- 11 Eylül 2021
- 1.625
- 3.187
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.381
29+6Kuzum siz kaçıncı haftadasınız?
Sırt üstü yatmamaya çalış. Orda bir damar varmış, baskı yiyince kan akışında sıkıntı oluyormuş....
Dediğin gibi git gide zorlaşıyor herşey. Özellikle yerden eğilip bişey almak...:)
2300 mü olmuş minik kuzu kocaman olmuş yaaGünaydın kızlar,
Bugün ben kontrole gittim. Bebişim 2300 olmuş. Tosbikkkk yaaaa..NTS'de bir iki minik sancı gözükmüş ama o da çok normalmiş. Ben sancı hiç hissetmedim.
Her şey yolunda çok şükür.
Ben bebişi göremedim. Bu hastane de önümde LCD ekran yol maalesef. Neyse artık bir daha ki sefere inşallah
Bugün itibariyle 33+3 üz
Benim kontrolüm de haftaya cuma. Bayram tatilinde 2 - 3 saatlik yolculuğa izin verir mi acaba diye soracağım. Ben sezeryan olacağım 39. Haftada alırız dedi. 1 haziran gibi görünüyor. Sanıırm o hafta doğuma gireceğim. Çok heyecanlıı2300 mü olmuş minik kuzu kocaman olmuş yaa
zaten sığmıyolar ki kamerayabundan sonrası hep her şey yolunda mı diye gidicez mecbur
süper nst de güzel geçmişbir sonraki ne zaman kuzu doğum için tarih verdi mi
Senin tosbikte öyledir. Genelde beraber ilerliyorlar... Yaaa ne çabuk büyüyorlar :)2300 mü olmuş minik kuzu kocaman olmuş yaa
zaten sığmıyolar ki kamerayabundan sonrası hep her şey yolunda mı diye gidicez mecbur
süper nst de güzel geçmişbir sonraki ne zaman kuzu doğum için tarih verdi mi
Oooy maşallahGünaydın kızlar,
Bugün ben kontrole gittim. Bebişim 2300 olmuş. Tosbikkkk yaaaa..NTS'de bir iki minik sancı gözükmüş ama o da çok normalmiş. Ben sancı hiç hissetmedim.
Ben bebişi göremedim. Bu hastane de önümde LCD ekran yol maalesef. Neyse artık bir daha ki sefere inşallah
Bugün itibariyle 33+3 üz
sen ne düşünüyosun, o zamana kadar kendini yokla bakalım hem sen hem de bebek için hangisi daha kolaylıkla olacaksa inşallah o olurSenin tosbikte öyledir. Genelde beraber ilerliyorlar... Yaaa ne çabuk büyüyorlar :)
Bir sonraki randevu iki hafta sonra. . Doğum için 3 Haziran diyorlar ama normal mi sezeryan mı belli değil henüz..
İstersen normal dene diyor doktor ama gerek var mı bilmiyorum diyo :)
29 nisanda tam 32 oluyorum rapor ve randevu için gideceğimTeşekkürler Mügecim. Senin kontrolün ne zaman. Zaman azalıyor git gide :)
Ya ahahahhaa gerek var mı derkenSenin tosbikte öyledir. Genelde beraber ilerliyorlar... Yaaa ne çabuk büyüyorlar :)
Bir sonraki randevu iki hafta sonra. . Doğum için 3 Haziran diyorlar ama normal mi sezeryan mı belli değil henüz..
İstersen normal dene diyor doktor ama gerek var mı bilmiyorum diyo :)
Maşallah bebişeGünaydın kızlar,
Bugün itibariyle 33+3 üz
Canım yeni farkettim günümüz neredeyse aynı29 nisanda tam 32 oluyorum rapor ve randevu için gideceğimilk defa nst gireceğim heyecanlıyım
Ya ahahahhaa gerek var mı derkensen ne düşünüyorsun? Ben kesin sezaryen diyordum sonra bebek dönünce acaba normal denesem mi demeye başladım. Ne desek boş bebek karar veriyormuş diyolar
Özellikle sezaryen istemiyorsan normale göre gidelim dedi ben de ok dedim ama yaklaştıkça korkup vazgeçer miyim bilemiyorumCanım yeni farkettim günümüz neredeyse aynıBenim de 29unda randevum var bakalım ntsye girecek miyim merak ediyorum. Doğum için gün konuştunuz mu?
22 Haziran olarak belirledik erken gelmeye karar vermezse tabiiÖzellikle sezaryen istemiyorsan normale göre gidelim dedi ben de ok dedim ama yaklaştıkça korkup vazgeçer miyim bilemiyorumsenin belli mi?
