2022 ikizler burcu anneleri

Oh aman çıkmasın Tombik yanak iyidir ama ısırmadan nası durcazzzzz

şase yolundan geçmeyen hamile yok sanırım

çok şükür güzel haberlerle gelmişsin

ne güzel şanslısın, bu haftalarda görüntü yakalamak çok zor, çok sevindim

doktorlar rapor vermiyor dedin ya canım kim vermiyo öyle bi tecrüben mi oldu ya benim en nefret ettiğim şeylerden biri bu galiba, giidp nası dicez ki bana rapor verir misiniz mi dicez çok geriliyorum hayır derse ne dicem
Evet canım benim aile hekimim asla vermiyor nedense. Kendi doktorumla öyle bir tecrübem olmadı hamilelikte ama özel hastanede, belki daha kolay oluyordur bilmiyorum hiç. Sen gerilme benim dediğimden belki durumunu söyleyince pat diye verecek.

Oh aman çıkmasın Tombik yanak iyidir ama ısırmadan nası durcazzzzz
Doktorum sağolsun bayağı uğraştı yüzünü görelim diye bir ara gülümsedi hatta babayla ben eridik o hallerini görünce allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları
şase yolundan geçmeyen hamile yok sanırım

çok şükür güzel haberlerle gelmişsin

ne güzel şanslısın, bu haftalarda görüntü yakalamak çok zor, çok sevindim
Bizim minnoşta akrobatik aktobatik çıktı teyzesi doktor elini yüzünden çeksin diye dürtünce ayakları da yüzüne çıkardı ayy hergün ultrasyona gel dese hiç hayır demem

kızz nazar değdi bana sanırım. perşembeyi cumaya bağlayan gece rahatsızlandım doktora gittik acele başka bir doktor muayene etti baş yukarıda dedi bütün dünyam yıkıldı

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

1266gr olmuşuz Herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi. Benim 2 3 gündür biraz sancılarım oluyor. Neden dedi anlattım. Stresten o zaman. Ama sıklaşırsa gel mutlaka dedi. Erken doğumu tetikler çoğalırsa dedi. İnşallah öyle bı durum olmaz. Yasa da TBMM'den gecti resmi gazeteyi bekliyoruz. İnşallah hepimizin güzel haberler alacağı bir hafta olur

kızz nazar değdi bana sanırım. perşembeyi cumaya bağlayan gece rahatsızlandım doktora gittik acele başka bir doktor muayene etti baş yukarıda dedi bütün dünyam yıkıldı
Aaaa geçmiş olsun canım, neyin vardı? İyisiniz dimi? Döner yine annesi, daha yerleri ve zamanları var

Gülümsedi miallahımmmm ben de hayır demem koşa koşa giderim
Günaydın nilozgul Maşallah bebişimize inşallah güzel haberler alacaksın dört gözle bekliyoruz bize de haber ver olur mu

Maşallah bebişe İnşallah mutlu haberler alacağınız çok güzel bir hafta olsun canım

maşallah minnoşa çok güzel haberler canım en kısa zamanda yayınlanır inşallah sen kendine dikkat et ihmal etme sancılarını takip et zor zamanlar geçmiştir inşallahçok sevindim sizin adınıza

Günaydın nilozgul Maşallah bebişimize inşallah güzel haberler alacaksın dört gözle bekliyoruz bize de haber ver olur mu

Veririm canım. Allah izin verir de o güzel haberi alırsam başka birşey istemiyorum şuan.

Maşallah bebişe İnşallah mutlu haberler alacağınız çok güzel bir hafta olsun canım
İnşallah

maşallah minnoşa çok güzel haberler canım en kısa zamanda yayınlanır inşallah sen kendine dikkat et ihmal etme sancılarını takip et zor zamanlar geçmiştir inşallahçok sevindim sizin adınıza
Çok teşekkür ederim. Bugünde tüp bebek arkadaşım doğum yapmış 7 aylık. Bebek maalesef kuvezde imiş Anneden enfeksiyon kapmış. Korktum biraz. Suyu az içiyordum. Şimdi suya saldıracağım artık. Magnezyum verdi ama kendi reklam ürünü önünde duran kağıdı verdi. Eczaneye sor daha iyi bilgi alırsın dedi. Kullanıp memnun kaldığınız magnezyum varsa önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…