- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.981
Selam canım ben de birkaç gündür solumda baskı hissediyordum bugun dinledim ki genelde bebeklerin büyük çocuğunluğu ağırlığını sol kısımda toparlıyormuş. Yani doğum poziyonu aldıysa sırtını dayıyabiliyormuş falan. Bu da bir mucize gibi besleyici büyük damarlar sağdan geçtiği içinSelam kızlar arada giriyorum bakiyorum yazmaya pek mecalim yok mide yanması sol kaburgam kırılmış gibi ağrım var bebekte şekeri kestimden beri eskisi gibi oynamiyor benim psikoloji altüst evden cikasim yok iş yapasim yok sürekli uyuma hissi var 10 gün sonra kontrolum benimde okudum biraz alışverişler yapılmış bebisler görünmüş ben en son 25 haftalıkken gitmiştim çok merak ediyorum kuzumuHayirlisiyla geceydi gunlerimiz
Aaayy çok pardon yaa aklımda nedense senin kızın olacak diye kalmışCanımm teşekkür ederim tontiş oğlan benimki
Biz de 22 Haziran dedik 38+6 oluyor acaba dedim biraz geç miSanırım son haftalarda sık sık NTSye bağlayacakları için kasılma görene kadar bi sıkıntı çıkmaz, bekleriz diye düşündü.
Haberlerini bekliyoruz yarın, inşallah bebek büyüdüğü içindir sadece.magnezyum nerdeyse 3 üncü aydan beri kullanıyorum kalça kemiklerim çok ağrıyor içmezsem hatta son iki aydır günde iki tane içiyorum inşallah sinirsel bişey değildir
Teşekkür ederimm canımBende bunu favlara atmıştım, çok güzel, güle güle kullan Gugucum
Ayy normal zamanda bile çok ağrı verir çıkması. Nasılsın peki? İltihap olmaması için karanfil yağı veya direkt karanfil kullan canım. İnşallah sorun çıkarmadan çıkarŞok oldum zaten iki tanesi çıkmıştı da iki tanesi çıkmamıştı iki gündür sızlıyordu herhalde gece dişimi sıkıyorum sandım bi baktım patlamış beyaz beyaz görünüyor. Umarım çıkar ya
Güle güle giy kuzum çok güzel. Elbise benim de favorimde. Ben de dün gece sipariş verdim henüz gelmedi benimkilerKızlar LCW'dan bir tayt ve bir gecelik sipariş etmiştim. Bugün geldiler. Gayet ciciler. lazım olursa diye linkliyorum
Tayt - LC WAIKIKI - 309,99 TL
Siyah Beli Lastikli Baskılı Hamile Tayt size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W1IT34Z8-HEGwww.lcwaikiki.com
Gecelik - LC WAIKIKI - 399,99 TL
Lila V Yaka Puantiyeli Kolsuz Pamuklu Hamile Gecelik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S2GS75Z8-LSCwww.lcwaikiki.com
Sağol canımmAaayy çok pardon yaa aklımda nedense senin kızın olacak diye kalmışolsun oğluşuna da maşallah her şey yolundaysa beklemek en iyisi aslında, gelişsin iyice. Benim durum biraz farklı geçen sene rahim ameliyatı geçirdim dikişlerim var, kasılma olsun istemiyor dr. Sana söylenen hafta ideal diye biliyorum, zaten erken gelmek isterse de sancıyla gelir yine olur sezaryen
benim de kalçamın oraya vuruyo sol tarafa, doktora sorduğumda siyatiğe baskı yapıyo büyüdükçe demiştiselam kızlar
benim kasık ağrım hala devam ediyor sadece sağda belim karnım ağrımıyor ama kasığımdan yürüyemiyorum resmen yarın kontrol var diye sabrediyorum ama akşam ağlayacaktım o kadar acı verici
ayy maşallahh minik kuzuyaSelam kızlarrKontrolden çıktım. Bebiş 1400 olmuş sanırım biraz tontiğiz. Her şeyi iyi çok şükür
Sezaryen doğum düşünüyorum bugün biraz konuştuk da doktorum 39. Haftayı doldurmak istiyor. Siz hiç konuştunuz mu doktorlarınızla kaçıncı haftada almayı düşünüyorlar?
