2022 ikizler burcu anneleri

Ben de özeldeyim ve çalışmayı düsünmüyorum doğumdan sonra. Allah yokluk vermesin ama maddi olarak zorlanırsak ancak calısırım diğer türlü yavrumun günleri bir daha gelmez. Ne gülüşü ne yürüyüşü.

Evet tabiki canım olmaz mı benim haftalardır var bikini bölgesi oradaki kemiğim acıyor resmen tecrübeli kime dnaıştıysam normal dedi e tontikler de büyüdü haliyle hatta bugun happymom'da bana gelen güncellemeyi kaydetmiştim bak atayım

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-17-09-56-35-751_tr.com.happydigital.happymom.jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 52
Canım çok sağol yokçalışmak istemiyorum 32 itibariyle, bayramdan önce de gitmek istemedim, bayram param yanmasın diye verilen arkadaşlara direk. 32 yazmışlar da ondan +sı olmadığı için,
Benim 32. Haftam bayramın 1. Günü e bir de bayramın uzama durumu var öyle olursa da 33e girmiş oluyorum. Acilden alınamıyor mı rapor acaba iznimden de gitsin istemiyorum açıkçası

Çok sağ ol canım

Geçmiş olsun Mügecim. Hamilelikte her an her yerin ağrıyabiliyor :) artık hepsi normal oldu

Hareketlerinde sorun yok allahtan baya da sert vuruyor sıpa sadece sabredemiyorum galiba ağrıya rahatsız ediyor. Böyle ağrıcak sanırım bebek orda durdukça
Zorlanacağımız haftalara geldik artık canım, başka bir şey olsa asla katlanılmaz da Allah hepimize güç versin, sağlıklı olalım da bunlar da geçecek. Senin ağrın için de endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum, hepimiz değişik değişik semptomlar yaşıyoruz

Kızlar artık zorlanmaya başlıyorum yavaştan. sırtüstü uyuyakalınca bel ve sırt ağrısı çekiyorum çoğu zaman. Bazen de nefes alamıyor muşum gibi hissediyorum elimde olsa sürekli uzanacağım ama bu sefer de kaslar tembelleşecek. Bir de yer çekimi diye bir durum var Yoruluyoruz ama bundan sonra bol bol yürüyüş ve hareket Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar ve dogumlar versin inşallah. Bi atlatabilsek

Kuzum siz kaçıncı haftadasınız?
Sırt üstü yatmamaya çalış. Orda bir damar varmış, baskı yiyince kan akışında sıkıntı oluyormuş....
Dediğin gibi git gide zorlaşıyor herşey. Özellikle yerden eğilip bişey almak...:)

ben de pc başında uzun çalışınca sırtım çok ağrıyo, aslında sırta masaj yapan masaj aletleri var ya onlara gidiyo aklım, alsam mı diye düşünüyorum

günaydın kızlarrr. ben artık izne çıkmak için gün sayıyorum. çalışabilir raporu aldığıma neredeyse pişman olacağım.
benim perşembe günü akşam 21 de olan randevum çarşamba sabah 09:00 a alındı rollercoaster doktorun sanırım o gün işi varmış. neyse 1 gün önceden göreceğim minik tırtılımı bu gideceğim doktor kendi doktorum değil. kontrol randevusunu değerlendiriyorum :)
kendi doktorum Atlasa biraz daha kilo aldıralım dedi. yeşil mercimek, kaşar peyniri, yumurta biraz daha fazla yiyelim dedi.
şu son 1 haftadır bütün günüm yeşil mercimek ile geçiyor. zaten yumurta 2 tane yiyordum onu daha fazla çıkartamam artık yeter bunaldım yumurta yemekten.
kaşar peyniri kemiriyorum fare gibi onda sıkıntı yok :)
kendi doktorum ile randevum 10 mayısta. o zamana kadar ne kadar kilo aldıracağım acaba Atlasa.
12 nisan da gittiğim de 1800 gramdı 31. haftamdaydım. ama doktorun sisteminde 32 yazıyor geç döllenme olduğu için onu düzeltmedi. belki de orada 32 yazması kilo açısından yanılttı sonrasında düzelttim doktoru 31im aslında diye aaa tamam doğru ama yine de ye sen zarar gelmez dedi :)
geçen ay da söylemişti bunları ama yapmamıştım ben. şimdi artık kilo alsın diye sürekli yiyorum.

