2022 ikizler burcu anneleri

Ben de çıktım şimdi 🥰🥰
Kilosu 1970 boyu 40 cm olmuş. Tosbik tosbik duruyordu😅 kafası tam aşağıda, artık dönmez dedi. Benim son günlerde ayağa kalkınca akıntım oluyordu hatta suyum mu geliyor diye panik oluyordum😂 bu haftalarda vajinal akıntı artışı normal dedi, suyum falan iyi her şey yolunda. Çalışır aldım, 20 mayısta ayrılmak istediğimi söyledim, o tarihe kadar verdiler çalışırı. Bir de vitamin ve omegaları bırak artık dedi. Sadece magnezyum kalsiyum ve demir hapıyla devam🥰 ay valla gözümü kararttım doğum sonrası rapor konusunu da açtım, ben 30 gün heyet veriyorum dedi sevindim🤩🤩 bizden bu kadar ve eli yüzünde olduğu için net olmadı ama bir foto bırakıyorum❤️
Yaa maşallah, nasıl huzurlu huzurlu uyuyor💕 yalnız tam tosbik, tontoşluğa bak bay yanak olmuş 😎maşallah kilosu, boyu harika... Gözün aydın Gugucum. 🌷🌺😇

Yaaaa nasıl güzel poz vermiş. Onu bulamayanlar var 😂😂
20 Mayıs çok güzel tarih araya bayramda giricek zaten mis gibi dinlenirsin biraz.
Boyu ve kg maşallah maşallah ❤️❤️❤️
Anlamadığım neden vitaminleri falan kesti
Bayram şahane oldu, 19 mayıs da tatil olduğu için en son 18 mayısta gideceğim bir aksilik olmazsa 🥰
Kilosu iyi gayet dedi, beslenmen de iyi boşuna yüklenmeyelim iştahını açıp şekerini yükseltmeyelim dedi. Ben kendimi tutabiliyordum oysa ki 😅😅
Yaa maşallah, nasıl huzurlu huzurlu uyuyor💕 yalnız tam tosbik, tontoşluğa bak bay yanak olmuş 😎maşallah kilosu, boyu harika... Gözün aydın Gugucum. 🌷🌺😇
Teşekkür ederizz🥰🥰 uykucu da üstelik, o kadar çikolataya ve dürtmeye yine uyudu, umarım doğunca da bu uykuculuk devam eder🥹

Merhaba kızlar benimde bugün doktor kontrolum vardi doktorum acil sezeryana girdi biraz bekledik ama o arada nst girdim burdan sonra hep muayene öncesi erken gel gir al raporu dedi nst asla aç gelme tatlı çerez değil gerçek bir öğün yemek lazımmış günde 3 kere gireni biliyorum dedi aklınızda olsun ben kahvaltı yapıp gitmiştim bebek asla durmadı sürekli hareket etti ama herşey çok normal ama dizleri burnuna elini alnına kapattı sanırım bize hiç güzel fotoğraf vermeyecek artık vazgeçiyorum ben çok nazlı bu konuda 😃 suyum geçen gittiğimde hafif azdı bu sefer iyi dedi ve artık göbek yapacağız bunun için bol protein istiyorum dedi yumurtayı eti balığı abartabilirmisim 1800 Gr olmuş 😍😍 hareket azalırsa hissetmezsen ateşin artar veya hasta olursan direk acile git nst alsınlar onu bana atarlar dedi şimdilik bu kadar birde sağa sola yatmayı sordum bazı bebekler sol sevmez önemli değil yeterki uzun süre sırt üstü yatma dedi direk damara orda baskı oluyormus nst dede sağ sol yattim döndüm fln ay çok yazdım buraya kadar okuyana da sağolun ama aklimdayken yazayım nst de 20 dk oluyor 100 altına asla inmemeli ben hiç görmedim ancak 100 altı görürsen direk çağır dedi 120-130 kalp atışı demek uyku hali 170-180 civarları uyanık ve hareketli zamanları 20 dk da iki kere 170 civarları görünmeli ve 200 üstü 5 dk dan fazla olmamalı olursa gene çağır birilerini dedi anne dede 20 üstü olması sancı imiş 20 altı birşey yok demek 🙏 benim asla uyumadigi için 170-180 di acaba bişey mi var diye kalp dalgasına baktı o normal benimde ateşim normal olunca bebek çok hareketli o yüzden hiçbir sıkıntı yok dedi bebek sen sen bebeksin hislerinix acliginiz ayni bundan sonra sakın stres yok dedi uykuda çok rüya görürsün sen stres olmasan da beyin alttan çalışır bebek bakımı vs düşünür rüyama kötü yansır uyanınca rüyanı yaz bir kağıda ama sakın okuma birdaha lohusalık depresyonu olmaması için iyi bir yöntemdir bu dedi ne alaka anlamadım ama dışarı atma yöntemi herhalde bide eşime eksik birşey olur ister hemen yap annenin kafası herşey tam olunca rahat olur ona göre dedi bana da kitap oku ama bebek doğunca otomatik annelik içgüdusel yükleniyor kim ne derse desin en iyisini sen o bağ ile yapıyorsun zaten asla endişelenme ve mükemmel anne olmaya çalışma akışına bırak zaten öyle herşey güzel olacaktır dedi aslında daha çok konuştu ama bu kadarını hatırlıyorum 😃okuyan herkese çok teşekkür ederim 😁😁

