2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar randevudan çıktım ancak girebildim şimdi buraya.
Minik kelebeğim 1550 gr olmuş🌈🌈
Normalde karnı hep 2 hafta önden gidiyordu, diyete başladıktan sonraki ilk kontrolümde bugün karın çevresi haftasıyla uyumlu çıktı önde çıkmadı. Doktor da demek ki şekerdenmiş şeklinde yorumladı bu durumu🤷🏼‍♀️ Ama şöyle yanlış yönlendirme olmasın her ilerde gidende şeker var diye bir şey yokmuş, sadece tek bi tahlille şeker var veya yok demek yanlış dedi.
Ondan başka, boyu da 40 cm olmuş kuşumun🥺🥺🥺
32. Haftadan sonra 2 haftada bir gidecekmişim hem de nst başlayacakmış sonra gittikçe sıklaşacak dedi.
Benden haberler böyle❤️❤️🌈🌈🌈🌈
Gözün aydın canım haftasıyla uyumlu bir tosbikte sende var 🥰😍 maşallah kocaman oldular
İki hafta da bire düşmesi çok güzel sürekli takipte olucaz beni çok rahatlatıyor o durum 👌

Evet kuzu 31+6 da almıştım. Zaten raporda 32 yazıyor, artısı eksisi yok. Gerçi gününü sen tam ayarlamışsın :dondurma:
Tamamen tesadüf doktor 3 hafta sonra görüşelim deyince direkt 3 hafta sonraya hemen randevu almıştım. Hemen bitiyor randevular 🙈
31+6 oluyorum canım, 23ü resmi tatile geliyor, ertesi gün de pazar. İster cuma ister pazartesi gel dedi doktor. Tam 32+0 olacak diye bir şey yok galiba önemli olan 1-2 gün içerisinde çalışır ya da çalışamaz diye rapor almak.
Evet ya içime sindi temiz temiz🥰
Rapor istiyorum deyince öyle dedi doktorun, demekki öyle oluyor içim rahatladı 😊 Özeldeyim bir de soracak kimse olmayınca strese girdiydim. İnternette de tam bu hafta ile ilgili detay yok 🙈

Normalde karnı hep 2 hafta önden gidiyordu, diyete başladıktan sonraki ilk kontrolümde bugün karın çevresi haftasıyla uyumlu çıktı önde çıkmadı. Doktor da demek ki şekerdenmiş şeklinde yorumladı bu durumu🤷🏼‍♀️ Ama şöyle yanlış yönlendirme olmasın her ilerde gidende şeker var diye bir şey yokmuş, sadece tek bi tahlille şeker var veya yok demek yanlış dedi.
32. Haftadan sonra 2 haftada bir gidecekmişim hem de nst başlayacakmış sonra gittikçe sıklaşacak dedi.
Maşallah güzel kelebeğe 🦋 💖 ben de 32de gideceğim acaba nst bakar mı, bir şey de demedi ama çok merak ediyorum🥰

ankara da yaşıyoruzda aileler aksarayda sık sık gidip geliyoruz 🥰
bu ay birde grip atlattım nasıl bu kadar kilo aldı anlamadım🙄
tosbikler bizi içten içten yiyor demek ki😅gerçi ben kiloda çok almadım yediğimin hepsi minnoşuma gidiyor herhalde bakalım doğuma kadar ne olacak
Ohh daha iyi kilo almadan bu süreci bitirmek, harikaaaa....3- 3,5 kilo olsalar yeterli bence..
Doğduktan sonra çabucak büyüyorlarmış zaten... Ay yerim ben onlarrıııı:KK200:

Şükür canım bebeğimi gördüm içim rahat etti annesinin kuzusu ayakları kafasına kadar getirmiş elleriyle tutuyordu ilk defa bukadar net gördüm normalde totosunu gosterirdi kuzum oynamasınına şaşırdı dikkat et dedi kilosu haftasına uyumlu boyu bir hafta önde uzun dedi ama kaç cm demedi 😒 tekrar kan ıdrar tahlili verdim geldim şükür icim rahatladı şeker ve tatlı azda olsa arada yesem yavrum kıpırdamıyor yemeyince olsun den genede yeme dedi bende yavrum ultrasonda kıpır kıpır olsun diye çikolata yemiş gitmiştim korkumdan diyemedim kanda verdim umarım bişi çıkmaz 😔 benden durumlar bu nst bidaki aya konrrole geldinde giricem insallh şuan
Maşallahhh, baby show izletmiş size, hareketlere bak sen. Maşallah miniğe :KK200::nazar:

Özellikle aradım zaten, sonra laf etmesinler diye. İzne doğum sonrası daha çok ihtiyacınız olacak diyor zaten tecrübeliler. Başlamışken ben de devam ederim artık bir aksilik çıkmazsa.

