2022 ikizler burcu anneleri

Yaa maşallah, nasıl huzurlu huzurlu uyuyor yalnız tam tosbik, tontoşluğa bak bay yanak olmuş maşallah kilosu, boyu harika... Gözün aydın Gugucum.

Yaaaa nasıl güzel poz vermiş. Onu bulamayanlar var
20 Mayıs çok güzel tarih araya bayramda giricek zaten mis gibi dinlenirsin biraz.
Boyu ve kg maşallah maşallah
Anlamadığım neden vitaminleri falan kesti
Bayram şahane oldu, 19 mayıs da tatil olduğu için en son 18 mayısta gideceğim bir aksilik olmazsa
Kilosu iyi gayet dedi, beslenmen de iyi boşuna yüklenmeyelim iştahını açıp şekerini yükseltmeyelim dedi. Ben kendimi tutabiliyordum oysa ki
Yaa maşallah, nasıl huzurlu huzurlu uyuyor yalnız tam tosbik, tontoşluğa bak bay yanak olmuş maşallah kilosu, boyu harika... Gözün aydın Gugucum.
Teşekkür ederizz uykucu da üstelik, o kadar çikolataya ve dürtmeye yine uyudu, umarım doğunca da bu uykuculuk devam eder

Esracığım dün gece okudum mesajını ama çok uykum vardı cevap yazamadım.

Asıl biz teşekkür ederiz bu kadar uğraşıp uzun uzun yazdığın için. Bugün ilk NST’ye girersem açıp tekrar okuycam yazdıklarını.

Maşallah prensesine, 2 kilo olmuş neredeyse.

Yüzünü kapatsa da sorun değil artık, 2 ay içinde yanında yatıyo olucak.

.

Oh maşallah, ilk vesikalık fotoğrafını aldınız demek. Darısı başımıza.

Çok şükür güzel haberler almışsınız, gözünüz aydın.

Enfeksiyona çok takılma, hepimizde az az oluyo. Bende kristaller de yüksek çıktı yine, sanırım kum döküyorum.

Önemli olan kontrollerimizi sık sık yaptırıp, enfeksiyon çok ilerlemeden önünü almamız.

.

Oyyyy maşallah, tam bir tontik.

Yanağının görünen kısmı bile tam sıkmalık maşallah.

Artık görüntü verirse, baya baya şekillenmiş oluyo yüz hatları. Kime daha çok benzediği bile anlaşılıyo yavaştan.

.

Evet canım bakıp bakıp şurası sana şurası bana benziyor diyoruz babasıyla senin de bugün çooook güzel geçsin muayenen, haberlerini bekliyoruz

Seni göremiyordum epeydir. Nasılsın?

Günaydın Kizlar hava bugün güneşli bi çıkıp hava almak lazım artık düzeliyor sanırım havalar
Günaydınnnnnnnn bahar geldi içimiz de çiçekler açtı.
Hemen arkadaşım ile bir kahvaltı ayarladım dışarıda.
Biraz süsleneyim bari. Uzun zamandır yapmıyordum nasıl bir şey unuttum

Günaydınnnnnnnn bahar geldi içimiz de çiçekler açtı.
Hemen arkadaşım ile bir kahvaltı ayarladım dışarıda.
Biraz süsleneyim bari. Uzun zamandır yapmıyordum nasıl bir şey unuttum
Çok iyi geliyor valla bi fondöten sürdüm aaaa ben güzelmişim aslında dedim makyajlar yapılsın dışarı çıkılsın

Ayyy doktoruna hayran kaldım ne güzel rahatlatmış seni. Gerçekten annenin kafası rahat olması çok önemli. Her şeyi baştan kuruyoruz sonuçta eksiklikler vs vs kafamızda dolanıyor biz unutsak bile attan alttan aklımızda o, ne güzel açıklamış doktorun sağlıkla gelsin minişler

Canım benim gaye bebe markası kaplumbagali ama tavsanlida çok güzelmiş trendyoldada varmış ekran görüntüsü ekliyorum takım olarak alabilirsin ama bornoz 1 yaştan sonra kullanılıyormuş o yüzden biraz daha büyük zaten sadece başlıklı havlu da alabilirsin kaliteli mi dersen ben çarşıda gezerken bundan çok kötülerini gördüm bu havlusu yumuşak yine ama 500 lere falan çok mükemmel olanlar vardı onlarada gerek duymadım açıkçası bide işer banyodan sonra diye mümkünce beyaz aldım yüksek derecede yıkanır falan o resimdeki bı başlık kısmı renkli gerisi beyaz havlusu

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-23-15-43-10-240_com.android.chrome.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2022-04-23-15-39-13-102_com.android.chrome.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 16507178556922114041231634558971.jpg
    135,7 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Selam kızlar
Bi kaç gündür yazamadım okuyorum ama kaçmaz benden
Kontrolü güzel geçen annişlere Gugubi Dreamgirls Esra1648 geçmiş olsun
Bebişler görüşmüş izinler ayarlanmış süper ben bugün gardrobu indirdim yazlık kışlık ayırdım pijamaları ayırdım yordu ama iyi oldu
Minnoşumun kıyafetlerinin etiketlerini kestim renklileri ayırdım bugün yıkıyorum en sonunda Yarında ütülerim inşallah

iyi hafta sonları miyaaa

ben minnoşun dolabını yerleştirdim, benim de kışlıkları kaldırmam lâzım

hazır yıkama işine girmişken belki hastane çantasına da başlarsın ufaktan

Günaydın Kizlar hava bugün güneşli bi çıkıp hava almak lazım artık düzeliyor sanırım havalar
Müthiş bir hava vardı, biz de dış çekim yaptırdık
Kızlar ben şunu farkettim.. Bebişimin hiç havlusu yok.. Siz bornoz ya da havlu aldınız mı???
Varsa link please...
ben havlu cennetindeyim, denizlide hemen seni linkleyeyim, aldığım yer baveno home trendyoldan da satıyor ve zaraya üretim yapıyorlar. Zaradaki fiyatlara bakabilirsin uçukk, mağazanın ürünlerine de bakabilirsin canım
Bir de peştemal şeklinde olanlardan aldım ben, o da barine marka. Çok tatlı ve aşırı kaliteli ürünleri

Canımm teşekkür ederizz ben de yaptım yazlık kışlık aşırı yoruldumm. Yaaa mis gibi bebiş kıyafetleriiii tüm etiketleri ben de söktüm, kendi kıyafetlerimde de hemen sökerim hiç rahat edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…