Esracığım dün gece okudum mesajını ama çok uykum vardı cevap yazamadım.

Asıl biz teşekkür ederiz bu kadar uğraşıp uzun uzun yazdığın için. Bugün ilk NST’ye girersem açıp tekrar okuycam yazdıklarını. 🙈

Maşallah prensesine, 2 kilo olmuş neredeyse. ❤️

Yüzünü kapatsa da sorun değil artık, 2 ay içinde yanında yatıyo olucak. 🤗

.

Kızlar ben kontrolden çıktım. Bebiş iyi ilk defa eli vs yüzünde değildi bakakaldık büyülenmiş gibi 😍 2 kilo olmuşuz 🤭 haftası ile uyumlu dedi doktor.
İlk defa NST ye girdim onun sonucuda güzel.. İdrarda enfeksiyon devam.. Şerefe monurol saşeee 😆 extra antibiyotikte vermiş bu sefer 3 gün kullanılıyormuş 🙈 3 hafta sonra bir sonraki kontrol.. Ve 32. Hafta raporu alındı belirsizlik bitti 😁

Oh maşallah, ilk vesikalık fotoğrafını aldınız demek. ❤️ Darısı başımıza. 🤗

Çok şükür güzel haberler almışsınız, gözünüz aydın. 😉

Enfeksiyona çok takılma, hepimizde az az oluyo. Bende kristaller de yüksek çıktı yine, sanırım kum döküyorum.

Önemli olan kontrollerimizi sık sık yaptırıp, enfeksiyon çok ilerlemeden önünü almamız. 🤗

.

Ben de çıktım şimdi 🥰🥰
Kilosu 1970 boyu 40 cm olmuş. Tosbik tosbik duruyordu😅 kafası tam aşağıda, artık dönmez dedi. Benim son günlerde ayağa kalkınca akıntım oluyordu hatta suyum mu geliyor diye panik oluyordum😂 bu haftalarda vajinal akıntı artışı normal dedi, suyum falan iyi her şey yolunda. Çalışır aldım, 20 mayısta ayrılmak istediğimi söyledim, o tarihe kadar verdiler çalışırı. Bir de vitamin ve omegaları bırak artık dedi. Sadece magnezyum kalsiyum ve demir hapıyla devam🥰 ay valla gözümü kararttım doğum sonrası rapor konusunu da açtım, ben 30 gün heyet veriyorum dedi sevindim🤩🤩 bizden bu kadar ve eli yüzünde olduğu için net olmadı ama bir foto bırakıyorum❤️

Oyyyy maşallah, tam bir tontik. ❤️

Yanağının görünen kısmı bile tam sıkmalık maşallah. 🥰

Artık görüntü verirse, baya baya şekillenmiş oluyo yüz hatları. Kime daha çok benzediği bile anlaşılıyo yavaştan. 🤗

.

