2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar merhaba,
Ancak yazabiliyorum.
31+6 günlük bebişim 1900 gram olmuş, boyunu söylemedi 😀😍🤔
Her şey yolunda çok şükür. Bu doktorda karşımda büyük ekran yoktu ben göremedim bebişi :KK43:
Muayeneden sonra NTS'ye taktılar beni, ilk kez deneyimliyorum😁
30. Haftadan sonra yapılması gerekiyormuş. Yatar pozisyonda göbeğime bebişin kalp atışını ve hareketlerini takip etmek için aletler bağladılar. 20 dk boyunca o takılı kaldı. Elime bir tuş verdiler bebeğin hareketlerini hissettikçe tuşa bas dediler. Tıpkı rihter ölçeği gibi 20 dk boyunca çizelge şeklinde uzunca bir kağıt yazıldı. Onu tekrar doktoruma götürdüm. NTS sonucun süper dedi. 2 hafta sonra buluşalım dedi. Normal doğum mu sezeryan mı o zaman konuşuruz dedi 😊😇
32. Haftalık izin için rapor yazdırdım. Kurumuma vermek için.
Bende ki havadisler bunlar😍🤗
maşallah kuzuşa kocaman olmuş🥰😍
aaa ne güzel nst ye erkenden almış yakın takipte olacaksınız çok güzel
ayy ne güzel iki hafta da bire düştü kontroller o zaman 👏👏
doktorla anlaşabildiniz mi nasıldı

Merhaba canım, benim yüklemem 50 grdı. Üst değer 140tı, doktorum da 175 180e kadar sorun yok ama diyet yap dedi ve telefonda nelerden uzak durmam gerektiğini anlattı sadece. Sonra diyetisyen arkadaşımla görüştüm ve bu listeyi ve bilgileri ondan aldım. 1 haftadır uyguluyorum, doğuma kadar uygulayacağım ama ilerleyen haftalarda +250 kalori ve daha fazla protein eklenecekmiş.
Aslında kiloya hiç takılmamıştım, çünkü düşük kilolarla gebe kalanlar için 15-20 kg arası almak normal. Her gün 45 dk yürüyüşe de başladım, gerçekten bacak ve bel ağrım bile gitti.
Allah allah benim de 156 çıktı pazartesi günü gel 100 gr olarak bi daha bakalım dedi :KK43:

Kızlar merhaba,
Ancak yazabiliyorum.
Her şey yolunda çok şükür. Bu doktorda karşımda büyük ekran yoktu ben göremedim bebişi :KK43:
30. Haftadan sonra yapılması gerekiyormuş. Yatar pozisyonda göbeğime bebişin kalp atışını ve hareketlerini takip etmek için aletler bağladılar. 20 dk boyunca o takılı kaldı. Elime bir tuş verdiler bebeğin hareketlerini hissettikçe tuşa bas dediler. Tıpkı rihter ölçeği gibi 20 dk boyunca çizelge şeklinde uzunca bir kağıt yazıldı. Onu tekrar doktoruma götürdüm. NTS sonucun süper dedi. 2 hafta sonra buluşalım dedi. Normal doğum mu sezeryan mı o zaman konuşuruz dedi 😊😇

1900 neredeyse 2 yaniiii😍😍😍😍 inanılmazz
nst de çok heyecanlı bakalım beni de sokacaklar mı gittiğimde🎈

her şeyin yolunda olması harika, zaman yaklaşıyor olmasına rağmen kontrollü gidiyor olmak çok güzel🙏🙏🙏

3 litre içiyordum, dün 4 içtim bugün iyiyim. Dediğin gibi belki de tansiyon da olabilir.
kız maşallah sana 4 lt harika. ben max 1,5 içebiliyorum
Kızlar bu haftalarda bebek dönüyor ya normalde topukları baya aşağıda hissederdim idrar torbasna vururdu falan artık öyle değil ama yan dönmüş gibi tam ters değilde sağda ayakları solda kafası var gibi icerde bu çok kez sağa sola dönebilir mi yoksa bı kere baş aşağı dönüp öyle mi kalıyor yada aşama aşama mi doncek üç dört gündür sağda solda takılıyor?
kuzucum ben 24. haftamda gittiğim de dönmüştü. sonra 27. gittim hala dönüktü. doktor döndüyse o şekilde kalır ama çok yaramazsa makat olabilir demişti. ben hala baş aşağı olduğunu düşünüyorum çünkü bütün hareketlerini yukarıda hissediyorum. dönen herkes yukarı da hissediyor sanırım

