- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.601
Yaa maşallah, nasıl huzurlu huzurlu uyuyorBen de çıktım şimdi
Kilosu 1970 boyu 40 cm olmuş. Tosbik tosbik duruyordukafası tam aşağıda, artık dönmez dedi. Benim son günlerde ayağa kalkınca akıntım oluyordu hatta suyum mu geliyor diye panik oluyordum bu haftalarda vajinal akıntı artışı normal dedi, suyum falan iyi her şey yolunda. Çalışır aldım, 20 mayısta ayrılmak istediğimi söyledim, o tarihe kadar verdiler çalışırı. Bir de vitamin ve omegaları bırak artık dedi. Sadece magnezyum kalsiyum ve demir hapıyla devam ay valla gözümü kararttım doğum sonrası rapor konusunu da açtım, ben 30 gün heyet veriyorum dedi sevindim bizden bu kadar ve eli yüzünde olduğu için net olmadı ama bir foto bırakıyorum
Bayram şahane oldu, 19 mayıs da tatil olduğu için en son 18 mayısta gideceğim bir aksilik olmazsaYaaaa nasıl güzel poz vermiş. Onu bulamayanlar var
20 Mayıs çok güzel tarih araya bayramda giricek zaten mis gibi dinlenirsin biraz.
Boyu ve kg maşallah maşallah
Anlamadığım neden vitaminleri falan kesti
Teşekkür ederizzYaa maşallah, nasıl huzurlu huzurlu uyuyoryalnız tam tosbik, tontoşluğa bak bay yanak olmuş maşallah kilosu, boyu harika... Gözün aydın Gugucum.
Biz iki kontroldür 3 haftada bir gidiyoruz bugün tam 30+0 olduk nst de başladı
Her hafta gel dese giderim özlüyorum minnoşumu
Merhaba kızlar benimde bugün doktor kontrolum vardi doktorum acil sezeryana girdi biraz bekledik ama o arada nst girdim burdan sonra hep muayene öncesi erken gel gir al raporu dedi nst asla aç gelme tatlı çerez değil gerçek bir öğün yemek lazımmış günde 3 kere gireni biliyorum dedi aklınızda olsun ben kahvaltı yapıp gitmiştim bebek asla durmadı sürekli hareket etti ama herşey çok normal ama dizleri burnuna elini alnına kapattı sanırım bize hiç güzel fotoğraf vermeyecek artık vazgeçiyorum ben çok nazlı bu konudasuyum geçen gittiğimde hafif azdı bu sefer iyi dedi ve artık göbek yapacağız bunun için bol protein istiyorum dedi yumurtayı eti balığı abartabilirmisim 1800 Gr olmuş hareket azalırsa hissetmezsen ateşin artar veya hasta olursan direk acile git nst alsınlar onu bana atarlar dedi şimdilik bu kadar birde sağa sola yatmayı sordum bazı bebekler sol sevmez önemli değil yeterki uzun süre sırt üstü yatma dedi direk damara orda baskı oluyormus nst dede sağ sol yattim döndüm fln ay çok yazdım buraya kadar okuyana da sağolun ama aklimdayken yazayım nst de 20 dk oluyor 100 altına asla inmemeli ben hiç görmedim ancak 100 altı görürsen direk çağır dedi 120-130 kalp atışı demek uyku hali 170-180 civarları uyanık ve hareketli zamanları 20 dk da iki kere 170 civarları görünmeli ve 200 üstü 5 dk dan fazla olmamalı olursa gene çağır birilerini dedi anne dede 20 üstü olması sancı imiş 20 altı birşey yok demek benim asla uyumadigi için 170-180 di acaba bişey mi var diye kalp dalgasına baktı o normal benimde ateşim normal olunca bebek çok hareketli o yüzden hiçbir sıkıntı yok dedi bebek sen sen bebeksin hislerinix acliginiz ayni bundan sonra sakın stres yok dedi uykuda çok rüya görürsün sen stres olmasan da beyin alttan çalışır bebek bakımı vs düşünür rüyama kötü yansır uyanınca rüyanı yaz bir kağıda ama sakın okuma birdaha lohusalık depresyonu olmaması için iyi bir yöntemdir bu dedi ne alaka anlamadım ama dışarı atma yöntemi herhalde bide eşime eksik birşey olur ister hemen yap annenin kafası herşey tam olunca rahat olur ona göre dedi bana da kitap oku ama bebek doğunca otomatik annelik içgüdusel yükleniyor kim ne derse desin en iyisini sen o bağ ile yapıyorsun zaten asla endişelenme ve mükemmel anne olmaya çalışma akışına bırak zaten öyle herşey güzel olacaktır dedi aslında daha çok konuştu ama bu kadarını hatırlıyorum okuyan herkese çok teşekkür ederim
Kızlar ben kontrolden çıktım. Bebiş iyi ilk defa eli vs yüzünde değildi bakakaldık büyülenmiş gibi2 kilo olmuşuz haftası ile uyumlu dedi doktor.
