2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar haberler güzel çok şükür 🙏

1854 gr 44 cm olmuşuz. Kilosunu beğendi🙏 Karın çevresi haftasıyla uyumlu, baş, bacaklar önden gidiyormuş. Baş aşağıya dönmüş 🙈

Her şey yolunda dedi doktor. Damarlara akışa falan baktı çok güzel dedi.

5 mayısta 32+0 da çalışır raporu için gideceğim, o gün de ilk nst mize giriyoruz.

Çatı kontrolünü 37 de eğer hala baş aşağı pozisyondaysa yapacağım dedi.

Bizden haberler böyle 💓
Maşallah Defneciğe 💜gözün Aydın haberler çok güzel 👍
Bayram sonrası yine görüşeceksiniz desene 💕

Ay senin ikinci bebişmi şeker, peki ilk doğumun nasıldı? Normal miydi sezeryan mıydı?
Evet 2014 doğumlu kızım😊 ilk doğum 41 haftayı geçmişti normal doğumu bekledik sonra tuvaletini yapınca içeride kızım acil sezeryane alınmıştım.

canım benim yaklaşık 3 haftadır her gece mide ağrısı ile uyanıyorum. gaviscon rennie allah ne verdiyse kullanıyorum. azıcık dindiriyor sonra tekrar başlıyor ama azıcık dindirmesi bile çok iyi geliyor. doktoruna sorup başlayabilirsin
Yatmadan önce süt içiyormusunuz?

Benim de bi kaç defa feci bir yanma oldu ama her akşam yatmadan ılık süt içiyorum ve çok şükür mide yanması yaşamıyorum. Şurup vs. de kullanmıyorum....

Siz de bi süt deneyin kuzum yaaa..

Kızlar hamileliğimde gerçekten çok fazla kitap okudum özellikle son zamanda hatta hit olan tüm kitapları okumuş olabilirim ama iyi aile yoktur nihan kaya diye bir kitap var vakti imkaani olan kitap okumayı seven herkesin alıp okumasını tavsiye ederim gerçekten her cümleyi 15-20 kere okuyorum diğer kitaplardan bambaşka psikoloji üzerine yazılmış ve inanılmaz bir farkındalık yaratıyor 👍👍👍

Kızlar hamileliğimde gerçekten çok fazla kitap okudum özellikle son zamanda hatta hit olan tüm kitapları okumuş olabilirim ama iyi aile yoktur nihan kaya diye bir kitap var vakti imkaani olan kitap okumayı seven herkesin alıp okumasını tavsiye ederim gerçekten her cümleyi 15-20 kere okuyorum diğer kitaplardan bambaşka psikoloji üzerine yazılmış ve inanılmaz bir farkındalık yaratıyor 👍👍👍
Ben de bu kitabın yoğunlukla ebeveyn üzerinde suçluluk psikolojisi oluşturduğunu düşünüyorum. Farkındalık kısmına katılıyorum geçmişin izleri kendi ebeveynlerimizin yaptığı hareketlerin ne kadar etkili olduğunu üzerimizde. Bununla birlikte değişimin olması gerektiğini. Alice Miller kitapları da yoğunluklu olarak bu yönde ki zaten Alice Miller gölgesi var kitabında.

Son düzenleme:

1854 gr 44 cm olmuşuz. Kilosunu beğendi🙏 Karın çevresi haftasıyla uyumlu, baş, bacaklar önden gidiyormuş. Baş aşağıya dönmüş 🙈

5 mayısta 32+0 da çalışır raporu için gideceğim, o gün de ilk nst mize giriyoruz.

Bizden haberler böyle 💓
Gözün aydın Karaca haberler şa ha ne :KK200:

Prensese iyi bakmışsın annesi..... O da uslu uslu büyümüş orda afferrrrin onaaa:KK200::nazar:

Çatı kontrolü alttan muayene mi oluyor?

Evet 2014 doğumlu kızım😊 ilk doğum 41 haftayı geçmişti normal doğumu bekledik sonra tuvaletini yapınca içeride kızım acil sezeryane alınmıştım.
Maşallah, o zaman bir çok konu da tecrübelisin kuzum.
41 hafta mı ooww rahatı yerindeymiş desene :)
Sezeryan için doğum anı güzel sonrasında bir hafta veya daha fazla-az ağrılı geçtiğini söylüyorlar...
Tecrübelerini dinleriz baby .... :anne:

Şu an işyerinde öğlenleri onu okuyorum😍 gece yatmadan da sinem özen canpolat uyku, güvenli bağlanma ve bebeğiniz😊

