2022 ikizler burcu anneleri

sana daha tarih vermedi di mi kuzum doktor doğum için

Miraaa nerlerdesiniz ay? Nasıl senin bebişler, sen nasılsın?
selam herkese iyiyim çok şükür canım herşey yolunda hazırlıklar da bitti gelmelerini bekliyorum bebişler iyi sanırım geçen ay görmüştüm onları yarın kontrolüm var kesin tarih verir doktor bakalım neler olacak

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

Az kalmış ya inanmiyorum 9 aydır mücadelesi bitiyor

sana daha tarih vermedi di mi kuzum doktor doğum için
Hayır canımcım henüz vermedi.....

Yarın kontrolde belki verir.... Sadece her kontrolde Haziran tahmini doğum tarihi diyor dr..

Tabi artık vakit yaklaştığı için sanırım bu konuyu gündeme alır...

Benim bazen ellerimin parmak uçları karıncalanıyor gibi oluyor, yarın onu soracağım... Bir nedeni var mı diye?

Az kalmış ya inanmiyorum 9 aydır mücadelesi bitiyor
Evet artık çok az kaldı... Duygular karmaşık :)

Ben bekleyebildiği kadar beklesin istiyorum... En azından tezimi bitirine kadar beklerse şahane olur :)

Sen nelerdesin günlerdir... Her şey yolunda mı kuzu?

Aaa seninde kontrolün yarın mı... Benim de ve daha bir sürü arkadaşımızın yarın kontrolü var...
Oh oh en heyecanlı şey minnoşlardan haber gelmesi :)

Ben de iyiyim canım, hastane çantası hazır, her gün bakışıyoruz güzel haberlerini bekliyoruz yarın, oğluşlar yüzlerini gösterecek mi bakalım isimleriniz kesinleşti mi ne oldu?

Hayırlı zamanda gelsinler inşallah

Napayım ya bazen psikolojik olarak yıpranmış oluyorum çünkü vücudum artık kaldırmıyor hava almaya bile çıkamıyorum belim karnım tutmuyor artık evdeyim sürekli bir yemek bir ufak gündelik temizlik sonrası dinlenme moduna giriyorum inanir mısın dinlenirken bile artık yoruluyorum ayy az kaldı allah'in izniyle tek dileğim küvöze girmesinler de idare ederim onları

Ben bir kaç tane aldım canım ama ilk zamanlr için eklediğim modelden 2 tane aldım, hem yazın müslin rahat olur diye hem de giydirip çıkarması çok kolay. Bunu kesinlikle öneririm

Ben de iyiyim canım, hastane çantası hazır, her gün bakışıyoruz güzel haberlerini bekliyoruz yarın, oğluşlar yüzlerini gösterecek mi bakalım isimleriniz kesinleşti mi ne oldu?
Benimde hastane çantası hazır kız kardeşim biberon emzik ateş ölçer ve diğer küçük kısımları ben getirecegim dedi bayramda getirecek

İnşallah yüzlerini gösterirler

Adını hep istediğim isimleri koyacağım
Biri Muhammed diğeri yusuf olacak inşallah
İkiside çok sevdiğim peygamber isimleri ve isimleri de çok hoşuma gidiyor benim seçimim bu şekilde oldu

Şa ha ne sin Gugubicim... Ne minnoşmuş bunlar böyle.... Hem de efil efil gözüküyor dediğin gibi.... Teşekkürler canımcığım

yengeç de pamuuuk gibi bi burç Yengeç olursa muhteşem olur istediğim burçlardan biriydi eşim de yengeç, yumoş yumoş,şefkatli, sadakatli, merhametli bi burç
inşallah erkenci davranmaz yengeç olur seninki

benimkiler şöyleydi; patiklerle, deniz ayakkabılarıyla aynı yere koydum

en arkadaki gri olan benetton, onu o kadar ucuza almıştım ki o zaman kuzum %50 indirim vardı sanırım

baktım hemen 125 liraya almışım

Eklentiler

• 5D8EB087-8667-42E6-A66D-ACC78B0042AA.jpeg
    152,8 KB · Görüntüleme: 60
Teşekkür ederim canım sağol ben 33+4 um şuan ama hep bir hafta önden gidiyor derlerdi doktorlar

yarın o kadar çok kontrol var kiii burası bol şenlikli olacak bayram öncesii

M muge demir sabah 09:45 sabahtan başlıyoruzzzz

Keira- 10:30 sabah yine

miya06 saat 13'te yanlış bilmiyorsamm

Miracelik16

SanatkarSeyyah

fridabaci

atladığım var mı acabaaaa

bir deee yarın K kdv 'nin doğum günü

bol bol güzel haberler alalım inşallah

annelerine güzel fotolar versin minnoşlarımız

Allahım allahım hepsi çoksellllll en arkadaki gri ve önündeki turuncuya ayrıca bir bayıldım... Link var mı babysiiiim

Ama çok normal Miracım... İki tane bebiş extra ağırlık ve yorgunlukk...

Senin de sezeryan mı olacak ... Bursa da hangi hastaneye gidiyordun kuzum....

Bu arada benim yeğenimin adı Muhammed Yusuf... Çok güzel düşünmüşsün isimlerini, isimleriyle müsemma yaşasın minnoşlar

Of of çok heyecanlı....

Bir sürü haber var yarın, hepimiz musmutlu haberler alalım...

Benim kontrolde 11'de rollercığım

Allahım allahım hepsi çoksellllll en arkadaki gri ve önündeki turuncuya ayrıca bir bayıldım... Link var mı babysiiiim

griyi benettonun kendi sitesinden almıştım baktım var mı diye kalmamış
ben aldığımda fotodaki fiyattaydı,

turuncu olana da baktım altında ve içinde first step yazıyo onu da yanlış hatırlamıyosam ebebek mağazadan almıştım

benettonu takip ediyorum sürekli indirim başlayınca sana hemen haber vereyim

Eklentiler

• BBE52A4A-8562-4986-87D0-355364C4E223.jpeg
    44,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…