- 11 Eylül 2021
- 1.625
- 3.187
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.361
Ay benim hep sağda asla sola dönmüyorbenim hâlâ dönmedi bi sağda takılıyo bi solda
Ben de özeldeyim ve çalışmayı düsünmüyorum doğumdan sonra. Allah yokluk vermesin ama maddi olarak zorlanırsak ancak calısırım diğer türlü yavrumun günleri bir daha gelmez. Ne gülüşü ne yürüyüşü.Benimde bayram sonrası 32 oluyor biz geriden takip ediyoruz abilerimizi ablalarımızı
Özeldeyim canım hamilelikteki en büyük pişmanlığım kamuda olmamakzamanında bugünleri düşünemedik doğum sonrası izin bitince napcaz bakalım
Maşallah kuzuşa annesini hiç üzmüyorayy hamilelik günlüğünde 48 gün kaldı diyor siz iyice yaklaştınız sonlara maşallah
Evet tabiki canım olmaz mı benim haftalardır var bikini bölgesi oradaki kemiğim acıyor resmen tecrübeli kime dnaıştıysam normal dedi e tontikler de büyüdü haliyleGünaydın kızlar
Pazar olunca doktoru aramak istemiyorum da kasık ağrısı Yaşaysn var mı? Çocuk mu yapıyo bişi mi var anlamadım girip çıkan değil de dünden beri sürekli bi ağrım var ne yapsam acaba size de oldu mu?
Canım çok sağol yokçalışmak istemiyorum 32 itibariyle, bayramdan önce de gitmek istemedim, bayram param yanmasın diye verilen arkadaşlara direk. 32 yazmışlar da ondan +sı olmadığı için,Cnm çalışmaya devam edecek olsan da olmasanda 32. Haftada bildirim yapmak zorundasın. Eğer çalışacaksan 32. Haftada çalışabilir raporu alıp, 33. Haftada da çalışamaz raporu alıp oradaki çalıştığın 1 haftayı doğum sonrasına aktarım yapabilirsin. 32. Haftada bildirim yapmadan 33. Haftada çalışamaz raporu alırsan 1 haftan yanmış oluyor.
Kanun şöyle, 32. Haftadan 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu ile çalışmaya devam edebileceğin gibi sonrasında bu aralıkta istediğin bir haftadan itibaren çalışamaz raporu alıp çalıştığın haftaları doğum sonrasına aktarabilirsin.
Çok sağ ol canımEvet tabiki canım olmaz mı benim haftalardır var bikini bölgesi oradaki kemiğim acıyor resmen tecrübeli kime dnaıştıysam normal dedi e tontikler de büyüdü haliylehatta bugun happymom'da bana gelen güncellemeyi kaydetmiştim bak atayım
Geçmiş olsun Mügecim. Hamilelikte her an her yerin ağrıyabiliyor :) artık hepsi normal olduGünaydın kızlar
Pazar olunca doktoru aramak istemiyorum da kasık ağrısı Yaşaysn var mı? Çocuk mu yapıyo bişi mi var anlamadım girip çıkan değil de dünden beri sürekli bi ağrım var ne yapsam acaba size de oldu mu?
