2022 ikizler burcu anneleri

Bu arada sanırım doktorumu buldum. Uyuştuk çok şükür. Kendimi güvende hissediyorum odaya girerken tüm sorularıma cevap alıyorum. Çok şükür inşallah doğuma kadar böyle ilerlerim değişmek sorunda kalmam.
Çok sevindim. Bu hassas bir konuydu.. Ben de bu gittiğim doktoru beğeniyorum, sevimli sempatik, ilgili. Ama acil bir durum olsa gece falan, o anda hastane de kim varsa o giriyormuş doğuma... Özel hastane gibi değilmiş. O biraz kafa karıştırıcı.... Şansına kim gelirse onun doğumu yaptırmasıı iyi değil ya... O yüzden başka doktora mı gitsem diye düşünüyorumm....

Ahh maşallah umarım bende bu kiloları görürüm çok güzel 😍😍😍

İnanmıyorum süper bir poz vermiş ne güzel yanaklar onlar öyle maşallah ya 🧿🧿🧿 😍😍😍 artık bebeklerimiz çok güzel büyüdüler çok mutlu oluyorum böyle gördükçe
İnşallah Esracığım 3 hafta daha dikkat edeceksin ya o arada iyice etlenir, yağlanır bebişin :dondurma:

Oh maşallah yaaaa 3 kilo olmuş tosunum benimm bal yanaklımm🥰🥰 yüzünü görebildiniz mi🥰 doğum tarihi ve şekli ile ilgili bir şey dedi mi dr? Bir de ismine karar vermiş miydiniz canımm, atlamış olabilirim
Sağol canım Gugucum....

Yüzünü göremedik... sığmıyor ki ekranlara... doktor bir kaç fotoğraf verdi ama karnı falan :)))

Doğum şekli için doktor normal yapsan senin için daha iyi dedi... Ama ben o macereya giremem diyosan sezeryan planlarız dedi.... İlerleyen haftalarda belirleyelim dedi .... Çatı muayenesi yapacakmış eğer vücudum müsaitse normal öneriyormuş....

İsim konusunda kararısızım... Göktuğ Han düşünüyorum... Ama Sencer gibi başka başka bir sürü isim de geçiyor aklımdan.. İsme karar versem çok güzel bir kapı süsü buldum, onu yaptırıcam ama daha karar veremedim... :KK43:

Kızlarrrrr ben ve kızım geldik🥳🥳🥳
2 kg olmuşuz hem de 70 gramı bile var😁😁
Nst girdim 8-9 falan yazıyordu o sancı galiba.
Her şey yolunda🌼🌼🦋🦋🦋🦋
Minik kelebeğim yüzünü kapatmıştı artık doğumda görücem kendimi hazırladım buna😅
Ağrı sancı vs olmadığı için 2 hafta sonra çağırdı.
bugün tam 32+0 çalışamaz raporu da aldım kuş gibi hafifledimmmm 🌈🌈🌈🌈🌈🌈

Çok şükür kızlar hepimiz için bi susam tanesinden konu nerelere geldi😍😍😍😁😁😁😁😁
Maşallah gözün aydın Mügecim...
Harika haberlerle günümüzün güzelliği çoştu :)

Ohh rrapor olayını da halllettin. Hadi şimdi daha bir heyecanla bebiş hazırlıkları telaşesi vakti :dondurma: :spor::cool:

Sağol canım Gugucum....

Yüzünü göremedik... sığmıyor ki ekranlara... doktor bir kaç fotoğraf verdi ama karnı falan :)))

Doğum şekli için doktor normal yapsan senin için daha iyi dedi... Ama ben o macereya giremem diyosan sezeryan planlarız dedi.... İlerleyen haftalarda belirleyelim dedi .... Çatı muayenesi yapacakmış eğer vücudum müsaitse normal öneriyormuş....

İsim konusunda kararısızım... Göktuğ Han düşünüyorum... Ama Sencer gibi başka başka bir sürü isim de geçiyor aklımdan.. İsme karar versem çok güzel bir kapı süsü buldum, onu yaptırıcam ama daha karar veremedim... :KK43:
oh iyi iyi demek ki doktorun doğum şekli konusunda ısrarcı değil. Gidişat ne gösterecek bakalım, sizin için en hayırlısı olsun🥰🥰
Han ismini ben de çok beğeniyorum, Göktuğ da çok tatlı😍 sencer isminin anlamını bilmiyordum sen yazınca baktım o da güzel bir isim. Çok zormuş bu ismi belirleme kısmı. Ben de yastık ve kapı süsü siparişimi bekliyorum. Hediyelik çikolata ve minik spreyli kolonya yaptırdım onlar geldi.
Hediyelik yaptıran veya yaptıracak kızlar sizler ne düşünüyorsunuz? Ben sabun istiyorum ama nereden yaptırılır bulamadım

Bizde geldik kontrolden 🥰
Benim tosuncuk yine 3 hafta önde 🤪
Yüzünü göremedik kollarıyla kapattı resmen
Nst temiz idrar tahlili temiz çıktı
Vitaminlere devam ediyoruz
Şekerden uzak dur dedi doktorum ama ben zaten muz bile yiyemiyorum en yeşillerini alıyorum pazara gidip 🤗
21 Mayıs bir sonraki randevu inşallah 🙏
Eve gelince lavaboda peçeteye hafif kan geldi 🙄bi yarım saat bekliycem devamı gelirse doktoru arıycam tekrar
kendimi korkutmak istemiyorum inşallah acil bi durum değildir 🙏

oh iyi iyi demek ki doktorun doğum şekli konusunda ısrarcı değil. Gidişat ne gösterecek bakalım, sizin için en hayırlısı olsun🥰🥰
Han ismini ben de çok beğeniyorum, Göktuğ da çok tatlı😍 sencer isminin anlamını bilmiyordum sen yazınca baktım o da güzel bir isim. Çok zormuş bu ismi belirleme kısmı. Ben de yastık ve kapı süsü siparişimi bekliyorum. Hediyelik çikolata ve minik spreyli kolonya yaptırdım onlar geldi.
Hediyelik yaptıran veya yaptıracak kızlar sizler ne düşünüyorsunuz? Ben sabun istiyorum ama nereden yaptırılır bulamadım
Doktor hatta normal doğum öneriyor ısrarla :) Bakalım hayırlısıyla geçsin süreç....

Gugucum hediyelikleri nerden yaptırdın, Link veya foto var isteriz yani :)

Ben söz, kına gecem, düğün vb. için yaptırğım yerden ve ürünlerden memnun kalmıştım. Bir tık pahalıydı ama çok cicilerdi...

Kandil yaptırmıştım söz de çok şıktı.
Deniz kabuklarıyla dolu ahşap bir kutuydu diğer yaptırdığım.
Bir de minik vosvos gelin arabaları... Hepsi temiz çalışılmıştı ve şıktı....

Belki yine oradan yaptırırım... Ama isim netleşirse :)

Şekerden uzak dur dedi doktorum ama ben zaten muz bile yiyemiyorum en yeşillerini alıyorum pazara gidip 🤗
Eve gelince lavaboda peçeteye hafif kan geldi 🙄bi yarım saat bekliycem devamı gelirse doktoru arıycam tekrar
3 hafta mı öndeee hay maşallah, en son doğuracağım derken senin tontik depar atıyor😂😂
Belki kılcal damar çatlaması falan olmuştur, devamı gelmez inşallah. Alttan muayene etmedi dimi, ya da ilişki yaşayınca da oluyormuş, sadece arabada oturmak bile sebep olmuş olabilir, kanımız fazla. Benim hala sabahları burnum kanıyor silince😞

Doktor hatta normal doğum öneriyor ısrarla :) Bakalım hayırlısıyla geçsin süreç....

Gugucum hediyelikleri nerden yaptırdın, Link veya foto var isteriz yani :)

Ben söz, kına gecem, düğün vb. için yaptırğım yerden ve ürünlerden memnun kalmıştım. Bir tık pahalıydı ama çok cicilerdi...

Kandil yaptırmıştım söz de çok şıktı.
Deniz kabuklarıyla dolu ahşap bir kutuydu diğer yaptırdığım.
Bir de minik vosvos gelin arabaları... Hepsi temiz çalışılmıştı ve şıktı....

