2022 ikizler burcu anneleri

bahar geldi ya havalar biraz ısındı, inşallah hızlıca toparlarsın

öyleymiş yaa 32 nasıl almış acabaa

Yaa evet baya salgın varmış. Bu ara ishal ile olan bir salgın daha varmış. Senin okula giden bebiş varmıydı kuzum? Genelde çocukları okula giden arkadaşlarımdan duyuyorum.

Bebek deterjanı, pişik krem, bebeyağı, biberon ve emzik deterjanı bir türlü karar veremiyorum minoris, green clean vs temiz içerikli olarak bunlardan alan var mı varsa ilk izlenim nasıl
Sadece elimde bir tane nuk marka biberon temizleyici var

Ben deterjan green clean ve siveno aldim ancak green clean den çok meemnun kaldım ablamın bebeğinden kalma birkaç şey vardı duru granül kullanırdı o çıkarmamış bendeki green clean leke çıkarıcı çıkarttı lekelerini ama emzik ve biberon temizleyici kullanmadım daha onunda yakin zamanda denerim

ben tutmuyorum oruç kuzum normalde de ama tutanlarınkini Allah kabul etsin

aa tavşan tulum atmadıysan link isterizz geriden geliyorum belki de atmışsındır
Tulum henüz gelmedi, ama insta sayfasında yorumları gayet güzeldi. Foto çekiminde çok sevimli oluyo bunlar, linkliyorum

Ben de bi tane alayım diyorum, pratik olması açısından süper

Biraz girip yorumlara bakayım dedim. Çok memnun olanda var beğenmeyende var. Öyle olunca kafam karıştı. Bizlerden birinin memnuniyeti daha önemli oluyor yumuşatıcısınıda aldın mı green cleanın yoksa gerek yok mu tek deterjan yeterli oluyor mu? Bir tane set gördüm sıvı deterjan, yumuşatıcı, biberon temizleyici ve leke çıkarıcı diye

Sağlıcakla giysin çok tatlı bende isimli yaptırdım foto için güzel duruyor

Yaa evet baya salgın varmış. Bu ara ishal ile olan bir salgın daha varmış. Senin okula giden bebiş varmıydı kuzum? Genelde çocukları okula giden arkadaşlarımdan duyuyorum.
yok kuzum yaş var da ilk bebeğim evliliğe geç karar verenlerdenim ben
biz geçen hafta memlekete gittik ordan kaptık yeğenler hep hastaydı sarıldık öptük derken geçti sanırım

ben bebek yağı almayı düşünmüyorum zaten önermiyorlar ama bebek losyonu alacağım mustela ya da incia arasında sürekli gidip geliyorum.
pişik kremi de bübchen aldım

yok kuzum yaş var da ilk bebeğim evliliğe geç karar verenlerdenim ben
biz geçen hafta memlekete gittik ordan kaptık yeğenler hep hastaydı sarıldık öptük derken geçti sanırım
Yaşın artık bir önemi yok tatlım eskidenmiş onlar
Çocuklar arası salgından bulaş hep.. Çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşallah

Yaşın artık bir önemi yok tatlım eskidenmiş onlar
Çocuklar arası salgından bulaş hep.. Çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşallah
şükür grip bayağı hafifledi biraz burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı var o kadarına razıyım
iki üç gündür çok fena kasık ağrım var otururken uzanırken iyi ama hiiç yürütmüyor beni sanki damarım patlayacak gibi hissediyorum akşam yemeği zor hazırlıyorum şişlik falan yok cumartesi kontrolüm var geçmezse bi sorucam doktora bakalım

İnsanın canı ağrısı olan yerde olur kuzum İnsan hareket edemez bu halde. İyi ki yakınmış randevun kesinlikle unutma sor. Bende geçen randevumdan 5-6 gün önce göğüs altından bir ağrım oldu unuttum sormayı Allahtan bir daha olmadı.

Anne sütü kaşığı bundandı ama 100 tlydi. Markası başka ondan mı acaba.
Bu doğum ücretlerini almak için nerelere başvuracağız acaba?
Aile ve sosyal hiz. müdürlüğüne ilk çocuk için tek seferde 300 tl için başvrucaz.
Süt parası ev doğum izni parasını tam anlamadım, onlar nasıl olacak Gugubicim.

Son düzenleme:
Kızlarım merhaba. Bir sorum olacaktı. Sabah uyandıktan sonra baş ağrısı yaşıyorum. Erken ya da geç uyanma hiç farketmiyor. İyice canımı sıkmaya başladı bu durum. Aranızda böyle durum yaşayanlar var mı ??

O kadar para vermeye değecek bir parça değil kuzum, biberon olsa tamam ağzının içine temas edecek de bu damlatmak için kaşık niyetine.
Diğerleri için sgk il müdürlüğüne doğum belgemizle başvuru yapılacak. Ama onu işyerindeki mutemetinle konuş kuzum memur olduğun için belki sen onlara vereceksindir onlar bildirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…