İlk defa NST ye girdim onun sonucuda güzel.. İdrarda enfeksiyon devam.. Şerefe monurol saşeeeextra antibiyotikte vermiş bu sefer 3 gün kullanılıyormuş 3 hafta sonra bir sonraki kontrol.. Ve 32. Hafta raporu alındı belirsizlik bitti
Ben de çıktım şimdi
Kilosu 1970 boyu 40 cm olmuş. Tosbik tosbik duruyordukafası tam aşağıda, artık dönmez dedi. Benim son günlerde ayağa kalkınca akıntım oluyordu hatta suyum mu geliyor diye panik oluyordum bu haftalarda vajinal akıntı artışı normal dedi, suyum falan iyi her şey yolunda. Çalışır aldım, 20 mayısta ayrılmak istediğimi söyledim, o tarihe kadar verdiler çalışırı. Bir de vitamin ve omegaları bırak artık dedi. Sadece magnezyum kalsiyum ve demir hapıyla devam ay valla gözümü kararttım doğum sonrası rapor konusunu da açtım, ben 30 gün heyet veriyorum dedi sevindim bizden bu kadar ve eli yüzünde olduğu için net olmadı ama bir foto bırakıyorum
Evet canım bakıp bakıp şurası sana şurası bana benziyor diyoruz babasıylaOyyyy maşallah, tam bir tontik.
Yanağının görünen kısmı bile tam sıkmalık maşallah.
Artık görüntü verirse, baya baya şekillenmiş oluyo yüz hatları. Kime daha çok benzediği bile anlaşılıyo yavaştan.
.
Seni göremiyordum epeydir.Oyyyy maşallah, tam bir tontik.
Yanağının görünen kısmı bile tam sıkmalık maşallah.
Artık görüntü verirse, baya baya şekillenmiş oluyo yüz hatları. Kime daha çok benzediği bile anlaşılıyo yavaştan.
.
Günaydınnnnnnnn bahar geldi içimiz de çiçekler açtı.Günaydın Kizlarhava bugün güneşli bi çıkıp hava almak lazım artık düzeliyor sanırım havalar
Çok iyi geliyor valla bi fondöten sürdüm aaaa ben güzelmişim aslında dedimGünaydınnnnnnnn bahar geldi içimiz de çiçekler açtı.
Hemen arkadaşım ile bir kahvaltı ayarladım dışarıda.
