2022 ikizler burcu anneleri

Hep güzeliz hep çiçeğiz sadece arada kendimizi ödüllendirmek gerekiyor 😂

ben Müslin aldım hep canım onunla hallederim dedim. Yengem sağolsun hediye havlu almış. Eğer almamış olsaydı ilk başta Müslin ile deneyecektim
Sağol kuzum, ben de alayım minnoşa havlu. Müslim de var ama olsun havlusu da olsun yaa :)

Gerçekten iyi ki oradan ayrılmışız diye şükrettim bugün. Çünkü içlerinde o kadar kötü kalpli insanlar var ki biz doğum yapan arkadaşın arkasından inşallah sağ sağlim yavrusuna kavuşsun diye dua ederken, oraya girip merakla acaba doğum yaptı mı yapmadı mı iyi haberler vardır belki diye bakarken başkaları o kadar rahatsız olmuş ki bakmamızdan bu aralar bu topikte popüler yok allahtan pro üyeyiz de kimlerin baktığını görebiliyoruz tarzı şeyler yazmışlar. Sanırım oradan ayrılmış olmamız onlara fazlası ile yara açmış ki hala daha etkisinden çıkamamışlar. Hayır bakmak yasakta ben mi bilmiyorum ? Hayatım boyunca bu kadar kötü kalpli insanlar tanımadım. Umarım herkes evlatlarına sağlıklı bir şekilde kavuşur.
Nasıl güzel bir karar vermişiz şükürler olsun 🙏🏻
Bu platformların hepsi merak edilen konularla ilgili tecrübelilerden faydalanmak.... Boş ver kim ne düşünürse düşünsün..
Çok mühim değil :)

Kızlar çatlak durumlarınız nedir. Göbek deliğmin altında pembemsi belirmiş çizgi çizgi yağ kullanıyordum bu arada son zamanlarda ihmal etmiştim biraz
Ben de de henüz yok, akzer diye bir bitkisel yağ var onu sürüyorum. Her banyodan sonra.... Tekrar başla sürmeye de büyümesin çatlağın kuzucum...

Ay ben aynanın büyüteç kısmıyla bakıyorum😂😂 benim aşağıda eski ameliyat yerim de var, asıl onu merak ettiğim için her gün bakıyorum. Aslında ergenlikte kalçalarım çok çatlamıştı ama bu kez maşallah henüz yok. Gerçi son düzlüğe yeni girdim her an her şey olabilir😅
Aranızda numaralı lens gözlük kullanan var mı kızlar, benim bir kaç gündür aklıma takılıyor, sezaryende çıkartıyorlar diye duydum, nasım görcem o zaman bebeği🥲
Bu haftalarda göbek büyümesi atağa geçti sanki.... :) Ben de neden göbeğim çok büyümedi diye meraklanıyordum... Oysaki sona saklıyormuş kendini :) EE artık bebişler 3 kiloya yakın oldu ve bir de suyuydu eşiydi göbekte bi 10 kilo vardır extra herhalde : ) Çok mu oldu 10 kilo :)

Gugucum onun limkini de atarmısın..
Linkini bulamadım canım, tükenmiş galiba:KK43: şuydu ama
Bu haftalarda göbek büyümesi atağa geçti sanki.... :) Ben de neden göbeğim çok büyümedi diye meraklanıyordum... Oysaki sona saklıyormuş kendini :) EE artık bebişler 3 kiloya yakın oldu ve bir de suyuydu eşiydi göbekte bi 10 kilo vardır extra herhalde : ) Çok mu oldu 10 kilo :)
Yok yok asla çok olmadı, geçenlerde instagramda denk gelmiştim de orda da 10-12 kg diyordu bebek, suyu, plasenta, artan kan hacmi, göğüsler vs. Sizin haftanız da daha ilerde zaten.
Ben 11 kg aldım, Sizin nasıl kızlar? Doğuma kadar en fazla 4 alıp max 15 hedefim.

Ben de de henüz yok, akzer diye bir bitkisel yağ var onu sürüyorum. Her banyodan sonra.... Tekrar başla sürmeye de büyümesin çatlağın kuzucum...
Her banyodan sonra sürüyordum ben de ama gün içinde de başladım bakalım aslında şaşkınım en löpür löpür kısmım orasıydı hamilelikten önce 🤭 inşallah artmaz
Linke baktım şuan stok yokmuş ama farklı deseni var galiba benimki bu canım ölçüsü büyüklüğü kalınlığı çok çok iyi ufak defo olabilir deniliyordu outlet diye ama bana gelen üründe herhangi bir sorun göremedim

Yok yok asla çok olmadı, geçenlerde instagramda denk gelmiştim de orda da 10-12 kg diyordu bebek, suyu, plasenta, artan kan hacmi, göğüsler vs. Sizin haftanız da daha ilerde zaten.
Ben 11 kg aldım, Sizin nasıl kızlar? Doğuma kadar en fazla 4 alıp max 15 hedefim.
Yarın 31+0 oluyorum benim de 9 kilo kadar şuanlık. Ama karnım çok büyüdü ve gergin hissediyorum. Aşırı iştahım yok bu aralar hamilelikte soğuduğum Türk kahvesi öyle istiyor ki canım 1 fincan içtim bugun ikinciyi çok istedi canım yapmadım ama inanılmaz gibi ya aşırı soğumuştum ama bu birkaç gündür resmen telvesini bile aşeriyorum 😃😃😃