Sezaryen tarihi di mi bu? Ayyy sağlıkla gelsinler de çok da mesele değil22 Haziran olarak belirledik erken gelmeye karar vermezse tabii
Ben de bu konu da çok kararsızım.sen ne düşünüyosun, o zamana kadar kendini yokla bakalım hem sen hem de bebek için hangisi daha kolaylıkla olacaksa inşallah o olur
Sağolasın kuzum. Bizimkiler topiğin abileriOooy maşallah2 kiloyu ne zaman geçer diyordum sizin bebişlerden tahmin yürütüyorum biz biraz daha miniğiz
İşte doktorlar da böyle kafa karıştırıyorlar, :) Aslında normal en güzeli ama bu sürecin kimde nasıl ilerleyeceği belli olmuyor. Dediğin gibi son dakikaya kadar hiç bi şey net değil29 nisanda tam 32 oluyorum rapor ve randevu için gideceğimilk defa nst gireceğim heyecanlıyım
Ya ahahahhaa gerek var mı derkensen ne düşünüyorsun? Ben kesin sezaryen diyordum sonra bebek dönünce acaba normal denesem mi demeye başladım. Ne desek boş bebek karar veriyormuş diyolar
Duygucum ben de böyleyim 10 günüm kaldı diyorum kısmetse, geçecek bitecek az buçuk yazmıştım kurumla yaşadığım sıkıntıları, soğukta dondum kalorifer yanmadı defalarca hastalandım da istifamı vermediler ya öğretmen bulamadılar diye, Özel Eğitimde bizim ödenek de devletten gelince haliyle bana muhtaç kaldılar. Neyse ben de 1 buçuk ay sabredeyim doğum parası için dedim en son.karbonhidratta keşke bebeğe gitseydi. tosun olurdu o zaman kesin asdakdjasdkkadasdkakl
kaşar sonsuza kadar kemirebilirim. ama kaşarın kg maşallahı var.
direniyorum kuzucum valla. haftasonları saymıyorum son 10 gün diye geziyorum etrafta :)
bakalım işe yaramış mı kontrole gittiğim de göreceğiz. eğer yaramış olursa mutlaka yazıcam kuzum.
oyyyy maşallah maşallah.
neredeyse 2500 olmuş ile. nazar değmesin :)
resmen artık bir şey kalmadı doğumlara. 1,5 ay sonra max doğurmuş oluruz gibi
yeşil mercimek salatası yapıyorum kuzucum ben.
yemeğini tüketmeyi sevmiyorum. salata da hem yeşillik de yemiş oluyorum. limon ve nar ekşisi ile yeşil mercimeğin tadını da bastırmış oluyorum.
çok da az zamanımız kaldıBen de bu konu da çok kararsızım.Yarım saatte doğuranlar oluyorya onlar gibi olsa normal doğum olsun isterim. Ama bir de miyom var ya o sıkıntı yaşatırmı bilmiyorum. Doktorda onun için diyor. Normal denenebilir ama ilerleyen haftalarda dha net olur diyor.
Hangisi bizi daha mutlu edecekse o olsun, çok amiiiin,,
Kan da verdim. Sonuçlar e nabıza düşmüş ancak doktor henüz yorumlamadı.. Protein sınırda gözüküyor. Bir kaç şey sınırda. Yumurta pekte yemiyordum. Ben de yumurta yemeye başlayacağım artık :)
Duygucum ben de böyleyim 10 günüm kaldı diyorum kısmetse, geçecek bitecek az buçuk yazmıştım kurumla yaşadığım sıkıntıları, soğukta dondum kalorifer yanmadı defalarca hastalandım da istifamı vermediler ya öğretmen bulamadılar diye, Özel Eğitimde bizim ödenek de devletten gelince haliyle bana muhtaç kaldılar. Neyse ben de 1 buçuk ay sabredeyim doğum parası için dedim en son.
Bu arada neler neler oldu geçen2 haftam kaldığını biliyorlardı sudan sebep tartıştık ve masaya kağıt koydular istifamı yazmam için. Ben de kalkıp istifa etmiyorum çıkışımı verin dedim, veremeyecekler biliyorum sonuçta. Şimdi bana aylarca sigorta ödemek bile istemiyorlar, anlamıyorum sanki Gerçekten Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Şu günlerimiz çabucak geçsin bitsin yavrularımız için sabrediyoruz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallah
Bu arada izin için bayram öncesi mi doktora gideceksin bayram sonrası mı? Bunu sorayım diyordum benim durumum biraz kafamı kurcalıyor da. 32+0 bayramın 1. Günü eğer tatil uzarsa sıkıntıya girebilirim. Bayram parası da almak istiyorum buradaki arkadaşımız da 33te gidersen 1 hafta kaybın olur deyince ne yapsam bilemedim
şoklar içinde okudum yazdıklarını. en son seninle konuştuğumuz da çıkmak istiyordun hasta olduğun için hatta ben sana diren en azından doğum paranı falan alırsın diyordum. şu an yazdıklarına o kadar şokum ki şaka gibi.Duygucum ben de böyleyim 10 günüm kaldı diyorum kısmetse, geçecek bitecek az buçuk yazmıştım kurumla yaşadığım sıkıntıları, soğukta dondum kalorifer yanmadı defalarca hastalandım da istifamı vermediler ya öğretmen bulamadılar diye, Özel Eğitimde bizim ödenek de devletten gelince haliyle bana muhtaç kaldılar. Neyse ben de 1 buçuk ay sabredeyim doğum parası için dedim en son.
Bu arada neler neler oldu geçen2 haftam kaldığını biliyorlardı sudan sebep tartıştık ve masaya kağıt koydular istifamı yazmam için. Ben de kalkıp istifa etmiyorum çıkışımı verin dedim, veremeyecekler biliyorum sonuçta. Şimdi bana aylarca sigorta ödemek bile istemiyorlar, anlamıyorum sanki Gerçekten Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Şu günlerimiz çabucak geçsin bitsin yavrularımız için sabrediyoruz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallah
Bu arada izin için bayram öncesi mi doktora gideceksin bayram sonrası mı? Bunu sorayım diyordum benim durumum biraz kafamı kurcalıyor da. 32+0 bayramın 1. Günü eğer tatil uzarsa sıkıntıya girebilirim. Bayram parası da almak istiyorum buradaki arkadaşımız da 33te gidersen 1 hafta kaybın olur deyince ne yapsam bilemedim