Geçmiş olsun Mügecim. Hamilelikte her an her yerin ağrıyabiliyor :) artık hepsi normal oldu
Di mi normalde belim böyle ağrısa kendimi hastaneye yatırttırırım fizik tedavi kampına girerim hajsjshsh normal diye katlanıyoruz artık
Evet yaa hiç hoş olmayan zamanlar Mayıs annelerinde biri hamileliğimdeki zorlukları unuttum gibi bişi yazmıştı hahahaha allah aratmasın ne diyelim
Khidrat anneye protein bebeğe kilo aldırıyormuş :)))) ben de kaşar kemiriyorum çok güzel bişi hiç şikayetim yok

Günaydınnnn tatlımm Kağan Kocatepe’nin bir videosu vardı. Bebeklerin kilosu bellidir anne rahmine düştüğünde çok fark etmez diyordu yenilenler içilenler. Doktorlarda böyle deyince kafam karışıyor benim hangisi doğru diye Her bebiş aynı kiloda olmazda ay ne bileyim anneleri stres yapmasın doktorlar İznede az kaldı dayan kuzum, son hafta 5 gün kafadan yok öyle düşün Yumurtayı arada omlet, içine biber katarak, biraz baharat katarak yersen değişiklik olur.
Bu arada kimisi çiğ kajununda kilo için iyi geldiğini söylüyor ben bilmeden yiyorum uzun zamandır.

18'ine kimseyi not almamışız acaba yarın kimsenin kontrolü yok mu?
Günaydın kızlar,
Bugün ben kontrole gittim. Bebişim 2300 olmuş. Tosbikkkk yaaaa..NTS'de bir iki minik sancı gözükmüş ama o da çok normalmiş. Ben sancı hiç hissetmedim.
Her şey yolunda çok şükür.
Ben bebişi göremedim. Bu hastane de önümde LCD ekran yol maalesef. Neyse artık bir daha ki sefere inşallah
Bugün itibariyle 33+3 üz

Ay 2300 harika maşallah Güzel haberler gelsin hep böyle

Günaydın Kdvcim. Çarşambaya az kalmış, bakalım kaç gram aldırmışsın :) Aslında kilosu da iyi maşallah:)
Yeşil mercimek ben fazla yemiyordum. Belki hafta da bir çorba da falan. Sen nasıl tüketiyorsun ?

Bence de bebişler bir şekilde besleniyorlar... Ay yerim ben onları. Düşünsene onların da sindirim sistemi var, şekerleri düşüyo falan:) Çok tatlılar ...

karbonhidratta keşke bebeğe gitseydi. tosun olurdu o zaman kesin asdakdjasdkkadasdkakl
kaşar sonsuza kadar kemirebilirim. ama kaşarın kg maşallahı var.
direniyorum kuzucum valla. haftasonları saymıyorum son 10 gün diye geziyorum etrafta :)
bakalım işe yaramış mı kontrole gittiğim de göreceğiz. eğer yaramış olursa mutlaka yazıcam kuzum.
oyyyy maşallah maşallah.
neredeyse 2500 olmuş ile. nazar değmesin :)
resmen artık bir şey kalmadı doğumlara. 1,5 ay sonra max doğurmuş oluruz gibi
yeşil mercimek salatası yapıyorum kuzucum ben.
yemeğini tüketmeyi sevmiyorum. salata da hem yeşillik de yemiş oluyorum. limon ve nar ekşisi ile yeşil mercimeğin tadını da bastırmış oluyorum.

Maşallah kuzusunaaa ah ne tontik olmuş 2 hafta sonra biz de 2 kiloyu geçicez demek ben de çok merak ediyorum cuma günü inşallah yüzünü de gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…