2022 ikizler burcu anneleri

Yok canım henüz idare bir şey demedil. birim arkadaşım mesaj atmış bugün. pazartesi ararlar gitmezsem dönmen gerek diye. Kötü oldu ya, az bir şey kalmıştı. Sen dönecek misin o zaman?
Canım ben de idari izindeydim, aldık gereksiz haberi

Sen şimdi pzt sabahtan gitmeyecek misin? Nasıl yapsam bilemedim ben de. Normalde il müdürlüklerine yazı geliyor genelge işleme konsun diye ama onu mu bekleyelim ne yapalım bilemedim.

Offf canın sıkıldı dimi senin de Ben arayacaklarını düşünüyorum canım, aramazlarsa da geç giderim heralde sonra sorun çıkarmasınlar. Bir yandan da arayana kadar sessizce beklesem mi diyorum

Offf canın sıkıldı dimi senin de Ben arayacaklarını düşünüyorum canım, aramazlarsa da geç giderim heralde sonra sorun çıkarmasınlar. Bir yandan da arayana kadar sessizce beklesem mi diyorum
Yani sıkıldı valla, ama tadımı kaçırmamaya çalışıyorum yapacak bir şey yok sonuçta

Ben de sabahtan direkt gitmeyeyim de öğlene kadar bir bekleyeyim sonra da arayıp sorsam mı diyorum. Ama sorunca da gel derler zaten

Sabahtan bekleyelim biraz ya elbet ararlar diye düşünüyorum, sonuçta genelgeyi yazıp tebliğ edecekler. Yarım gün yarım gündür

Ahhh maşallah fıstığa ya nasıl bişi bu idrar yolu enfeksiyonu benimde az vardı monurol kullandım 1 ay önce bir daha tahlil yapılmadı akıntın varmıydı kuzum?
Bir kaç gündür başladı öncesinde yoktu karnımın alt kasları kramp girmiş gibi ağrıyor hayırlısı bakalım inşallah iyi gelir

Bir kaç gündür başladı öncesinde yoktu karnımın alt kasları kramp girmiş gibi ağrıyor hayırlısı bakalım inşallah iyi gelir
İnşallah tatlım su alımını belli bir süre önce kes yatmadan önce son lavaboya git iç ki uzun süre içinde dursun. Ne kadar durursa o kadar iyimiş

Pastel bir ton rengi. Normalde 38 giyiniyordum :) ama hamilelik boyunca hamile bedenlerini M aldım, şimdi de L alıyorum. Bol ve rahat olsun diye. Bu da aynen öyle oldu. Rahat bol.

Pastel bir ton rengi. Normalde 38 giyiniyordum :) ama hamilelik boyunca hamile bedenlerini M aldım, şimdi de L alıyorum. Bol ve rahat olsun diye. Bu da aynen öyle oldu. Rahat bol.
Bakalım bende L aldım nasıl gelecek.. Bugün pentide gittim emzirme sütyenlerinden olmayanı değiştirmek için.. Her şey o kadar uçuk fiyatki mağazada daha çok yüzüne vuruyor zar zor değiştirecek bişi buldum. En sonunda LCWdan 3 gecelik 1 pijama takımı aldım. Penti olsa 3 gecelik fiyatına anca 1 tane alabilirsin

Gelince beğenirsin bence
Penti iade de alıyor değil mi, çünkü dediğim gibi mağazalarda fazla güzel ürün olmuyor ve fiyatları da fazla fazla... Ben büyük ihtimal iade ederim LCW dan ben de düğmeli pijama aldım mağazadan, çok cici. Sen hangi modellerden aldın.
Hastane için 2 pijama takımı, 2 gecelik ve sabahlık götüreceğim. Bir de beyaz foto çekimi için alacağım. Hepsi tamam da foto çekimi için hala bulamadım

Bizim burası küçük ilçe olduğu için mağazalarda çok seçenek yok büyük şehirlerdeki gibi o yüzden her aradığını bulamıyorsun
LCW mağazadan almadım onlinedan aldım uzun süre favorilerde bekliyorlardı indirim olmadı ay alayım artık dedim

Bunları aldım kuzu, beyaz pijama takımı arkadaşımdan geldi onu kullanırım uygun olursam. Bunlarda yeterde artar bence..

Magnezyum kullaniyor musun? Ben güne magnezyumla başlıyorum yoksa mümkün değil ayağa kalkıp gezemiyorum
Merhaba içiyorum kuzum günde iki tane hemde şuan yine pert oldum parol içtim bekliyorum ağrılarımın geçmesini
Sen nasılsın bebişler nasıllar yazdım bir ara ama denk gelemedik sanırım

Merhaba içiyorum kuzum günde iki tane hemde şuan yine pert oldum parol içtim bekliyorum ağrılarımın geçmesini
Sen nasılsın bebişler nasıllar yazdım bir ara ama denk gelemedik sanırım
Aa görmedim canım bu aralar hem olu gibi hemde hortlak gibiyim bedenim iyice ağırlaştı balkona bile çıkmak istemiyorum bi değişik beden derdine girdim iyi çok şükür diyelim herşey yolunda sadece kramplarım bazen çok rahatsız ediyor. Aynaya bile bakmak istemiyorum allahın izniyle 36. Haftada doktor alırız dedi yaramazlık yapmazlarsa.

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor

Merhaba kızlar bebeğin ilk kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?
Merhaba, Diğer kızlar bir takım temizleyici aldılar ama ben annemden tecrübe ederekten normal deterjan kullandım 30© yıkadım hiç birşeyde olmadı ne bilim deterjan deterjandır bana göre

Havalar düzeldi bende bi çıkıyım yürüyeyim diyorum kasık ağrım çok fena Ramazan'da geldi ancak ev işi yemek yetiştiği kadar oda saldım kuzum napıyım canımdan önemli değil
Kilo konularına takılıyorsan bu bir süreç hiçbirimiz böyle kalmıycaz Allah'ın izniyle senin birde iki tane annelerine biz buradayız deme şekilleri bu ağrılar sancılar kramplar evet hayatı zorlaştırıyor ama geçecek hep beraber bebişlerimizi sevdiğimiz günlerde gelecek olumlu düşün kuzum olumsuzu çağırma

Merhaba, Diğer kızlar bir takım temizleyici aldılar ama ben annemden tecrübe ederekten normal deterjan kullandım 30© yıkadım hiç birşeyde olmadı ne bilim deterjan deterjandır bana göre
Bende alışveriş yaparken fiyatı düşenlerdeydi arielin bebek için olan sıvı deterjanından aldım ama normal sıvı deterjanla devam edicem yarın bebek doğunca bayramda memlekete gidicez uzun da kalırız illaki yabancı bi makinede değişik deterjanla yıkanacak o kıyafetler bende relaxım bu konuda şampuandır kremdir evet özen gösteririm

Kızlar kamuda olup 24 hafta sonrası idari izin kullanan var mıydı aranızda, resmi gazetede yayımlanmış ve kaldırılmış, tüh ya 2 haftam kalmıştı 32ye
Ay evet bu sabah duydum ne ara yayınlanmış bu yaa kaşla göz arasında 2 haftam vardı benimde. Ama bi hafta yıllık izin bi hafta rapor alcam sonra zaten 32. Hafta çekemem şimdi iş yerini hiç

Bebeğin ilk kıyafetlerini en azından alerji falan yapmaması için ne kullansam kararsız kaldım. Hemen hepsinde olumlu-olumsuz yorum var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…