- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.961
karnım iki üç haftada gözle görülür şekilde büyüdü zaten inşallah sarkmazBebişler ağırlaştığı için yerçekimine yenik düşüyoruzdönmeyen bebekler annenin canını çok daha fazla acıtırmış geçen hafta doktorum söyledi herkeste bir mide sıkıntısı var nerdeyse oda doğal kendine ne kadar yer bulabiliyorsa vücutta gaviscon asrın buluşu ya çoğu kişide etkili
Miyacım yarın kontrolün varmış sorarsın doktora, benim de biraz yürüsem de karnım geriliyor baskı hissi oluyor. Çarşambaydı randevumuz sordum, normal olur bunlar öyle durumlarda dinlenmeye bak dedi.selam kızlar
benim kasık ağrım hala devam ediyor sadece sağda belim karnım ağrımıyor ama kasığımdan yürüyemiyorum resmen yarın kontrol var diye sabrediyorum ama akşam ağlayacaktım o kadar acı verici
Kuzum renkte kararsızdım kardeşim (bej) yaz bebeği olucak açık renk al abla dedi. Çok mantıklı geldi diğer renkler koyu çoğu güneşi çeker. Bende bej sipariş ettim.Bunu bayadır ben de takip ediyorum ve dünden beri alsam mı ikilemindeyim. Hangi renk aldın canım? Acaba sıcakta zor olur mu yazın diye kararsızım
Ben de merak ediyorum ama başka soracaklarıma kafam gidiyor unutuyorumCanımm teşekkür ederim çok şükürBenim aceleci olmamdan dolayı belki de bian önce konuşmak istedim
inşallah önemli birşey değildir yarın öğrenince yazarımMiyacım yarın kontrolün varmış sorarsın doktora, benim de biraz yürüsem de karnım geriliyor baskı hissi oluyor. Çarşambaydı randevumuz sordum, normal olur bunlar öyle durumlarda dinlenmeye bak dedi.
Bu arada 1300 gr olmuştu bizim kız, haftası biraz ileri gidiyor doktor normal dedi ona da. Senin de kontrolün çok güzel geçsin inşallah
Bende bunu favlara atmıştım, çok güzel, güle güle kullan GugucumSonunda bugün çantayı alabildimmmhemen ekliyorum. 2 tane de kitap aldım. Yarın da hastane çantamı hazırlayacağız
Elele Elele Flora Anne Bebek Bakım Ãantası Antresit Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Elele Elele Flora Anne Bebek Bakım Ãantası Antresit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şok oldum zaten iki tanesi çıkmıştı da iki tanesi çıkmamıştı iki gündür sızlıyordu herhalde gece dişimi sıkıyorum sandım bi baktım patlamış beyaz beyaz görünüyor. Umarım çıkar yabu bebelerin bütün dengemizi bozması şoku
Aaa bunu ben de beğenmiştim. Ama bembeyaz istediğim için yaptırmamıştım. Çok güzel gerçekten, güle güle kullanın minnoşumKumaşı işlemesi falan güzel tavşanlı olanı ve tek alt üst yaptırdımİsimli hastane çıkışı madrebebek on Instagram: "🎀%100 Ekolojik Pamuk Yumuşacık Hastane Çıkışı 🎀Ürünler Kendi imalatimiz 🎀Beden 03 ay 🎀13 Parca tam set . . Nohut battaniye Tulum Bere Eldiven Çıtçıtĺı badi Alt Pijama Kolsuz badi Atlet Mendil Önluk
55 likes, 76 comments - madrebebek on December 15, 2021: "🎀%100 Ekolojik Pamuk Yumuşacık Hastane Çıkışı 🎀Ürünler Kendi imalatimiz 🎀Beden 03 ay 🎀13 Parca tam set . . Nohut battaniye Tulum Bere Eldiven Çıtçıtĺı badi Alt Pijama Kolsuz badi Atlet Mendil Önluk . . Tavsan tulum Tavsan bere...www.instagram.com
Ay kuzum geçmiş olsun, kendini yordun mu ondan mı oldu? Ya da soğuk alınca da oluyor. Bir şalla sar belini o zaman geçer belki...selam kızlar
benim kasık ağrım hala devam ediyor sadece sağda belim karnım ağrımıyor ama kasığımdan yürüyemiyorum resmen yarın kontrol var diye sabrediyorum ama akşam ağlayacaktım o kadar acı verici
Oh maşalllah, grubumuzun bebişleri hep tontiş tontiş, iyi bakıyoruz kızzzlaaaarrrrSelam kızlarrKontrolden çıktım. Bebiş 1400 olmuş sanırım biraz tontiğiz. Her şeyi iyi çok şükür
Sezaryen doğum düşünüyorum bugün biraz konuştuk da doktorum 39. Haftayı doldurmak istiyor. Siz hiç konuştunuz mu doktorlarınızla kaçıncı haftada almayı düşünüyorlar?
