- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.561
Ben de Bursalıyım :) Ailem orada, tatillerde mutlaka geliyorum. Bu bayram hariç :)fıstık gibi olurdu valla :)
bursaya yolu düşeni beklerim mutlaka
Bakarsın bir gün buluşuruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Bursalıyım :) Ailem orada, tatillerde mutlaka geliyorum. Bu bayram hariç :)fıstık gibi olurdu valla :)
bursaya yolu düşeni beklerim mutlaka
ay neden olmasın. haber etmen yeterli canım :)Ben de Bursalıyım :) Ailem orada, tatillerde mutlaka geliyorum. Bu bayram hariç :)
Bakarsın bir gün buluşuruz :)
Oh oh maşallah, bebişe de aferin annesine bayram hediyesi vermiş. Yüzünü göstermiş,, yaa yerim ben onun minnak burnunu :) Maşallah kilosu da çok iyi. Gözün aydın kuzum her şeyin yolunda olması harikaKızlar ben kontrolden çıktım. Bebiş iyi ilk defa eli vs yüzünde değildi bakakaldık büyülenmiş gibi 2 kilo olmuşuz haftası ile uyumlu dedi doktor.
İlk defa NST ye girdim onun sonucuda güzel.. İdrarda enfeksiyon devam.. Şerefe monurol saşeee extra antibiyotikte vermiş bu sefer 3 gün kullanılıyormuş 3 hafta sonra bir sonraki kontrol.. Ve 32. Hafta raporu alındı belirsizlik bitti
Maşallah çok güzel herşeyin yolunda olmasına sevindim. Enfeksiyon da bi an önce geçer inşallahKızlar ben kontrolden çıktım. Bebiş iyi ilk defa eli vs yüzünde değildi bakakaldık büyülenmiş gibi 2 kilo olmuşuz haftası ile uyumlu dedi doktor.
İlk defa NST ye girdim onun sonucuda güzel.. İdrarda enfeksiyon devam.. Şerefe monurol saşeee extra antibiyotikte vermiş bu sefer 3 gün kullanılıyormuş 3 hafta sonra bir sonraki kontrol.. Ve 32. Hafta raporu alındı belirsizlik bitti
Saoalsın kuzum Herkes hep iyi haberler alsın Oğluşum beni duydu galiba gösterdi yüzünüOh oh maşallah, bebişe de aferin annesine bayram hediyesi vermiş. Yüzünü göstermiş,, yaa yerim ben onun minnak burnunu :) Maşallah kilosu da çok iyi. Gözün aydın kuzum her şeyin yolunda olması harika
Aminnnn inşallahhh çok saolasın tatlımMaşallah çok güzel herşeyin yolunda olmasına sevindim. Enfeksiyon da bi an önce geçer inşallah
Rapor olayına çok takılıyordun, halletmene sevindim :)Kızlar ben kontrolden çıktım. Bebiş iyi ilk defa eli vs yüzünde değildi bakakaldık büyülenmiş gibi 2 kilo olmuşuz haftası ile uyumlu dedi doktor.
aiyyy foto isteriz.Kızlar ben kontrolden çıktım. Bebiş iyi ilk defa eli vs yüzünde değildi bakakaldık büyülenmiş gibi 2 kilo olmuşuz haftası ile uyumlu dedi doktor.
Ay geçsinde ben her şeyi kafaya takan cinstenimaiyyy foto isteriz.
saşe kusucaz artık. şu idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamadık bi
Evet Daha çok istanbul ve Ankara’ya geliyorum. Ailemden ötürü tabi 2 seneyi geçtiaaa ne güzel 1 ayağın bursa da sayılır :)
Maşallah canımmmmKızlar ben kontrolden çıktım. Bebiş iyi ilk defa eli vs yüzünde değildi bakakaldık büyülenmiş gibi 2 kilo olmuşuz haftası ile uyumlu dedi doktor.
