- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.001
Olsun, hayırlısı olsun.....Benim planlı sezaryen olacağım için doktorum girecek ama olaki acil bir durum olur gece olur vs o zaman kim nöbetçiyse o gelirmiş bugün doğum katına çıktım orda sordum söylediler. Sanırım özel dışında yapmıyorlar
Tekrar hoşgeldin baldan madam...Kızlar merhaba♀
uzun zamandır girmedim foruma
bugünki mesajları okudum. neredeyse herkesin kontrolü varmış ve hep güzel haberler
hepinizin gözü aydın
miya06 çok şükür herşey yolundaymış kuzum
benim 26.haftada biraz kasılmam sancım falan oldu. erken doğum riakim vardı yine ondan beri yatış moduna geçmiştim. çok şükür 34.haftayı gördümartık içim daha rahat. 32 den beri hafif hafif dışarı çıkmaya da başladım. öncesinde dr kontrolü dışında hiç çıkmamıştım.
yarın yine kontrolüm var bakalım ne haberler alacağız
bu arada 2 aya yakındır hiç yüzünü göremedikumarım yarın gösterir
herkesin iyi olmasına çok sevindim
Teşekkür ederim canım hoşbuldummTekrar hoşgeldin baldan madam...
Endişeli zamanlar atlatmışsın, şimdi iyi olmana sevindim... Çok şükür artık 34. hafta demek son düzlük demek :)
Yarın belki bir süpriz yapar da yüzünü gösterir tosbik :)
Foti çekimi yaptırmayacağım canım yüzüm gözüm şiş hiç kendimi öyle hatırlamak istemiyorumSağlık Bilimleri Üniversitesi Erzurum Şehir Hastanesi. Son teknoloji donanımla yapımış bir hastane. Hekimleri de hepsi iyi diyorlar. Prof, Doç. vb. Bir de özel hastane de bir prof. var. Onu da methediyorlar. Belki aklımda kalmasın diye ona da bir giderim...
Ohooo ben çantayı 2 ay oldu hazırlayalı :) Hatta diyorum bir şey olmaz inşallah, ne bileyim küflenir falan diye de korkuyorum :)
Senin de bitmiş zaten... Oh misler gibi....
Bu arada hastane de foto çekimi için gecelik düşünüyomusun?
Oooo özlemişizKızlar merhaba♀
uzun zamandır girmedim foruma
bugünki mesajları okudum. neredeyse herkesin kontrolü varmış ve hep güzel haberler
hepinizin gözü aydın
miya06 çok şükür herşey yolundaymış kuzum
benim 26.haftada biraz kasılmam sancım falan oldu. erken doğum riakim vardı yine ondan beri yatış moduna geçmiştim. çok şükür 34.haftayı gördümartık içim daha rahat. 32 den beri hafif hafif dışarı çıkmaya da başladım. öncesinde dr kontrolü dışında hiç çıkmamıştım.
yarın yine kontrolüm var bakalım ne haberler alacağız
bu arada 2 aya yakındır hiç yüzünü göremedikumarım yarın gösterir
herkesin iyi olmasına çok sevindim
Ben yaptırmayı planlıyorum... Bence güzel bir anı yaa neden öyle düşünüyorsun Mügecim...Foti çekimi yaptırmayacağım canım yüzüm gözüm şiş hiç kendimi öyle hatırlamak istemiyorum
Sen?
Oooo özlemişiz
Oh Sefan olsunBen yaptırmayı planlıyorum... Bence güzel bir anı yaa neden öyle düşünüyorsun Mügecim...
Hamileliğin şanından şişmek :)
Ben mesela annemin hamile halini çok merak ediyorum.. Bi tane bile fotosu yok, keşke olsaydı diyorum. O nedenle ben hem öncesinde hem de hastane de çekim düşünüyorum babysii
Selam canım evetevet gittikçe kısalıyor saglikla gelsinbebeklerimizzSelamhoşgeldin. Şafaklar gittikçe kısalıyor
6 gün gözüküyor aramızdane zaman doğacaklar acaba o kadarrrrr meraktayım ki
Ah kuzucum o kadar durursak öper başıma koyarım kızım 42+3e kadar bekledi sezeryan olduk bu oglusum erkenci kuş olacak gibi görünüyor sancı var doktor 17 mayıstı 37 raporumun sonu 16sinda çıkış ve bayramda acilden gir nst baktır mutlaka dedi stressss.... senin tarihe diyorlar mı normal mi olacaksenin de günün çok güzel şu an27 mayıs'a da baktığında bir şey kalmadı son 1 ay, inanılmaz buralara gelebildik mi yahuu
Amin canım benim insallahTam bir ay kalmış Aryacım....
NTS'de çıkan sancıyı sende hissediyormusun....
Amin inşallah hepimiz sağlıkla tosbikleri kucaklarımıza alalım
Evet canım aynen kızımında ihtiyacı doğumdan beri hiç bu şekilde zamanımız olmadı ikisiyle de umarım kaliteli zaman geçirebilirimOhh yazlık fikri şahaneymiş. Deniz kum güneş çocukları yorup, yemek ve uyku garantisi sağlıyorhem senin kız getir götür işlerinde de yardımcı olup ablalık yapabilir.
Geçen şey düşündüm çok saçma ama mesela duşa gircem bebekle yalnız olacağım, napcam, banyonun kapısını açık bırakıp önüne görebileceğim şekilde mi koycam bebeği
benimki sezaryen öyle planladık doktorlaAh kuzucum o kadar durursak öper başıma koyarım kızım 42+3e kadar bekledi sezeryan olduk bu oglusum erkenci kuş olacak gibi görünüyor sancı var doktor 17 mayıstı 37 raporumun sonu 16sinda çıkış ve bayramda acilden gir nst baktır mutlaka dedi stressss.... senin tarihe diyorlar mı normal mi olacak
İnşallah kuzum teşekkür ederimvee yarın da tabii ki burası güzel haberlerle dolsun taşsın
baldan_madam ve B Bonncuk yarın kontrolleri var
güzel haberlerle gelinannelerine güzel fotolar versinler
Günce ve Aren için de şimdidenşunu koyayım yarın da güzel haberlerini okuyalım
başka atladığımız var mıı
Oyyy maşallah paşayaGünaydın kızlar
Biz kontrolden çıktık
35+1 günlüğüz. Tosunum 2950 gram olmuş. Artık kocaman bir bebek o
NST'ye de girdik orda da herşey yolunda çok şükür
Bayram sonrası cuma günü tekrar kontrol var. Artık kontroller daha da sıklaştı
Maşallah canımSelamlar.
Ben de çıktım kontrolden. 2300 olmuş oğlum. 33+3 günlük anneyimnst iyi çıktı. Bayramdan sonra yine gideceğim. Kilosu haftası uyumlu herşey yolunda dedi. Kafası aşağıdaydı. Şöyle de somurtkan kedi pozu verdi.
Yaa maşallahKızlar selamm
Kontrolden çıktım. 2022gram olmuşuz tontikliğe devamNtsye girmedim 32 haftayı doldurmadım daha sanırım o yüzden. Sonraki randevum 20 mayıs
3 hafta önde gitmek nedir acelen ney yavrucumBizde geldik kontrolden
Benim tosuncuk yine 3 hafta önde
Yüzünü göremedik kollarıyla kapattı resmen
Nst temiz idrar tahlili temiz çıktı
Vitaminlere devam ediyoruz
Şekerden uzak dur dedi doktorum ama ben zaten muz bile yiyemiyorum en yeşillerini alıyorum pazara gidip
21 Mayıs bir sonraki randevu inşallah
Eve gelince lavaboda peçeteye hafif kan geldibi yarım saat bekliycem devamı gelirse doktoru arıycam tekrar
kendimi korkutmak istemiyorum inşallah acil bi durum değildir
Maşallah diyelimBende geldim kapanışı benle yapalım
Çok şükür herşey yolunda bebişler iyiler baskı yapmaya başlamışlar yerleri daralmış doktor ayakta gezme dedi. 5-6 mayıs'ta ciğer geliştirici yapacaklar her an gelebilirler diye. Doktor bayram sonrasına hazırlıklı ol dedi. 15-20 mayıs'a kadar dururlarsa küveze gerek kalmaz dedikiloları 1750 gr diğeri 1740 gr 1 ayda 2 kg almışım. 8-9 mayis'ta gel kalp atışına bakalım dedi ona göre doğum süreci ve tarihi verecek hem heyecan hem korku sardı nedense
Bukadarla geçmiş olsun canım korkulacak birşey olmamış şükür dikkat et kendine dinlen bol bolKızlar muayene oldum rahim ağzında polip varmış kanamayı o yapmış açıklık yok şükür alttan muayene etti korkulacak bir şey değil doktorunuza güvenin
Nst baktılar çok hafifte kasılmam var iğne yaptılar fitil verdiler şimdi biraz dinlenip tekrar nst bakacaklar değerlendirip ona göre gönderecekler Şuan için ilişki yasak ağır kaldırmak yasak dinlenme modu on
doktorumun muayenesi tam teşekküllü allahtan şükür bu yönden sıkıntı yaşamadım geldim hemen baktılar
Sorduğunuz için teşekkürler seviliyorsunuz
İnşallahhh canımvee yarın da tabii ki burası güzel haberlerle dolsun taşsın
baldan_madam ve B Bonncuk yarın kontrolleri var
güzel haberlerle gelinannelerine güzel fotolar versinler
Günce ve Aren için de şimdidenşunu koyayım yarın da güzel haberlerini okuyalım
başka atladığımız var mıı
Canım çok geçmiş olsun, yolculuk öncesi baya da detaylıca oldu muayenen, iyi de oldu. Dikkat et kendineKızlar muayene oldum rahim ağzında polip varmış kanamayı o yapmış açıklık yok şükür alttan muayene etti korkulacak bir şey değil doktorunuza güvenin
Nst baktılar çok hafifte kasılmam var iğne yaptılar fitil verdiler şimdi biraz dinlenip tekrar nst bakacaklar değerlendirip ona göre gönderecekler Şuan için ilişki yasak ağır kaldırmak yasak dinlenme modu on
doktorumun muayenesi tam teşekküllü allahtan şükür bu yönden sıkıntı yaşamadım geldim hemen baktılar
Sorduğunuz için teşekkürler seviliyorsunuz
Aaa evet şu 2. Attığın gibi istiyorum, pencereli karton kutu içinde. Burayı bi değerlendireyim ben, çiçeksiz ve daha spor ne yapılabilir. Sağol canmİnternetten satışı vardıı, ben de internetten sipariş vermiştim. Ben bi bakayım net adresini veririm sana...
Sabun bunlar gibi mi istiyorsun?
TeşekkürlerOooo Bartu Bey'in şanı yürüsün..
Çok sevimli görünüyorlar....
Kaç adet yaptırdın Gugucum....