2022 ikizler burcu anneleri

Çok iyi geliyor valla bi fondöten sürdüm aaaa ben güzelmişim aslında dedim makyajlar yapılsın dışarı çıkılsın
Hep güzeliz hep çiçeğiz sadece arada kendimizi ödüllendirmek gerekiyor
Kızlar ben şunu farkettim.. Bebişimin hiç havlusu yok.. Siz bornoz ya da havlu aldınız mı???
Varsa link please...
ben Müslin aldım hep canım onunla hallederim dedim. Yengem sağolsun hediye havlu almış. Eğer almamış olsaydı ilk başta Müslin ile deneyecektim

Selamlar
Haziran annelerinde bir kişinin daha suyu gelmiş
Aaaa biri doğum yaptı sanırım değil mi?
Ay çok erken değil mi... Allah kurtarsın, sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına alsınlar...
Ay sen diyince bende bı sekme orayı geri açtım son 3-4 aydır hiç bakmıyordum çok şaşırdım ya cidden çok erken ben hazır değilim o kadar azcik daha dursunlar
Uff geçenlerde bir arkadaş da öyle olmuştu doğum oldu galiba onun. Allah kurtarsın sağlıkla kavuşsun inşallah evladına.
Ben hiç hazır değilim, inşallah dururlar en az 38e kadar
Gerçekten iyi ki oradan ayrılmışız diye şükrettim bugün. Çünkü içlerinde o kadar kötü kalpli insanlar var ki biz doğum yapan arkadaşın arkasından inşallah sağ sağlim yavrusuna kavuşsun diye dua ederken, oraya girip merakla acaba doğum yaptı mı yapmadı mı iyi haberler vardır belki diye bakarken başkaları o kadar rahatsız olmuş ki bakmamızdan bu aralar bu topikte popüler yok allahtan pro üyeyiz de kimlerin baktığını görebiliyoruz tarzı şeyler yazmışlar. Sanırım oradan ayrılmış olmamız onlara fazlası ile yara açmış ki hala daha etkisinden çıkamamışlar. Hayır bakmak yasakta ben mi bilmiyorum ? Hayatım boyunca bu kadar kötü kalpli insanlar tanımadım. Umarım herkes evlatlarına sağlıklı bir şekilde kavuşur.
Nasıl güzel bir karar vermişiz şükürler olsun

aa hepsi çıkmkş aradan harika çok yorma kendini, hepsini de halletmişsin bi çırpıda anne kız günü olmuş size

ee kapı süsü diyosun, hediyelikler diyosun foto atmıyosunn bekleriz biz amaaa

Şuan hepsi ayrı ayrı yerlerde canım.
İnşallah bayramdan sonra tamamlanır hepsi.
Terzi kendi söküğünü dikemez misali benimki
Herkese kapı süsü çocuk odası duvar dekorasyonu yapan ben. Konu kendime gelince birşey beğenmez oldum

Ayneennnnn bi markete çıksam yorgunluktan her tarafıma ağrı giriyor dün meydana gittim birkaç işim vardı çok yürümedim bile eve gelip üç saat uyumuşum geçecek bugünler de napalım bizi de böyle etkiledi

aa sen eşe dosta kapı süsü mü yaptın? yaa işte beceriklisiniz ben de bir gram yok o beceriden

insan kendi yavrusuna en güzelini istiyo o kadar haklısın ki

aa sen eşe dosta kapı süsü mü yaptın? yaa işte beceriklisiniz ben de bir gram yok o beceriden

insan kendi yavrusuna en güzelini istiyo o kadar haklısın ki
Benim Instagram dekorasyon ahşap boyama sayfam var canım. Orda müşterilere arkadaşlara yapıyorum. Ama kendime gelince dedigin gibi insan güzel olsun farklı olsun istiyor. Müşterilere derdim son aya bırakılır mı 8 ay neredeydiniz diye. Aynısını şuan ben yaptım

aa bilseydik sana yaptırırdık hem de yabancı kazanmamış olurdu tüh

Ay doğumlar başladı belki farklı fikir olur bilmedigimiz bişey öğreniriz bizden önce dogurdan falan dedim de böyle kötü düşünülecek ne var yani bakmayız bizde o zaman

Baveno olandan bende aldım birebir etiketsiz zara havlusu kalın aşırı beğendim karanlıkta parlıyor başlığı 3te 1 fiyatından uyguna geldi

Kızlar çatlak durumlarınız nedir. Göbek deliğmin altında pembemsi belirmiş çizgi çizgi yağ kullanıyordum bu arada son zamanlarda ihmal etmiştim biraz
Göbeğimin altını göremiyorum geri kalan yerlerde asayiş berkemal bi ara aynada inceleyim göbeğimi bakayım. yağı 2 kez sür istersen demek çatlamaya başlamış

Kızlar çatlak durumlarınız nedir. Göbek deliğmin altında pembemsi belirmiş çizgi çizgi yağ kullanıyordum bu arada son zamanlarda ihmal etmiştim biraz
Bende henüz yok, her gün akşam alışkanlık edindim mutlaka sürüyorum yağımı. Kullan canım iyice çatlamadan ufak tefek olur da bile bile de çatlamayalım

ben de saldım son zamanlarda 1 aydır hiç sürmüyorum,bildiğim kadarıyla yok şu an sma göbek o kadar büyük ki kesin aşağıları göremiyorum

Ben de göremiyordum oraları aynada fark ettim

ben de saldım son zamanlarda 1 aydır hiç sürmüyorum,bildiğim kadarıyla yok şu an sma göbek o kadar büyük ki kesin aşağıları göremiyorum
Ay ben aynanın büyüteç kısmıyla bakıyorum benim aşağıda eski ameliyat yerim de var, asıl onu merak ettiğim için her gün bakıyorum. Aslında ergenlikte kalçalarım çok çatlamıştı ama bu kez maşallah henüz yok. Gerçi son düzlüğe yeni girdim her an her şey olabilir
Aranızda numaralı lens gözlük kullanan var mı kızlar, benim bir kaç gündür aklıma takılıyor, sezaryende çıkartıyorlar diye duydum, nasım görcem o zaman bebeği

Ben de lens kullanıyorum ilk kez duydum bunu biraz araştırdım da normal ve epiduralde istemiyorlarmış, genel anestezide çıkartmamızı istiyorlarmış herhalde bunu da şöyle anladım, uyuyunca aşırı göz kuruluğu oluyor ve göze yapışma vb durumundan buna gerek duyuyorlardır bence. Benim lensim gözde 7 güne kadar kalma özelliği var bırakmıyorum tabi ama bir kere başka bir günlük lensle uyumuştum ve neredeyse acile gidecek kadar kötü oldum gözüme yapışmıştı lens, yoksa o kadar lens kullanan var çıkarttırmasınlar ya

Ya evet benim lensim de aylık çıkarılmayanlardan ve aşırı rahat aslında. Ama ben 2016da spinal anestezi ile başka bir ameliyat olmuştum mesela onda çıkarttırdılar ordan aklıma geldi de bir bakayım dedim çıkartıyorlar diye okudum. Acaba sorsam mı doktora çaktırmadan lensle devam mı etsem sorunca çıkartın mutlaka diyorlr çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…