ben doktorumla istediğim tarihi yazdırdımMaşallah canımmmm
Tombik tombikk oyyy güzeller yaaaa benim randevu 5te inşallah biz de görebiliriz yüzünü
Enfeksiyondan bir kurtulamadık, böyle böyle gidecek heralde. Afiyet olsun, yarasın
Rapor kısmı beni de düşündürüyordu bugün çözülecek şükür rapor bitiş tarihi yazıyor muydu? İstediğin tarih yazabiliyor mu acaba ben 37ye kadar çalışmak istemiyorum
Bitiş tarihi diye bişi bende yazmıyor. Ben 32 de çalışamaz istedim. Direkt bugünden itibaren izinliyim.Maşallah canımmmm
Tombik tombikk oyyy güzeller yaaaa benim randevu 5te inşallah biz de görebiliriz yüzünü
Enfeksiyondan bir kurtulamadık, böyle böyle gidecek heralde. Afiyet olsun, yarasın
Rapor kısmı beni de düşündürüyordu bugün çözülecek şükür rapor bitiş tarihi yazıyor muydu? İstediğin tarih yazabiliyor mu acaba ben 37ye kadar çalışmak istemiyorum
yaaa o kadar güzel yazmışsın ki bir solukta okudum hepsini.Merhaba kızlar benimde bugün doktor kontrolum vardi doktorum acil sezeryana girdi biraz bekledik ama o arada nst girdim burdan sonra hep muayene öncesi erken gel gir al raporu dedi nst asla aç gelme tatlı çerez değil gerçek bir öğün yemek lazımmış günde 3 kere gireni biliyorum dedi aklınızda olsun ben kahvaltı yapıp gitmiştim bebek asla durmadı sürekli hareket etti ama herşey çok normal ama dizleri burnuna elini alnına kapattı sanırım bize hiç güzel fotoğraf vermeyecek artık vazgeçiyorum ben çok nazlı bu konuda suyum geçen gittiğimde hafif azdı bu sefer iyi dedi ve artık göbek yapacağız bunun için bol protein istiyorum dedi yumurtayı eti balığı abartabilirmisim 1800 Gr olmuş hareket azalırsa hissetmezsen ateşin artar veya hasta olursan direk acile git nst alsınlar onu bana atarlar dedi şimdilik bu kadar birde sağa sola yatmayı sordum bazı bebekler sol sevmez önemli değil yeterki uzun süre sırt üstü yatma dedi direk damara orda baskı oluyormus nst dede sağ sol yattim döndüm fln ay çok yazdım buraya kadar okuyana da sağolun ama aklimdayken yazayım nst de 20 dk oluyor 100 altına asla inmemeli ben hiç görmedim ancak 100 altı görürsen direk çağır dedi 120-130 kalp atışı demek uyku hali 170-180 civarları uyanık ve hareketli zamanları 20 dk da iki kere 170 civarları görünmeli ve 200 üstü 5 dk dan fazla olmamalı olursa gene çağır birilerini dedi anne dede 20 üstü olması sancı imiş 20 altı birşey yok demek benim asla uyumadigi için 170-180 di acaba bişey mi var diye kalp dalgasına baktı o normal benimde ateşim normal olunca bebek çok hareketli o yüzden hiçbir sıkıntı yok dedi bebek sen sen bebeksin hislerinix acliginiz ayni bundan sonra sakın stres yok dedi uykuda çok rüya görürsün sen stres olmasan da beyin alttan çalışır bebek bakımı vs düşünür rüyama kötü yansır uyanınca rüyanı yaz bir kağıda ama sakın okuma birdaha lohusalık depresyonu olmaması için iyi bir yöntemdir bu dedi ne alaka anlamadım ama dışarı atma yöntemi herhalde bide eşime eksik birşey olur ister hemen yap annenin kafası herşey tam olunca rahat olur ona göre dedi bana da kitap oku ama bebek doğunca otomatik annelik içgüdusel yükleniyor kim ne derse desin en iyisini sen o bağ ile yapıyorsun zaten asla endişelenme ve mükemmel anne olmaya çalışma akışına bırak zaten öyle herşey güzel olacaktır dedi aslında daha çok konuştu ama bu kadarını hatırlıyorum okuyan herkese çok teşekkür ederim
Gözünaydın maşallah bebişe 2 kg sınırını geçti o daKızlar ben kontrolden çıktım. Bebiş iyi ilk defa eli vs yüzünde değildi bakakaldık büyülenmiş gibi 2 kilo olmuşuz haftası ile uyumlu dedi doktor.
