- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.621
aaa ne güzel düşünmüşsünüz dış çekim olayınıMüthiş bir hava vardı, biz de dış çekim yaptırdık
ben havlu cennetindeyim, denizlidehemen seni linkleyeyim, aldığım yer baveno home trendyoldan da satıyor ve zaraya üretim yapıyorlar. Zaradaki fiyatlara bakabilirsin uçukk, mağazanın ürünlerine de bakabilirsin canım
Bir de peştemal şeklinde olanlardan aldım ben, o da barine marka. Çok tatlı ve aşırı kaliteli ürünleri
Baveno %100 Pamuk Outlet 80x80 Yıldız Nakışlı Bebek & Çocuk Havlu Kundak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baveno %100 Pamuk Outlet 80x80 Yıldız Nakışlı Bebek & Çocuk Havlu Kundak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Yeşil Bebek Havlusu - Stripy Hooded Koleksiyonu
Yeşil Bebek Havlusu, kullanımı son derece yumuşak ve konforlu bir bebek bakım ürünüdür. %100 pamuk dokusu ve çizgili tasarımıyla Uyku&Banyo kategorisinde, annelere ve bebeklerine özel.www.thebarine.com
Canımm teşekkür ederizzben de yaptım yazlık kışlık aşırı yoruldumm. Yaaa mis gibi bebiş kıyafetleriiii tüm etiketleri ben de söktüm, kendi kıyafetlerimde de hemen sökerim hiç rahat edemem
Esracığım teşekkkür ederim Attığın linkleri favlarım arasına attımCanım benim gaye bebe markası kaplumbagali ama tavsanlida çok güzelmiş trendyoldada varmış ekran görüntüsü ekliyorum takım olarak alabilirsin ama bornoz 1 yaştan sonra kullanılıyormuş o yüzden biraz daha büyük zaten sadece başlıklı havlu da alabilirsin kaliteli mi dersen ben çarşıda gezerken bundan çok kötülerini gördüm bu havlusu yumuşak yine ama 500 lere falan çok mükemmel olanlar vardı onlarada gerek duymadım açıkçası bide işer banyodan sonra diye mümkünce beyaz aldım yüksek derecede yıkanır falan o resimdeki bı başlık kısmı renkli gerisi beyaz havlusu
Teşekkürler Gugucum, havlu linklerini favlar bölümüne ekledim....Müthiş bir hava vardı, biz de dış çekim yaptırdık
ben havlu cennetindeyim, denizlidehemen seni linkleyeyim, aldığım yer baveno home trendyoldan da satıyor ve zaraya üretim yapıyorlar. Zaradaki fiyatlara bakabilirsin uçukk, mağazanın ürünlerine de bakabilirsin canım
Bir de peştemal şeklinde olanlardan aldım ben, o da barine marka. Çok tatlı ve aşırı kaliteli ürünleri
Baveno %100 Pamuk Outlet 80x80 Yıldız Nakışlı Bebek & Çocuk Havlu Kundak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baveno %100 Pamuk Outlet 80x80 Yıldız Nakışlı Bebek & Çocuk Havlu Kundak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Yeşil Bebek Havlusu - Stripy Hooded Koleksiyonu
Yeşil Bebek Havlusu, kullanımı son derece yumuşak ve konforlu bir bebek bakım ürünüdür. %100 pamuk dokusu ve çizgili tasarımıyla Uyku&Banyo kategorisinde, annelere ve bebeklerine özel.www.thebarine.com
Canımm teşekkür ederizzben de yaptım yazlık kışlık aşırı yoruldumm. Yaaa mis gibi bebiş kıyafetleriiii tüm etiketleri ben de söktüm, kendi kıyafetlerimde de hemen sökerim hiç rahat edemem
Selam miyaa kolay gelsinSelam kızlar
Bi kaç gündür yazamadım okuyorum ama kaçmaz benden
Kontrolü güzel geçen annişlereGugubi Dreamgirls Esra1648 geçmiş olsun
Bebişler görüşmüş izinler ayarlanmış süperben bugün gardrobu indirdim yazlık kışlık ayırdım pijamaları ayırdım yordu ama iyi oldu
Minnoşumun kıyafetlerinin etiketlerini kestim renklileri ayırdım bugün yıkıyorum en sonundaYarında ütülerim inşallah
Aaaa biri doğum yaptı sanırım değil mi?Selamlar
Haziran annelerinde bir kişinin daha suyu gelmiş
Evet doğum yapmış bir anne. Şimdi okudum birisinin daha gelmiş suyu takip ediliyormuş. İnsan tırsıyor hafiftenAaaa biri doğum yaptı sanırım değil mi?
Ay çok erken değil mi... Allah kurtarsın, sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına alsınlar...