Sağol canım paylaşımın için🥰 kendimi kontrol ediyorum sizin listelerden iyi oluyor. Ben pompayı hastaneye sorcam, hastane tipi varsa yanıma almayacağım.
Ay ben de 1 valiz 1 çanta yaptım, eşim bu ne tatile mi gidiyoruz diyor. Haberi yok hepsi lazım olacak şeyler😊
Eşler şokta :) tabi onlar bizim kadar araştırmadığı için detay bilmiyorlar. Kolay bir olay gibi gözüküyor bazen sanırsam :)
Listemde eksik olan bir şey dikkatini çekerse hatırlat bana Gugubicim :KK200:

Çok güzel liste olmuş 🥰 sendeki kilitli poşetlerin ölçüsü nasıl ben de öyle bakayım 🤗
Koroplastın küçük boyu 20x25 büyüğü 26x28
Sanırım 20x25 berrycim. Bir kutuda 15 tane vardı onlardan. İdeal oldu. :dondurma:
Aldığım çantanın içine de listedeki her şey sığdı :)

Ne kadar şanslısın yaaa:)) tam 32 olduğunda izin kalkdı. benim de 2 haftam kaldı 32 ye yıllık izin ve raporla 2 hafta idare edicem artık napiim buna da şükür🙏
Evet iyi oldu gerçekten, ama benim 32 olmasa da çağırmazlardı. Çağıranlarda biraz abartıyor bence...
Senin de az kalmış alfa. İki hafta idare et. Sonra hemen izne mi çıkacaksın:emir_bebek:

Sanırım 20x25 berrycim. Bir kutuda 15 tane vardı onlardan. İdeal oldu. :dondurma:
Aldığım çantanın içine de listedeki her şey sığdı :)
Harikasın canım çok teşekkür ederim küçüklerde daha fazla var zaten kıyafetleri Tekli tekli sığdırırız çok iyi olur yoksa organizer alacaktım süper fikir 🥰💐

Magnezyum her gün al günde 1-2 maden suyu da iç dedi kemik ağrılarını sordum da tekrar kalsiyum vermedi ama vitaminimi değiştirdi. Süt falan ben de içemiyorum hak getire🤣🤣

Ya benim midem iyiydi bugün çok acıkmıştım ayaküstü açma yedim yemez olaydım midem cayır cayır…kesinlikle mayalı hamur işleri yakıyor acayip. Gaviscon içiyorum ben yanma durumlarında. 6 kaşığa kadar içebilirsin demişti doktor. İlaç yetmiyor mu kesmeye?

Decavit benimki de beğenmedi, devletteki yazmıştı 2 tane falan içmiştim özeldeki bıraktırdı gereksiz içi boş dedi ama bilemiyorum tabii

Gözünaydın canım❤️❤️❤️ Nst için bana normal öğünden sonra tok bi şekilde gel dedi. 32 de gidicem ben de nst için
Benim midem de her gün olmuyor. Arada... Ama ne tetikliyor tam tespit edemedim :)
Şurubu da çok nadir artık dayanılmayacak boyuta gelirse içiyorum. O da çok az... İçince geçiyor. Genelde içmeden atlatmaya çalışıyorum... Ne bilim zararı falan olur diye :110:

Ay maşallah, gözün aydın. Her şeyin yolunda olması harika haber... :nazar: Kilosu da boyu da çok ideal.
Kontroller sııklaşıyor artık, çok heyecanlı :confused::KK36:

Maşallah güzel kelebeğe 🦋 💖 ben de 32de gideceğim acaba nst bakar mı, bir şey de demedi ama çok merak ediyorum🥰
Bence NTS'ye takar... Beni hemen aldı. Çünkü bazen hissetmesekte sancı vb. farklı durumlar oluyormuş ve bu nts'de çıkıyormuş. Haziran annelerinde birisi NTS sonucu hastaneye yatırılmış. Hastane de müşade altında tutuluyormuş sürekli. Ben bazen oraya da bakıyorum da orada okumuştum...
Allah korusun bir şey olmaz da tedbir amaçlı 31'den sonra NTS ye alıyorlarmış Gugucummmmm:KK200:

Selamlar herkes iyidir inşallah🦋
Benim çarşamba kontrolüm var. Doktor değiştirdim inşallah bu doktor iyi olur.
Selamlar Keira.
Doktor değiştirmek çok stresli bir durum. Ben de değiştirdim, bu gittiğimi çok beğenmedim. Başka doktor deniycem.... Bu gittiğimde en çok şu duruma sinir oldum.. Ben kontroldeyken tlfnu çaldı... Açtı hoparlörden bir güzel goy goy yaptı. Bir yandan da ultrasonla bana bakıyor... Ben de bu durumu saygısızca buldum. O nedenle bir daha gidesim gelmiyor. Doktor bi de ünlü bir prof.....:KK11:
Umarım senin frekanslar tutar....:süslü:

Harikasın canım çok teşekkür ederim küçüklerde daha fazla var zaten kıyafetleri Tekli tekli sığdırırız çok iyi olur yoksa organizer alacaktım süper fikir 🥰💐
Ne demek kuzum... Bir tanesine 5'li veya 7'li hastane çıkışı sığdı zaten... Takım takım koydum bende....:KK49::KK25:

X