Bizden haberler böyle 💓
daha yeni bakabildim minik kuzum kocaman olmuş 🧡🧡🧡 bacaklar önden gidiyorsa muhtemelen voleybolcu geliyor🚀 boyu da uzun maşallah 🧿🧿

her şeyin yolunda olmasına çok sevindim🎈🎈

Maşallah, o zaman bir çok konu da tecrübelisin kuzum.
41 hafta mı ooww rahatı yerindeymiş desene :)
Sezeryan için doğum anı güzel sonrasında bir hafta veya daha fazla-az ağrılı geçtiğini söylüyorlar...
Tecrübelerini dinleriz baby .... :anne:
Ahahah canım tecrübeli anneyi görünce aynı şeyleri dile getirmişiz, okuya okuya geliyordum senin yorumunu sonradan görünce gülümsedim😅 evet canım Keira- Keira- özellikle sezaryen twcrübeleri, neler yapmalı yapmamalıyız, yanımıza ne almalı gibi😊

ben çok yoğun çalıştığım için bu ara hiç okuyamıyorum bi ara hamileliğin başında storytelden sesli kitap dinledim hamilelikle ilgili onlar iyi oldu akşamları yatarken falan, geçenlerde hepsiburada'da kitap indirimi vardı bir kaç kitap aldım bir tanesini bile okumadım daha🙄

şu an çok istiyorum ama yapamıyorum ve bu beni azıcık üzüyo👀

Ben de bu kitabın yoğunlukla ebeveyn üzerinde suçluluk psikolojisi oluşturduğunu düşünüyorum. Farkındalık kısmına katılıyorum geçmişin izleri kendi ebeveynlerimizin yaptığı hareketlerin ne kadar etkili olduğunu üzerimizde. Bununla birlikte değişimin olması gerektiğini. Alice Miller kitapları da yoğunluklu olarak bu yönde ki zaten Alice Miller gölgesi var kitabında.
Aynen suçluluk psikolojisi hakkında bende çok yorum okudum ama bir sorun olmasa kimse suçluluk duymazdı bence ve sonuçta gerçekten 0dan bir birey yetişiyor herşey cocuklukla alakalı onu da biz yetiştiriyoruz, sadece bende bazi kısımlarına katılamıyorum oda full saygi ile mükemmel bir yetiştirme olduğuna ama yinede bir kere bilinçaltımda kalsa bile kitap yetiştirme üzerine bence okuduğum diğer herşeyden daha sağlıklı geldi benim için 👍
ben çok yoğun çalıştığım için bu ara hiç okuyamıyorum bi ara hamileliğin başında storytelden sesli kitap dinledim hamilelikle ilgili onlar iyi oldu akşamları yatarken falan, geçenlerde hepsiburada'da kitap indirimi vardı bir kaç kitap aldım bir tanesini bile okumadım daha🙄

şu an çok istiyorum ama yapamıyorum ve bu beni azıcık üzüyo👀
Canım hiç üzülme zaten okuduklarını unutuyorsun yada birçok yerde de görüyorsun yada en kotu o anda araştırıp buluyorsun zaten içgüdüsel olarak yapıyorsun herşeyi sadece kafandaki binbir dış ve iç sesi susturup çocuğunun iyiligi için doğru olduğunu düşündün şeyi yap yeter genel olarak hepsi bundan ibaret 😀 bide nasıl birsey çocuk bakmak bilmiyorum ama sakin kal kalamiyorsan çik odadan sakinleş ve öyle devam et en genel bu şekilde 😀

Şu an işyerinde öğlenleri onu okuyorum😍 gece yatmadan da sinem özen canpolat uyku, güvenli bağlanma ve bebeğiniz😊
Ya bende en son otuz milyon kelime ve mahallenin en mutlu bebeğini okudum ama yani 3te birinde bile anlatılacak şeyleri neden yazar o kadar uzatır anlamıyorum yani belki başka bişey vardir diye devam ediyorum ama her kitap nerdeyse öyle 😐

İyi geceler kızlar ben 7 şubatta covid olmuştum doktorum 3 ay sonra hatırlatma dozunu ol demişti, geçen kontrolümde mayıs başında hatırlatma dozunu ol dedi ama ben şusn olma taraftarı pek değilim sizler naptınız aşı olan yada olmayı düşünen var mı ?

İyi geceler kızlar ben 7 şubatta covid olmuştum doktorum 3 ay sonra hatırlatma dozunu ol demişti, geçen kontrolümde mayıs başında hatırlatma dozunu ol dedi ama ben şusn olma taraftarı pek değilim sizler naptınız aşı olan yada olmayı düşünen var mı ?
bdn 3. dozumu olmuştum ama ne zaman hatırlamıyorum 2 ay olmuştur belki azıcık daha fazla

Bende ayse önerin kitabını oluyorum cok da memnunum dogum sonrası da var okumak isteyen olursa linkini atarım👍🏻😌

X