Zorlanacağımız haftalara geldik artık canım, başka bir şey olsa asla katlanılmaz da Allah hepimize güç versin, sağlıklı olalım da bunlar da geçecek. Senin ağrın için de endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum, hepimiz değişik değişik semptomlar yaşıyoruzHareketlerinde sorun yok allahtan baya da sert vuruyor sıpasadece sabredemiyorum galiba ağrıya rahatsız ediyor. Böyle ağrıcak sanırım bebek orda durdukça
Kuzum siz kaçıncı haftadasınız?Kızlar artık zorlanmaya başlıyorum yavaştan.sırtüstü uyuyakalınca bel ve sırt ağrısı çekiyorum çoğu zaman. Bazen de nefes alamıyor muşum gibi hissediyorum elimde olsa sürekli uzanacağım ama bu sefer de kaslar tembelleşecek. Bir de yer çekimi diye bir durum var Yoruluyoruz ama bundan sonra bol bol yürüyüş ve hareket Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar ve dogumlar versin inşallah. Bi atlatabilsek
ben de pc başında uzun çalışınca sırtım çok ağrıyo, aslında sırta masaj yapan masaj aletleri var ya onlara gidiyo aklım, alsam mı diye düşünüyorumKızlar artık zorlanmaya başlıyorum yavaştan.sırtüstü uyuyakalınca bel ve sırt ağrısı çekiyorum çoğu zaman. Bazen de nefes alamıyor muşum gibi hissediyorum elimde olsa sürekli uzanacağım ama bu sefer de kaslar tembelleşecek. Bir de yer çekimi diye bir durum var Yoruluyoruz ama bundan sonra bol bol yürüyüş ve hareket Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar ve dogumlar versin inşallah. Bi atlatabilsek
Di miGeçmiş olsun Mügecim. Hamilelikte her an her yerin ağrıyabiliyor :) artık hepsi normal oldu
Evet yaa hiç hoş olmayan zamanlarZorlanacağımız haftalara geldik artık canım, başka bir şey olsa asla katlanılmaz da Allah hepimize güç versin, sağlıklı olalım da bunlar da geçecek. Senin ağrın için de endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum, hepimiz değişik değişik semptomlar yaşıyoruz
Khidrat anneye protein bebeğe kilo aldırıyormuş :)))) ben de kaşar kemiriyorum çok güzel bişi hiç şikayetim yokgünaydın kızlarrr. ben artık izne çıkmak için gün sayıyorum. çalışabilir raporu aldığıma neredeyse pişman olacağım.
benim perşembe günü akşam 21 de olan randevum çarşamba sabah 09:00 a alındırollercoaster doktorun sanırım o gün işi varmış. neyse 1 gün önceden göreceğim minik tırtılımı bu gideceğim doktor kendi doktorum değil. kontrol randevusunu değerlendiriyorum :)
kendi doktorum Atlasa biraz daha kilo aldıralım dedi. yeşil mercimek, kaşar peyniri, yumurta biraz daha fazla yiyelim dedi.
şu son 1 haftadır bütün günüm yeşil mercimek ile geçiyor. zaten yumurta 2 tane yiyordum onu daha fazla çıkartamam artık yeter bunaldım yumurta yemekten.
kaşar peyniri kemiriyorum fare gibi onda sıkıntı yok :)
kendi doktorum ile randevum 10 mayısta. o zamana kadar ne kadar kilo aldıracağım acaba Atlasa.
12 nisan da gittiğim de 1800 gramdı 31. haftamdaydım. ama doktorun sisteminde 32 yazıyor geç döllenme olduğu için onu düzeltmedi. belki de orada 32 yazması kilo açısından yanılttı sonrasında düzelttim doktoru 31im aslında diye aaa tamam doğru ama yine de ye sen zarar gelmez dedi :)
geçen ay da söylemişti bunları ama yapmamıştım ben. şimdi artık kilo alsın diye sürekli yiyorum.
Günaydınnnn tatlımmgünaydın kızlarrr. ben artık izne çıkmak için gün sayıyorum. çalışabilir raporu aldığıma neredeyse pişman olacağım.
benim perşembe günü akşam 21 de olan randevum çarşamba sabah 09:00 a alındırollercoaster doktorun sanırım o gün işi varmış. neyse 1 gün önceden göreceğim minik tırtılımı bu gideceğim doktor kendi doktorum değil. kontrol randevusunu değerlendiriyorum :)
kendi doktorum Atlasa biraz daha kilo aldıralım dedi. yeşil mercimek, kaşar peyniri, yumurta biraz daha fazla yiyelim dedi.
şu son 1 haftadır bütün günüm yeşil mercimek ile geçiyor. zaten yumurta 2 tane yiyordum onu daha fazla çıkartamam artık yeter bunaldım yumurta yemekten.
kendi doktorum ile randevum 10 mayısta. o zamana kadar ne kadar kilo aldıracağım acaba Atlasa.