Biraz süsleneyim bari. Uzun zamandır yapmıyordum nasıl bir şey unuttum
Ayyy doktoruna hayran kaldımMerhaba kızlar benimde bugün doktor kontrolum vardi doktorum acil sezeryana girdi biraz bekledik ama o arada nst girdim burdan sonra hep muayene öncesi erken gel gir al raporu dedi nst asla aç gelme tatlı çerez değil gerçek bir öğün yemek lazımmış günde 3 kere gireni biliyorum dedi aklınızda olsun ben kahvaltı yapıp gitmiştim bebek asla durmadı sürekli hareket etti ama herşey çok normal ama dizleri burnuna elini alnına kapattı sanırım bize hiç güzel fotoğraf vermeyecek artık vazgeçiyorum ben çok nazlı bu konudasuyum geçen gittiğimde hafif azdı bu sefer iyi dedi ve artık göbek yapacağız bunun için bol protein istiyorum dedi yumurtayı eti balığı abartabilirmisim 1800 Gr olmuş hareket azalırsa hissetmezsen ateşin artar veya hasta olursan direk acile git nst alsınlar onu bana atarlar dedi şimdilik bu kadar birde sağa sola yatmayı sordum bazı bebekler sol sevmez önemli değil yeterki uzun süre sırt üstü yatma dedi direk damara orda baskı oluyormus nst dede sağ sol yattim döndüm fln ay çok yazdım buraya kadar okuyana da sağolun ama aklimdayken yazayım nst de 20 dk oluyor 100 altına asla inmemeli ben hiç görmedim ancak 100 altı görürsen direk çağır dedi 120-130 kalp atışı demek uyku hali 170-180 civarları uyanık ve hareketli zamanları 20 dk da iki kere 170 civarları görünmeli ve 200 üstü 5 dk dan fazla olmamalı olursa gene çağır birilerini dedi anne dede 20 üstü olması sancı imiş 20 altı birşey yok demek benim asla uyumadigi için 170-180 di acaba bişey mi var diye kalp dalgasına baktı o normal benimde ateşim normal olunca bebek çok hareketli o yüzden hiçbir sıkıntı yok dedi bebek sen sen bebeksin hislerinix acliginiz ayni bundan sonra sakın stres yok dedi uykuda çok rüya görürsün sen stres olmasan da beyin alttan çalışır bebek bakımı vs düşünür rüyama kötü yansır uyanınca rüyanı yaz bir kağıda ama sakın okuma birdaha lohusalık depresyonu olmaması için iyi bir yöntemdir bu dedi ne alaka anlamadım ama dışarı atma yöntemi herhalde bide eşime eksik birşey olur ister hemen yap annenin kafası herşey tam olunca rahat olur ona göre dedi bana da kitap oku ama bebek doğunca otomatik annelik içgüdusel yükleniyor kim ne derse desin en iyisini sen o bağ ile yapıyorsun zaten asla endişelenme ve mükemmel anne olmaya çalışma akışına bırak zaten öyle herşey güzel olacaktır dedi aslında daha çok konuştu ama bu kadarını hatırlıyorum okuyan herkese çok teşekkür ederim
Aynen yaaa bayram sonrası sağlam temizlik bekliyor biziSelamlarrr hoşgeldinBen eksik tamamlamayla uğraşıyorum temizlik anlamında daha hiçbir şey yapmadım
Selam kızlar
Bi kaç gündür yazamadım okuyorum ama kaçmaz benden
Kontrolü güzel geçen annişlereGugubi Dreamgirls Esra1648 geçmiş olsun
Bebişler görüşmüş izinler ayarlanmış süperben bugün gardrobu indirdim yazlık kışlık ayırdım pijamaları ayırdım yordu ama iyi oldu
Minnoşumun kıyafetlerinin etiketlerini kestim renklileri ayırdım bugün yıkıyorum en sonundaYarında ütülerim inşallah
Müthiş bir hava vardı, biz de dış çekim yaptırdıkGünaydın Kizlarhava bugün güneşli bi çıkıp hava almak lazım artık düzeliyor sanırım havalar
ben havlu cennetindeyim, denizlideKızlar ben şunu farkettim.. Bebişimin hiç havlusu yok.. Siz bornoz ya da havlu aldınız mı???
Varsa link please...
Canımm teşekkür ederizzSelam kızlar
Bi kaç gündür yazamadım okuyorum ama kaçmaz benden
Kontrolü güzel geçen annişlereGugubi Dreamgirls Esra1648 geçmiş olsun
Bebişler görüşmüş izinler ayarlanmış süperben bugün gardrobu indirdim yazlık kışlık ayırdım pijamaları ayırdım yordu ama iyi oldu
Minnoşumun kıyafetlerinin etiketlerini kestim renklileri ayırdım bugün yıkıyorum en sonundaYarında ütülerim inşallah