2022 ikizler burcu anneleri

Benim planlı sezaryen olacağım için doktorum girecek ama olaki acil bir durum olur gece olur vs o zaman kim nöbetçiyse o gelirmiş bugün doğum katına çıktım orda sordum söylediler. Sanırım özel dışında yapmıyorlar
Olsun, hayırlısı olsun..... :KK28:
Sezeryan tarihin belli mi kuzum. Onu ne kadar zaman öncesinden planlamak gerekiyor...?

Kızlar merhaba🌸🙋🏻‍♀
uzun zamandır girmedim foruma💗
bugünki mesajları okudum. neredeyse herkesin kontrolü varmış ve hep güzel haberler😍🥰
hepinizin gözü aydın🙏🏻💗🧿
miya06 miya06 çok şükür herşey yolundaymış kuzum🙏🏻🧿💗

benim 26.haftada biraz kasılmam sancım falan oldu. erken doğum riakim vardı yine ondan beri yatış moduna geçmiştim. çok şükür 34.haftayı gördüm🙏🏻 artık içim daha rahat. 32 den beri hafif hafif dışarı çıkmaya da başladım. öncesinde dr kontrolü dışında hiç çıkmamıştım.
yarın yine kontrolüm var bakalım ne haberler alacağız😊

bu arada 2 aya yakındır hiç yüzünü göremedik🙈 umarım yarın gösterir💗
herkesin iyi olmasına çok sevindim🙏🏻💗🧿

Kızlar merhaba🌸🙋🏻‍♀
bugünki mesajları okudum. neredeyse herkesin kontrolü varmış ve hep güzel haberler😍🥰
hepinizin gözü aydın🙏🏻💗🧿

benim 26.haftada biraz kasılmam sancım falan oldu. erken doğum riakim vardı yine ondan beri yatış moduna geçmiştim. çok şükür 34.haftayı gördüm🙏🏻 artık içim daha rahat. 32 den beri hafif hafif dışarı çıkmaya da başladım. öncesinde dr kontrolü dışında hiç çıkmamıştım.

Tekrar hoşgeldin baldan madam...
Endişeli zamanlar atlatmışsın, şimdi iyi olmana sevindim... Çok şükür artık 34. hafta demek son düzlük demek :)

Yarın belki bir süpriz yapar da yüzünü gösterir tosbik :)

Tekrar hoşgeldin baldan madam...
Endişeli zamanlar atlatmışsın, şimdi iyi olmana sevindim... Çok şükür artık 34. hafta demek son düzlük demek :)

Yarın belki bir süpriz yapar da yüzünü gösterir tosbik :)
Teşekkür ederim canım hoşbuldumm😊
İnşallah🙏🏻💗
Senin tosbiğine ayrıca bir 🧿 koymak istiyorum 🥰💗 neredeyse 3 kilo olmuş 😍😍
Sağlıkla kavuşalım hepimiz🙏🏻💗💗

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Erzurum Şehir Hastanesi. Son teknoloji donanımla yapımış bir hastane. Hekimleri de hepsi iyi diyorlar. Prof, Doç. vb. Bir de özel hastane de bir prof. var. Onu da methediyorlar. Belki aklımda kalmasın diye ona da bir giderim...

Ohooo ben çantayı 2 ay oldu hazırlayalı :) Hatta diyorum bir şey olmaz inşallah, ne bileyim küflenir falan diye de korkuyorum :)

Senin de bitmiş zaten... Oh misler gibi....
Bu arada hastane de foto çekimi için gecelik düşünüyomusun?
Foti çekimi yaptırmayacağım canım yüzüm gözüm şiş hiç kendimi öyle hatırlamak istemiyorum🙈
Sen?
Kızlar merhaba🌸🙋🏻‍♀
hepinizin gözü aydın🙏🏻💗🧿

Oooo özlemişiz💜💜💜

Foti çekimi yaptırmayacağım canım yüzüm gözüm şiş hiç kendimi öyle hatırlamak istemiyorum🙈
Sen?

Oooo özlemişiz💜💜💜
Ben yaptırmayı planlıyorum... Bence güzel bir anı yaa neden öyle düşünüyorsun Mügecim...
Hamileliğin şanından şişmek :)
Ben mesela annemin hamile halini çok merak ediyorum.. Bi tane bile fotosu yok, keşke olsaydı diyorum. O nedenle ben hem öncesinde hem de hastane de çekim düşünüyorum babysii :dondurma: :KK28:

