2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar bir şey soracağım bu süreçte saçını boyatan oldu mu? Ben hiç boyatmadım zararlı diye. Ancak problem olmuyor diye boyatanlara denk geldim...
Bu arada saçlar inanılmaz çoğaldı sanki :)
Hamilelik sürecinde artış olup doğumdan sonra hızlı bir dökülme oluyor diyor yaşayan tecrübeliler

benim bu süreçte beyazlarım o kadar uzadı ki beyaz boya şerit atmışım gibi oldu, galiba hamilelikten sonra da boyatmıycam bu şerit halini sevdim

Benim dipler kendi rengi uçlar ombreydi, uçlar iyice aşağıya inince kestirdim kendi rengim şu an ve aşırı parlak çook güzel doğum sonrası kötü mü oluyormuş tüh keşke hep böyle kalsa Aslında ben doğumdan önce tekrar boyatmayı düşündüm dr sordum bitkisel boya kullanılabilir ya da tenine değmeyecek şekilde boyatabilirsin demişti. Sonra vazgeçtim, kendime doğum sonrası bakım hediyesi yapıcam, o dönem daha iyi gelebilir diye düşündüm

gel sarılalım saşe kardeşliği :)

kııızz nasıl gidiyor tatil. iş yerinde her şey tıkırında mı yatırıyorlar demi primi.
Evet asko 1 gün eksik yatırıyorlar ama ocak subat zaten çalısmıstım martın daha yatırmadılar. Zaten kaldı 2 hafta ben raporu verdikten sonra naparlarsa yapsınlar

Ben de pandemi çıktımadan hemen önce ombre yaptırmıştım. Pendemiden sonra hiç boyatmadım. 2 sene olacak. Sadece önüne bir tutam sarı attırdım bir kere o kadar. Baktım saç rengim çok güzelmiş böyle devam ediyorum
Aslında ombrede diplere bıya değmediği için boyattrabilirsin, ama doğumdan sonra bakım armağanı daha iyi fikr
Şimdi çok güzelleşti saçlarımız, ama doğumdn sonra vitaminler hızla tükendiği için saçlardada bi sönme yaşanıyormuş. Ee herkeste aynı şey olmaz belki biz yaşamayız

Kuzum haziran annelerinde vardın artık yok musun göremiyorum seni? Aklıma geldin

Orayı oldukça uzun bir süredir takip etmiyorum canım.
Burayı da Razaman’dan beri pek takip edemiyorum, malum farklı yoğunluklar.

Haftaya Cumartesi kontrolüm var, çok heyecanlıyım yine.
Sen nasılsın, nasıl geçiyo?

.

Aynı durum bende de var canım, sağ tarafına yatma dedi. Sağ böbrekte çünkü.
Bir de bol su dedi.

.

Ayy aynı gün benimde var
İyi diyelim iyi olsun bebeğim idare ediyorum sen nasılsın?

Rahat ve şık bir Arada hiç görmedim desem
Spor reyonu mecbur Ben de geçen ay erkek reyondan aldım spor ayakkabı Ayağım dev ayağı gibi oldu
Yaa gözünaydın canım her şey yolunda 29 unda benim de kontrolüm var
Benim de şekerim sınırlar arasında çıkıyor ama dikkat etmekte fayda olabilir zaten normal insan gibi yiyince sorun olmuyor ben bazen çok abartıyordum nst giricem ilk defa ben de gittiğimde. Çok heyecanlı artık iyice yaklaştık

Günaydın
benim şeker sıkıntım olmadı şimdiye kadar şükür bebek hafta olarak önde çıkınca doktor kontrol amaçlı bakmıştı
ayy kontrol günlerimiz aynıymışbayram öncesi buralar bebek kokacak hep maşallah bize

Ayy inşallah canım yaa, ben doğum sonrası da devam etmek istiyorum vitaminlere. Hatta imom latte aldım, emziren anneler için destek.
Gugubi kuzum ben bugün doktora yazdım rapor almam gerekiyor vs 22 sinde gelebilirsin yazdı
Aynı gün gideceğiz ben de 22sinde alırım raporu
Aynı durum bende de var canım, sağ tarafına yatma dedi. Sağ böbrekte çünkü.
Bir de bol su dedi.

.
Canancımm özledim seni iyisiniz değil mi? Nasıl gidiyor hazırlıklar? Sana da geçmiş olsun canım, sonlara doğru ilerliyoruz artık buna da şükür

Seninle de haftamız aynı

Herkese güzel bir gün diliyorum kızlar....
Mügecim çok haklısın, rahat ve şık bulmak impossible :)

Benimde ayağım özellikle çok sarkıtarak oturduğumda daha büyüyor :)

İmom latte ne içerikli Gugucum. Doktor mu tavsiye etti kuzum.
Bence de devam etmek gerekebilir. Özellikle demir. Çünkü doğumda kan kaybı olacak...

Kızlar bebek kaçta dönüyor ya da dönerken hissediyor musunuz? 29+3 işliyorum benim dönmemistir de dönünce anlayan var mı
Canım ben 29+0 da kendi doktoruma değil de devlete göründüm öyle bebişi özlediğimden ve dönmüş mü diye kendi doktoruma il dışına gittiğimiz için biraz külfetli oluyor baş geliş dedi bana, döndü mü diye şaşırdım. Doktor da yer değiştirir bu zamanlar düz ters döner bizim için önemli olan son zamanlar gibi konuştu. Ben zaten hıçkırıkları kasık kısmımda hissediyordum ve iyice baskı yapmaya başladı oraya ondan gittim biraz da aslında. Tekmeler yukardaydı, anlamıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…