- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.941
Selamlar.
Ben de çıktım kontrolden. 2300 olmuş oğlum. 33+3 günlük anneyimnst iyi çıktı. Bayramdan sonra yine gideceğim. Kilosu haftası uyumlu herşey yolunda dedi. Kafası aşağıdaydı. Şöyle de somurtkan kedi pozu verdi.
Kızlar selamm
Kontrolden çıktım. 2022gram olmuşuz tontikliğe devamNtsye girmedim 32 haftayı doldurmadım daha sanırım o yüzden. Sonraki randevum 20 mayıs
Maşallah hepsine ben de çok mutluyum bugün.Ahh maşallah umarım bende bu kiloları görürüm çok güzel
İnanmıyorum süper bir poz vermiş ne güzel yanaklar onlar öyle maşallah yaartık bebeklerimiz çok güzel büyüdüler çok mutlu oluyorum böyle gördükçe
Hatırlıyorum canım heralde eşref saatlerine denk getiremedik muayeneleri de rahatsız ettik minnoşlarıAllahımm tontişliğiii
Keira- benimkini hatırlıyo musun? benimki de böyleydi dudaklar aşağı doğru bu somurtkanlıkları neye borçluyuz acaba
haftana göre kilosu çok iyidönmüş olması da çok güzel, her şeyin iyi olmasına çok sevindim bayram şekeri gibi yanaklar tam öpmelik
K kdv Doğum günün kutlu olsun canımGünaydııınn
ohhh mis gibi bir gün
M muge demir
Keira-
SanatkarSeyyah
C Cilek95
miya06
fridabaci
@Miracelik16
güzel haberlerle gelin
K kdv
çiçeğimmmm senin de doğum günün kutlu olsunnn
Oh maşallah tontiğeSelamlar.
Ben de çıktım kontrolden. 2300 olmuş oğlum. 33+3 günlük anneyimnst iyi çıktı. Bayramdan sonra yine gideceğim. Kilosu haftası uyumlu herşey yolunda dedi. Kafası aşağıdaydı. Şöyle de somurtkan kedi pozu verdi.
aa elmacık kemiği gibiMaşallah hepsine ben de çok mutluyum bugün.Çok şükür iyiler bebeklerimiz. Sağlıkla gelsinler inşallah
Hatırlıyorum canım heralde eşref saatlerine denk getiremedik muayeneleri de rahatsız ettik minnoşlarışöyle bir gülümsemedi öpücük atmadı göz kırpmadı Benim de yanaklar böyle çıkık ve tombik. Ne kadar zayıflasam da kalır yanaklarım çökmez. Sanıırm bana çekti
senin de çok az kaldı, son 1 saat diyebilirizOh maşallah tontiğe
Oh maşallah yaaaa 3 kilo olmuş tosunum benimm bal yanaklımmGünaydın kızlar
Biz kontrolden çıktık
35+1 günlüğüz. Tosunum 2950 gram olmuş. Artık kocaman bir bebek o
NST'ye de girdik orda da herşey yolunda çok şükür
Bayram sonrası cuma günü tekrar kontrol var. Artık kontroller daha da sıklaştı
Yaaa maşallahhh maşallahSelamlar.
Ooooooooo haftana göre kilo şahane, tam bir tonton dahaKızlar selamm
Kontrolden çıktım. 2022gram olmuşuz tontikliğe devamNtsye girmedim 32 haftayı doldurmadım daha sanırım o yüzden. Sonraki randevum 20 mayıs
Ay inşallah yolunda gider de hayırlısıyla kucağına alırsınçok şükür bir güzel haber daha
2 kiloyu da geçmişmaşallah bir sonrakinde kesin nst'ye alırlar
her şey yolunda giderse senin kontrol gününden bi gün önce ben doğum yapmış olabilirim
Canımm çok teşekkür ederimmYaaa maşallahhh maşallaho nasıl güzel bir somurtkan şirin pozu çok sevindim canımm her şey yolunda
Ooooooooo haftana göre kilo şahane, tam bir tonton dahagözün aydın canım, hep böyle mutlu haberler paylaşalım inşallah
Kızlarrrrr ben ve kızım geldik
2 kg olmuşuz hem de 70 gramı bile var
Nst girdim 8-9 falan yazıyordu o sancı galiba.
Her şey yolunda
Minik kelebeğim yüzünü kapatmıştı artık doğumda görücem kendimi hazırladım buna
Ağrı sancı vs olmadığı için 2 hafta sonra çağırdı.
bugün tam 32+0 çalışamaz raporu da aldım kuş gibi hafifledimmmm
Çok şükür kızlar hepimiz için bi susam tanesinden konu nerelere geldi
Ya maşallah, ne güzel poz yakalamış doktorSelamlar.
Canım rollercığıminanamıyorum 3 diyebiliriz artık kilosuna
maşallah kuzumaaa
iyi gidiyoruz nst'lerde deohh bayramda gezmeye gidebilir artık kocaman olmuş
Maşallah bi tosbik daha :) Tontiş yanak büyümüş annesi..Kızlar selamm
Gözün aydın canımmm, maşallah kızına da sana daKızlarrrrr ben ve kızım geldik
2 kg olmuşuz hem de 70 gramı bile var
Nst girdim 8-9 falan yazıyordu o sancı galiba.
Her şey yolunda
Minik kelebeğim yüzünü kapatmıştı artık doğumda görücem kendimi hazırladım buna
Ağrı sancı vs olmadığı için 2 hafta sonra çağırdı.
bugün tam 32+0 çalışamaz raporu da aldım kuş gibi hafifledimmmm
Çok şükür kızlar hepimiz için bi susam tanesinden konu nerelere geldi
Maşallah 3 olmuş bu tombikGünaydın kızlar
Biz kontrolden çıktık
35+1 günlüğüz. Tosunum 2950 gram olmuş. Artık kocaman bir bebek o
NST'ye de girdik orda da herşey yolunda çok şükür
Bayram sonrası cuma günü tekrar kontrol var. Artık kontroller daha da sıklaştı
Onun dudaklarını sevsinlerSelamlar.
Ayy sizle günümüz aynı maşallah 2 yi geçmiş gözün aydın canımKızlar selamm
Aman yarabbim senin bir doğum tarihin mi var artıkher şey yolunda giderse senin kontrol gününden bi gün önce ben doğum yapmış olabilirim