Artık görüntü verirse, baya baya şekillenmiş oluyo yüz hatları. Kime daha çok benzediği bile anlaşılıyo yavaştan. 🤗

.
Evet canım bakıp bakıp şurası sana şurası bana benziyor diyoruz babasıyla🥰 senin de bugün çooook güzel geçsin muayenen, haberlerini bekliyoruz🍀

.
Seni göremiyordum epeydir. 😊 Nasılsın?

Günaydın Kizlar🌻🌻🌻💜💜💜💜 hava bugün güneşli bi çıkıp hava almak lazım artık düzeliyor sanırım havalar😇😇😇🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Günaydınnnnnnnn bahar geldi içimiz de çiçekler açtı.
Hemen arkadaşım ile bir kahvaltı ayarladım dışarıda.
Biraz süsleneyim bari. Uzun zamandır yapmıyordum nasıl bir şey unuttum 😂😂😂

Günaydınnnnnnnn bahar geldi içimiz de çiçekler açtı.
Hemen arkadaşım ile bir kahvaltı ayarladım dışarıda.
Biraz süsleneyim bari. Uzun zamandır yapmıyordum nasıl bir şey unuttum 😂😂😂
Çok iyi geliyor valla bi fondöten sürdüm aaaa ben güzelmişim aslında dedim😂😂😂😂 makyajlar yapılsın dışarı çıkılsın💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Merhaba kızlar benimde bugün doktor kontrolum vardi doktorum acil sezeryana girdi biraz bekledik ama o arada nst girdim burdan sonra hep muayene öncesi erken gel gir al raporu dedi nst asla aç gelme tatlı çerez değil gerçek bir öğün yemek lazımmış günde 3 kere gireni biliyorum dedi aklınızda olsun ben kahvaltı yapıp gitmiştim bebek asla durmadı sürekli hareket etti ama herşey çok normal ama dizleri burnuna elini alnına kapattı sanırım bize hiç güzel fotoğraf vermeyecek artık vazgeçiyorum ben çok nazlı bu konuda 😃 suyum geçen gittiğimde hafif azdı bu sefer iyi dedi ve artık göbek yapacağız bunun için bol protein istiyorum dedi yumurtayı eti balığı abartabilirmisim 1800 Gr olmuş 😍😍 hareket azalırsa hissetmezsen ateşin artar veya hasta olursan direk acile git nst alsınlar onu bana atarlar dedi şimdilik bu kadar birde sağa sola yatmayı sordum bazı bebekler sol sevmez önemli değil yeterki uzun süre sırt üstü yatma dedi direk damara orda baskı oluyormus nst dede sağ sol yattim döndüm fln ay çok yazdım buraya kadar okuyana da sağolun ama aklimdayken yazayım nst de 20 dk oluyor 100 altına asla inmemeli ben hiç görmedim ancak 100 altı görürsen direk çağır dedi 120-130 kalp atışı demek uyku hali 170-180 civarları uyanık ve hareketli zamanları 20 dk da iki kere 170 civarları görünmeli ve 200 üstü 5 dk dan fazla olmamalı olursa gene çağır birilerini dedi anne dede 20 üstü olması sancı imiş 20 altı birşey yok demek 🙏 benim asla uyumadigi için 170-180 di acaba bişey mi var diye kalp dalgasına baktı o normal benimde ateşim normal olunca bebek çok hareketli o yüzden hiçbir sıkıntı yok dedi bebek sen sen bebeksin hislerinix acliginiz ayni bundan sonra sakın stres yok dedi uykuda çok rüya görürsün sen stres olmasan da beyin alttan çalışır bebek bakımı vs düşünür rüyama kötü yansır uyanınca rüyanı yaz bir kağıda ama sakın okuma birdaha lohusalık depresyonu olmaması için iyi bir yöntemdir bu dedi ne alaka anlamadım ama dışarı atma yöntemi herhalde bide eşime eksik birşey olur ister hemen yap annenin kafası herşey tam olunca rahat olur ona göre dedi bana da kitap oku ama bebek doğunca otomatik annelik içgüdusel yükleniyor kim ne derse desin en iyisini sen o bağ ile yapıyorsun zaten asla endişelenme ve mükemmel anne olmaya çalışma akışına bırak zaten öyle herşey güzel olacaktır dedi aslında daha çok konuştu ama bu kadarını hatırlıyorum 😃okuyan herkese çok teşekkür ederim 😁😁
Ayyy doktoruna hayran kaldım 😍 ne güzel rahatlatmış seni. Gerçekten annenin kafası rahat olması çok önemli. Her şeyi baştan kuruyoruz sonuçta eksiklikler vs vs kafamızda dolanıyor biz unutsak bile attan alttan aklımızda o, ne güzel açıklamış doktorun sağlıkla gelsin minişler 🥰🤗