Belki yine oradan yaptırırım... Ama isim netleşirse :)
Ne kadar değişik hediyeliklermiş hiç aklıma gelmezdi🤩 nerden yaptırmıştın internet satışı var mı?
Ben aslında tesadüf yaptırdım, eve geçince atayım görsellerini. Hepsini instagramdan buldum. Çikolata ve kolonya Dokmecikolata sayfasından. Yastık Atolye_duggi kapı süsü de Atolyepolen

Oy Maşallah bal yanağa :nazar:

32. haftadasın değil mi Miyacığım ama 35. haftada mı gözüküyor... Peki bu ileri olma durumu doğum tarihini de etkiliyor mu?
Kaç kilo olmuş tosuncuğum...:nazar::KK200:
Kan gelmesi durumu umarım sıkıntılı bir şey değildir... Tabi takip etmekte fayda var :cool:

Gözün aydın canımmm, maşallah kızına da sana da 🧿 🧿 evde dinlene dinlene halledersin işlerini. Nazlı kızımız canı sağolsun, doğunca doya doya izlersin güzel suratını🥰🥰
Böyle kiloları herşeyin yolunda olduğunu duyunca içime bir rahatlık geliyor, zamanında hayırlı doğum haberlerimizi de paylaşıp, bebeleri büyüteceğiz daha burda🥰🥰
Canım💜💜💜rahat haftalardayız artık çok şükür🌈🌈🌈 evet bu topikten ayrılmak yok ona göre😍😍😍
Çok sevindim. Bu hassas bir konuydu.. Ben de bu gittiğim doktoru beğeniyorum, sevimli sempatik, ilgili. Ama acil bir durum olsa gece falan, o anda hastane de kim varsa o giriyormuş doğuma... Özel hastane gibi değilmiş. O biraz kafa karıştırıcı.... Şansına kim gelirse onun doğumu yaptırmasıı iyi değil ya... O yüzden başka doktora mı gitsem diye düşünüyorumm....
Fakülte mi canım? Aslında diğer doktorlar da iyiyse sorun olmaz. Böyle bi sistem varsa zaten tüm önemli durumlar da kayıt altındadır yeni doktor ordan bakar bilir. Ama bana sorsan şahsen kendi doktorum girsin isterdim🙈 başka iyi aday doktor varsa belki bi deneyebilirsin. Haberdar et bizi de🌺🌺
Maşallah gözün aydın Mügecim...
Harika haberlerle günümüzün güzelliği çoştu :)

Ohh rrapor olayını da halllettin. Hadi şimdi daha bir heyecanla bebiş hazırlıkları telaşesi vakti :dondurma: :spor::cool:
Ayyy evet😍 ben hastane için yıkamıştım şu bavul düzenleyicilere koydum. Bi sterilizatör aldım o gelsin pompayı sterilize edip hastane çantasını kapatmayı düşünüyorum🙏🏻🙏🏻 Sen hazırlamış mıydın

3 hafta mı öndeee hay maşallah, en son doğuracağım derken senin tontik depar atıyor😂😂
Belki kılcal damar çatlaması falan olmuştur, devamı gelmez inşallah. Alttan muayene etmedi dimi, ya da ilişki yaşayınca da oluyormuş, sadece arabada oturmak bile sebep olmuş olabilir, kanımız fazla. Benim hala sabahları burnum kanıyor silince😞
Yok canım etmedi ilişkide yaşamadık son zamanlarda ay bilmiyorum ki foto attım doktora bakalım ne diyecek uzanıyorum şimdi inşallah aksi bir durum olmaz 🙅‍♀️

Değildir inşallah🙏🏻🙏🏻Yeni kontrolden çıktın ya bişi olsa orda çıkardı ama her ihtimale karşı aramakta fayda olabilir😇😇
Tahlil temiz olması süper ohhh mis

her şeyin iyi olmasına çok sevindim Miya🧡

kan kırmızı mı kahve mi, bence de panik yapma sakin ol, bir de sizde kan uyuşmazlığı var mıydı?

benim 28. haftamdı çok küçük kan gördüğümde bizde kan uyuşmazlığı vardı ama doktor kontrolde kanama alanı görmemişti, sivilce falan çıkmıştır demişti ya da belki tuvaletini yaparken zorlamış olabilirsin, bakalım doktorun ne diyecek

Kızlar ty de boyner satıcılı böyle bir marka varmış kumaşları da fiyatına göre çok iyiymiş indirimli ürünler var bakmak isteyen için, şu çok hoşuma gittii 😍🐣 Erkek bebişlere göre de çok güzel şeyler var zıbınlar da çok uygun 🥰

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-29-17-04-52-934_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-04-29-17-04-52-934_trendyol.com.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Biz doktora geldik gelin diye çağırdı bekliyoruz inşallah bişey yoktur 🙏
Biz bugün 31+1 olduk kilosu 2200 karın çevresi 34 hafta doktor böyle giderse 37 de ben geliyorum diyebilir dedi ama bakalım bilemiyorum cihazlara çok güvenmiyorum 4 denilip 3 çıkan bebek çok var allahım sağlık sıhhat versin önce 🙏

X