2022 ikizler burcu anneleri

Bebişler ağırlaştığı için yerçekimine yenik düşüyoruz 🙈 dönmeyen bebekler annenin canını çok daha fazla acıtırmış geçen hafta doktorum söyledi 😆 herkeste bir mide sıkıntısı var nerdeyse oda doğal kendine ne kadar yer bulabiliyorsa vücutta 😁 gaviscon asrın buluşu ya çoğu kişide etkili 😊
karnım iki üç haftada gözle görülür şekilde büyüdü zaten inşallah sarkmaz 🙈
gavisconla aşk yaşıyoruz olmasa halimiz nice olur

selam kızlar 💕
benim kasık ağrım hala devam ediyor sadece sağda belim karnım ağrımıyor ama kasığımdan yürüyemiyorum resmen yarın kontrol var diye sabrediyorum ama akşam ağlayacaktım o kadar acı verici😒
Miyacım yarın kontrolün varmış sorarsın doktora, benim de biraz yürüsem de karnım geriliyor baskı hissi oluyor. Çarşambaydı randevumuz sordum, normal olur bunlar öyle durumlarda dinlenmeye bak dedi.

Bu arada 1300 gr olmuştu bizim kız, haftası biraz ileri gidiyor doktor normal dedi ona da. Senin de kontrolün çok güzel geçsin inşallah 🙏

Bunu bayadır ben de takip ediyorum ve dünden beri alsam mı ikilemindeyim. Hangi renk aldın canım? Acaba sıcakta zor olur mu yazın diye kararsızım
Kuzum renkte kararsızdım kardeşim (bej) yaz bebeği olucak açık renk al abla dedi. Çok mantıklı geldi diğer renkler koyu çoğu güneşi çeker. Bende bej sipariş ettim.

Miyacım yarın kontrolün varmış sorarsın doktora, benim de biraz yürüsem de karnım geriliyor baskı hissi oluyor. Çarşambaydı randevumuz sordum, normal olur bunlar öyle durumlarda dinlenmeye bak dedi.

Bu arada 1300 gr olmuştu bizim kız, haftası biraz ileri gidiyor doktor normal dedi ona da. Senin de kontrolün çok güzel geçsin inşallah 🙏
inşallah önemli birşey değildir yarın öğrenince yazarım 👌
maşallah annesi kilosu çok güzel 🧿 kilosu haftasıyla uyumlu demişti en son yarın görücez bizde inşallah cimcimemizi💕

bu bebelerin bütün dengemizi bozması şoku👀
Şok oldum zaten iki tanesi çıkmıştı da iki tanesi çıkmamıştı iki gündür sızlıyordu herhalde gece dişimi sıkıyorum sandım bi baktım patlamış beyaz beyaz görünüyor. Umarım çıkar ya

Kumaşı işlemesi falan güzel tavşanlı olanı ve tek alt üst yaptırdım
Aaa bunu ben de beğenmiştim. Ama bembeyaz istediğim için yaptırmamıştım. Çok güzel gerçekten, güle güle kullanın minnoşum:nazar:

selam kızlar 💕
benim kasık ağrım hala devam ediyor sadece sağda belim karnım ağrımıyor ama kasığımdan yürüyemiyorum resmen yarın kontrol var diye sabrediyorum ama akşam ağlayacaktım o kadar acı verici😒
Ay kuzum geçmiş olsun, kendini yordun mu ondan mı oldu? Ya da soğuk alınca da oluyor. Bir şalla sar belini o zaman geçer belki...

Selam kızlarr 🥰 Kontrolden çıktım. Bebiş 1400 olmuş 😅 sanırım biraz tontiğiz. Her şeyi iyi çok şükür 🙏🏻
Sezaryen doğum düşünüyorum bugün biraz konuştuk da doktorum 39. Haftayı doldurmak istiyor. Siz hiç konuştunuz mu doktorlarınızla kaçıncı haftada almayı düşünüyorlar?
Oh maşalllah, grubumuzun bebişleri hep tontiş tontiş, iyi bakıyoruz kızzzlaaaarrrr :KK200:
Ben 32 haftalık oldum daha konuşmadık, sezeryan mı, normalmi diye.
2 Hafta sonra gel bakalım dedi :)
Sen kendin mi sezeryan istiyorsun Çilekciğim... Ay çileği de pek severim:KK45:

adım atarken daha çok ağrıyor otururken yine bi nebze iyi yarın ilk bunu sorucam zaten
evet bebiş bu hafta ekstra hareketli heryerde tepiniyor bi aşağıda bi yukarıda özellikle akşamları otur dışarıdan izle 😁
midemide mahvetti o kadar fena yanmam var bişey yiyemiyorum gaviscon biraz rahatlatıyor ama en fazla bir saat bi şişe evde bi şişe işyerinde çantamada bi tane atasım var 😒
Ya bu mide yanması ne feci birşeymiş.....
Sürekli bu acıyla yaşayanları düşünüyorum da Allah yardımcıları olsun...
Tüm hamilelerde oluyor mu bu mide yanması..
Umarım hamilelikten sonra geçer.....

