- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Külot değil de bez gibi düşün canım.
Külot gibi giyiliyor, keserek çıkartılıyor.
Hatta ilk zamanlar ekstra pes de koyuyorlar içine. Hani hastaneden veriliyor ya kalın bir şey, onu da koyuyorlar. Pijamaların temiz kalıyo.
Sadece sezaryen olursa nasıl kullanılır onu bilemiyorum. Dikişe gelince acıtır sanki.
.
canım güle güle kullanın inşallahLink paylaşmıyorum artık canım, koleksiyon paylaşıyorum.
Bütün aldıklarımı burada bulabilirsin.
.
Biz de geçen hafta park yatak almıştık yoykonun. Az önce geldi, akşam açıp bakacağım
Kuzum doğum sonrası kanama oluyormuş reglden daha yoğun. Daha önce tecrübeli arkadaşlarım hep bunu önerdi. Ben sezaryen olacağım ama en büyük boyunu aldım, zaten bandaj oluyor rahatsız etmiyormuş bel kısmı da esnek. Hatta instagramda yurt dışında hastanede paylaşım yapan kadınlar var, keşfetime düşüyor benim, altlarında sadece bununla foto paylaşıyorlar, ten rengi çamaşırımsı bir bezKızlar bu depend ne için kullanılıyor tam olarak
Yaaa asıl benim ahşap anne yanı olabilen beşiğim var ama ev tadilat olacak diye kuramıyorum her şey annemdeben kurup yanıma koydum belki sen de koyarsın
sağlıkla kullansın minik kuzum
Yaaa asıl benim ahşap anne yanı olabilen beşiğim var ama ev tadilat olacak diye kuramıyorum her şey annemdebunu da taşınabilir diye tercih ettik, bebişe annem bakacağı için ben çalışırken oraya yedek yatak
Biz de geçen hafta park yatak almıştık yoykonun. Az önce geldi, akşam açıp bakacağım
tek kullanımlık olanlar da yıkanabilir olanlar da varmış, o zaman bu tek kullanımlık galiba kesiliyorsa
canım güle güle kullanın inşallah
Ben bu linkleri açamıyorumneden acaba
Teşekkürler canımm. Senin takımları inceliyorum ben de bir yandan, link süper fikirmişÇok güzel canım, güle güle kullan.
Park yatak alsam ben de yoyko alırdım.
Çok güzel bir tercih.
.
ben kurup yanıma koydum belki sen de koyarsın
sağlıkla kullansın minik kuzum
Teşekkürler canımm. Senin takımları inceliyorum ben de bir yandan, link süper fikirmişgüle güle kullansınlar inşallah
Uygulaman güncel olmayabilir canımcanım güle güle kullanın inşallah
Ben bu linkleri açamıyorumneden acaba
yaa harikaymış, kumaşı da güzel görünüyo
benim kargom bugün gelmeyecekmiş yanlışlıkla pendik'e götürmüşler
arada sallıyorumHer gece bakıp bakıp seviyorsundur.
.
arada sallıyorum
getirdiler nevresim takımlarını
kumaşı yumoş yumoş , fotolarını ekledimlinkini de koyayım;
Bebek Nevresim Takımı Modelleri ve Fiyatları - n11
Bebek Nevresim Takımları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bebek Nevresim Takımları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ayyy çok tatlılargetirdiler nevresim takımlarını
kumaşı yumoş yumoş , fotolarını ekledimlinkini de koyayım;
Bebek Nevresim Takımı Modelleri ve Fiyatları - n11
Bebek Nevresim Takımları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bebek Nevresim Takımları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com