Kızlar merhaba,
Ancak yazabiliyorum.
ay çok güzel haberler bunlar maşallah nazar değmesin canım.
artık randevular sıklaştı en sevindiğim kısım bu :)

aaa mustela aralarında en temizlerinden diye biliyordum ben. mühendisin oğlu falan da onu öneriyordu
Pişik kremi ve şampuanda kesin içerik değişti. Hatta içerik değiştiğini mühendisoğlu kendi demişti sayfasında.. Diğer ürünlerinde de bakmak lazım kuzum. Premanın sayfasında iyi içeriklerde hiç mustela görmedim 😕 Keşke içerik iyi olsaydı da bu kadar düşünmeden alıp geçseydik 😔

günaydın kızlar gecikmeli olarak tetanoz aşımı oldum 😇gelsin kol ağrısı
o kadar parça parça uyudum ki kafam bi milyon 😪😪
Şifa olsun kuzum🥰
Kızlar merhaba,
Ancak yazabiliyorum.
Ahhh maşallah yaaa 2 kilo demeeekkk😍😍😍🍀 nstyi ben de çok merak ediyorum, kemer gibi birşeymiş çok kayıyormuş diye duymuştum sadece. Doktoruna ilk kez gidiyordun, nasıl ilk izlenimin?
Allah allah benim de 156 çıktı pazartesi günü gel 100 gr olarak bi daha bakalım dedi :KK43:
Bazen doktorlar riske atmak istemiyor canım. Benimki açlık şekerinde sorun yok dedi, sonraki gittiğimde tekrar açlık şekerime baktı. Diyete devam sorun yok dedi.

kuzucum ben 24. haftamda gittiğim de dönmüştü. sonra 27. gittim hala dönüktü. doktor döndüyse o şekilde kalır ama çok yaramazsa makat olabilir demişti. ben hala baş aşağı olduğunu düşünüyorum çünkü bütün hareketlerini yukarıda hissediyorum. dönen herkes yukarı da hissediyor sanırım
Ben normalde de en az 2.5 içerdim canım, o yüzden alışık bünye. Alışık değilsen zor tabi, miden bulanır lıkır lıkır. Ah senin kuzucuk erkenden dönmüş mü ya, akıllı bıdık görevlerini geciktirmeden yapmış😅

Kızlar bugün üroloji randevum vardı. İdrar tahlilimde yine bakteri eritrosit ve lökosit çıkmış. Bu sefer kültür de verdim, onun sonucu cuma çıkacak. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı dr, röntgenle böbreklerime de bakılacak. Bakalım sonucunda neler olacak, aslında belirtimmve rahatsızlığım da yok ama önlem almak iyidir diye düşündüm😊

Kızlar bugün üroloji randevum vardı. İdrar tahlilimde yine bakteri eritrosit ve lökosit çıkmış. Bu sefer kültür de verdim, onun sonucu cuma çıkacak. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı dr, röntgenle böbreklerime de bakılacak. Bakalım sonucunda neler olacak, aslında belirtimmve rahatsızlığım da yok ama önlem almak iyidir diye düşündüm😊
bence kültürde üreme çıkmayacak✌️ şase içtin mi önceki gecesinde kültüre girmeden

maşallah kuzuşa kocaman olmuş🥰😍
aaa ne güzel nst ye erkenden almış yakın takipte olacaksınız çok güzel
ayy ne güzel iki hafta da bire düştü kontroller o zaman 👏👏
doktorla anlaşabildiniz mi nasıldı
Sağolasın Miyacığım:KK200:
NTS ilginç bir deneyim oldu benim için. :duduk:
Evet artık kontroller daha sık.:KK200:
Doktor sevimli bir prof. fakat emin değilim oraya devam etmek istediğiimden. Alternatif doktorlarda vardı listemde bu hafta bi tanesine daha gitmeyi planlıyorum

1900 neredeyse 2 yaniiii😍😍😍😍 inanılmazz
nst de çok heyecanlı bakalım beni de sokacaklar mı gittiğimde🎈

her şeyin yolunda olması harika, zaman yaklaşıyor olmasına rağmen kontrollü gidiyor olmak çok güzel🙏🙏🙏
Evet ya kocaman oldu bebişler :)
NTS enteresan birşey, yanımda yatan hamile kadının başı döndü erkenden çıkardılar onu. Aslında insanı etkileyen bir şey değil. Sadece uzanıyorsun bu kadar.

Çok şükür her şey yolunda, sonuna kadar hepimiz böyle gidelim inşallah:nazar::rapci:

Şifa olsun kuzum🥰

Ahhh maşallah yaaa 2 kilo demeeekkk😍😍😍🍀 nstyi ben de çok merak ediyorum, kemer gibi birşeymiş çok kayıyormuş diye duymuştum sadece. Doktoruna ilk kez gidiyordun, nasıl ilk izlenimin?

Bazen doktorlar riske atmak istemiyor canım. Benimki açlık şekerinde sorun yok dedi, sonraki gittiğimde tekrar açlık şekerime baktı. Diyete devam sorun yok dedi.

