- 5 Mart 2021
- 5.814
- 8.706
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.001
Görünüşüde güzel kuzum ben beğendim. Yıkanınca tam deneyeceğim. Kıyafet üstünden denedim öyle bile güzeldi2. si çok da rahat duruyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görünüşüde güzel kuzum ben beğendim. Yıkanınca tam deneyeceğim. Kıyafet üstünden denedim öyle bile güzeldi2. si çok da rahat duruyo
Canım benim de var keçiboynuzu pekmezi sabah. Bir de süt 2 bardağa çıktı, çerez ben de bol bol yiyorum. Bana muz ve şekersiz fıstık ezmesi eklendi bir de.Gugubi bu hafta benim listeme 1 yk kuru üzüm, sabah 1 çay kaşığı pekmez falan eklendi avokado çeyrekti yarım oldu ful yağ yiyorum gibime geliyor:) kalori artırıyoruz galiba biraz. Bi de sürekli kuruyemiş var ara öğünlerde. Hiç bu kadar serbest ceviz badem fındık olan bir diyet yaptığım olmamıştı. Senin nasıl gidiyor diyet? değişik tariflerin varsa hayır demem:)))
Sen kamuda mıydın? Ben idari izindeydim 20 gün kalmıştı 32ye. Doğumu başka yerde yapacağım için, perinatologa sorduğumda 30 haftadan sonra artık git gel yapma burda ol demişti. Bütün yıllık izinlerimi kullanmam gerekecekKızlar kamuda olup 24 hafta sonrası idari izin kullanan var mıydı aranızda, resmi gazetede yayımlanmış ve kaldırılmış, tüh ya 2 haftam kalmıştı 32ye
Biraz geç yazdım kızlar yemekti iftardı derken bu saate kaldıkyarının tontişlerini yazmayalım mııı
miya06 saat 13:15
@basiliferd öğlen 12
hadi güzel haberler ve harika fotolar olsun
Evet canım kamudayım, benim de 2 haftam kalmıştı 32ye Onları da sonra kullanmak istiyorum ama senin dr öyle dediyse belki rapor falan veremez mi ki durumun riskliyse?Sen kamuda mıydın? Ben idari izindeydim 20 gün kalmıştı 32ye. Doğumu başka yerde yapacağım için, perinatologa sorduğumda 30 haftadan sonra artık git gel yapma burda ol demişti. Bütün yıllık izinlerimi kullanmam gerekecek
Maşallah yanak show bende de bakteri çıktı ama kültürde üreme yok. Çarşamba böbrek ultrasonu var. Çoğumuz yaşadık yaşıyoruz malesefBiraz geç yazdım kızlar yemekti iftardı derken bu saate kaldık
Minnoş kızım birazcık önden gidiyormuş teyzeleri şeker yüklemesi yaptırmıştık ama doktorum yine de 1.saat tokluk şekerine bakalım dedi şekerden değilse iri bebektir dedi
Kan ve idrar verdim hafif idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol şase verdi her hamilenin nihayi adresi
Kasık ağrısı idrar yollarından olabilir dedi üç hafta sonra bayram öncesi 29 unda tekrar görüşelim dedi yüzünüde gördük bayağı yanak yanak olmuş bizden haberler böyle
Geçmiş olsun canım bakalım ağrı enfeksiyondandır inşallahMaşallah yanak show bende de bakteri çıktı ama kültürde üreme yok. Çarşamba böbrek ultrasonu var. Çoğumuz yaşadık yaşıyoruz malesef
2 aydır enfeksiyon ve lökosit yüksek çıkıyor. Şase kullandım düşmedi canım. Ürologa gitmiştim, kültür ve ultrason istedi. İyice bakmak için galibaGeçmiş olsun canım bakalım ağrı enfeksiyondandır inşallah
Neden böbreklerine bakılacak canım ne sıkıntın vardı yazmışındır da ben atladım herhalde doktor mu yönlendirdi
Aa çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar iyi çıkar böbreğinde de bir sorun yoktur2 aydır enfeksiyon ve lökosit yüksek çıkıyor. Şase kullandım düşmedi canım. Ürologa gitmiştim, kültür ve ultrason istedi. İyice bakmak için galiba
Gözünaydın canım maşallah çıktı mı şekerin sonucu pekiBiraz geç yazdım kızlar yemekti iftardı derken bu saate kaldık
Minnoş kızım birazcık önden gidiyormuş teyzeleri şeker yüklemesi yaptırmıştık ama doktorum yine de 1.saat tokluk şekerine bakalım dedi şekerden değilse iri bebektir dedi
Kan ve idrar verdim hafif idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol şase verdi her hamilenin nihayi adresi
Kasık ağrısı idrar yollarından olabilir dedi üç hafta sonra bayram öncesi 29 unda tekrar görüşelim dedi yüzünüde gördük bayağı yanak yanak olmuş bizden haberler böyle
Aslında bi risk yok şu an sadece ben doğumu Farklı ilde yapacağım, burda kimsemiz yok hastane berbat zaten allah korusun bişi olsa( Rapor da veremiyormuş özel muayene old için sormuştum onu veremiyorum demişti Hayırlısı artık ne yapalım sağlık olsun diyim bariEvet canım kamudayım, benim de 2 haftam kalmıştı 32ye Onları da sonra kullanmak istiyorum ama senin dr öyle dediyse belki rapor falan veremez mi ki durumun riskliyse?
