2022 ikizler burcu anneleri

Ben de çıktım şimdi
Kilosu 1970 boyu 40 cm olmuş. Tosbik tosbik duruyordu kafası tam aşağıda, artık dönmez dedi. Benim son günlerde ayağa kalkınca akıntım oluyordu hatta suyum mu geliyor diye panik oluyordum bu haftalarda vajinal akıntı artışı normal dedi, suyum falan iyi her şey yolunda. Çalışır aldım, 20 mayısta ayrılmak istediğimi söyledim, o tarihe kadar verdiler çalışırı. Bir de vitamin ve omegaları bırak artık dedi. Sadece magnezyum kalsiyum ve demir hapıyla devam ay valla gözümü kararttım doğum sonrası rapor konusunu da açtım, ben 30 gün heyet veriyorum dedi sevindim bizden bu kadar ve eli yüzünde olduğu için net olmadı ama bir foto bırakıyorum

Eklentiler

• 32A484E0-F1CE-4061-A470-00463B0313A4.jpeg
    62,1 KB · Görüntüleme: 69
Eline emeğine sağlık canım, ne güzel aktarmışsın hepsini maşallah size de

ooo güzel haberler

ayy çok sevindim inşallah çıktısını da vermiştir hemen çerçeve yaparsınız 2 kiloya ulaşanlarda bugün

eee şase yolundan geçmeyen hamile yok dreamciiğimm

32. hafta raporun da kutlu olsun

Bitiş tarihi diye bişi bende yazmıyor. Ben 32 de çalışamaz istedim. Direkt bugünden itibaren izinliyim.
Ya nasıl bişimiş bu enfeksiyon anlamadım bende..
Hayırlı olsun canım iznin
Evwt K kdv dediğin gibi oldu şu tarihe kadar çalışır istiyorum dedim öyle yazdılar

aaa doktoruna bayıldım Esraaa ne kadar güzel bilgiler vermiş terapi gibi, soluksuz okudum gerçekten

bebeğin kilosu da iyi maşallah bu hafta 2 kiloyu görecek demek ki seninki de poz vermeyince de vermiyolar artık o kadar şansa ki yakalamak

her şeyin yolunda olmasına ve doktorunun harika bilgilendirmesine çok sebinfim

biz senle aynı şeyleri yazıyoruz
gerşden gelip senin kurduğun cümlenin aynısını kurduğumu görüyorum dün de senin verdiğin kinkin aynısını senden sonra attım ashasfgg kalplerimiz bir diyebilir miyiz bu durumaaa

önce hemen bi nazar boncuğu bırakıyorummm

gerçekten tam bir tospikkk

bu nasıl bi minnoşizm bi de ne kadar benziyolar birbirlerine benim tontik de böyle çıkmıştı

her şeyi çok iyi bu hafta bu tontiş de 2 kiloyu geçiyo düşününce karnımızda 40 cm'lik küçük insanlar var inanılmazz

gözün aydın sana da çerçevelik foto çıktı hem de yanaklı yanaklı

Yaa teşekkür ederiz teyzesii bizim bebeler ilk zamanlar ali atay saçlarıyla da benziyordu çok şükür bugünleri de gördük hepimiz

Maşallahhhh kuzuyaaa lokum hepsiiii doğum sonrası rapor derken analık izni bittikken sonra mı gugucum

Saoalsın tatlışım ya bir kere kullanmıştım saşe geçmemiş demekki şimdi 2. Olcak ve inşallah geçicek

Ayyy gugubi rapor olayına senin kadar sevinmişimdir şu an 1 ay daha cepte en azından
İsmine karar vermiş miydin ben bunu daha önce sorup unutmuş olabilirim seninki de 2 kg artık

Ayyy gugubi rapor olayına senin kadar sevinmişimdir şu an 1 ay daha cepte en azından
İsmine karar vermiş miydin ben bunu daha önce sorup unutmuş olabilirim seninki de 2 kg artık
Yaaa cansınız, umarım hiç birimiz çok küçükken bırakmak zorunda kalmayız bebikleri. Allah halden anlayan iyi insanlarla karşılaştırsın karar verdik ismi Bartu

Yaaaa nasıl güzel poz vermiş. Onu bulamayanlar var
20 Mayıs çok güzel tarih araya bayramda giricek zaten mis gibi dinlenirsin biraz.
Boyu ve kg maşallah maşallah
Anlamadığım neden vitaminleri falan kesti

Deriz tabii
Artık o kadar çok vakit geçirdik ki burada aile gibi olduk.
Gerçekten burası ve sizler sayesinde çok şey öğrendim.
Doğumdan sonra ek gıdaya geçme evresinde nolursunuz gitmeyin buradan
Daha birlikte çıldırcaz

Doktorun şahaneymiş. Adeta bir psikolog gibi telkinde bulunmuş. Çok iyi. Sen de uzun uzun yazmışsıj, eline sağlık Esracığım. Ben bazen öyle rüyalar görüyorum. Mesela bebek doğmuş oluyor emziremiyorum, altını değiştirmeyi unutuyorum falan.... Demekki bu herkeste olan endişelermiş. Doktorunun önerisi de ilginçmiş. NTS ye iki defa girdim. İkisinde de kahvaltı yapmamıştım. Hiç te sormamışlardı açmısın, tokmusun diye....
Tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…