- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.821
Burnum hala geçmedi iştahım yok boğazım da üç dört gün sürdü öksürükle beraber yazık biz hamilelere eşime de geçti o da kötü oldu bayağı salgın var sanırım kardeşim kayınvalidem kayınbabam da hastalandı
Vitamin ve parol ikilisi
öyleymiş yaa 32 nasıl almış acabaaGeçen Müge Anlı hamilelikte 32 kilo aldım dedi. Şok oldum. 20 yi falan duymuştum da 32 nedir... o my got :)
Ben şuana kadar 12 kadar aldım sanırsam, çok kilo takibi de yapmıyorum :) Doktorum da pek sallamıyor :) Ama bana doğumdan sonra hemen zayıflayacakmışım gibi geliyor. Çünkü göbek dışında diğer yerlerde çok fazla fark yok sanki. Sizlerinde bence öyle olacak. Hele emzirme döneminde eskisinden zayıf oluyor herkes :)
Yaa evet baya salgın varmış. Bu ara ishal ile olan bir salgın daha varmış. Senin okula giden bebiş varmıydı kuzum? Genelde çocukları okula giden arkadaşlarımdan duyuyorum.Burnum hala geçmedi iştahım yok boğazım da üç dört gün sürdü öksürükle beraber yazık biz hamilelere eşime de geçti o da kötü oldu bayağı salgın var sanırım kardeşim kayınvalidem kayınbabam da hastalandı
Vitamin ve parol ikilisi
Ay öyle olmayalım lütfen yaaaa, az önce baza altı hurçlardan yazlık kıyafetlerime baktım da karşılıklı el sallayıp kapattık, minicik hepsi
Ben deterjan green clean ve siveno aldim ancak green clean den çok meemnun kaldım ablamın bebeğinden kalma birkaç şey vardı duru granül kullanırdı o çıkarmamış bendeki green clean leke çıkarıcı çıkarttı lekeleriniBebek deterjanı, pişik krem, bebeyağı, biberon ve emzik deterjanı bir türlü karar veremiyorumminoris, green clean vs temiz içerikli olarak bunlardan alan var mı varsa ilk izlenim nasıl
Sadece elimde bir tane nuk marka biberon temizleyici var
Tulum henüz gelmedi, ama insta sayfasında yorumları gayet güzeldi. Foto çekiminde çok sevimli oluyo bunlar, linkliyorumben tutmuyorum oruç kuzum normalde de ama tutanlarınkini Allah kabul etsin
aa tavşan tulum atmadıysan link isterizz geriden geliyorum belki de atmışsındır
Ben de bi tane alayım diyorum, pratik olması açısından süpernormal ütünün yerini tutmuyo ama ben zaten hiç ütü yapmıyorum bi tek bu bebişinkileri ütüledim normal ütüyle, o sebeple benim için kurtarıcı oldu
kıyafet biraz buruşuksa şipşak düzleştiriyo hemen, askıya asıp üstünde gezdiriyorum
Biraz girip yorumlara bakayım dedim. Çok memnun olanda var beğenmeyende var. Öyle olunca kafam karıştı. Bizlerden birinin memnuniyeti daha önemli oluyorBen deterjan green clean ve siveno aldim ancak green clean den çok meemnun kaldım ablamın bebeğinden kalma birkaç şey vardı duru granül kullanırdı o çıkarmamış bendeki green clean leke çıkarıcı çıkarttı lekeleriniama emzik ve biberon temizleyici kullanmadım daha onunda yakin zamanda denerim
Sağlıcakla giysin çok tatlıTulum henüz gelmedi, ama insta sayfasında yorumları gayet güzeldi. Foto çekiminde çok sevimli oluyo bunlar, linkliyorum
Milky Tavşan Bebek Tulum / Tavşan Hastane Çıkışı Seti / Bebek Hastane Çıkışı Seti / Bebek Hediyesi / Baby Shower Hediyesi / Yenidoğan Fotografçısı
Milky Tavşan Bebek Tulum seti ile bebeklerinizin ilk anlarında yanınızdayız. Dilerseniz setleri Tavşan Hastane Çıkışı Seti olarak da satın alabilirsiniz . Bebek Hastane Çıkışı Seti başlığındaki ürünlerimizi incelemeyi unutmayınız. Bebek Hediyesi , Baby Shower Hediyesi olarak özgün hediyeler...www.angelbutik.com
yok kuzum yaş var da ilk bebeğim evliliğe geç karar verenlerdenim benYaa evet baya salgın varmış. Bu ara ishal ile olan bir salgın daha varmış. Senin okula giden bebiş varmıydı kuzum? Genelde çocukları okula giden arkadaşlarımdan duyuyorum.
