- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.541
ohh çok sevindim bir güzel haber dahaKızlar biz kontrolümüzden çıktık herşey yolundaymış çok şükür
Karnımdaki sertleşme ve gerilmeyi sordum bu bizim beklediğimiz bi durum çok normal dedi
Hiç erken doğacak gibi bi durumu da yokmuş halinden çok memnun sanırım
Ağrım yada sancım olmadığı için bu sefer nst ye almadı 34. Haftada tekrar gideceğim o zaman nts ye alacakmış
ben almıştım, arabanın üstteki tutma yerine asılanlar var ya onlardan almıştım ön kısmı açılıp kapanıyor, linkini de ekliyorum;Kızlar merhaba,
Herkese güneşli bir gün diliyorum. Havalar açıyor sanki yavaş yavaş.
Sizlere bir şey soracaktım, puset örtüsü aldınız mı?
3 lü takım olarak satılıyor ama ana kucağının zaten minderi var. Sadece örtü yeterli olur sanırım..
Alanlar varsa öneri please
ahaha geriden geliyorum bi posta da ben paylaştım şimdiAynı mağazadan almışız
hepimiz aynı şehirde olsak doğumdan önce de bi buluşurduk fıstık gibi olurdu
Gerçekten şahane olurdu :) Belki bir gün ortak bir yerlerde denk geliriz belli mi olur , ben İstanbul'a her sene geliyorum mesela :) Bir daha ki gelişimde bebişleri tanıştırırız artık :)hepimiz aynı şehirde olsak doğumdan önce de bi buluşurduk fıstık gibi olurdu4'lemişken 101 de atardık tabiiii
şahane olurGerçekten şahane olurdu :) Belki bir gün ortak bir yerlerde denk geliriz belli mi olur , ben İstanbul'a her sene geliyorum mesela :) Bir daha ki gelişimde bebişleri tanıştırırız artık :)
Diğer kızlar nereden hepsini bilmiyorum tabi?
Yaa ne güzel motivasyon olurdu buluşmakGerçekten şahane olurdu :) Belki bir gün ortak bir yerlerde denk geliriz belli mi olur , ben İstanbul'a her sene geliyorum mesela :) Bir daha ki gelişimde bebişleri tanıştırırız artık :)
Diğer kızlar nereden hepsini bilmiyorum tabi?
Teşekkür ederim canımGözünaydın canımAyyy 34 falan neler konuşuyoruz
Sağol canımohh çok sevindim bir güzel haber daha
sertleşme oluyo kuzu hem kendi geriliyo hem de bebeler de geriyo, patlayacak gibi dolanıyoruz
Çok güzel olurdu canımm
Denizlinin neresindesin canım bende DenizliliyimYaa ne güzel motivasyon olurdu buluşmakBen Denizli’deyim. İzmir’e sık gidiyoruz. Bu tarafa yolunuz düşerse beklerim
Normal kontrol zamanı extradan rapor da alıcam denk geldi
neyse ki yarın da boşumuz yok
Gugubi var
vee
Dreamgirls var, sen yarın rapor almaya gideceksin diye not almışım ama belki kontrole de girersin
Normal kontrol zamanı extradan rapor da alıcam denk geldi
Amin inşallahhhhinşallah tontik yüzünü gösterirhem güzel haberlerle gel hem de yarın iki minnoş da güzel pozlar versin malum hepsi artık kocaman oldu poz yakalamak zorlaştı
Aaa hemşeriyizDenizlinin neresindesin canım bende Denizliliyim
Evet hemşeriymişizAaa hemşeriyizben merkezdeyim canım. Aslen babadağlıyız, anne tarafı çal. Senin aile burda mı
Aa bu çok iyi oldu ben de dün baktım epey netten ama güvenemedim. Ben de burdan sipariş edeyim en iyisiMaşallah canımaman memnun memnun dursunlar yav, bugün haziran anneleri grubundan bir arkadaşın suyu geldiği için doğum yapacaktı. Okuyunca tedirgin oldum, o kadar da yakınız aslında
Ben aldım canım trendyoldan, çok uygun diye baya oldu alalı, biraz artmış fiyatı. Fermuarlı oluşunu sevdim istediğim seviyede açık bırakabilirim, müslin tercih ettim ben yazın sıcakta hava alsın diye. Çooook çeşit var ben en basic olanı tercih ettim.
JUNÄ°PERUS Sevimli Müslin Bezi Puset Ãrtüsü Fermuarlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
JUNÄ°PERUS Sevimli Müslin Bezi Puset Ãrtüsü Fermuarlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl