2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar bebek kaçta dönüyor ya da dönerken hissediyor musunuz? 29+3 işliyorum benim dönmemistir de dönünce anlayan var mı
Benim 29. haftada ki kontrolümde baş aşağı dönmüş pozisyondaydı. Sonraki kontrollerde de hep baş aşağı görünüyor. Ama bence arada dönüyor. Çünkü bazen normal hareketleri dışında daha şiddetli hareketler hissediyorum. O zaman dönüyordur belki..

benim karnım son iki üç haftada ekstra büyüdü sende durumlar nasıl
canım dönme hissediliyor mu bilmiyorum ama doğum anına kadar pozisyon değiştirme ihtimali varmış
Vallahi bos kaldıkça hep fotograf cekiyorum yemekten sonra sanki 9 aylık ama sabahları 5 aylık artık belli oluyor ama cok kilo almadım 7 ayda 7 kilo tüm kilolar proteinler vitaminler bebeğe gitmiş

Canım geçmiş olsun nst ye neden girmiştin, bir süre takip edemedim de girenler var herhalde doktor gerekli görürse erken mi istiyor nst yi?

Canım çok geçmiş olsun yaşadıklarını yeni gördüm. Çok bilinçli ve sakin hareket etmişsin hayran kaldım bu arada.
Şimdi ben anlamadım da raporu aldığın gün iznin başlamıyor mu?
Şöyle ki benim 32+0 = 2mayıs ve bayramın 1. Günü eğer ki bayram tatilini uzatırlarsa ben 33+0da doktora gitmiş olacağım ve de raporum da da böyle yazacak yani kaybım olur mu? Önce alanlar varmış fakat açıkçası bayram parası almak için de erken gitmek istemiyordum.

Vallahi bos kaldıkça hep fotograf cekiyorum yemekten sonra sanki 9 aylık ama sabahları 5 aylık artık belli oluyor ama cok kilo almadım 7 ayda 7 kilo tüm kilolar proteinler vitaminler bebeğe gitmiş
bende gündüz 7 ay akşam 9 ay bende 5 kilo aldım canım öyle olunca kocaman bir karın gibi duruyorum

Benimde 3 mayısta 32+0 oluyor. 32. Haftada raporu vermek gerekiyor gec kaldıgın her gün ücretten düsüyor diye biliyorum. Bende bu ay ki randevumda gün isteyeceğim rapor icin. Bayram ama elbette asistanı falan bilgilendirir.

Yani bayram olsa da rapor alabilir miyiz demek oluyor canım, bu işleri hiç anlamıyorum. Ben dd dedim ki ne kadar geç gitsem o kadar iyi zaten 8 hafta hakkımız var yani bana kalsa 32+6 da gitmek istiyordum ama rapor verilen kızlara + yazmamışlar direkt 32 hafta yazıyormuş o yüzden günden sıkıntı olmaz bence ama hafta geçerse dediğin gibi 1 hafta kaybımız olur

Kızlar bebek kaçta dönüyor ya da dönerken hissediyor musunuz? 29+3 işliyorum benim dönmemistir de dönünce anlayan var mı
Son 2 kontroldür dönük benim, Ben hareketten anlamadım da karnımın bi anda üstü boşaldı gibi oldu nasıl anlatılır bilmiyorum aşağı düştü yani hatta doğurucam heralde dedim hep öyle derler ya karnın düşmüş doğuracaksın diye ama doktor dedi ki daha çok var doğuma daha çok döner takılma şu anki pozisyona dedi

Benim geçen hafta sonu aşırı hareketliydi. Hatta canımı yaktı böyle sipsivri oluyordu, bu hafta çarşamba dr dönmüş dedi ama henüz yeri olduğu için tekrar dönebilir galiba tam bilmiyorum canım, dönmesinden ziyade dönüp kafasını tam aşağıya koyması doğum pozisyonu

İmom latte ne içerikli Gugucum. Doktor mu tavsiye etti kuzum.
Bence de devam etmek gerekebilir. Özellikle demir. Çünkü doğumda kan kaybı olacak...
Evet canım ben şu anda da 3. Aydan beri imom omega kullnıyorum, doğum sonrası latteye geçeceğiz demişti. Alırken onu da aldım attım çantaya. Multivitamin mineral ve omega içeriği

Günaydın kızlar
Mide yanmasından rezil oldu uykum yine
Bizede fisher price aktivite minderinden hediye geldi çok sevimli görünüyor
Anneannemizde çok amaçlı sepetlerden almış
Bugün kontrolü olan varmıydı rollercoaster

Eklentiler

• 88751063-DBA8-428C-800E-E2D0A872C98B.jpeg
    141,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 0A959165-210A-475B-AA93-5893BF92C043.jpeg
    110,4 KB · Görüntüleme: 49
Günaydın Kızlarrr,
Ay mide yanması korkunç bir şey. Benim bir haftadır olmuyor çok mutluyum....
Genelde midenin zor hazmettiği şeyler yendiğinde oluyor.. Mesela parça et, sarımsak, soğan gibi...
Bir de inişdibi diye bir soda var sodyum oranı az, magnezyum oranı yüksek. Ondan içiyorum her gün. Sanki iyi geliyor.
Sen de dene kuzum.... Geçmiş olsun.. iyi ki kalıcı bir şey değil bu :)
Bu arada hediyelerin çok minnoş.. Şu sepetler çok hoşuma gidiyor benim. Baya da bir şey topluyor.
Minderi de anneannesi mi aldı... Aman da aman, minnağın her şeyi var maşallah. Güzel güle kullanın

İlk zamanlarıma göre o kadar az yemek yiyorum ki ama her türlü etkileniyor geçecek inşallah
Anneannemizin arkadaşı almış sağolsun herkes bi heves bi heves izni bekliyorum yıkayıp herşeyini güzel güzel yerleştiricem
Senin nasıl gidiyor hamilelik canım

günaydıınn

ayy ne güzel bu piyanolu halıdan mııı

bugünnn B Bonncuk 'un kontrolü vardı

güzel haberlerlee

mide çok sıkıntılı ben de dün geceyi çok zor geçirdim, 2 gecedir yine oturur gibi uyuyorum çıkarmayayım diye öyle de çok zor uyunuyo

günaydıınn

ayy ne güzel bu piyanolu halıdan mııı

bugünnn B Bonncuk 'un kontrolü vardı

güzel haberlerlee
Çıktım kuzum herşey yolunda çok şükür 1900 kg olmuş oğluşum 32 haftaya uyumlu gidiyoruz 38+4 te falan alırız dedi sezeryan olucak kalça ağrım çok vardı kalsiyum yazdı ekstra bu sefer yüzünü gösterdi şükür kaşlar çatık rahatsız oldu paşam

200-300 gramlar konuşuyorduk inanılmaz bu hafta resmen 2 yi geçiyor

benim de sezaryen sakin sakin girip çıkıcaz çok şükür

Off geçseydi şu mideler....
Ohhh ne güzel hediyeler almış minnağina. Ne zaman çıkıyorsun izne... Sen de kamuda mısın kuzum..

Benim iyi çok şükür, minnoş arada mide yanması dışında bir sıkıntı vermiyor bana...
Eee biz atık 33 olduk

mide çok sıkıntılı ben de dün geceyi çok zor geçirdim, 2 gecedir yine oturur gibi uyuyorum çıkarmayayım diye öyle de çok zor uyunuyo
Zaten her şey yatınca başlıyor, gündüz hiç bir şey yok. Ne zaman gece olup yatıyosun o zaman mideye bi haller oluyor...
Dediğin gibi dik oturunca olmuyor... Süt içiyormusun öyle olunca.... O da etkili oluyor. Ilık süt yudum yudum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…