ben bebek yağı almayı düşünmüyorum zaten önermiyorlar ama bebek losyonu alacağım mustela ya da incia arasında sürekli gidip geliyorum.Bebek deterjanı, pişik krem, bebeyağı, biberon ve emzik deterjanı bir türlü karar veremiyorumminoris, green clean vs temiz içerikli olarak bunlardan alan var mı varsa ilk izlenim nasıl
Sadece elimde bir tane nuk marka biberon temizleyici var
Yaşın artık bir önemi yok tatlım eskidenmiş onlaryok kuzum yaş var da ilk bebeğim evliliğe geç karar verenlerdenim ben
biz geçen hafta memlekete gittik ordan kaptık yeğenler hep hastaydı sarıldık öptük derken geçti sanırım
Aaa öyle mi hiç duymadımben bebek yağı almayı düşünmüyorum zaten önermiyorlar ama bebek losyonu alacağım mustela ya da incia arasında sürekli gidip geliyorum.
pişik kremi de bübchen aldım
şükür grip bayağı hafifledi biraz burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı varYaşın artık bir önemi yok tatlım eskidenmiş onlar
Çocuklar arası salgından bulaş hep.. Çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşallah
İnsanın canı ağrısı olan yerde olur kuzumşükür grip bayağı hafifledi biraz burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı varo kadarına razıyım
iki üç gündür çok fena kasık ağrım var otururken uzanırken iyi ama hiiç yürütmüyor beni sanki damarım patlayacak gibi hissediyorum akşam yemeği zor hazırlıyorum şişlik falan yok cumartesi kontrolüm var geçmezse bi sorucam doktora bakalım
Anne sütü kaşığı bundandı ama 100 tlydi. Markası başka ondan mı acaba.Ekledim canım benimkini. O kadar pahalı olacak bir şey değil ama, markasındandır belki.
Kesinlikle sütyensiz olmaz, ucunu kapatıyor sadece
Doğru diyorsun okulların açılma durumuna bakınca direkt ayrılman daha iyi. Ben bir aksilik olmazsa döneceğim galiba, sonrası için 2 3 hafta bile kazansam iyidir diye düşünüyorum.
Doğum sonrası sgkdan son 3 aylık brüt maaşımızın ortalamasının 2/3ünü doğum izni parası olarak alacağız. Bir de yine sgkdan süt parası alacağız tek seferlik o da 300küsür galiba. Bir de aile ve sosyal hizmetlere başvurup tek seferlik ilk çocuk için 300, ikinci için 400, üçüncü için 600 tl bir ödeme alabiliyoruz.
Eksiğim ya da yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin
32 mii offfff. Ben 24. Haftamda 10 kg almıştım bile. Sonra diyete başlayınca verdim. Sabah tartıldım 29+2deyim 10,5 kg hala. Benim de sadece göbek ve popo büyüdü. İnşallah emzirme koşturmaca derken gider hepsi
Sağolasın Boncuk, siz de güle oynaya kullanın. Seninkinin de linki varsa isterizSağlıcakla giysin çok tatlıbende isimli yaptırdım foto için güzel duruyor
O kadar para vermeye değecek bir parça değil kuzum, biberon olsa tamam ağzının içine temas edecek de bu damlatmak için kaşık niyetine.Anne sütü kaşığı bundandı ama 100 tlydi. Markası başka ondan mı acaba.
Bu doğum ücretlerini almak için nerelere başvuracağız acaba?
Aile ve sosyal hiz. müdürlüğüne ilk çocuk için tek seferde 300 tl için başvrucaz.
Süt parası ev doğum izni parasını tam anlamadım, onlar nasıl olacak Gugubicim.