Ben normalde de en az 2.5 içerdim canım, o yüzden alışık bünye. Alışık değilsen zor tabi, miden bulanır lıkır lıkır. Ah senin kuzucuk erkenden dönmüş mü ya, akıllı bıdık görevlerini geciktirmeden yapmış😅
Sağolasın Gugubicim,
NTS kaymıyor, kemerlerle sıkıca bağlıyor zaten.
Bu doktor iyi ama miyomu ben almam dedi. Sezeryan dahi olsan onu başka bir ameliyatla alırız dedi daha bakmadan....
Oysaki Aksaray da 2 tane doktora gidiyordum ikisi de doğumda alırız diyorlardı hep...
Bunun böyle demesi hoşuma gitmedi. Doğumda kanama olduğu için çok riskli dedi. Zaten senin ki çok sıkıntılı değil dedi. Aksaray da ki doktor 11 cme yakın ölçüyordu bu 8 cm ölçtü. Doğumdan sonra zaten küçülür diyor. Çok ilginç. Normal doğum olmazsa sezeryan olursa dahi almazmış.... Eee ben tekrar tekrar mı ameliyat olayım.. Biraz ilginç geldi. O nedenle listemdeki diğer doktorlardan birine daha gideceğim....

Geçmiş olsun baby, sıkıntılı bir durum yoktur ama tedbirli olmakta fayda var.
Aslında yaş yaban mersini meyvesi yesen. O iyi geliyormuş diye duydum..
Ben rüyamda yiyodum diye gittim bir kaç kere aldım. Migroslarda var tabi kilosu 400 tl falan :)

bence kültürde üreme çıkmayacak✌️ şase içtin mi önceki gecesinde kültüre girmeden
Yok canım 2 kere içtim ama en son içtiğimin üzerinden 15 gün geçti. Her tahlilde bakteri çıkınca tedirginliğim geçmedi. Doktorum bol su dese de ürologa baktırmak istedim. Eğer üreme olursa belki de farklı bir antibiyotik verirler

Sağolasın Gugubicim,
NTS kaymıyor, kemerlerle sıkıca bağlıyor zaten.
Bu doktor iyi ama miyomu ben almam dedi. Sezeryan dahi olsan onu başka bir ameliyatla alırız dedi daha bakmadan....
Oysaki Aksaray da 2 tane doktora gidiyordum ikisi de doğumda alırız diyorlardı hep...
Bunun böyle demesi hoşuma gitmedi. Doğumda kanama olduğu için çok riskli dedi. Zaten senin ki çok sıkıntılı değil dedi. Aksaray da ki doktor 11 cme yakın ölçüyordu bu 8 cm ölçtü. Doğumdan sonra zaten küçülür diyor. Çok ilginç. Normal doğum olmazsa sezeryan olursa dahi almazmış.... Eee ben tekrar tekrar mı ameliyat olayım.. Biraz ilginç geldi. O nedenle listemdeki diğer doktorlardan birine daha gideceğim....
Aslında bir yönden de haklı, çok da ellemek istemiyorlar kanama olmasın diye. Benim dr da herşey yolunda gider kanama kontrol altında olursa alırım dedi zaten. Demek ki senin dr daha garantici.
Bak bakalım belki daha çok içine sinen bir dr bulursun. Belki de normal doğum olur, hiç miyomu dert etme bence şimdi, ama tabi başka dr sormayı da iyi düşünmüşsün.
Ben rüyamda yiyodum diye gittim bir kaç kere aldım. Migroslarda var tabi kilosu 400 tl falan :)
Aaa bunu hiç bilmiyordum bak. Geçen sene çok yemiştim, alayım yarın faydalı olsun da napalım. Enfeksiyon ilerlemesin ya da bebeğe zararı olmasın da ne gerekirse yaparım

Kızlar merhaba,
Ancak yazabiliyorum.
2 kg olmuşşş❤️❤️❤️ Gözünaydın canım maşallah bebişimize🌈💕💕

Benim en son dönüktü hep aşağıda hissediyorum🤷🏼‍♀️
İyi olmuş🙏🏻🙏🏻 Tedbir iyidir. Temiz çıkar umarım❤️❤️
Kırmızı yaban Mersini idrar yolu ilaçlarında kullanılıyormuş her gün 1 yk yiyorum ben de kurusunu. Hepsiburadadan aldım yarım kilosu 70 civarı bişiydi✌🏻❤️

👩‍💻
yarın kimsenin kontrolü yok sanki👀

o zaman biz de hastane çantası ya da aldıklarımızı paylaşırızz

benim bugün dolap askılarım ve silikon mama kaşığım geldi ✌️😍

Eklentiler

• 2B610D32-761C-44A4-BD5D-2150478A4E0D.jpeg
    2B610D32-761C-44A4-BD5D-2150478A4E0D.jpeg
    169,4 KB · Görüntüleme: 47
  • CAAA0AF9-979D-42E8-B55A-D34A40FA3048.jpeg
    CAAA0AF9-979D-42E8-B55A-D34A40FA3048.jpeg
    169,3 KB · Görüntüleme: 48
  • 30C650B6-A0E5-4846-8045-3FACBBA1A340.jpeg