Okudum valla sonuna kadar ekran resmî bile aldım nst girince kendimce yorumlayacam buna bakıp aksi gibi her şeye sinir stres oluyorum ben bu aralar, yavrum da oluyordur dikkat etmeye çalışalım bariMerhaba kızlar benimde bugün doktor kontrolum vardi doktorum acil sezeryana girdi biraz bekledik ama o arada nst girdim burdan sonra hep muayene öncesi erken gel gir al raporu dedi nst asla aç gelme tatlı çerez değil gerçek bir öğün yemek lazımmış günde 3 kere gireni biliyorum dedi aklınızda olsun ben kahvaltı yapıp gitmiştim bebek asla durmadı sürekli hareket etti ama herşey çok normal ama dizleri burnuna elini alnına kapattı sanırım bize hiç güzel fotoğraf vermeyecek artık vazgeçiyorum ben çok nazlı bu konuda suyum geçen gittiğimde hafif azdı bu sefer iyi dedi ve artık göbek yapacağız bunun için bol protein istiyorum dedi yumurtayı eti balığı abartabilirmisim 1800 Gr olmuş hareket azalırsa hissetmezsen ateşin artar veya hasta olursan direk acile git nst alsınlar onu bana atarlar dedi şimdilik bu kadar birde sağa sola yatmayı sordum bazı bebekler sol sevmez önemli değil yeterki uzun süre sırt üstü yatma dedi direk damara orda baskı oluyormus nst dede sağ sol yattim döndüm fln ay çok yazdım buraya kadar okuyana da sağolun ama aklimdayken yazayım nst de 20 dk oluyor 100 altına asla inmemeli ben hiç görmedim ancak 100 altı görürsen direk çağır dedi 120-130 kalp atışı demek uyku hali 170-180 civarları uyanık ve hareketli zamanları 20 dk da iki kere 170 civarları görünmeli ve 200 üstü 5 dk dan fazla olmamalı olursa gene çağır birilerini dedi anne dede 20 üstü olması sancı imiş 20 altı birşey yok demek benim asla uyumadigi için 170-180 di acaba bişey mi var diye kalp dalgasına baktı o normal benimde ateşim normal olunca bebek çok hareketli o yüzden hiçbir sıkıntı yok dedi bebek sen sen bebeksin hislerinix acliginiz ayni bundan sonra sakın stres yok dedi uykuda çok rüya görürsün sen stres olmasan da beyin alttan çalışır bebek bakımı vs düşünür rüyama kötü yansır uyanınca rüyanı yaz bir kağıda ama sakın okuma birdaha lohusalık depresyonu olmaması için iyi bir yöntemdir bu dedi ne alaka anlamadım ama dışarı atma yöntemi herhalde bide eşime eksik birşey olur ister hemen yap annenin kafası herşey tam olunca rahat olur ona göre dedi bana da kitap oku ama bebek doğunca otomatik annelik içgüdusel yükleniyor kim ne derse desin en iyisini sen o bağ ile yapıyorsun zaten asla endişelenme ve mükemmel anne olmaya çalışma akışına bırak zaten öyle herşey güzel olacaktır dedi aslında daha çok konuştu ama bu kadarını hatırlıyorum okuyan herkese çok teşekkür ederim
Amin isallah canım saglikla gelsinler de başka birşey istememyaaa o kadar güzel yazmışsın ki bir solukta okudum hepsini.
canımmmmm her şeyin en güzeli olucak hepimiz için.
artık stres yok.
protein zamanı.
benim doktorum da artık protein önemli dedi.
mutlu göbüşler için mutlu bir hamilelik geçirmek çok önemli
sağlıkla kucağımıza alalım amin :)
Evet çok dikkat etmek gerek terapist gibi konuştu doktor çok iyi geldi birde acil durumlari bilmek en azından önemli diye yazdım nolur nolmaz bana anlattılar sa vardır bir bildikleri çünkü bende pipirijli biri hiç değilimGözünaydın maşallah bebişe 2 kg sınırını geçti o da
Okudum valla sonuna kadar ekran resmî bile aldım nst girince kendimce yorumlayacam buna bakıp aksi gibi her şeye sinir stres oluyorum ben bu aralar, yavrum da oluyordur dikkat etmeye çalışalım bari