- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.901
Şimdiden tebrik ederim Miyacığım....evet 3. defa hala olucam bir kız bir erkek vardı şimdi bir erkek daha geliyor
Sağlıkla gelsin yakışıklı....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden tebrik ederim Miyacığım....evet 3. defa hala olucam bir kız bir erkek vardı şimdi bir erkek daha geliyor
sana daha tarih vermedi di mi kuzum doktor doğum içinMerhaba kızlar,
Öyle böyle 35 günümüz kaldı bizim... Tabi o da 40 haftayı beklerse
Diğer taraftan da nerdeyse bir senedir beraberiz... 245 gün olmuş bugün itibariyle
35. haftaya aydınlanma dönemi deniliyormuş.... Artık mide yanmaları çok aza iniyor, karın bölgen hafifleşiyormuş... Çünkü bebiş çıkışa doğru ilerlemiş oluyor imiş :)
selam herkese iyiyim çok şükür canım herşey yolunda hazırlıklar da bitti gelmelerini bekliyorum bebişler iyi sanırım geçen ay görmüştüm onları yarın kontrolüm var kesin tarih verir doktor bakalım neler olacakMiraaa nerlerdesiniz ay? Nasıl senin bebişler, sen nasılsın?
Az kalmış ya inanmiyorum 9 aydır mücadelesi bitiyorMerhaba kızlar,
Öyle böyle 35 günümüz kaldı bizim... Tabi o da 40 haftayı beklerse
Diğer taraftan da nerdeyse bir senedir beraberiz... 245 gün olmuş bugün itibariyle
35. haftaya aydınlanma dönemi deniliyormuş.... Artık mide yanmaları çok aza iniyor, karın bölgen hafifleşiyormuş... Çünkü bebiş çıkışa doğru ilerlemiş oluyor imiş :)
Hayır canımcım henüz vermedi.....sana daha tarih vermedi di mi kuzum doktor doğum için
Evet artık çok az kaldı... Duygular karmaşık :)Az kalmış ya inanmiyorum 9 aydır mücadelesi bitiyor
Ben de iyiyim canım, hastane çantası hazır, her gün bakışıyoruz güzel haberlerini bekliyoruz yarın, oğluşlar yüzlerini gösterecek mi bakalım isimleriniz kesinleşti mi ne oldu?selam herkese iyiyim çok şükür canım herşey yolunda hazırlıklar da bitti gelmelerini bekliyorum bebişler iyi sanırım geçen ay görmüştüm onları yarın kontrolüm var kesin tarih verir doktor bakalım neler olacak
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
Hayırlı zamanda gelsinler inşallahEvet artık çok az kaldı... Duygular karmaşık :)
Ben bekleyebildiği kadar beklesin istiyorum... En azından tezimi bitirine kadar beklerse şahane olur :)
Sen nelerdesin günlerdir... Her şey yolunda mı kuzu?
Aaa seninde kontrolün yarın mı... Benim de ve daha bir sürü arkadaşımızın yarın kontrolü var...
Oh oh en heyecanlı şey minnoşlardan haber gelmesi :)
Ben bir kaç tane aldım canım ama ilk zamanlr için eklediğim modelden 2 tane aldım, hem yazın müslin rahat olur diye hem de giydirip çıkarması çok kolay. Bunu kesinlikle öneririmKızlarrrr ben minnoşa ayakkabı arıyorum...
Yeni doğan bebek ne tür ve kaç numara ayakkabı giyebilir...
Sizin aldıklarınız varsa ki rollercoaster 'cığımın bi ayakkabı koleksiyonu vardı diye hatırlıyorum
Hepinizi kucaklıyorum :) öneri please...
Benimde hastane çantası hazır kız kardeşim biberon emzik ateş ölçer ve diğer küçük kısımları ben getirecegim dedi bayramda getirecekBen de iyiyim canım, hastane çantası hazır, her gün bakışıyoruz güzel haberlerini bekliyoruz yarın, oğluşlar yüzlerini gösterecek mi bakalım isimleriniz kesinleşti mi ne oldu?
Şa ha ne sin Gugubicim... Ne minnoşmuş bunlar böyle.... Hem de efil efil gözüküyor dediğin gibi.... Teşekkürler canımcığımBen bir kaç tane aldım canım ama ilk zamanlr için eklediğim modelden 2 tane aldım, hem yazın müslin rahat olur diye hem de giydirip çıkarması çok kolay. Bunu kesinlikle öneririm
Ella Bonna Organik Pamuk Müslin Bebek PatiÄi, YenidoÄan Pandufu,krem Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ella Bonna Organik Pamuk Müslin Bebek PatiÄi, YenidoÄan Pandufu,krem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
yengeç de pamuuuk gibi bi burç Yengeç olursa muhteşem olur istediğim burçlardan biriydi eşim de yengeç, yumoş yumoş,şefkatli, sadakatli, merhametli bi burçYaaa ne güzel ben de boğa olsun çok isterdim. Eşim boğa, erkek kuzenlerim boğa huylarını çok beğeniyorum.
İkizler olmasın diye 22 haziranı ayarladık yengece dönmüş oluyor o gün. Tabii bebiş erkenci davranmazsa
Kızlarrrr ben minnoşa ayakkabı arıyorum...
Yeni doğan bebek ne tür ve kaç numara ayakkabı giyebilir...
Sizin aldıklarınız varsa ki rollercoaster 'cığımın bi ayakkabı koleksiyonu vardı diye hatırlıyorum
Hepinizi kucaklıyorum :) öneri please...
Teşekkür ederim canım sağol ben 33+4 um şuan ama hep bir hafta önden gidiyor derlerdi doktorlarGeçmiş olsun Esracığım.... Bebiş pek bi hevesli, hemen çıkayım kendimi güneşe atayım diyor baksana :)
Napıyodu minnoş.. görebildiniz mi... Sen 34. haftanın içindemisin kuzum...
Birazcık çok azıcık kaldı şafağa
Allahım allahım hepsi çoksellllll en arkadaki gri ve önündeki turuncuya ayrıca bir bayıldım... Link var mı babysiiiimbenimkiler şöyleydi; patiklerle, deniz ayakkabılarıyla aynı yere koydum
en arkadaki gri olan benetton, onu o kadar ucuza almıştım ki o zaman kuzum %50 indirim vardı sanırım
baktım hemen 125 liraya almışım
Ama çok normal Miracım... İki tane bebiş extra ağırlık ve yorgunlukk...Hayırlı zamanda gelsinler inşallah
Napayım ya bazen psikolojik olarak yıpranmış oluyorum çünkü vücudum artık kaldırmıyor hava almaya bile çıkamıyorum belim karnım tutmuyor artık evdeyim sürekli bir yemek bir ufak gündelik temizlik sonrası dinlenme moduna giriyorum inanir mısın dinlenirken bile artık yoruluyorum ayy az kaldı allah'in izniyle tek dileğim küvöze girmesinler de idare ederim onları
Of of çok heyecanlı....yarın o kadar çok kontrol var kiii burası bol şenlikli olacak bayram öncesii
M muge demir sabah 09:45 sabahtan başlıyoruzzzz
Keira- 10:30 sabah yine
miya06 saat 13'te yanlış bilmiyorsamm
Miracelik16
SanatkarSeyyah
fridabaci
atladığım var mı acabaaaa
bir deee yarın K kdv 'nin doğum günü
bol bol güzel haberler alalım inşallah
annelerine güzel fotolar versin minnoşlarımız
Allahım allahım hepsi çoksellllll en arkadaki gri ve önündeki turuncuya ayrıca bir bayıldım... Link var mı babysiiiim