- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.621
aaa ne güzel düşünmüşsünüz dış çekim olayınıMüthiş bir hava vardı, biz de dış çekim yaptırdık
ben havlu cennetindeyim, denizlide hemen seni linkleyeyim, aldığım yer baveno home trendyoldan da satıyor ve zaraya üretim yapıyorlar. Zaradaki fiyatlara bakabilirsin uçukk, mağazanın ürünlerine de bakabilirsin canım
Bir de peştemal şeklinde olanlardan aldım ben, o da barine marka. Çok tatlı ve aşırı kaliteli ürünleri
Baveno %100 Pamuk Outlet 80x80 Yıldız Nakışlı Bebek & Çocuk Havlu Kundak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baveno %100 Pamuk Outlet 80x80 Yıldız Nakışlı Bebek & Çocuk Havlu Kundak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glYeşil Bebek Havlusu - Stripy Hooded Koleksiyonu
Yeşil Bebek Havlusu, kullanımı son derece yumuşak ve konforlu bir bebek bakım ürünüdür. %100 pamuk dokusu ve çizgili tasarımıyla Uyku&Banyo kategorisinde, annelere ve bebeklerine özel.www.thebarine.com
Canımm teşekkür ederizz ben de yaptım yazlık kışlık aşırı yoruldumm. Yaaa mis gibi bebiş kıyafetleriiii tüm etiketleri ben de söktüm, kendi kıyafetlerimde de hemen sökerim hiç rahat edemem
bi kaç güzel fotomuz olmasın mı minnoş göbeğimizle