2022 ikizler burcu anneleri

Aşı zorlu geçse ben de risk alıp olmazdım galiba. Ateş tehlikeli çünkü. Yani zaten 2 dozu olmuşsun, covid de geçirmişsin. Hastanede öyle bir şart hiç duymadım. Proje yapıyoruz biz, yurt dışı çıkışta mrna hatırlatma zorunluluğu var, onun bile 8 mayısta kaldırılacağını duyduk. Sanmıyorum yani canım, hastaneni arayıp sorabilirsin rahatlamak için.
Benim de hiç olasım yok aslında, doğuma da az kaldı ya ateş ağrı falan olurda tetiklermi acaba diye. Doktoruma tekrar bi sorayım olmadı, teşekkür ederim canım

Bugün benim kontrol günümdü😇

Ardenico 2,5 kilo olmuş 🚀 suyu iyi rahim ağzı uzunluğuna yanlış hatırlamıyosam 3,7 dedi

baş aşağı değildi bayağı bildiğiniz çayır çimen soldan sağa yatıyodu😂

nst'ye de girdim, 2. girişim oldu, nst de gayet iyiydi, ben nst'de uyumuşum🙈🙈🙈 20 dk mis gibi uyudum🚀

size de 2 foto getirdim

videodan ekran görüntüsü alınca birinde öpücük yakaladım😂

ve o eller hep yüzde olmak zorunda ve dudaklar hep bi memnuniyetsiz🙈
Ay tosunum benim, ballı lokmam.... Nasıl büzüştürmüş dudaklarını :KK200:

Maşallah Ardenico'ya usul usul büyüyor orda meleğim....

Yalnız hala dönmemiş olması :))) :emir_bebek:Ellemeyin çocuğa takılıyor kafasına göre :)

Nts'de uyumakta ayrı bir güzellik :)

Benim de kontrolüm bu cuma.... 11'de :deli:En Büyük TÜRKİYE

Yalnız hala dönmemiş olması :))) :emir_bebek:Ellemeyin çocuğa takılıyor kafasına göre :)

Ayyyy cuma benim de kontrolüm varrrr sanki birinin daha vardı kimdi acaba okuyorsa ses verebilir miiii🥳💜💜💜

Ayy maşallah tırtıl falan dedik ağır abimize affeder mi acaba bizi 😂😂
Dönmeyen bir yaramaz daha 🤪
Bizim doktorun nst yatağıda çok rahat ilerleyen zamanlarda bende uyuyabilirim 😊
Dudaklarında maşallahı var ama annesi göstermese olmaz 💜
ahahaa 😂😂😂🧡🧡🧡

demek ki onlar da bizim kalp atışı sesimizde böyle uyuyo, ben de onu dinlerken uyuya kaldım🙈

ayy çok az kalmışş senin kontrole de🧡

off sormaa sere serpe yatıyodu keyfi o kadar yerinde ki asla dönmeye niyeti yok😇

Ah keiracım ne güzel bilgiler bunlar böyle... Ben asla sezeryan ya da normal doğum videoları falan izlemiyorum gözüm korkmasın diye :) Sen gayet minnoş minnoş anlatmışsın, çok sağ ol...:KK200:

Çok güzel motive ettin beni şu an🥰🥰 korse konusunu mutlaka soracağım, miyom ameliyatımdan sonra da önermişti dr, dik durmak için de işe yaramıştı. Vücudumuza güvenelim, anne gücü yüklenir ve üstesinden geliriz 💪🏻 😍
Ben bunu çok önemsiyorum. Geçirdiğim tecrübeler özellikle doğum konusunda motive edici olmak lazım. Zorluk illaki olacak kolay bir iş yapmıyoruz doğuruyoruz 🤭 Ama ne kadar moralli gidersek ve ilerlersek o kadar bize artısı olacak buna inanıyorum. Olumsuz hikayelere inanmıyorum ve okumuyorum hiçbir şekilde. 😊

Ardenico 2,5 kilo olmuş 🚀 suyu iyi rahim ağzı uzunluğuna yanlış hatırlamıyosam 3,7 dedi

nst'ye de girdim, 2. girişim oldu, nst de gayet iyiydi, ben nst'de uyumuşum🙈🙈🙈 20 dk mis gibi uyudum🚀

size de 2 foto getirdim

Yaaa çok sevindim herşey yolundaymış şükür.
Gözün aydın ❤️

Bu arada cuma kontrol gününe ben de varım saat 10. 30 da 🤗

Ben bunu çok önemsiyorum. Geçirdiğim tecrübeler özellikle doğum konusunda motive edici olmak lazım. Zorluk illaki olacak kolay bir iş yapmıyoruz doğuruyoruz 🤭 Ama ne kadar moralli gidersek ve ilerlersek o kadar bize artısı olacak buna inanıyorum. Olumsuz hikayelere inanmıyorum ve okumuyorum hiçbir şekilde. 😊

Yaaa çok sevindim herşey yolundaymış şükür.
Gözün aydın ❤️

Bu arada cuma kontrol gününe ben de varım saat 10. 30 da 🤗

aaa hemen ekliyorum 🧡🧡🚀🚀

Gooseberry Gooseberry canım aklıma düştün.
izin işini ne yaptın
doktorunla konuşup halledebildin mi ?
Canım💗 izin 9 gün olmayınca ben de almadım. Yoksa cuma gidip alacaktım doktorum da bayramdan sonra gel dedi izin için hatta. Hoş 9 gün tatil olursa cuma gene giderim ama sanmıyorum bu saatten sonra 😊 bayram dönüşü 32+3 oluyorum tam vaktinde almış oluyorum sanırım, iyi ki varsın çok destek oldun bana

size de 2 foto getirdim

Oooy kuzumuza maşallah 🥰tırtıl dediğimiz için bizi affet aslanım 😍
Nstde uyumak ne güzel ya en güzel ninni değil mi 😍 tansiyonu çıkan bana da istiyorum bu rahatlamadan ey güzel Allahım 😍🙈🙈
E artık sığmakta zorlanıyor yeri daraldı biz bile bir yere sığamazken bebeler ne yapsın 😃😃 çok sevindim çok minnoş görmek zorlu günüme çok iyi geldi 🥰🥰

Günaydııınnnn babysi, Kızlar Günaydın :KK200:
Bugün Kadir Gecesi en güzel dualarımızı arşa gönderelim...
Hepimizin ortak duası; Doğumlarımız gönlümüzce kolaylıkla geçsin.. Bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle doğsun..
Veee hayırlı evlat olsunlar..
Ne güzel dua 🥰Rabbim bu gece hürmetine iyilik sağlık afiyet huzur lütfetsin bize ailemize sevdiklerimize. En güzel bir şekilde doğumumuzu gerçekleştirip sağlıkla, güzellikle evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin. İsteyen tüm kadınlara da bu duyguyu yaşatsın, inşallah 💗

size de 2 foto getirdim

Ya maşallah bayıldım size çok güzelsiniz 🙏🙏🙏🙃🙃🙃 bundan sonra ters gülücükler atıyorum motive edici olsun bizimkilere😅 benim de bugün kontrolum olacak bakalım saat 11 de ne hallerde göreceğim ama kesin yine yan hep öyle hissediyorum hareketlerini 😀

size de 2 foto getirdim

Oyyyy maşallahhh tam kaç haftalık oldu minnoş 😊
Doğumla alakalı bir şeyler söyledi mi doktor ya da daha önce dedin de ben mi hatırlamıyorum 🙂
Rahim ağzına ultrasyonda mı baktı ☺️

X