Kızlar LCW'dan bir tayt ve bir gecelik sipariş etmiştim. Bugün geldiler. Gayet ciciler. lazım olursa diye linkliyorum
Siyah Beli Lastikli Baskılı Hamile Tayt size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W1IT34Z8-HEGwww.lcwaikiki.com
Lila V Yaka Puantiyeli Kolsuz Pamuklu Hamile Gecelik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S2GS75Z8-LSCwww.lcwaikiki.com
Selam kızlar arada giriyorum bakiyorum yazmaya pek mecalim yok mide yanması sol kaburgam kırılmış gibi ağrım var bebekte şekeri kestimden beri eskisi gibi oynamiyor benim psikoloji altüst evden cikasim yok iş yapasim yok sürekli uyuma hissi var 10 gün sonra kontrolum benimde okudum biraz alışverişler yapılmış bebisler görünmüş ben en son 25 haftalıkken gitmiştim çok merak ediyorum kuzumuHayirlisiyla geceydi gunlerimiz
İyi akşamlar kızlar. Bugün ütü ve çanta hazırlamaca günüydü. Listemi ekliyorum, tecrübeliler ve çanta hazırlamış olanlar ya da kafasında planı olanlar yardımcı olabilir mi?
Annem şu an için eksik olarak iç zıbın, kuşak ve yüzünü örtmek için pamuk tülbent dedi. Onları alacağım. Sizce neler eklemeli/çıkarmalı?
Aaa alt değiştirme pedim var tabi unuttum onu, tacım yok ama küçük bir bakım ve makyaj toka çantası yapacağım kendime, nemlendirici falan da atarım içine. Seyahat setini de sende görmüştüm aklımdan çıkmış onu da ekleyeyimbeybisi, annesi buna bittiimm
harika olmuş ellerine sağlık varda alt değiltirme pedi ekleyebilirsin istersen, kullanacaksan foto çekimi için tacını terliğini de unutma, bir de banyo yapma ihtimaline karşın seyahat seti
Aynen ya çok uzun geldi pazartesi gidicem insallh okadar bekleyemem gibi inşallah iyi haberlerle gelirimarası fazla olmuş bu defa ben öyle uzun olduğunda araya bi tane kaçak sıkıştırıyodum
herkese başka bi ruh hali yüklüyo ve başka belirtiler ekliyo bu hamilelik
neyse ki çoğu gitti azı kaldı
Biz 17+3 haftalığız Umay koyucaz inşaAllahMerhaba kızlar, tavsiye edebileceğiniz kız bebek isimleri var mı
Kızımıza isim bulamıyoruz
2. si çok da rahat duruyoPenti ile ilgili yorumu güncelliyorum.
Penti Mama Hamile Cotton Soft Emzirme Sütyeni PL3E805R21IY-BK3 - Siyah - Penti
Penti Mama Hamile Cotton Soft Emzirme Sütyeni PL3E805R21IY-BK3 - Siyah ürünü Penti`de. Penti Mama Hamile Cotton Soft Emzirme Sütyeni PL3E805R21IY-BK3 - Siyah ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLC64GIU21SK-RS20 - Gül Kurusu - Penti
Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLC64GIU21SK-RS20 - Gül Kurusu ürünü Penti`de. Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLC64GIU21SK-RS20 - Gül Kurusu ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Bu ikisi gayet güzel bedenleride gayet iyi..
Mama Emzirme Lace Sütyen PLX1PLYO21IY-PLP - Açık Pembe - Penti
Mama Emzirme Lace Sütyen PLX1PLYO21IY-PLP - Açık Pembe ürünü Penti`de. Mama Emzirme Lace Sütyen PLX1PLYO21IY-PLP - Açık Pembe ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Ama bunu beğenmedim diğerleriyle aynı beden almama rağmen çok büyük ve bir tuhaf duruyor
bu lila benim de favorimde duruyor şeyden emin olamadım rengi kızdaki gibi pastel mi? son görseldeki gibi daha koyu mu? bir de L aldım demişsin normalde ne giyiyordun? bi bakarım ben de alacak olursam ona göre alayım.Kızlar LCW'dan bir tayt ve bir gecelik sipariş etmiştim. Bugün geldiler. Gayet ciciler. lazım olursa diye linkliyorum