Ben yaptırmayı planlıyorum... Bence güzel bir anı yaa neden öyle düşünüyorsun Mügecim...
Hamileliğin şanından şişmek :)
Ben mesela annemin hamile halini çok merak ediyorum.. Bi tane bile fotosu yok, keşke olsaydı diyorum. O nedenle ben hem öncesinde hem de hastane de çekim düşünüyorum babysii :dondurma: :KK28:
Oh Sefan olsun💜💜bilmem ki benim cildim falan çok bozuldu pek mutlu değilim sanırım suratımla😁
Ayarladın mı fotoğrafçı ne giyeceksin😍😍

senin de günün çok güzel şu an 🧿 27 mayıs'a da baktığında bir şey kalmadı son 1 ay, inanılmaz 🙈buralara gelebildik mi yahuu😍😍😍
Ah kuzucum o kadar durursak öper başıma koyarım kızım 42+3e kadar bekledi sezeryan olduk bu oglusum erkenci kuş olacak gibi görünüyor sancı var doktor 17 mayıstı 37 raporumun sonu 16sinda çıkış ve bayramda acilden gir nst baktır mutlaka dedi stressss.... senin tarihe diyorlar mı normal mi olacak 💙😍😘😘

Tam bir ay kalmış Aryacım....

NTS'de çıkan sancıyı sende hissediyormusun....

Amin inşallah hepimiz sağlıkla tosbikleri kucaklarımıza alalım :KK200:
Amin canım benim insallah😍😍💙 yok çok hissetmiyorum ama kızımda kasiklarim ağrırdı bu oglusum da belime vuruyor kasıyor arada. Ama sancıdedi doktor. Kızımda da braxton hilssmi ne yalancı sancı diye bir tanı koyulmuştu ama yine aynısı sanıyorum 🤣😂😂 kuzenimin eşi 1 hafta önde benden 3 gün önce suyu geldi doğurdu vallahi 😣😣😣

Ohh yazlık fikri şahaneymiş. Deniz kum güneş çocukları yorup, yemek ve uyku garantisi sağlıyor😅 hem senin kız getir götür işlerinde de yardımcı olup ablalık yapabilir.
Geçen şey düşündüm çok saçma ama mesela duşa gircem bebekle yalnız olacağım, napcam, banyonun kapısını açık bırakıp önüne görebileceğim şekilde mi koycam bebeği 🥲
Evet canım aynen kızımında ihtiyacı doğumdan beri hiç bu şekilde zamanımız olmadı ikisiyle de umarım kaliteli zaman geçirebilirim 🙏🙏👫 ben öyle banyo yapıyordum 😎 oto koltuğuna koyup giriyordum wc veya dusa 😂😁

Ah kuzucum o kadar durursak öper başıma koyarım kızım 42+3e kadar bekledi sezeryan olduk bu oglusum erkenci kuş olacak gibi görünüyor sancı var doktor 17 mayıstı 37 raporumun sonu 16sinda çıkış ve bayramda acilden gir nst baktır mutlaka dedi stressss.... senin tarihe diyorlar mı normal mi olacak 💙😍😘😘
benimki sezaryen öyle planladık doktorla😇

vee yarın da tabii ki burası güzel haberlerle dolsun taşsın🙏🧡🧡

👩‍💻

baldan_madam baldan_madam ve B Bonncuk yarın kontrolleri var🚀🚀🚀

güzel haberlerle gelin😍 annelerine güzel fotolar versinler
Günce ve Aren için de şimdiden 🧿 şunu koyayım yarın da güzel haberlerini okuyalım🤩

başka atladığımız var mıı 👀
İnşallah kuzum teşekkür ederim💗😊
Tabiiki ilk önceliğim güzel haberler ama artık yüzünü de görmek istiyorum balyanak diyip duruyor dr ama foto alamıyoruz🤷🏻‍♀😊
B Bonncuk da güzel haber güzel fotolarla gelsin🙏🏻💗💗

Günaydın kızlar😍
Biz kontrolden çıktık😉
35+1 günlüğüz. Tosunum 2950 gram olmuş. Artık kocaman bir bebek o😎
NST'ye de girdik orda da herşey yolunda çok şükür🌺
Bayram sonrası cuma günü tekrar kontrol var. Artık kontroller daha da sıklaştı🌼🌻
Oyyy maşallah paşaya 🧿🧿ohh her hafta göreceksin artık ne güzel 🙏🥰
Selamlar. ✋
Ben de çıktım kontrolden. 2300 olmuş oğlum. 33+3 günlük anneyim😊 nst iyi çıktı. Bayramdan sonra yine gideceğim. Kilosu haftası uyumlu herşey yolunda dedi. Kafası aşağıdaydı. Şöyle de somurtkan kedi pozu verdi.
Maşallah canım 🧿bu çocuklar niye somurtkanlar rahatları bozuluyor sanırım ultrasonda😁
Kızlar selamm 🌸
Kontrolden çıktım. 2022gram olmuşuz tontikliğe devam 😅 Ntsye girmedim 32 haftayı doldurmadım daha sanırım o yüzden. Sonraki randevum 20 mayıs 💕
Yaa maşallah 🧿🧿
Bizde geldik kontrolden 🥰
Benim tosuncuk yine 3 hafta önde 🤪
Yüzünü göremedik kollarıyla kapattı resmen
Nst temiz idrar tahlili temiz çıktı
Vitaminlere devam ediyoruz
Şekerden uzak dur dedi doktorum ama ben zaten muz bile yiyemiyorum en yeşillerini alıyorum pazara gidip 🤗
21 Mayıs bir sonraki randevu inşallah 🙏
Eve gelince lavaboda peçeteye hafif kan geldi 🙄bi yarım saat bekliycem devamı gelirse doktoru arıycam tekrar
kendimi korkutmak istemiyorum inşallah acil bi durum değildir 🙏
3 hafta önde gitmek nedir acelen ney yavrucum😁🧿🧿
Bende geldim kapanışı benle yapalım 😀

