2022 ikizler burcu anneleri

Allahımm tontişliğiii
Keira- benimkini hatırlıyo musun? benimki de böyleydi dudaklar aşağı doğru bu somurtkanlıkları neye borçluyuz acaba

haftana göre kilosu çok iyi dönmüş olması da çok güzel, her şeyin iyi olmasına çok sevindim bayram şekeri gibi yanaklar tam öpmelik

Kızlar selamm
Kontrolden çıktım. 2022gram olmuşuz tontikliğe devam Ntsye girmedim 32 haftayı doldurmadım daha sanırım o yüzden. Sonraki randevum 20 mayıs

çok şükür bir güzel haber daha
2 kiloyu da geçmiş maşallah bir sonrakinde kesin nst'ye alırlar

her şey yolunda giderse senin kontrol gününden bi gün önce ben doğum yapmış olabilirim

Maşallah hepsine ben de çok mutluyum bugün. Çok şükür iyiler bebeklerimiz. Sağlıkla gelsinler inşallah
Hatırlıyorum canım heralde eşref saatlerine denk getiremedik muayeneleri de rahatsız ettik minnoşları şöyle bir gülümsemedi öpücük atmadı göz kırpmadı Benim de yanaklar böyle çıkık ve tombik. Ne kadar zayıflasam da kalır yanaklarım çökmez. Sanıırm bana çekti

aa elmacık kemiği gibi en sevdiğimm

Oh maşallah yaaaa 3 kilo olmuş tosunum benimm bal yanaklımm yüzünü görebildiniz mi doğum tarihi ve şekli ile ilgili bir şey dedi mi dr? Bir de ismine karar vermiş miydiniz canımm, atlamış olabilirim

Yaaa maşallahhh maşallah o nasıl güzel bir somurtkan şirin pozu çok sevindim canımm her şey yolunda
Kızlar selamm
Kontrolden çıktım. 2022gram olmuşuz tontikliğe devam Ntsye girmedim 32 haftayı doldurmadım daha sanırım o yüzden. Sonraki randevum 20 mayıs
Ooooooooo haftana göre kilo şahane, tam bir tonton daha gözün aydın canım, hep böyle mutlu haberler paylaşalım inşallah

Kızlarrrrr ben ve kızım geldik
2 kg olmuşuz hem de 70 gramı bile var
Nst girdim 8-9 falan yazıyordu o sancı galiba.
Her şey yolunda
Minik kelebeğim yüzünü kapatmıştı artık doğumda görücem kendimi hazırladım buna
Ağrı sancı vs olmadığı için 2 hafta sonra çağırdı.
bugün tam 32+0 çalışamaz raporu da aldım kuş gibi hafifledimmmm

Çok şükür kızlar hepimiz için bi susam tanesinden konu nerelere geldi

çok şükür bir güzel haber daha
2 kiloyu da geçmiş maşallah bir sonrakinde kesin nst'ye alırlar

her şey yolunda giderse senin kontrol gününden bi gün önce ben doğum yapmış olabilirim
Ay inşallah yolunda gider de hayırlısıyla kucağına alırsın Sona yaklaştık ya şimdi bi düşündüm de

Canımm çok teşekkür ederimm bakalım tontonluk devam edecek mi yoksa sonlara doğru azalacak mı merak ediyorum

Minik kelebek de 2 'yi görmüş

hem her şeyin yolunda olmasına hem de 32. hafta raporuna çok sevindim, artık evde hastane çantanı da rahat rahat hazırlarsın eksiklerini de tamamlarsın

bugün böyle güzel haberlerle devam edelim inşallah

Ya maşallah, ne güzel poz yakalamış doktor
Nasıl güzel öyle....
Gözün aydın her şeyin yolunda olması en güzel haber

inanamıyorum 3 diyebiliriz artık kilosuna

maşallah kuzumaaa

iyi gidiyoruz nst'lerde de ohh bayramda gezmeye gidebilir artık kocaman olmuş
Canım rollercığım
10 gün önceki kontrolde 2300'dü .
Tabi ben kan değerlerimin sonucunda kanım 11.7 çıktı diye her sabah 2 tane yumurta yemeye başladım...Çayı çok içiyordum onu da azalttım. Sabahları içmiyorum, sadece akşam 2 kupaya indirdim.. Bir de her gün bir öğlen bir gece süt içmeye başladım... Sanırım ondan bebiş bi atağa geçmiş :) İyice büyümüş, serpilmiş :)

Bayram gezmesi planlarımı yaptım bile :)

Kızlar selamm
Maşallah bi tosbik daha :) Tontiş yanak büyümüş annesi..
20 mayıstan sonra daha sık çağırır...

Gözün aydın canımmm, maşallah kızına da sana da evde dinlene dinlene halledersin işlerini. Nazlı kızımız canı sağolsun, doğunca doya doya izlersin güzel suratını
Böyle kiloları herşeyin yolunda olduğunu duyunca içime bir rahatlık geliyor, zamanında hayırlı doğum haberlerimizi de paylaşıp, bebeleri büyüteceğiz daha burda

Maşallah 3 olmuş bu tombik çok az kaldı cidden artık haftada bir kontrol
Onun dudaklarını sevsinler maşallah herşey yolunda ne güzel
Kızlar selamm
Ayy sizle günümüz aynı maşallah 2 yi geçmiş gözün aydın canım
Aman yarabbim senin bir doğum tarihin mi var artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…