- 24 Ocak 2022
- 236
- 887
- 31
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.061
Oh aman çıkmasınKızlar iftardan sonra ben oruçlu değilim şekerimi ölçtürdüm 1 saat tokluk 94 çıktı 100 sınırmış doktor çok aç kalma baş dönmesi falan yaşıyor musun dedi şükür şuan öyle sıkıntılarım yok
Bebiş biraz hafta olarak önde diye şekere baktır demişti bizim kızda tombik olma yolunda ilerliyor şekerden değilmiş
Biraz geç yazdım kızlar yemekti iftardı derken bu saate kaldık
Minnoş kızım birazcık önden gidiyormuş teyzeleri şeker yüklemesi yaptırmıştık ama doktorum yine de 1.saat tokluk şekerine bakalım dedi şekerden değilse iri bebektir dedi
Kan ve idrar verdim hafif idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol şase verdi her hamilenin nihayi adresi
Kasık ağrısı idrar yollarından olabilir dedi üç hafta sonra bayram öncesi 29 unda tekrar görüşelim dedi yüzünüde gördük bayağı yanak yanak olmuşbizden haberler böyle
Bebeğin ilk kıyafetlerini en azından alerji falan yapmaması için ne kullansam kararsız kaldım. Hemen hepsinde olumlu-olumsuz yorum var zaten
minoris de temiz içerikliler arasındaydıMinoris alıcam ilk etapta ama her sitede farkı fiyat çıkıyor karar vermeye çalışıyorum
Aynen minoris ile green clean arkasındaydım. Dedim yumuşatıcı olmasın o zaman minoris ile açılış yapayım. Bugün aldım hediye çekim vardı ebebekteminoris de temiz içerikliler arasındaydı
Evet canım benim aile hekimim asla vermiyor nedense. Kendi doktorumla öyle bir tecrübem olmadı hamilelikte ama özel hastanede, belki daha kolay oluyordur bilmiyorum hiç. Sen gerilme benim dediğimden belki durumunu söyleyince pat diye verecek.doktorlar rapor vermiyor dedin ya canım kim vermiyo öyle bi tecrüben mi olduya benim en nefret ettiğim şeylerden biri bu galiba, giidp nası dicez ki bana rapor verir misiniz mi dicez çok geriliyorum hayır derse ne dicem
pazartesi minnoşlarını da ekleyelimmm
M muge demir veHayalperestasya
güzel yanaklar ve güzel haberler beliyoruzz
Ay hadi inşallahpazartesi minnoşlarını da ekleyelimmm
M muge demir veHayalperestasya
güzel yanaklar ve güzel haberler beliyoruzz
İnşallah canımEvet canım benim aile hekimim asla vermiyor nedense. Kendi doktorumla öyle bir tecrübem olmadı hamilelikte ama özel hastanede, belki daha kolay oluyordur bilmiyorum hiç. Sen gerilme benim dediğimden belki durumunu söyleyince pat diye verecek.
Doktorum sağolsun bayağı uğraştı yüzünü görelim diye bir ara gülümsedi hattaOh aman çıkmasınTombik yanak iyidir ama ısırmadan nası durcazzzzz
Bizim minnoşta akrobatik aktobatik çıktı teyzesi doktor elini yüzünden çeksin diye dürtünce ayakları da yüzüne çıkardışase yolundan geçmeyen hamile yok sanırım
çok şükür güzel haberlerle gelmişsin
ne güzel şanslısın, bu haftalarda görüntü yakalamak çok zor, çok sevindim
Güzel haberlerini bekliyoruz canım8.30 Randevusu ile burdayım canım
kızz nazar değdi bana sanırım. perşembeyi cumaya bağlayan gece rahatsızlandım doktora gittik acele başka bir doktor muayene etti baş yukarıda dedi bütün dünyam yıkıldıŞifa olsun kuzum
Ahhh maşallah yaaa 2 kilo demeeekkknstyi ben de çok merak ediyorum, kemer gibi birşeymiş çok kayıyormuş diye duymuştum sadece. Doktoruna ilk kez gidiyordun, nasıl ilk izlenimin?
Bazen doktorlar riske atmak istemiyor canım. Benimki açlık şekerinde sorun yok dedi, sonraki gittiğimde tekrar açlık şekerime baktı. Diyete devam sorun yok dedi.
Ben normalde de en az 2.5 içerdim canım, o yüzden alışık bünye. Alışık değilsen zor tabi, miden bulanır lıkır lıkır. Ah senin kuzucuk erkenden dönmüş mü ya, akıllı bıdık görevlerini geciktirmeden yapmış
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Aaaa geçmiş olsun canım, neyin vardı? İyisiniz dimi? Döner yine annesi, daha yerleri ve zamanları varkızz nazar değdi bana sanırım. perşembeyi cumaya bağlayan gece rahatsızlandım doktora gittik acele başka bir doktor muayene etti baş yukarıda dedi bütün dünyam yıkıldı
Geldi mi acı haber
Gülümsedi miDoktorum sağolsun bayağı uğraştı yüzünü görelim diye bir ara gülümsedi hattababayla ben eridik o hallerini görünce allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları
Bizim minnoşta akrobatik aktobatik çıktı teyzesi doktor elini yüzünden çeksin diye dürtünce ayakları da yüzüne çıkardıayy hergün ultrasyona gel dese hiç hayır demem
Günaydın nilozgul1266gr olmuşuzHerşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi. Benim 2 3 gündür biraz sancılarım oluyor. Neden dedi anlattım. Stresten o zaman. Ama sıklaşırsa gel mutlaka dedi. Erken doğumu tetikler çoğalırsa dedi. İnşallah öyle bı durum olmaz. Yasa da TBMM'den gecti resmi gazeteyi bekliyoruz. İnşallah hepimizin güzel haberler alacağı bir hafta olur
Maşallah bebişe1266gr olmuşuzHerşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi. Benim 2 3 gündür biraz sancılarım oluyor. Neden dedi anlattım. Stresten o zaman. Ama sıklaşırsa gel mutlaka dedi. Erken doğumu tetikler çoğalırsa dedi. İnşallah öyle bı durum olmaz. Yasa da TBMM'den gecti resmi gazeteyi bekliyoruz. İnşallah hepimizin güzel haberler alacağı bir hafta olur
maşallah minnoşa1266gr olmuşuzHerşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi. Benim 2 3 gündür biraz sancılarım oluyor. Neden dedi anlattım. Stresten o zaman. Ama sıklaşırsa gel mutlaka dedi. Erken doğumu tetikler çoğalırsa dedi. İnşallah öyle bı durum olmaz. Yasa da TBMM'den gecti resmi gazeteyi bekliyoruz. İnşallah hepimizin güzel haberler alacağı bir hafta olur
Günaydın nilozgulMaşallah bebişimize inşallah güzel haberler alacaksın dört gözle bekliyoruz bize de haber ver olur mu
İnşallahMaşallah bebişeİnşallah mutlu haberler alacağınız çok güzel bir hafta olsun canım
Çok teşekkür ederim. Bugünde tüp bebek arkadaşım doğum yapmış 7 aylık. Bebek maalesef kuvezde imişmaşallah minnoşaçok güzel haberler canım en kısa zamanda yayınlanır inşallah sen kendine dikkat et ihmal etme sancılarını takip et zor zamanlar geçmiştir inşallah çok sevindim sizin adınıza