Çok şükür herşey yolunda bebişler iyiler baskı yapmaya başlamışlar yerleri daralmış doktor ayakta gezme dedi. 5-6 mayıs'ta ciğer geliştirici yapacaklar her an gelebilirler diye. Doktor bayram sonrasına hazırlıklı ol dedi. 15-20 mayıs'a kadar dururlarsa küveze gerek kalmaz dedi 🤷‍♀️ kiloları 1750 gr diğeri 1740 gr 👶👶 1 ayda 2 kg almışım. 8-9 mayis'ta gel kalp atışına bakalım dedi ona göre doğum süreci ve tarihi verecek 🙈 hem heyecan hem korku sardı nedense 🌸
Maşallah diyelim 🧿zamanında gelsinler inşallah 🙏
Kızlar muayene oldum rahim ağzında polip varmış kanamayı o yapmış açıklık yok şükür alttan muayene etti korkulacak bir şey değil doktorunuza güvenin
Nst baktılar çok hafifte kasılmam var iğne yaptılar fitil verdiler şimdi biraz dinlenip tekrar nst bakacaklar değerlendirip ona göre gönderecekler Şuan için ilişki yasak ağır kaldırmak yasak dinlenme modu on 👍
doktorumun muayenesi tam teşekküllü allahtan şükür bu yönden sıkıntı yaşamadım geldim hemen baktılar
Sorduğunuz için teşekkürler seviliyorsunuz 💕😍
Bukadarla geçmiş olsun canım korkulacak birşey olmamış şükür dikkat et kendine dinlen bol bol 🙏zamanında sağlıkla gelsin minnoşlarımız

vee yarın da tabii ki burası güzel haberlerle dolsun taşsın🙏🧡🧡

👩‍💻

baldan_madam baldan_madam ve B Bonncuk yarın kontrolleri var🚀🚀🚀

güzel haberlerle gelin😍 annelerine güzel fotolar versinler
Günce ve Aren için de şimdiden 🧿 şunu koyayım yarın da güzel haberlerini okuyalım🤩

başka atladığımız var mıı 👀
İnşallahhh canım 🙏🥰

İnşallah kuzum teşekkür ederim💗😊
Tabiiki ilk önceliğim güzel haberler ama artık yüzünü de görmek istiyorum balyanak diyip duruyor dr ama foto alamıyoruz🤷🏻‍♀😊
B Bonncuk da güzel haber güzel fotolarla gelsin🙏🏻💗💗
O bal yanakları bizde görsek ne güzel olur 😁
Haberler güzel olsunda doğunca görürüz bol bol napalım😁🥰

Kızlar muayene oldum rahim ağzında polip varmış kanamayı o yapmış açıklık yok şükür alttan muayene etti korkulacak bir şey değil doktorunuza güvenin
Nst baktılar çok hafifte kasılmam var iğne yaptılar fitil verdiler şimdi biraz dinlenip tekrar nst bakacaklar değerlendirip ona göre gönderecekler Şuan için ilişki yasak ağır kaldırmak yasak dinlenme modu on 👍
doktorumun muayenesi tam teşekküllü allahtan şükür bu yönden sıkıntı yaşamadım geldim hemen baktılar
Sorduğunuz için teşekkürler seviliyorsunuz 💕😍
Canım çok geçmiş olsun, yolculuk öncesi baya da detaylıca oldu muayenen, iyi de oldu. Dikkat et kendine🥰🥰
İnternetten satışı vardıı, ben de internetten sipariş vermiştim. Ben bi bakayım net adresini veririm sana...

Sabun bunlar gibi mi istiyorsun?
Aaa evet şu 2. Attığın gibi istiyorum, pencereli karton kutu içinde. Burayı bi değerlendireyim ben, çiçeksiz ve daha spor ne yapılabilir. Sağol canm🤩😍
Oooo Bartu Bey'in şanı yürüsün..
Çok sevimli görünüyorlar....
Kaç adet yaptırdın Gugucum....
Teşekkürler 🥰🥰
Çikolata kutu içerisinde 100 adet
Kolonya da 100 adet
Bir de bizim burda hacı şerif var, çikolataları lokumları efsanedir. Ordan da lokum yaptıracağım ikramlık. Babamlar da lohusa şerbeti üretiyor zaten 😬

X