2022 ikizler burcu anneleri

Olsun, hayırlısı olsun.....
Sezeryan tarihin belli mi kuzum. Onu ne kadar zaman öncesinden planlamak gerekiyor...?

Kızlar merhaba‍♀
uzun zamandır girmedim foruma
bugünki mesajları okudum. neredeyse herkesin kontrolü varmış ve hep güzel haberler
hepinizin gözü aydın
miya06 çok şükür herşey yolundaymış kuzum

benim 26.haftada biraz kasılmam sancım falan oldu. erken doğum riakim vardı yine ondan beri yatış moduna geçmiştim. çok şükür 34.haftayı gördüm artık içim daha rahat. 32 den beri hafif hafif dışarı çıkmaya da başladım. öncesinde dr kontrolü dışında hiç çıkmamıştım.
yarın yine kontrolüm var bakalım ne haberler alacağız

bu arada 2 aya yakındır hiç yüzünü göremedik umarım yarın gösterir
herkesin iyi olmasına çok sevindim

Tekrar hoşgeldin baldan madam...
Endişeli zamanlar atlatmışsın, şimdi iyi olmana sevindim... Çok şükür artık 34. hafta demek son düzlük demek :)

Yarın belki bir süpriz yapar da yüzünü gösterir tosbik :)

Teşekkür ederim canım hoşbuldumm
İnşallah
Senin tosbiğine ayrıca bir koymak istiyorum neredeyse 3 kilo olmuş
Sağlıkla kavuşalım hepimiz

Foti çekimi yaptırmayacağım canım yüzüm gözüm şiş hiç kendimi öyle hatırlamak istemiyorum
Sen?
Oooo özlemişiz

Foti çekimi yaptırmayacağım canım yüzüm gözüm şiş hiç kendimi öyle hatırlamak istemiyorum
Sen?

Oooo özlemişiz
Ben yaptırmayı planlıyorum... Bence güzel bir anı yaa neden öyle düşünüyorsun Mügecim...
Hamileliğin şanından şişmek :)
Ben mesela annemin hamile halini çok merak ediyorum.. Bi tane bile fotosu yok, keşke olsaydı diyorum. O nedenle ben hem öncesinde hem de hastane de çekim düşünüyorum babysii

Oh Sefan olsunbilmem ki benim cildim falan çok bozuldu pek mutlu değilim sanırım suratımla
Ayarladın mı fotoğrafçı ne giyeceksin

senin de günün çok güzel şu an 27 mayıs'a da baktığında bir şey kalmadı son 1 ay, inanılmaz buralara gelebildik mi yahuu
Ah kuzucum o kadar durursak öper başıma koyarım kızım 42+3e kadar bekledi sezeryan olduk bu oglusum erkenci kuş olacak gibi görünüyor sancı var doktor 17 mayıstı 37 raporumun sonu 16sinda çıkış ve bayramda acilden gir nst baktır mutlaka dedi stressss.... senin tarihe diyorlar mı normal mi olacak

Tam bir ay kalmış Aryacım....

NTS'de çıkan sancıyı sende hissediyormusun....

Amin inşallah hepimiz sağlıkla tosbikleri kucaklarımıza alalım
Amin canım benim insallah yok çok hissetmiyorum ama kızımda kasiklarim ağrırdı bu oglusum da belime vuruyor kasıyor arada. Ama sancıdedi doktor. Kızımda da braxton hilssmi ne yalancı sancı diye bir tanı koyulmuştu ama yine aynısı sanıyorum kuzenimin eşi 1 hafta önde benden 3 gün önce suyu geldi doğurdu vallahi

Evet canım aynen kızımında ihtiyacı doğumdan beri hiç bu şekilde zamanımız olmadı ikisiyle de umarım kaliteli zaman geçirebilirim ben öyle banyo yapıyordum oto koltuğuna koyup giriyordum wc veya dusa

benimki sezaryen öyle planladık doktorla

İnşallah kuzum teşekkür ederim
Tabiiki ilk önceliğim güzel haberler ama artık yüzünü de görmek istiyorum balyanak diyip duruyor dr ama foto alamıyoruz‍♀
B Bonncuk da güzel haber güzel fotolarla gelsin

Oyyy maşallah paşaya ohh her hafta göreceksin artık ne güzel
Maşallah canım bu çocuklar niye somurtkanlar rahatları bozuluyor sanırım ultrasonda
Kızlar selamm
Kontrolden çıktım. 2022gram olmuşuz tontikliğe devam Ntsye girmedim 32 haftayı doldurmadım daha sanırım o yüzden. Sonraki randevum 20 mayıs
Yaa maşallah
3 hafta önde gitmek nedir acelen ney yavrucum
Maşallah diyelim zamanında gelsinler inşallah
Bukadarla geçmiş olsun canım korkulacak birşey olmamış şükür dikkat et kendine dinlen bol bol zamanında sağlıkla gelsin minnoşlarımız

İnşallahhh canım

O bal yanakları bizde görsek ne güzel olur
Haberler güzel olsunda doğunca görürüz bol bol napalım

Canım çok geçmiş olsun, yolculuk öncesi baya da detaylıca oldu muayenen, iyi de oldu. Dikkat et kendine
Aaa evet şu 2. Attığın gibi istiyorum, pencereli karton kutu içinde. Burayı bi değerlendireyim ben, çiçeksiz ve daha spor ne yapılabilir. Sağol canm
Oooo Bartu Bey'in şanı yürüsün..
Çok sevimli görünüyorlar....
Kaç adet yaptırdın Gugucum....
Teşekkürler
Çikolata kutu içerisinde 100 adet
Kolonya da 100 adet
Bir de bizim burda hacı şerif var, çikolataları lokumları efsanedir. Ordan da lokum yaptıracağım ikramlık. Babamlar da lohusa şerbeti üretiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…