2022 ikizler burcu anneleri

29+6

2300 mü olmuş minik kuzu kocaman olmuş yaa

zaten sığmıyolar ki kameraya bundan sonrası hep her şey yolunda mı diye gidicez mecbur

süper nst de güzel geçmiş bir sonraki ne zaman kuzu doğum için tarih verdi mi

Benim kontrolüm de haftaya cuma. Bayram tatilinde 2 - 3 saatlik yolculuğa izin verir mi acaba diye soracağım. Ben sezeryan olacağım 39. Haftada alırız dedi. 1 haziran gibi görünüyor. Sanıırm o hafta doğuma gireceğim. Çok heyecanlıı

Senin tosbikte öyledir. Genelde beraber ilerliyorlar... Yaaa ne çabuk büyüyorlar :)

Bir sonraki randevu iki hafta sonra. . Doğum için 3 Haziran diyorlar ama normal mi sezeryan mı belli değil henüz..
İstersen normal dene diyor doktor ama gerek var mı bilmiyorum diyo :)

Oooy maşallah 2 kiloyu ne zaman geçer diyordum sizin bebişlerden tahmin yürütüyorum biz biraz daha miniğiz

sen ne düşünüyosun, o zamana kadar kendini yokla bakalım hem sen hem de bebek için hangisi daha kolaylıkla olacaksa inşallah o olur

Teşekkürler Mügecim. Senin kontrolün ne zaman. Zaman azalıyor git gide :)
29 nisanda tam 32 oluyorum rapor ve randevu için gideceğim ilk defa nst gireceğim heyecanlıyım
Ya ahahahhaa gerek var mı derken sen ne düşünüyorsun? Ben kesin sezaryen diyordum sonra bebek dönünce acaba normal denesem mi demeye başladım. Ne desek boş bebek karar veriyormuş diyolar

Maşallah bebişe zaman ilerliyor mutlu sona doğru

Canım yeni farkettim günümüz neredeyse aynı Benim de 29unda randevum var bakalım ntsye girecek miyim merak ediyorum. Doğum için gün konuştunuz mu?

Canım yeni farkettim günümüz neredeyse aynı Benim de 29unda randevum var bakalım ntsye girecek miyim merak ediyorum. Doğum için gün konuştunuz mu?
Özellikle sezaryen istemiyorsan normale göre gidelim dedi ben de ok dedim ama yaklaştıkça korkup vazgeçer miyim bilemiyorum senin belli mi?

sen ne düşünüyosun, o zamana kadar kendini yokla bakalım hem sen hem de bebek için hangisi daha kolaylıkla olacaksa inşallah o olur
Ben de bu konu da çok kararsızım. Yarım saatte doğuranlar oluyorya onlar gibi olsa normal doğum olsun isterim. Ama bir de miyom var ya o sıkıntı yaşatırmı bilmiyorum. Doktorda onun için diyor. Normal denenebilir ama ilerleyen haftalarda dha net olur diyor.
Hangisi bizi daha mutlu edecekse o olsun, çok amiiiin,,
Kan da verdim. Sonuçlar e nabıza düşmüş ancak doktor henüz yorumlamadı.. Protein sınırda gözüküyor. Bir kaç şey sınırda. Yumurta pekte yemiyordum. Ben de yumurta yemeye başlayacağım artık :)

İşte doktorlar da böyle kafa karıştırıyorlar, :) Aslında normal en güzeli ama bu sürecin kimde nasıl ilerleyeceği belli olmuyor. Dediğin gibi son dakikaya kadar hiç bi şey net değil Tosbikler bir şekilde çıkcak

Duygucum ben de böyleyim 10 günüm kaldı diyorum kısmetse, geçecek bitecek az buçuk yazmıştım kurumla yaşadığım sıkıntıları, soğukta dondum kalorifer yanmadı defalarca hastalandım da istifamı vermediler ya öğretmen bulamadılar diye, Özel Eğitimde bizim ödenek de devletten gelince haliyle bana muhtaç kaldılar. Neyse ben de 1 buçuk ay sabredeyim doğum parası için dedim en son.
Bu arada neler neler oldu geçen 2 haftam kaldığını biliyorlardı sudan sebep tartıştık ve masaya kağıt koydular istifamı yazmam için. Ben de kalkıp istifa etmiyorum çıkışımı verin dedim, veremeyecekler biliyorum sonuçta. Şimdi bana aylarca sigorta ödemek bile istemiyorlar, anlamıyorum sanki Gerçekten Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Şu günlerimiz çabucak geçsin bitsin yavrularımız için sabrediyoruz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallah
Bu arada izin için bayram öncesi mi doktora gideceksin bayram sonrası mı? Bunu sorayım diyordum benim durumum biraz kafamı kurcalıyor da. 32+0 bayramın 1. Günü eğer tatil uzarsa sıkıntıya girebilirim. Bayram parası da almak istiyorum buradaki arkadaşımız da 33te gidersen 1 hafta kaybın olur deyince ne yapsam bilemedim

çok da az zamanımız kaldı

hay Allahım yaa gerçekten vicdansızlık, çok doğru dedin iyi insanlarla karşılaşmak çok önemli, resmen insanlıktan nasibini almamışlar

iyi yapmışsın, istiyorsa kendi çıkış versin

şoklar içinde okudum yazdıklarını. en son seninle konuştuğumuz da çıkmak istiyordun hasta olduğun için hatta ben sana diren en azından doğum paranı falan alırsın diyordum. şu an yazdıklarına o kadar şokum ki şaka gibi.
şikayet etsen kimi kime şikayet ediceksin ki.
seni hayatta çıkartamazlar bunu onlar da biliyorlar zorlamışlar resmen istifa et diye.
canım şöyle bir şey yapabilirsin. 32+0 da çalışabilir raporu alırsın 33+0'a kadar 33+0 da çalışamaz alırsın.
doktorun bayramın 1. günü çalışır mı bilmiyorum ama.
ya da doktorundan rica edersin 29 nisan da 32+0 olarak çalışabilir raporu düzenler sana 9 mayıs tarihine kadar. böylece yanmamış olur bayram paran ve ve hakkın. hatta geç çıkmış gözükeceğin için 1,5 hafta kadar iznin sarkar. ama sanırım aynı günlerde almak gerekiyor. 29 nisan cumaya denk geliyor 6 mayıs cuma ya da 13 mayıs cuma günü alman gerekebilir raporu. 1 hafta daha sabrederim dersen 13 mayısta al 2 hafta sonradan eklenir sanki 34de izne çalışamaz almışsın gibi olur.
karışık mı oldu bilmiyorum ama.
burada olay şu rollercoaster 33 olduğun da gidip 32 hafta raporunu aldı. o yüzden 1 hafta kaybetti. ama sen önden alırsan raporu bir kaybın olmaz. bence doktorunla bir konuş bunu 2 3 günün lafını yapmazsa seni 29 nisan da 32+0 olarak gösterip çalışır verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…