2022 ikizler burcu anneleri

Maşalllah kocccaman olmuşşş.. Gözün aydın Boncukum :)
Ciddi ciddi ultrasondan çok etkileniyorlar.....Bir sinirlenmeler bi ters ters bakmalar .... bak sen şu afacana :)

günaydıınn

ayy ne güzel bu piyanolu halıdan mııı

bugünnn B Bonncuk 'un kontrolü vardı

güzel haberlerlee
Piyanolu değil canım üzerinde ayna hışırtılı oyuncak falan var istersen sende ekstra asabiliyormuşun hediye gelmeseydi bende piyanolu düşünüyordum bunla biraz oynasın bakalım prensesim

Benimde bayram sonrası 32 oluyor biz geriden takip ediyoruz abilerimizi ablalarımızı
Özeldeyim canım hamilelikteki en büyük pişmanlığım kamuda olmamak zamanında bugünleri düşünemedik doğum sonrası izin bitince napcaz bakalım
Maşallah kuzuşa annesini hiç üzmüyor ayy hamilelik günlüğünde 48 gün kaldı diyor siz iyice yaklaştınız sonlara maşallah

200-300 gramlar konuşuyorduk inanılmaz bu hafta resmen 2 yi geçiyor

benim de sezaryen sakin sakin girip çıkıcaz çok şükür
Evet yaa çok şükür gördük bugünleri
İnşallah sorunsuz sıkıntısız hepimizi kolaylıkla atlatırız
Maşalllah kocccaman olmuşşş.. Gözün aydın Boncukum :)
Ciddi ciddi ultrasondan çok etkileniyorlar.....Bir sinirlenmeler bi ters ters bakmalar .... bak sen şu afacana :)
Sağol kuzumilk defa yüzünü gösterdi öncesi hep sakladı bugünde umutsuzdum ama son anda süpriz yaptı

Maşallah canım kocaman oldular artık kalsiyum ben de kullanıyorum, magnezyumla birlikte, baya rahatlattı beni de. Yaaa yüzünü gösterdi mi sonunda ahhh aşık oldun dimi sezaryen kardeşliği Benim de 38+2 aksilik olmazsa

Cnm çalışmaya devam edecek olsan da olmasanda 32. Haftada bildirim yapmak zorundasın. Eğer çalışacaksan 32. Haftada çalışabilir raporu alıp, 33. Haftada da çalışamaz raporu alıp oradaki çalıştığın 1 haftayı doğum sonrasına aktarım yapabilirsin. 32. Haftada bildirim yapmadan 33. Haftada çalışamaz raporu alırsan 1 haftan yanmış oluyor.

Kanun şöyle, 32. Haftadan 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu ile çalışmaya devam edebileceğin gibi sonrasında bu aralıkta istediğin bir haftadan itibaren çalışamaz raporu alıp çalıştığın haftaları doğum sonrasına aktarabilirsin.

ben de hiç bilmiyorum ama yazan kadın 18 mayıs'ta başlayacak dedi, benim şu an planlanan doğum 25 Mayıs eğer öyle olursa bi miktar kaybım olacak gibi ama aslına bakarsan da hiç bilgim yok, yaşayıp görücem gibi biraz şu an

inişdibi mi bunu not edeyimm

ben de maden suyu içiyorum ama meyveli sadesini içmeyi denedim içine limon atıp dün yok meyveli maden suyu gibi olmuyo katiyen içemiyorum

Son düzenleme:
hiç süt içmiyorum iyi gelir mi süt

Belli oldu mu kesin kuzum. Sezeryan mı olacaksın. Bu senin kararın mı doktor mu öyle uygun gördü ?

benim doktorum sezaryen dedi, tüp bebekle zor elde ettik ya muhtemelen riske atmak istemedi, ben de tamam dedim, ama olur ya tontik sezaryenden önce normal doğuma karar verirse yine de gelecek doktorum konuştum

Selamlar çantaları hazırldınız bitti mi? Bize gebe okulunda şöyle bilgi verdiler. Faydalı olur belki sizin için de. Ben deterjan aldım siveno baby, bir de deodorant aldım yine aynı markanın doğumdan sonra terleme vs çok oluyor iyi olur diye düşündüm.

Eklentiler

• 20220417_113008.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG-20220412-WA0003.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 61
kağıt tabak bardak peçete falan hiç aklıma gelmemişti çok mantıklı

inişdibi mi bunu not edeyimm

ben de maden suyu içiyorum ama meyveli sadesini içmeyi denedim içine limon atıp dün yok meyveli maden suyu gibi olmuyo katiyen içemiyorum
Ah canım benim meyveli soda'nın şeker oranı yüksek ve katkı maddeli. Sade içsen daha faydalı olur sana. Bol limon azıcıkta tuz atıp churchil yapıp dene. Belki içersin

hiç süt içmiyorum iyi gelir mi süt
Gelir tabi. Çiğ alıp kendin kaynatmıyorsan ya da onun tadını sevmiyorsan, laktozsuz süt al. Onların içimi çok güzel. Hazmı kolay. Ben her gün içiyorum süt. Özellikle süt çtiğim geceler mide yanması olmuupr. Dene sende rollerım yaa

Kendimi ibrahim saraçoğlu gibi hissettim

Merhaba canımm.
Kasık ağrısı yaşadım ben sürekli ve 1 hafta boyunca. Hala da ayakta kalınca yürüyünce yaşıyorum. Bebek dönmüş, aşağıya baskı yapıyor artık. Onun yanında bir de bende enfeksiyon var, şase kullanınca ağrım biraz hafifledi, bir de magnezyum ve kalsiyum içiyorum iyi geliyor. Doktora da göründüm normal artık ağrı olması dedi. Doğum sancısı bele ve yukarılardan vurarak başlar, bir süre olur, sonra geçer sonra düzenli aralıklarla tekrar olur dedi. Bebek hareketlerini takip et canım, akıntı vs yoksa sola uzanıp bacak arana yastık koyup dinlen bol bol.

Hareketlerinde sorun yok allahtan baya da sert vuruyor sıpa sadece sabredemiyorum galiba ağrıya rahatsız ediyor. Böyle ağrıcak sanırım bebek orda durdukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…