Son düzenleme:
Ay kuzum geçmiş olsun, kendini yordun mu ondan mı oldu? Ya da soğuk alınca da oluyor. Bir şalla sar belini o zaman geçer belki...
sağol canım yok kuzum yormuyorum evden işe işten eve bir tek yemek yapıyorum diğerlerini saldım
hala botlarımı çıkarmadım ayağımdan sırf üşütmeyim diye ama bilmiyorum bebişler büyüdü baskı falan da olabilir

Kızlar bu arada wrap sling diye bebeği taşımak için bir parça var. Bilen bilmeyen vardır. İnstagram sayfasına özel son 2 günlük indirim var. 80 TL EFT + 16.90 TL kargo var. 100 TL ye almış oldum. Kendi sitesinde 130 TL gibi bir fiyata satılıyor. Piyasadakilere baktımda fiyatlar çok uçuk 200-300 civarı 🥲 Bende biraz önce aldım, yorumlarıda fena değil. Düşünenler varsa bir incelesin. H.bsling
Hayırlı olsun, eline ulaşınca yaz bebiş nasıl olduğunu.
Bu arada pentilerin geldimi?
Ben de sipariş verdim. Dün geldi kargo. Ama aşırı büyük oldular, hamilelikten dolayı göğüsler büyüdü diye 90 söylemiştim. O nedenle hepsini iade edeceğim....

Ya bu mide yanması ne feci birşeymiş.....
Sürekli bu acıyla yaşayanları düşünüyorum da Allah yardımcıları oldun...
Tüm hamilelerde oluyor mu bu mide yanması..
Umarım hamilelikten sonra geçer.....
çok uzun süre kalmamasını temenni ediyorum resmen alev topuyla geziyorum benim iştahımı da kesti iyice bide o yönü var 😒

Kızlar LCW'dan bir tayt ve bir gecelik sipariş etmiştim. Bugün geldiler. Gayet ciciler. lazım olursa diye linkliyorum:KK76:

Selam kızlar arada giriyorum bakiyorum yazmaya pek mecalim yok mide yanması sol kaburgam kırılmış gibi ağrım var bebekte şekeri kestimden beri eskisi gibi oynamiyor benim psikoloji altüst evden cikasim yok iş yapasim yok sürekli uyuma hissi var 10 gün sonra kontrolum benimde okudum biraz alışverişler yapılmış bebisler görünmüş ben en son 25 haftalıkken gitmiştim çok merak ediyorum kuzumu 🙈 Hayirlisiyla geceydi gunlerimiz

Hayırlı olsun, eline ulaşınca yaz bebiş nasıl olduğunu.
Bu arada pentilerin geldimi?
Ben de sipariş verdim. Dün geldi kargo. Ama aşırı büyük oldular, hamilelikten dolayı göğüsler büyüdü diye 90 söylemiştim. O nedenle hepsini iade edeceğim....
Evet dün akşam geldi. Açtım ama deneyemedim ama biri bariz çok büyük diğerleri de büyük gibi değişim olcak büyük olasılık. Bende ölçü alıp pentinin sitesinden öyle sipariş ettim ama anlamadım nasıl bu kadar büyük gözüküyor. Aklında olsun mağazadan değişim yapabiliyormuşuz..

Kızlar LCW'dan bir tayt ve bir gecelik sipariş etmiştim. Bugün geldiler. Gayet ciciler. lazım olursa diye linkliyorum:KK76:

Güle güle kullan 😊 Bu lila gecelik benimde favorilerimde 😍 kaç beden aldın kuzu ebatları nasıl

Oh maşalllah, grubumuzun bebişleri hep tontiş tontiş, iyi bakıyoruz kızzzlaaaarrrr :KK200:
Ben 32 haftalık oldum daha konuşmadık, sezeryan mı, normalmi diye.
2 Hafta sonra gel bakalım dedi :)
Sen kendin mi sezeryan istiyorsun Çilekciğim... Ay çileği de pek severim:KK45:
Canımm evet ben kendim istedim.
Ay evet ben de çok severim çileği görünce alıyorum hatta dayanamıyorum ama tatları berbat malum 😂

X