2022 ikizler burcu anneleri

karnım iki üç haftada gözle görülür şekilde büyüdü zaten inşallah sarkmaz
gavisconla aşk yaşıyoruz olmasa halimiz nice olur

Miyacım yarın kontrolün varmış sorarsın doktora, benim de biraz yürüsem de karnım geriliyor baskı hissi oluyor. Çarşambaydı randevumuz sordum, normal olur bunlar öyle durumlarda dinlenmeye bak dedi.

Bu arada 1300 gr olmuştu bizim kız, haftası biraz ileri gidiyor doktor normal dedi ona da. Senin de kontrolün çok güzel geçsin inşallah

Bunu bayadır ben de takip ediyorum ve dünden beri alsam mı ikilemindeyim. Hangi renk aldın canım? Acaba sıcakta zor olur mu yazın diye kararsızım
Kuzum renkte kararsızdım kardeşim (bej) yaz bebeği olucak açık renk al abla dedi. Çok mantıklı geldi diğer renkler koyu çoğu güneşi çeker. Bende bej sipariş ettim.

inşallah önemli birşey değildir yarın öğrenince yazarım
maşallah annesi kilosu çok güzel kilosu haftasıyla uyumlu demişti en son yarın görücez bizde inşallah cimcimemizi

bu bebelerin bütün dengemizi bozması şoku
Şok oldum zaten iki tanesi çıkmıştı da iki tanesi çıkmamıştı iki gündür sızlıyordu herhalde gece dişimi sıkıyorum sandım bi baktım patlamış beyaz beyaz görünüyor. Umarım çıkar ya

Aaa bunu ben de beğenmiştim. Ama bembeyaz istediğim için yaptırmamıştım. Çok güzel gerçekten, güle güle kullanın minnoşum

Ay kuzum geçmiş olsun, kendini yordun mu ondan mı oldu? Ya da soğuk alınca da oluyor. Bir şalla sar belini o zaman geçer belki...

Oh maşalllah, grubumuzun bebişleri hep tontiş tontiş, iyi bakıyoruz kızzzlaaaarrrr
Ben 32 haftalık oldum daha konuşmadık, sezeryan mı, normalmi diye.
2 Hafta sonra gel bakalım dedi :)
Sen kendin mi sezeryan istiyorsun Çilekciğim... Ay çileği de pek severim

Ya bu mide yanması ne feci birşeymiş.....
Sürekli bu acıyla yaşayanları düşünüyorum da Allah yardımcıları olsun...
Tüm hamilelerde oluyor mu bu mide yanması..
Umarım hamilelikten sonra geçer.....

Son düzenleme:
Ay kuzum geçmiş olsun, kendini yordun mu ondan mı oldu? Ya da soğuk alınca da oluyor. Bir şalla sar belini o zaman geçer belki...
sağol canım yok kuzum yormuyorum evden işe işten eve bir tek yemek yapıyorum diğerlerini saldım
hala botlarımı çıkarmadım ayağımdan sırf üşütmeyim diye ama bilmiyorum bebişler büyüdü baskı falan da olabilir

Hayırlı olsun, eline ulaşınca yaz bebiş nasıl olduğunu.
Bu arada pentilerin geldimi?
Ben de sipariş verdim. Dün geldi kargo. Ama aşırı büyük oldular, hamilelikten dolayı göğüsler büyüdü diye 90 söylemiştim. O nedenle hepsini iade edeceğim....

Ya bu mide yanması ne feci birşeymiş.....
Sürekli bu acıyla yaşayanları düşünüyorum da Allah yardımcıları oldun...
Tüm hamilelerde oluyor mu bu mide yanması..
Umarım hamilelikten sonra geçer.....
çok uzun süre kalmamasını temenni ediyorum resmen alev topuyla geziyorum benim iştahımı da kesti iyice bide o yönü var

Kızlar LCW'dan bir tayt ve bir gecelik sipariş etmiştim. Bugün geldiler. Gayet ciciler. lazım olursa diye linkliyorum

Selam kızlar arada giriyorum bakiyorum yazmaya pek mecalim yok mide yanması sol kaburgam kırılmış gibi ağrım var bebekte şekeri kestimden beri eskisi gibi oynamiyor benim psikoloji altüst evden cikasim yok iş yapasim yok sürekli uyuma hissi var 10 gün sonra kontrolum benimde okudum biraz alışverişler yapılmış bebisler görünmüş ben en son 25 haftalıkken gitmiştim çok merak ediyorum kuzumu Hayirlisiyla geceydi gunlerimiz

Evet dün akşam geldi. Açtım ama deneyemedim ama biri bariz çok büyük diğerleri de büyük gibi değişim olcak büyük olasılık. Bende ölçü alıp pentinin sitesinden öyle sipariş ettim ama anlamadım nasıl bu kadar büyük gözüküyor. Aklında olsun mağazadan değişim yapabiliyormuşuz..

Güle güle kullan Bu lila gecelik benimde favorilerimde kaç beden aldın kuzu ebatları nasıl

Canımm evet ben kendim istedim.
Ay evet ben de çok severim çileği görünce alıyorum hatta dayanamıyorum ama tatları berbat malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…