Son düzenleme:
Her banyodan sonra sürüyordum ben de ama gün içinde de başladım bakalım aslında şaşkınım en löpür löpür kısmım orasıydı hamilelikten önce 🤭 inşallah artmaz
Linke baktım şuan stok yokmuş ama farklı deseni var galiba benimki bu canım ölçüsü büyüklüğü kalınlığı çok çok iyi ufak defo olabilir deniliyordu outlet diye ama bana gelen üründe herhangi bir sorun göremedim
Yaa ben de gün içinde de süreyim o halde... Çünkü duştan duşa yetersiz mi oluyor acaba Bi de bişey diycem bu biraz da yapısal sanırım... Çünkü kimisi hiç krem vs. sürmüyor yine de çatlamıyor... Kimisi de kremlere boğuyor ama yine de çatlıyor... Umarım seninki de sadece kızarıklıkla kalır :nazar:
Havlu linki için tşk ediyorum, stokta yok ama benzer modellere bakarım, Sağ olun kızlar Gugubi Gugubi :KK200:

Yarın 31+0 oluyorum benim de 9 kilo kadar şuanlık. Ama karnım çok büyüdü ve gergin hissediyorum. Aşırı iştahım yok bu aralar hamilelikte soğuduğum Türk kahvesi öyle istiyor ki canım 1 fincan içtim bugun ikinciyi çok istedi canım yapmadım ama inanılmaz gibi ya aşırı soğumuştum ama bu birkaç gündür resmen telvesini bile aşeriyorum 😃😃😃
Benim sadece göbüşüm 10 kilo sanki :) Kocamanmış gibi hissediyorum :) Boyum 167, 67 kiloydum şuan 80 olmuşumdur. Son bir aydır tartılmıyyorum belki daha fazladır :)
Benim doktor asla tartmıyorlar :) Bana soruyor bazen kaç kilosun diye... Bazen de hiç sormuyor.... .
Ben de tartımı Aksaray'da unuttuğum için her gün tartılamıyorum :)

Ben de baydır içmiyordum, geçen hafta dayanamadım içtim türk kahvesi, misss gibi kokusu burnuma geldi bak🤣 kafein zor atılıyor bebeğe de geçiyor diye okumuştum bir yerde o yüzden starbucks kafeinsiz kahve ya da evde kafeinsiz nescafe ile devam etsem de çok istediğimde içerim ya, o kadar canın çekerken kendini durdurmaya çalışmak daha zararlı stres olur bebek😅😅😅 kahve telvesi isteyene eskiler kansızlık der ama doğruluk payı var mı bilmiyorum canım, kanına baktırıyorsundur zaten

Ohooo ben içiyorum arada Türk Kahvesi. Doktorum az olmak şartıyla içebilirsin demişti.. :)
O kadardan bir şey olmaz sanırım.

Ben de baydır içmiyordum, geçen hafta dayanamadım içtim türk kahvesi, misss gibi kokusu burnuma geldi bak🤣 kafein zor atılıyor bebeğe de geçiyor diye okumuştum bir yerde o yüzden starbucks kafeinsiz kahve ya da evde kafeinsiz nescafe ile devam etsem de çok istediğimde içerim ya, o kadar canın çekerken kendini durdurmaya çalışmak daha zararlı stres olur bebek😅😅😅 kahve telvesi isteyene eskiler kansızlık der ama doğruluk payı var mı bilmiyorum canım, kanına baktırıyorsundur zaten
Var var bence de zaten minnoş sayesinde kanım düşüktü vitamin alıyorum ama son durum ne bilmiyorum kokusu çok hoş Geliyor 🤣
Ohooo ben içiyorum arada Türk Kahvesi. Doktorum az olmak şartıyla içebilirsin demişti.. :)
O kadardan bir şey olmaz sanırım.
Ben filtre, latte tarzı tüketiyordum canım istediğinde son haftadır neredeyse her gün Türk kahvesi içiyorum çok istedi canım, olmadı kafeinsiz bulup alayım böyle devam edecekse ve aylar aylarca istemediğim evde pişirmediğim bir şeydi. Hamilelik çok tuhaf ya şimdi kokusu bile mis gibi geliyor 🤭

Ben de 8 kilo aldım hedefim daha almamak inşallah 😂

Günaydııınnn🌞🌞🌞
işyerindeki son haftam 💃 sabah uyanmak tüm gün oturur pozisyonda olmak yormuştu biraz
cuma vedalaşma ve doktor randevum var minnoşumu görüp memlekete gidicez bayram için 10 gün kalıcaz acil durum için yanımda bebek ve kendim için bişeyler götürsem mi çok kararsızım 🙄

X