Canım benim gaye bebe markası kaplumbagali ama tavsanlida çok güzelmiş trendyoldada varmış ekran görüntüsü ekliyorum takım olarak alabilirsin ama bornoz 1 yaştan sonra kullanılıyormuş o yüzden biraz daha büyük zaten sadece başlıklı havlu da alabilirsin kaliteli mi dersen ben çarşıda gezerken bundan çok kötülerini gördüm bu havlusu yumuşak yine ama 500 lere falan çok mükemmel olanlar vardı onlarada gerek duymadım açıkçası bide işer banyodan sonra diye mümkünce beyaz aldım yüksek derecede yıkanır falan o resimdeki bı başlık kısmı renkli gerisi beyaz havlusu

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-23-15-43-10-240_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-04-23-15-43-10-240_com.android.chrome.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2022-04-23-15-39-13-102_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-04-23-15-39-13-102_com.android.chrome.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 16507178556922114041231634558971.jpg
    16507178556922114041231634558971.jpg
    135,7 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Selam kızlar 💜
Bi kaç gündür yazamadım okuyorum ama kaçmaz benden 🤪
Kontrolü güzel geçen annişlere Gugubi Gugubi Dreamgirls Dreamgirls Esra1648 Esra1648 geçmiş olsun 👌
Bebişler görüşmüş izinler ayarlanmış süper 🙌🏻 ben bugün gardrobu indirdim yazlık kışlık ayırdım pijamaları ayırdım yordu ama iyi oldu 👍
Minnoşumun kıyafetlerinin etiketlerini kestim renklileri ayırdım bugün yıkıyorum en sonunda 💃🏻Yarında ütülerim inşallah 🙏

Selam kızlar 💜
Kontrolü güzel geçen annişlere Gugubi Gugubi Dreamgirls Dreamgirls Esra1648 Esra1648 geçmiş olsun 👌
Bebişler görüşmüş izinler ayarlanmış süper 🙌🏻 ben bugün gardrobu indirdim yazlık kışlık ayırdım pijamaları ayırdım yordu ama iyi oldu 👍
Minnoşumun kıyafetlerinin etiketlerini kestim renklileri ayırdım bugün yıkıyorum en sonunda 💃🏻Yarında ütülerim inşallah 🙏

iyi hafta sonları miyaaa🎈

ben minnoşun dolabını yerleştirdim, benim de kışlıkları kaldırmam lâzım🚀

hazır yıkama işine girmişken belki hastane çantasına da başlarsın ufaktan😍

Günaydın Kizlar🌻🌻🌻💜💜💜💜 hava bugün güneşli bi çıkıp hava almak lazım artık düzeliyor sanırım havalar😇😇😇🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Müthiş bir hava vardı, biz de dış çekim yaptırdık🥰🥰🥰🌸🌸🌸
Kızlar ben şunu farkettim.. Bebişimin hiç havlusu yok.. Siz bornoz ya da havlu aldınız mı???
Varsa link please... :KK200:
ben havlu cennetindeyim, denizlide😅 hemen seni linkleyeyim, aldığım yer baveno home trendyoldan da satıyor ve zaraya üretim yapıyorlar. Zaradaki fiyatlara bakabilirsin uçukk, mağazanın ürünlerine de bakabilirsin canım
Bir de peştemal şeklinde olanlardan aldım ben, o da barine marka. Çok tatlı ve aşırı kaliteli ürünleri😍😍

Selam kızlar 💜
Canımm teşekkür ederizz🥰🥰 ben de yaptım yazlık kışlık aşırı yoruldumm. Yaaa mis gibi bebiş kıyafetleriiii😍 tüm etiketleri ben de söktüm, kendi kıyafetlerimde de hemen sökerim hiç rahat edemem😅

X