcak ballı bir süt iç

Kızlar iyi akşamlar. Tam göğüslerimin altı ağrıyor, orda bir kemik var ya, sağda ve solda orası. Baya da şiddetli. Normal mi bu? Doğum sancısı böyle bişey değil dimi, baya yukarda başladı
Canım şimdi nasılsın? Girip çıkan bir ağrı mı? Yoksa sürekli bir ağrı mı?

bana sanki bebek sıkıştırdığı için olabilecek bir şey gibi geliyor ama bi acile gidip baktırsana kuzum acaba oraya baskı mı yapıyo çünkü artık miniklerin hareketleri sert ve acıtıyo ama için rahat olsun onun kasılma olduğunu düşünmüyorum olsa bile periyodik olmasını önemsiyolar✌

ayy ne güzel anlatmışsın kuzum ben de çok merak ediyodum

Bu çok güzel bir bilgi oldu çoğumuz bilmiyoruz sancı olsa normal mi değilmi nasıl anlarız

Kuzum geçmiş olsun. Bence de ya üşüttün ya da bebek pozisyonundan dolayı sıkıştırıyor. Şimdi nasılsın?

Kızlar yazamadım koşturmacadan
Kontrol güzel geçti. Herşey yolunda çok şükür2230 gram 44 cm olmuş. Haftasına göre 5 gün gerilemiş ama önemli değil dedi doktor. Cts ye tekrar gideceğim bakalım o zamana kadar kilo aldırmaya çalışıcam
37 yi görürsek ilaçları kesicem ondan sonra kasılırsan doğurturuz zaten dedi ama bi stres olmadım değil. Çok az kalmadı mı yaa

Gözün aydın madamcım
Kilosu normal gibi bence, doktorlarda illa bir tosuncuk bebek istiyorlar
Kilo alması için süt, yumurta, bal, kuruyemiş vb. tüketebilirsin.
Ne ilacı kullanıyordun kuzum?
37'den önce doğma olasılığı mı var?

ohh Günce üzümlü kekim 2230 mu olmuş

haftaya cumartrsi mi gidiyorsun hemen not alayım bunu

37'yi görürüz zaten şurada ne kaldı

Geçtimi canım nasıl birşey doğum sancısı hiç bilmiyorum kii bebek baskı yapıyor olabilirmi bazen benimde batıyor o dediğin yerler

Canım şimdi nasılsın? Girip çıkan bir ağrı mı? Yoksa sürekli bir ağrı mı?

Kuzum geçmiş olsun. Bence de ya üşüttün ya da bebek pozisyonundan dolayı sıkıştırıyor. Şimdi nasılsın?

Ay bombayı atıp bir daha da bakamadım. Annemlerdeydik iyi ki, buraya yazdıktan sonra baya şiddetlendi ağrı ve batmalar, annem doğum sancısı böyle olmaz dese de ben baya bir panik oldum. Masajla ve ılık havluyla örtünce baya hafifledi. Uyumuşum, az önce uyandım geçmişti. Sonra eşim dedi ki sen dün gece kalktın camı açıp yattın sonra oda buz gibi olunca kapatmış ama ben açıkta yatıyormuşum. Galiba dediklerinizde haklısınız üşütmeden kemiklerim ağrıdı.
Bu arada SanatkarSeyyah çok güzel anlatmışsın, doğum sancısı konusunda bilgilenmiş oldum

Maşallah tatlışa ooo sık sık randevular şahane bol bol kaşar peyniri süt yumurta çerez hadi bakalım tatlı kız beklesin biraz daha büyüsün inşallah.
Bu hafta ortak duygumuz bu galiba: eyvah çok az kaldı

ahahaa
ohh süper annende olmana çok sevindim en azından panik olmanı engellemiş

hepimiz böyle böyle bilgileniyoruz

kuzum 26 da biraz kasılmalarım falan oldu. Erken doğum riskim var. O nedenle ilaç kullanıyorum engellemek için. 37 de kesecekmişiz ilaçları.
ohh Günce üzümlü kekim 2230 mu olmuş

haftaya cumartrsi mi gidiyorsun hemen not alayım bunu

37'yi görürüz zaten şurada ne kaldı
Cts saat 09.00

Bu kadarla geçmiş olsun havalar okadar sıcak değil daha dikkat edin kendinize

Bebek epey büyüdüğü için kaburgaları sıkıştırabiliyormuş. Dün bir şeyler yiyip içtikten sonra eşimi çağırdım hemen resmen nefes alamıyorum diye kalbime o kısma kramp girdi camı açtık çamaşırımı çıkarıp göğsüme masaj yapınca geçti duymuştum kaç kişiden oradaki baskı artıyormuş.

Ağrılar arttıkça benim de en çok merak ettiğim konuydu bu. Nasıl anlarım diye, anlamama ihtimalimiz yokmuş gerçi ama arada bebeğin çıkış yerinde sanki iğne batırıp çekiyormuş hissi oluyordu bende ister istemez evhamlandım o sancı mı diye, ne güzel açıklamış doktor

Tontirike maşallah, koca bebek olmuş ölçümler değişiyor sonuçta bu da tam tamına bir ölçü değil günden güne de kilo alıyor aynen doktorlar tontiş istiyor sanırım biraz
Acaba suda doğum yapılan bir hastanede çalışsa fantazi der miydi o da tartışılır. Sonuçta bu da bir seçenekse bilgi almak hakkın.
Arkadaşım yeni doğum yaptı yurtdışında suda doğum yaptı. Aynı imkanlarda bende olsaydım kesinlikle tercihimi bundan yana kullanırım diye düşünüyorum, hastane doktor oldukça önemli. Eşlerin destek olması havuza girmesi o anı birlikte yaşamak duygusal geliyor o bağın oluşması anlamında o ayrı ama özellikle suda kasların kolayca gevşemesi açıklığın daha rahat oluşabilmesi, çok büyük ihtimalle düzensiz yırtılmaların önüne geçilip kesiye dikişe gerek kalmaması açısından isterdim ben. Böyle bir düşüncen varsa bence başka bir tecrübeli doktorla görüşmen daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…