- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.341
Maşalllah kocccaman olmuşşş.. Gözün aydın Boncukum :)Çıktım kuzum herşey yolunda çok şükür 1900 kg olmuş oğluşum 32 haftaya uyumlu gidiyoruz 38+4 te falan alırız dedi sezeryan olucak kalça ağrım çok vardı kalsiyum yazdı ekstra bu sefer yüzünü gösterdi şükürkaşlar çatık rahatsız oldu paşam
Belli oldu mu kesin kuzum. Sezeryan mı olacaksın. Bu senin kararın mı doktor mu öyle uygun gördü ?200-300 gramlar konuşuyorduk inanılmaz bu hafta resmen 2 yi geçiyor
benim de sezaryen sakin sakin girip çıkıcaz çok şükür
Benimde bayram sonrası 32 oluyor biz geriden takip ediyoruz abilerimizi ablalarımızıOff geçseydi şu mideler....
Ohhh ne güzel hediyeler almış minnağina. Ne zaman çıkıyorsun izne... Sen de kamuda mısın kuzum..
Benim iyi çok şükür, minnoş arada mide yanması dışında bir sıkıntı vermiyor bana...
Eee biz atık 33 olduk
Evet yaa çok şükür gördük bugünleri200-300 gramlar konuşuyorduk inanılmaz bu hafta resmen 2 yi geçiyor
benim de sezaryen sakin sakin girip çıkıcaz çok şükür
Sağol kuzumMaşalllah kocccaman olmuşşş.. Gözün aydın Boncukum :)
Ciddi ciddi ultrasondan çok etkileniyorlar.....Bir sinirlenmeler bi ters ters bakmalar .... bak sen şu afacana :)
Maşallah canımÇıktım kuzum herşey yolunda çok şükür 1900 kg olmuş oğluşum 32 haftaya uyumlu gidiyoruz 38+4 te falan alırız dedi sezeryan olucak kalça ağrım çok vardı kalsiyum yazdı ekstra bu sefer yüzünü gösterdi şükürkaşlar çatık rahatsız oldu paşam
Cnm çalışmaya devam edecek olsan da olmasanda 32. Haftada bildirim yapmak zorundasın. Eğer çalışacaksan 32. Haftada çalışabilir raporu alıp, 33. Haftada da çalışamaz raporu alıp oradaki çalıştığın 1 haftayı doğum sonrasına aktarım yapabilirsin. 32. Haftada bildirim yapmadan 33. Haftada çalışamaz raporu alırsan 1 haftan yanmış oluyor.Canım çok geçmiş olsun yaşadıklarını yeni gördüm. Çok bilinçli ve sakin hareket etmişsin hayran kaldım bu arada.
Şimdi ben anlamadım daraporu aldığın gün iznin başlamıyor mu?
Şöyle ki benim 32+0 = 2mayıs ve bayramın 1. Günü eğer ki bayram tatilini uzatırlarsa ben 33+0da doktora gitmiş olacağım ve de raporum da da böyle yazacak yani kaybım olur mu? Önce alanlar varmış fakat açıkçası bayram parası almak için de erken gitmek istemiyordum.
Kızlar bebek kaçta dönüyor ya da dönerken hissediyor musunuz?29+3 işliyorum benim dönmemistir de dönünce anlayan var mı
Canım çok geçmiş olsun yaşadıklarını yeni gördüm. Çok bilinçli ve sakin hareket etmişsin hayran kaldım bu arada.
Şimdi ben anlamadım daraporu aldığın gün iznin başlamıyor mu?
Şöyle ki benim 32+0 = 2mayıs ve bayramın 1. Günü eğer ki bayram tatilini uzatırlarsa ben 33+0da doktora gitmiş olacağım ve de raporum da da böyle yazacak yani kaybım olur mu? Önce alanlar varmış fakat açıkçası bayram parası almak için de erken gitmek istemiyordum.
Günaydın Kızlarrr,
Ay mide yanması korkunç bir şey. Benim bir haftadır olmuyor çok mutluyum....
Genelde midenin zor hazmettiği şeyler yendiğinde oluyor.. Mesela parça et, sarımsak, soğan gibi...
Bir de inişdibi diye bir soda var sodyum oranı az, magnezyum oranı yüksek. Ondan içiyorum her gün. Sanki iyi geliyor.
Sen de dene kuzum.... Geçmiş olsun.. iyi ki kalıcı bir şey değil bu :)
Bu arada hediyelerin çok minnoş.. Şu sepetler çok hoşuma gidiyor benim. Baya da bir şey topluyor.
Minderi de anneannesi mi aldı... Aman da aman, minnağın her şeyi var maşallah. Güzel güle kullanın
hiç süt içmiyorumZaten her şey yatınca başlıyor, gündüz hiç bir şey yok. Ne zaman gece olup yatıyosun o zaman mideye bi haller oluyor...
Dediğin gibi dik oturunca olmuyor... Süt içiyormusun öyle olunca.... O da etkili oluyor. Ilık süt yudum yudum.....
Belli oldu mu kesin kuzum. Sezeryan mı olacaksın. Bu senin kararın mı doktor mu öyle uygun gördü ?
kağıt tabak bardak peçete falan hiç aklıma gelmemişti çok mantıklıSelamlar çantaları hazırldınız bitti mi? Bize gebe okulunda şöyle bilgi verdiler. Faydalı olur belki sizin için de. Ben deterjan aldım siveno baby, bir de deodorant aldım yine aynı markanın doğumdan sonra terleme vs çok oluyor iyi olur diye düşündüm.
Ah canım benim meyveli soda'nın şeker oranı yüksek ve katkı maddeli. Sade içsen daha faydalı olur sana.inişdibi mi bunu not edeyimm
ben de maden suyu içiyorum ama meyvelisadesini içmeyi denedim içine limon atıp dün yok meyveli maden suyu gibi olmuyo katiyen içemiyorum
Gelir tabi. Çiğ alıp kendin kaynatmıyorsan ya da onun tadını sevmiyorsan, laktozsuz süt al. Onların içimi çok güzel.hiç süt içmiyorumiyi gelir mi süt
Merhaba canımm.Günaydın kızlar
Pazar olunca doktoru aramak istemiyorum da kasık ağrısı Yaşaysn var mı? Çocuk mu yapıyo bişi mi var anlamadım girip çıkan değil de dünden beri sürekli bi ağrım var ne yapsam acaba size de oldu mu?
Hareketlerinde sorun yok allahtan baya da sert vuruyor sıpaMerhaba canımm.
Kasık ağrısı yaşadım ben sürekli ve 1 hafta boyunca. Hala da ayakta kalınca yürüyünce yaşıyorum. Bebek dönmüş, aşağıya baskı yapıyor artık. Onun yanında bir de bende enfeksiyon var, şase kullanınca ağrım biraz hafifledi, bir de magnezyum ve kalsiyum içiyorum iyi geliyor. Doktora da göründüm normal artık ağrı olması dedi. Doğum sancısı bele ve yukarılardan vurarak başlar, bir süre olur, sonra geçer sonra düzenli aralıklarla tekrar olur dedi. Bebek hareketlerini takip et canım, akıntı vs yoksa sola uzanıp bacak arana yastık koyup dinlen bol bol.