Ay evet ya ben de bi tırsmadım değil ki 34. haftayız. Bu vakit bile çok erkenmiş gibi geliyor bana...Evet doğum yapmış bir anne. Şimdi okudum birisinin daha gelmiş suyu takip ediliyormuş. İnsan tırsıyor hafiften
hasır şapka mı aiyy ne güzel olur kuzucuumTeşekkürler Gugucum, havlu linklerini favlar bölümüne ekledim....
Aaaa Dış çekim nasıl geçti... Çok iyi düşünmüşsünüz....
Ben de yaptırıcam da elbisemin üzerine sapka sipariş etmiştim onu bekliyorum.. Sizin çekim nasıl geçti...
Albüm şeklinde mi alacaksın?
Fiyatları nasıldı....
Ayy çok heyecanlı :)
Selamlar
Ay sen diyince bende bı sekme orayı geri açtım son 3-4 aydır hiç bakmıyordum çok şaşırdım ya cidden çok erken ben hazır değilim o kadar azcik daha dursunlarEvet doğum yapmış bir anne. Şimdi okudum birisinin daha gelmiş suyu takip ediliyormuş. İnsan tırsıyor hafiften
Güzel geçti canımm, benim arkadaşım fotoğrafçı ve grafiker. O çekti fotolarımızı, fiyat yok o yüzden. hafta içi birlikte edit yapacağız. Baya rahat ve eğlenceli geçti, iyi ki yaptık dedik bitince. Ağaçlar çiçek çiçek, papatyalar şahane, stüdyo yerine doğa müthiş oldu. Beğendiklerimizden baskı alacağız, ailelere de veririz dedik, vitrine koyarlarTeşekkürler Gugucum, havlu linklerini favlar bölümüne ekledim....
Aaaa Dış çekim nasıl geçti... Çok iyi düşünmüşsünüz....
Ben de yaptırıcam da elbisemin üzerine sapka sipariş etmiştim onu bekliyorum.. Sizin çekim nasıl geçti...
Albüm şeklinde mi alacaksın?
Fiyatları nasıldı....
Ayy çok heyecanlı :)
Uff geçenlerde bir arkadaş da öyle olmuştu doğum oldu galiba onun. Allah kurtarsın sağlıkla kavuşsun inşallah evladına.Selamlar
Uff geçenlerde bir arkadaş da öyle olmuştu doğum oldu galiba onun. Allah kurtarsın sağlıkla kavuşsun inşallah evladına.
Ben hiç hazır değilim, inşallah dururlar en az 38e kadar
Evet ben dün hastane çantasındaki kilitli poşetlerin üzerine etiketleri de yapıştırdım içindekileri yazdım. sadece içecek bisküvi bardak falan koyulacak, sanki hep bir şeyler eksik kalmış gibi hissediyorumolacağından değil ama sonra uğraşmamak için hastane çantalarını hazır tutmakta fayda var
güzel güzel haftalarımızı tamamlayalım hepimiz inşallah
miniklerimiz sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil
Evet ben dün hastane çantasındaki kilitli poşetlerin üzerine etiketleri de yapıştırdım içindekileri yazdım. sadece içecek bisküvi bardak falan koyulacak, sanki hep bir şeyler eksik kalmış gibi hissediyorumiçim ürperiyor sancı su denildikçe
Ben Haziran sonu olunca biraz ağırdan alıyorum sanırımiyi hafta sonları miyaaa
ben minnoşun dolabını yerleştirdim, benim de kışlıkları kaldırmam lâzım
hazır yıkama işine girmişken belki hastane çantasına da başlarsın ufaktan
Cidden yorucuCanımm teşekkür ederizzben de yaptım yazlık kışlık aşırı yoruldumm. Yaaa mis gibi bebiş kıyafetleriiii tüm etiketleri ben de söktüm, kendi kıyafetlerimde de hemen sökerim hiç rahat edemem
Bunun üstüne ulaşım da ücretsiz olunca eminönüne attık kendimizi annemle. Sözde HavuzluHanda pijama değiştirip dönecektik. Perde,cibinlik, hediyelikler,kapı süsü ıvır zıvır hepsini hallettim geçmişken. Sanırım daha çıkamam bir yere. Çünkü nerdee eskii benn diyorum... Yavaş hareket ediyorum,hemen belim ağrıyorGünaydın Kizlarhava bugün güneşli bi çıkıp hava almak lazım artık düzeliyor sanırım havalar
aa hepsi çıkmkş aradan harikaBunun üstüne ulaşım da ücretsiz olunca eminönüne attık kendimizi annemle. Sözde HavuzluHanda pijama değiştirip dönecektik. Perde,cibinlik, hediyelikler,kapı süsü ıvır zıvır hepsini hallettim geçmişken. Sanırım daha çıkamam bir yere. Çünkü nerdee eskii benn diyorum... Yavaş hareket ediyorum,hemen belim ağrıyorBu ben miyim diyorum