2022 ikizler burcu anneleri

aaa ne güzel düşünmüşsünüz dış çekim olayını

bi kaç güzel fotomuz olmasın mı minnoş göbeğimizle

Esracığım teşekkkür ederim Attığın linkleri favlarım arasına attım

Teşekkürler Gugucum, havlu linklerini favlar bölümüne ekledim....

Aaaa Dış çekim nasıl geçti... Çok iyi düşünmüşsünüz....
Ben de yaptırıcam da elbisemin üzerine sapka sipariş etmiştim onu bekliyorum.. Sizin çekim nasıl geçti...
Albüm şeklinde mi alacaksın?
Fiyatları nasıldı....
Ayy çok heyecanlı :)

Selam miyaa kolay gelsin Bizde hafiften bugün kıyafet yıkama işine başladık hava kapalıydı kurumadı bir çoğu ama olsun

Aaaa biri doğum yaptı sanırım değil mi?
Ay çok erken değil mi... Allah kurtarsın, sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına alsınlar...
Evet doğum yapmış bir anne. Şimdi okudum birisinin daha gelmiş suyu takip ediliyormuş. İnsan tırsıyor hafiften

hasır şapka mı aiyy ne güzel olur kuzucuum

Selamlar
Haziran annelerinde bir kişinin daha suyu gelmiş

sağlıkla gelsin inşallah hepimizin haftaları çok güzel, bu haftaları görebildik çok şükür, bebekler gelmeye karar verse dahi sıkıntılı haftaları atlattık
doğan ve doğacak olan bebekler de sağlıkla büyüsünler inşallah

Evet doğum yapmış bir anne. Şimdi okudum birisinin daha gelmiş suyu takip ediliyormuş. İnsan tırsıyor hafiften
Ay sen diyince bende bı sekme orayı geri açtım son 3-4 aydır hiç bakmıyordum çok şaşırdım ya cidden çok erken ben hazır değilim o kadar azcik daha dursunlar

Güzel geçti canımm, benim arkadaşım fotoğrafçı ve grafiker. O çekti fotolarımızı, fiyat yok o yüzden. hafta içi birlikte edit yapacağız. Baya rahat ve eğlenceli geçti, iyi ki yaptık dedik bitince. Ağaçlar çiçek çiçek, papatyalar şahane, stüdyo yerine doğa müthiş oldu. Beğendiklerimizden baskı alacağız, ailelere de veririz dedik, vitrine koyarlar

Uff geçenlerde bir arkadaş da öyle olmuştu doğum oldu galiba onun. Allah kurtarsın sağlıkla kavuşsun inşallah evladına.
Ben hiç hazır değilim, inşallah dururlar en az 38e kadar

olacağından değil ama sonra uğraşmamak için hastane çantalarını hazır tutmakta fayda var

güzel güzel haftalarımızı tamamlayalım hepimiz inşallah

miniklerimiz sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil

Evet ben dün hastane çantasındaki kilitli poşetlerin üzerine etiketleri de yapıştırdım içindekileri yazdım. sadece içecek bisküvi bardak falan koyulacak, sanki hep bir şeyler eksik kalmış gibi hissediyorum içim ürperiyor sancı su denildikçe

ben de etiketledim ama seninle aynı histeyim, hiç kapatamıyorum hep bir şey eksikmiş hissi emin olsam arabaya bagaja atıcaz ama asla emin olamıyorum tamam olduğundan

iyi hafta sonları miyaaa

ben minnoşun dolabını yerleştirdim, benim de kışlıkları kaldırmam lâzım

hazır yıkama işine girmişken belki hastane çantasına da başlarsın ufaktan
Ben Haziran sonu olunca biraz ağırdan alıyorum sanırım bebek çantasını da almadım henüz En azından yıkayım ütüleyim bayram sonrasında da sadece yerleştirme işi kalsın diye düşünüyorum benim henüz iznim başlamadı birde ev iş derken bayağı yoruluyorum artık bayram sonrası izinliyken bol zamanda halledicem hepsini inşallah

Canımm teşekkür ederizz ben de yaptım yazlık kışlık aşırı yoruldumm. Yaaa mis gibi bebiş kıyafetleriiii tüm etiketleri ben de söktüm, kendi kıyafetlerimde de hemen sökerim hiç rahat edemem
Cidden yorucu
Kafamda büyüyordu şükür kurtuldum ayy minnacık minnacıklar bakıp bakıp seviyorum

Günaydın Kizlar hava bugün güneşli bi çıkıp hava almak lazım artık düzeliyor sanırım havalar
Bunun üstüne ulaşım da ücretsiz olunca eminönüne attık kendimizi annemle. Sözde HavuzluHanda pijama değiştirip dönecektik. Perde,cibinlik, hediyelikler,kapı süsü ıvır zıvır hepsini hallettim geçmişken. Sanırım daha çıkamam bir yere. Çünkü nerdee eskii benn diyorum... Yavaş hareket ediyorum,hemen belim ağrıyor Bu ben miyim diyorum

aa hepsi çıkmkş aradan harika çok yorma kendini, hepsini de halletmişsin bi çırpıda anne kız günü olmuş size

ee kapı süsü diyosun, hediyelikler diyosun foto atmıyosunn bekleriz biz amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…