12 nisan da gittiğim de 1800 gramdı 31. haftamdaydım. ama doktorun sisteminde 32 yazıyor geç döllenme olduğu için onu düzeltmedi. belki de orada 32 yazması kilo açısından yanılttı sonrasında düzelttim doktoru 31im aslında diye aaa tamam doğru ama yine de ye sen zarar gelmez dedi :)
geçen ay da söylemişti bunları ama yapmamıştım ben. şimdi artık kilo alsın diye sürekli yiyorum.
Günaydın kızlar,
18'ine kimseyi not almamışız acaba yarın kimsenin kontrolü yok mu?
Ay 2300 harika maşallahGünaydın kızlar,
Bugün ben kontrole gittim. Bebişim 2300 olmuş. Tosbikkkk yaaaa..NTS'de bir iki minik sancı gözükmüş ama o da çok normalmiş. Ben sancı hiç hissetmedim.
Her şey yolunda çok şükür.
Ben bebişi göremedim. Bu hastane de önümde LCD ekran yol maalesef. Neyse artık bir daha ki sefere inşallah
Bugün itibariyle 33+3 üz
Günaydın Kdvcim. Çarşambaya az kalmış, bakalım kaç gram aldırmışsın :) Aslında kilosu da iyi maşallah:)günaydın kızlarrr. ben artık izne çıkmak için gün sayıyorum. çalışabilir raporu aldığıma neredeyse pişman olacağım.
Teşekkürler Mügecim. Senin kontrolün ne zaman. Zaman azalıyor git gide :)Ay 2300 harika maşallahGüzel haberler gelsin hep böyle
karbonhidratta keşke bebeğe gitseydi. tosun olurdu o zaman kesin asdakdjasdkkadasdkaklDi minormalde belim böyle ağrısa kendimi hastaneye yatırttırırım fizik tedavi kampına girerim hajsjshsh normal diye katlanıyoruz artık
Evet yaa hiç hoş olmayan zamanlarMayıs annelerinde biri hamileliğimdeki zorlukları unuttum gibi bişi yazmıştı hahahaha allah aratmasın ne diyelim
Khidrat anneye protein bebeğe kilo aldırıyormuş :)))) ben de kaşar kemiriyorum çok güzel bişi hiç şikayetim yok
direniyorum kuzucum valla. haftasonları saymıyorum son 10 gün diye geziyorum etrafta :)Günaydınnnn tatlımmKağan Kocatepe’nin bir videosu vardı. Bebeklerin kilosu bellidir anne rahmine düştüğünde çok fark etmez diyordu yenilenler içilenler. Doktorlarda böyle deyince kafam karışıyor benim hangisi doğru diye Her bebiş aynı kiloda olmazda ay ne bileyim anneleri stres yapmasın doktorlar İznede az kaldı dayan kuzum, son hafta 5 gün kafadan yok öyle düşün Yumurtayı arada omlet, içine biber katarak, biraz baharat katarak yersen değişiklik olur.
Bu arada kimisi çiğ kajununda kilo için iyi geldiğini söylüyor ben bilmeden yiyorum uzun zamandır.
oyyyy maşallah maşallah.Günaydın kızlar,
Bugün ben kontrole gittim. Bebişim 2300 olmuş. Tosbikkkk yaaaa..NTS'de bir iki minik sancı gözükmüş ama o da çok normalmiş. Ben sancı hiç hissetmedim.
Ben bebişi göremedim. Bu hastane de önümde LCD ekran yol maalesef. Neyse artık bir daha ki sefere inşallah
Bugün itibariyle 33+3 üz
yeşil mercimek salatası yapıyorum kuzucum ben.Günaydın Kdvcim. Çarşambaya az kalmış, bakalım kaç gram aldırmışsın :) Aslında kilosu da iyi maşallah:)
Yeşil mercimek ben fazla yemiyordum. Belki hafta da bir çorba da falan. Sen nasıl tüketiyorsun ?
Bence de bebişler bir şekilde besleniyorlar... Ay yerim ben onları. Düşünsene onların da sindirim sistemi var, şekerleri düşüyo falan:) Çok tatlılar ...
Maşallah kuzusunaaaGünaydın kızlar,
Bugün itibariyle 33+3 üz