Yok canım henüz idare bir şey demedil. birim arkadaşım mesaj atmış bugün. pazartesi ararlar gitmezsem dönmen gerek diye. Kötü oldu ya, az bir şey kalmıştı. Sen dönecek misin o zaman?Gözünaydın canım maşallah çıktı mı şekerin sonucu peki
Aslında bi risk yok şu an sadece ben doğumu Farklı ilde yapacağım, burda kimsemiz yok hastane berbat zaten allah korusun bişi olsa( Rapor da veremiyormuş özel muayene old için sormuştum onu veremiyorum demişti Hayırlısı artık ne yapalım sağlık olsun diyim bari
Bize resmî yazı mı yazacaklar acaba tebliğ ettiler mi sana
Kuzum haziran annelerinde vardın artık yok musun göremiyorum seni? Aklıma geldinMerhabalar sevgili 2022 ikizler burcu anneleri.
Bu başlık altında anneliğe ve bebeklerimize dair her şeyi konuşacağız.
Öncelikle hepiniz hoş geldiniz.
Kısaca kendi hamilelik sürecimden bahsetmek istiyorum.
30 yaşımda evlendim, ilk 2 yıl çocuk düşünmedik. Tam düşünmeye başlamıştık ki, adetlerimde bir düzensizlik oldu ve hormon tahlilleri sonucu prolaktin yüksekliği tespit edildi. Buna sebep olan ise beynin hipofiz bezinde bulunan, adenom adı verilen, iyi huylu tümörlermiş. 4 yıl ilaç tedavisi gördüm ve bu süre boyunca hamilelik yasaktı.
Tedavim bittikten sonra hemen hamile kaldım fakat 9.haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.
Aradan 3,5 ay geçince tekrar hamile olduğumu öğrendim. ❤
Şimdi Allah’ın izniyle, bu süreçteki heyecanımı sizlerle beraber yaşamak istiyorum.
Burada hep birlikte heyecanınızı paylaşmaya ne dersiniz?
Şeker aletim yok canım ya acile gidip ölçtürcem ya da pazartesi aile sağlığı merkezine gidip ölçtürcem inşallah şeker değildirGözünaydın canım maşallah çıktı mı şekerin sonucu peki
Dönmem ben erken doğmuşum o yüzden erken doğurursam diye de korkuyorum doktor da 30dan sonra git gel yapma dediği için gitmem lazım bi an önce trabzona hatta yarın YDSden sonra yola çıkacağız çok önceden planlamıştıkYok canım henüz idare bir şey demedil. birim arkadaşım mesaj atmış bugün. pazartesi ararlar gitmezsem dönmen gerek diye. Kötü oldu ya, az bir şey kalmıştı. Sen dönecek misin o zaman?
Canım ihmal etme aman tontiğim 2 hafta önden gidiyor benim de doktor sorun yok dedi şeker değerlerime. Yoktur sende de olsa bile yönetmek basit zaten başka kötü bişi olmasın daŞeker aletim yok canım ya acile gidip ölçtürcem ya da pazartesi aile sağlığı merkezine gidip ölçtürcem inşallah şeker değildir
Şeker yüklemesinde iyi çıkmıştı canım da yinede değişebilir atlamayalım dedi doktor olsa bile diyet önerir büyük ihtimalle artık o kadarına razıyım sağlıklı büyüsünlerde minnoşlarCanım ihmal etme aman tontiğim 2 hafta önden gidiyor benim de doktor sorun yok dedi şeker değerlerime. Yoktur sende de olsa bile yönetmek basit zaten başka kötü bişi olmasın da
Gitsin canım boşver, sonra Allah korusun bir şey olursa üzülüp keşke demek fayda etmiyor. Sonra düşünürsün artık duruma göre, sağ salim zamanında doğum yapalım da.Dönmem ben erken doğmuşum o yüzden erken doğurursam diye de korkuyorum doktor da 30dan sonra git gel yapma dediği için gitmem lazım bi an önce trabzona hatta yarın YDSden sonra yola çıkacağız çok önceden planlamıştık
Olan benim yıllık izinlere olacak
Canım ihmal etme aman tontiğim 2 hafta önden gidiyor benim de doktor sorun yok dedi şeker değerlerime. Yoktur sende de olsa bile yönetmek basit zaten başka kötü bişi olmasın da
Ahhh maşallah fıstığa ya nasıl bişi bu idrar yolu enfeksiyonu benimde az vardı monurol kullandım 1 ay önce bir daha tahlil yapılmadı akıntın varmıydı kuzum?Biraz geç yazdım kızlar yemekti iftardı derken bu saate kaldık
Ne kadar saçma bir sistem özel muayenedeki doktor değil mi İnsanlar para verdiği yetmiyor gibi birde bu sorunları düşünmek zorunda kalıyor.Gözünaydın canım maşallah çıktı mı şekerin sonucu peki
Aslında bi risk yok şu an sadece ben doğumu Farklı ilde yapacağım, burda kimsemiz yok hastane berbat zaten allah korusun bişi olsa( Rapor da veremiyormuş özel muayene old için sormuştum onu veremiyorum demişti Hayırlısı artık ne yapalım sağlık olsun diyim bari
Bize resmî yazı mı yazacaklar acaba tebliğ ettiler mi sana