Duygucum ben de böyleyim 10 günüm kaldı diyorum kısmetse, geçecek bitecek az buçuk yazmıştım kurumla yaşadığım sıkıntıları, soğukta dondum kalorifer yanmadı defalarca hastalandım da istifamı vermediler ya öğretmen bulamadılar diye, Özel Eğitimde bizim ödenek de devletten gelince haliyle bana muhtaç kaldılar. Neyse ben de 1 buçuk ay sabredeyim doğum parası için dedim en son.
Bu arada neler neler oldu geçen
2 haftam kaldığını biliyorlardı sudan sebep tartıştık ve masaya kağıt koydular istifamı yazmam için. Ben de kalkıp istifa etmiyorum çıkışımı verin dedim, veremeyecekler biliyorum sonuçta. Şimdi bana aylarca sigorta ödemek bile istemiyorlar, anlamıyorum sanki
Gerçekten Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Şu günlerimiz çabucak geçsin bitsin yavrularımız için sabrediyoruz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallah
Bu arada izin için bayram öncesi mi doktora gideceksin bayram sonrası mı? Bunu sorayım diyordum benim durumum biraz kafamı kurcalıyor da. 32+0 bayramın 1. Günü eğer tatil uzarsa sıkıntıya girebilirim. Bayram parası da almak istiyorum buradaki arkadaşımız da 33te gidersen 1 hafta kaybın olur deyince ne yapsam bilemedim