- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.981
Biz doktora geldik gelin diye çağırdı bekliyoruz inşallah bişey yoktur
Biz bugün 31+1 olduk kilosu 2200 karın çevresi 34 hafta doktor böyle giderse 37 de ben geliyorum diyebilir dedi ama bakalım bilemiyorum cihazlara çok güvenmiyorum 4 denilip 3 çıkan bebek çok var allahım sağlık sıhhat versin önce
Bizi habersiz bırakmaaaBiz doktora geldik gelin diye çağırdı bekliyoruz inşallah bişey yoktur
Biz bugün 31+1 olduk kilosu 2200 karın çevresi 34 hafta doktor böyle giderse 37 de ben geliyorum diyebilir dedi ama bakalım bilemiyorum cihazlara çok güvenmiyorum 4 denilip 3 çıkan bebek çok var allahım sağlık sıhhat versin önce
Haberlerini bekliyoruz. Aklın kalmamış oldu, iyi ki çağırdı doktorun.Biz doktora geldik gelin diye çağırdı bekliyoruz inşallah bişey yoktur
Ayyy ikiz kuşlara bak senn. Senin baya baya kendini yormaman sadece uzanman gerek canım, ne kadar dururlarsa o kadar iyi. Bu günleri de gördük şükür. Sen ve roller başı çekiyorsunuz şu an görünenBende geldim kapanışı benle yapalım
Çok şükür herşey yolunda bebişler iyiler baskı yapmaya başlamışlar yerleri daralmış doktor ayakta gezme dedi. 5-6 mayıs'ta ciğer geliştirici yapacaklar her an gelebilirler diye. Doktor bayram sonrasına hazırlıklı ol dedi. 15-20 mayıs'a kadar dururlarsa küveze gerek kalmaz dedikiloları 1750 gr diğeri 1740 gr 1 ayda 2 kg almışım. 8-9 mayis'ta gel kalp atışına bakalım dedi ona göre doğum süreci ve tarihi verecek hem heyecan hem korku sardı nedense
Maşallah tosuna annesi iyi bakmış onaGünaydın kızlar
Biz kontrolden çıktık
35+1 günlüğüz. Tosunum 2950 gram olmuş. Artık kocaman bir bebek o
NST'ye de girdik orda da herşey yolunda çok şükür
Bayram sonrası cuma günü tekrar kontrol var. Artık kontroller daha da sıklaştı
Maşallah gözün aydınSelamlar.
Ben de çıktım kontrolden. 2300 olmuş oğlum. 33+3 günlük anneyimnst iyi çıktı. Bayramdan sonra yine gideceğim. Kilosu haftası uyumlu herşey yolunda dedi. Kafası aşağıdaydı. Şöyle de somurtkan kedi pozu verdi.
Maşallah gözün aydınKızlar selamm
Kontrolden çıktım. 2022gram olmuşuz tontikliğe devamNtsye girmedim 32 haftayı doldurmadım daha sanırım o yüzden. Sonraki randevum 20 mayıs
Maşallah canımKızlarrrrr ben ve kızım geldik
2 kg olmuşuz hem de 70 gramı bile var
Nst girdim 8-9 falan yazıyordu o sancı galiba.
Her şey yolunda
Minik kelebeğim yüzünü kapatmıştı artık doğumda görücem kendimi hazırladım buna
Ağrı sancı vs olmadığı için 2 hafta sonra çağırdı.
bugün tam 32+0 çalışamaz raporu da aldım kuş gibi hafifledimmmm
Çok şükür kızlar hepimiz için bi susam tanesinden konu nerelere geldi
Gözün aydın canım,Bizde geldik kontrolden
Benim tosuncuk yine 3 hafta önde
Yüzünü göremedik kollarıyla kapattı resmen
Nst temiz idrar tahlili temiz çıktı
Vitaminlere devam ediyoruz
Şekerden uzak dur dedi doktorum ama ben zaten muz bile yiyemiyorum en yeşillerini alıyorum pazara gidip
21 Mayıs bir sonraki randevu inşallah
Eve gelince lavaboda peçeteye hafif kan geldibi yarım saat bekliycem devamı gelirse doktoru arıycam tekrar
kendimi korkutmak istemiyorum inşallah acil bi durum değildir
Evet canım şu an ikimiz doğuracaz modundayızAyyy ikiz kuşlara bak senn. Senin baya baya kendini yormaman sadece uzanman gerek canım, ne kadar dururlarsa o kadar iyi. Bu günleri de gördük şükür. Sen ve roller başı çekiyorsunuz şu an görünen
Bende geldim kapanışı benle yapalım
Çok şükür herşey yolunda bebişler iyiler baskı yapmaya başlamışlar yerleri daralmış doktor ayakta gezme dedi. 5-6 mayıs'ta ciğer geliştirici yapacaklar her an gelebilirler diye. Doktor bayram sonrasına hazırlıklı ol dedi. 15-20 mayıs'a kadar dururlarsa küveze gerek kalmaz dedikiloları 1750 gr diğeri 1740 gr 1 ayda 2 kg almışım. 8-9 mayis'ta gel kalp atışına bakalım dedi ona göre doğum süreci ve tarihi verecek hem heyecan hem korku sardı nedense
