- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.941
günaydınnn
askılar çok güzel link var mı
benim cumartesi 13:15 randevum 18 martta gitmiştim en son arada grip falan oldum çok beslenmeme dikkat edemedim bakalım minnoşum büyümüş mü çok merak ediyorum
tam iki katı olmuşKontrolden çıktım. 30 hafta 3 günlükmüş ve 1600 gr mış. Geçen ay 800 küsürdü bu ay iyi almış dedi doktor. 2 veya 3 hafta sonra gelmemi söyledi. Herşey yolundaymış
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun ağrı olmaması güzelbenimde korktuğum kadar olmadı
Benim önceden 2 dozum vardı 1 doz hatırlatma aşısı oldum sadece hamileliğe özel
bu bebelerin bütün dengemizi bozması şokuKızzlar 20lik dişim çıkıyor inanılır gibi değilinşallah çıkar da ameliyatlık bir durum olmaz
Sonunda bugün çantayı alabildimmmhemen ekliyorum. 2 tane de kitap aldım. Yarın da hastane çantamı hazırlayacağız
Elele Elele Flora Anne Bebek Bakım Ãantası Antresit Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Elele Elele Flora Anne Bebek Bakım Ãantası Antresit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Selam canım niye ağrıyor acaba doktoruna yazdın mı hiç gerçi kontrolün yarınmış. Bebek hareketinden olabilir mi?selam kızlar
benim kasık ağrım hala devam ediyor sadece sağda belim karnım ağrımıyor ama kasığımdan yürüyemiyorum resmen yarın kontrol var diye sabrediyorum ama akşam ağlayacaktım o kadar acı verici
adım atarken daha çok ağrıyor otururken yine bi nebze iyi yarın ilk bunu sorucam zatenSelam canım niye ağrıyor acaba doktoruna yazdın mı hiç gerçi kontrolün yarınmış. Bebek hareketinden olabilir mi?
maşallah gözünüz aydın iyi olmasına sevindim canım kilosuda güzel maşallahSelam kızlarrKontrolden çıktım. Bebiş 1400 olmuş sanırım biraz tontiğiz. Her şeyi iyi çok şükür
Sezaryen doğum düşünüyorum bugün biraz konuştuk da doktorum 39. Haftayı doldurmak istiyor. Siz hiç konuştunuz mu doktorlarınızla kaçıncı haftada almayı düşünüyorlar?
Çok teşekkür ederimmaşallah gözünüz aydın iyi olmasına sevindim canım kilosuda güzel maşallah
ben normal düşünüyorum doktorumda normal destekçisi ama tabiki aksilik olursa sezaryane dönmesi gerekirse ona da okeyim
allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Bebişler ağırlaştığı için yerçekimine yenik düşüyoruzadım atarken daha çok ağrıyor otururken yine bi nebze iyi yarın ilk bunu sorucam zaten
evet bebiş bu hafta ekstra hareketli heryerde tepiniyor bi aşağıda bi yukarıda özellikle akşamları otur dışarıdan izle
midemide mahvetti o kadar fena yanmam var bişey yiyemiyorum gaviscon biraz rahatlatıyor ama en fazla bir saat bi şişe evde bi şişe işyerinde çantamada bi tane atasım var
Selamlar canımSelam kızlarrKontrolden çıktım. Bebiş 1400 olmuş sanırım biraz tontiğiz. Her şeyi iyi çok şükür
Sezaryen doğum düşünüyorum bugün biraz konuştuk da doktorum 39. Haftayı doldurmak istiyor. Siz hiç konuştunuz mu doktorlarınızla kaçıncı haftada almayı düşünüyorlar?
Neyse ki yarın kontrolün varmış canım. İdrar tahlili de iste, zaten doktorun bakar iyice. Magnezyum kullanıyor musun? Bazen benim de ağrı oluyor ama dinlenince ve magnezyumla geçiyor sanki.selam kızlar
benim kasık ağrım hala devam ediyor sadece sağda belim karnım ağrımıyor ama kasığımdan yürüyemiyorum resmen yarın kontrol var diye sabrediyorum ama akşam ağlayacaktım o kadar acı verici
Gözün aydın canım, maşallah tontiş kızaSelam kızlarrKontrolden çıktım. Bebiş 1400 olmuş sanırım biraz tontiğiz. Her şeyi iyi çok şükür
Bunu bayadır ben de takip ediyorum ve dünden beri alsam mı ikilemindeyim. Hangi renk aldın canım? Acaba sıcakta zor olur mu yazın diye kararsızımKızlar bu arada wrap sling diye bebeği taşımak için bir parça var. Bilen bilmeyen vardır. İnstagram sayfasına özel son 2 günlük indirim var. 80 TL EFT + 16.90 TL kargo var. 100 TL ye almış oldum. Kendi sitesinde 130 TL gibi bir fiyata satılıyor. Piyasadakilere baktımda fiyatlar çok uçuk 200-300 civarıBende biraz önce aldım, yorumlarıda fena değil. Düşünenler varsa bir incelesin. H.bsling
Canımm teşekkür ederim tontiş oğlan benimkiGözün aydın canım, maşallah tontiş kızabenim de sezaryen olacak, ben 6 haziran istiyorum dedim 38+2 olacak, doktorum olur dedi.
Canımm teşekkür ederim çok şükürSelamlar canımmaşallah bebişe büyüyor geçen hafta kontrolüm vardı şimdiye kadar hiç doğumla ilgili konuşmadık nedenini bilmiyorum
magnezyum nerdeyse 3 üncü aydan beri kullanıyorum kalça kemiklerim çok ağrıyor içmezsem hatta son iki aydır günde iki tane içiyorum inşallah sinirsel bişey değildirNeyse ki yarın kontrolün varmış canım. İdrar tahlili de iste, zaten doktorun bakar iyice. Magnezyum kullanıyor musun? Bazen benim de ağrı oluyor ama dinlenince ve magnezyumla geçiyor sanki.