Ya bu mide yanması ne feci birşeymiş.....adım atarken daha çok ağrıyor otururken yine bi nebze iyi yarın ilk bunu sorucam zaten
evet bebiş bu hafta ekstra hareketli heryerde tepiniyor bi aşağıda bi yukarıda özellikle akşamları otur dışarıdan izle
midemide mahvetti o kadar fena yanmam var bişey yiyemiyorum gaviscon biraz rahatlatıyor ama en fazla bir saat bi şişe evde bi şişe işyerinde çantamada bi tane atasım var
sağol canım yok kuzum yormuyorum evden işe işten eve bir tek yemek yapıyorum diğerlerini saldımAy kuzum geçmiş olsun, kendini yordun mu ondan mı oldu? Ya da soğuk alınca da oluyor. Bir şalla sar belini o zaman geçer belki...
Hayırlı olsun, eline ulaşınca yaz bebiş nasıl olduğunu.Kızlar bu arada wrap sling diye bebeği taşımak için bir parça var. Bilen bilmeyen vardır. İnstagram sayfasına özel son 2 günlük indirim var. 80 TL EFT + 16.90 TL kargo var. 100 TL ye almış oldum. Kendi sitesinde 130 TL gibi bir fiyata satılıyor. Piyasadakilere baktımda fiyatlar çok uçuk 200-300 civarıBende biraz önce aldım, yorumlarıda fena değil. Düşünenler varsa bir incelesin. H.bsling
çok uzun süre kalmamasını temenni ediyorum resmen alev topuyla geziyorum benim iştahımı da kesti iyice bide o yönü varYa bu mide yanması ne feci birşeymiş.....
Sürekli bu acıyla yaşayanları düşünüyorum da Allah yardımcıları oldun...
Tüm hamilelerde oluyor mu bu mide yanması..
Umarım hamilelikten sonra geçer.....
Evet dün akşam geldi. Açtım ama deneyemedim ama biri bariz çok büyük diğerleri de büyük gibi değişim olcak büyük olasılık. Bende ölçü alıp pentinin sitesinden öyle sipariş ettim ama anlamadım nasıl bu kadar büyük gözüküyor. Aklında olsun mağazadan değişim yapabiliyormuşuz..Hayırlı olsun, eline ulaşınca yaz bebiş nasıl olduğunu.
Bu arada pentilerin geldimi?
Ben de sipariş verdim. Dün geldi kargo. Ama aşırı büyük oldular, hamilelikten dolayı göğüsler büyüdü diye 90 söylemiştim. O nedenle hepsini iade edeceğim....
Güle güle kullanKızlar LCW'dan bir tayt ve bir gecelik sipariş etmiştim. Bugün geldiler. Gayet ciciler. lazım olursa diye linkliyorum
Tayt - LC WAIKIKI - 309,99 TL
Siyah Beli Lastikli Baskılı Hamile Tayt size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W1IT34Z8-HEGwww.lcwaikiki.com
Gecelik - LC WAIKIKI - 399,99 TL
Lila V Yaka Puantiyeli Kolsuz Pamuklu Hamile Gecelik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S2GS75Z8-LSCwww.lcwaikiki.com
Teşekkürler babysi, ben L aldım, daha da kilo alırım diye. İyi oldu. Elbise gibi zaten, çok tatlıGüle güle kullanBu lila gecelik benimde favorilerimde kaç beden aldın kuzu ebatları nasıl
Canımm evet ben kendim istedim.Oh maşalllah, grubumuzun bebişleri hep tontiş tontiş, iyi bakıyoruz kızzzlaaaarrrr
Ben 32 haftalık oldum daha konuşmadık, sezeryan mı, normalmi diye.
2 Hafta sonra gel bakalım dedi :)
Sen kendin mi sezeryan istiyorsun Çilekciğim... Ay çileği de pek severim