Kızlar muayene oldum rahim ağzında polip varmış kanamayı o yapmış açıklık yok şükür alttan muayene etti korkulacak bir şey değil doktorunuza güvenin
Nst baktılar çok hafifte kasılmam var iğne yaptılar fitil verdiler şimdi biraz dinlenip tekrar nst bakacaklar değerlendirip ona göre gönderecekler Şuan için ilişki yasak ağır kaldırmak yasak dinlenme modu on
doktorumun muayenesi tam teşekküllü allahtan şükür bu yönden sıkıntı yaşamadım geldim hemen baktılar
Sorduğunuz için teşekkürler seviliyorsunuz
Sağol canım benim korktuk ama şükür iyiyim mimnoşumsa iyi doktor pıhtılı parçalı kanaman olmadıktan sonra korkma ama kasılma ağrı olursa hemen ara dedi içim rahatladı yarın iki saatlik bir yolculuğumuz olacak korkmadan giderim artıkohh süperasayiş berkemal içimiz rahat etti böylece
minnoş minnoş takılsın içeride iki gözümüzün çiçeği
Ay çok güzel olmuşSanatkarSeyyah benim hediyelikler canım
Canım çok şükür yaaKızlar muayene oldum rahim ağzında polip varmış kanamayı o yapmış açıklık yok şükür alttan muayene etti korkulacak bir şey değil doktorunuza güvenin
Nst baktılar çok hafifte kasılmam var iğne yaptılar fitil verdiler şimdi biraz dinlenip tekrar nst bakacaklar değerlendirip ona göre gönderecekler Şuan için ilişki yasak ağır kaldırmak yasak dinlenme modu on
doktorumun muayenesi tam teşekküllü allahtan şükür bu yönden sıkıntı yaşamadım geldim hemen baktılar
Benim planlı sezaryen olacağım için doktorum girecek ama olaki acil bir durum olur gece olur vs o zaman kim nöbetçiyse o gelirmiş bugün doğum katına çıktım orda sordum söylediler. Sanırım özel dışında yapmıyorlarÇok sevindim. Bu hassas bir konuydu.. Ben de bu gittiğim doktoru beğeniyorum, sevimli sempatik, ilgili. Ama acil bir durum olsa gece falan, o anda hastane de kim varsa o giriyormuş doğuma... Özel hastane gibi değilmiş. O biraz kafa karıştırıcı.... Şansına kim gelirse onun doğumu yaptırmasıı iyi değil ya... O yüzden başka doktora mı gitsem diye düşünüyorumm....
İnternetten satışı vardıı, ben de internetten sipariş vermiştim. Ben bi bakayım net adresini veririm sana...Ne kadar değişik hediyeliklermiş hiç aklıma gelmezdinerden yaptırmıştın internet satışı var mı?
Ben aslında tesadüf yaptırdım, eve geçince atayım görsellerini. Hepsini instagramdan buldum. Çikolata ve kolonya Dokmecikolata sayfasından. Yastık Atolye_duggi kapı süsü de Atolyepolen
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Erzurum Şehir Hastanesi. Son teknoloji donanımla yapımış bir hastane. Hekimleri de hepsi iyi diyorlar. Prof, Doç. vb. Bir de özel hastane de bir prof. var. Onu da methediyorlar. Belki aklımda kalmasın diye ona da bir giderim...Canımrahat haftalardayız artık çok şükür evet bu topikten ayrılmak yok ona göre
Fakülte mi canım? Aslında diğer doktorlar da iyiyse sorun olmaz. Böyle bi sistem varsa zaten tüm önemli durumlar da kayıt altındadır yeni doktor ordan bakar bilir. Ama bana sorsan şahsen kendi doktorum girsin isterdimbaşka iyi aday doktor varsa belki bi deneyebilirsin. Haberdar et bizi de
Ayyy evetben hastane için yıkamıştım şu bavul düzenleyicilere koydum. Bi sterilizatör aldım o gelsin pompayı sterilize edip hastane çantasını kapatmayı düşünüyorum Sen hazırlamış mıydın
Oy maşallah... Nasıl daralmasın yerleri, bizim iki katımız bebiş taşıyorsun... Oy severim ben onları...Bende geldim kapanışı benle yapalım
Oooo Bartu Bey'in şanı yürüsün..SanatkarSeyyah benim hediyelikler canım
Çok şükür korkulacak bir durum yokmuş... Geçmiş olsun MiyacımKızlar muayene oldum rahim ağzında polip varmış kanamayı o yapmış açıklık yok şükür alttan muayene etti korkulacak bir şey değil doktorunuza güvenin