- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.801
Ortadakinden fazla umutlu değilim, mağazada görmüştüm. Ama diğerlerini ben de almayı düşündüm. Gelince yaz bize de güzelse alalım kuzum. Güle güle kullanEmzirme sütyeni 4 model çıktı yazınca 3 modeli nasıl olduğunu bilmeden aldım bakalım nasıl gelcek
Mama Emzirme Lace Sütyen PLX1PLYO21IY-PLP - Açık Pembe - Penti
Mama Emzirme Lace Sütyen PLX1PLYO21IY-PLP - Açık Pembe ürünü Penti`de. Mama Emzirme Lace Sütyen PLX1PLYO21IY-PLP - Açık Pembe ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLC64GIU21SK-RS20 - Gül Kurusu - Penti
Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLC64GIU21SK-RS20 - Gül Kurusu ürünü Penti`de. Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLC64GIU21SK-RS20 - Gül Kurusu ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Penti Mama Hamile Cotton Soft Emzirme Sütyeni PL3E805R21IY-BK3 - Siyah - Penti
Penti Mama Hamile Cotton Soft Emzirme Sütyeni PL3E805R21IY-BK3 - Siyah ürünü Penti`de. Penti Mama Hamile Cotton Soft Emzirme Sütyeni PL3E805R21IY-BK3 - Siyah ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Ben dün e bebekte anne sütü kaşığı baktım, 100 tlydi. Belki de ihtiyaç olmayacak diye almadım. Acaba aynı şeyden mi bahsediyoruz Gugucum.Yok sert değil kuzum, elle sıkılabiliyor, zaten ağzının içine sokmayıp dudağından hafif hafif vericez. Bazı hastaneler şırınga kullanıyormuş mama ya da sağılan sütü (ağız dedikleri o ilk süt) vermek için, o da olur yani mantık aynı. bunu da 20tl altına almıştım, olmasa da olur, belki bebişler şak diye tutacak memeyi hiç kullanılmayacak ah inşallah çok amin
Bi de onu kullanmak için sütyen takmak lazım sanırsam. Şimdi ben evde takmıyorum. O da öylece durmuyor ki :)))Ben ilk geldiğinde denedim de ay bi değişik ve komik geldidedim çocuk senin için ne hallere girdik başlayacağım 32de günde 1 saat kullanmaya
32 henüz olmadım haftaya oluyorum. Direk başlayacağım çünkü zaten yaz ayına denk geliyor. Ünv'te Eylülün sonunda açılıyor, O nedenle doğumdan sonraya da bıraksam her halükarda Eylül'de bitmiş olacak. O yüzden direk başlatıcam :)Ay şimdi 32. Hafta deyince senin hafta gözüme iliştiSanatkarSeyyah canım, idari izindeydin ne yaptın çalışır mı alacaksın, direkt başlatıyor musun doğum iznini?
Gripin geçmedi mi miyacım. Benim ki geçti çok şükür. Muz, kuruyemiş gibi yiyebildiğin şeyler ye kuzum. Bebişe birşey olmaz ama sen güçten kuvvetten düşme. Vitaminlerini de eksiksiz al.kızlar geçen hafta grip olmuştum benim iştah iyice gitti yanımda birileri yemek yerse yiyorum yoksa akşama kadar boş boş duruyorum biraz halsizlik yaptı ne yapsam ki
Burnum hala geçmedi iştahım yok boğazım da üç dört gün sürdü öksürükle beraber yazık biz hamilelere eşime de geçti o da kötü oldu bayağı salgın var sanırım kardeşim kayınvalidem kayınbabam da hastalandıGripin geçmedi mi miyacım. Benim ki geçti çok şükür. Muz, kuruyemiş gibi yiyebildiğin şeyler ye kuzum. Bebişe birşey olmaz ama sen güçten kuvvetten düşme. Vitaminlerini de eksiksiz al.
Geçen Müge Anlı hamilelikte 32 kilo aldım dedi. Şok oldum. 20 yi falan duymuştum da 32 nedir... o my got :)Oh süper şeker sorunu da yaşamamışsın. Kilo da hızlı almıştık ama güzel devam etmişsin. İşyerinde zor olur tabi, sıcak da Olmuyor yumurta kokusu iyice etkiler. Bolca kekik falan ekip bastır artık kokusunu
Bende şeker çıktıDiyet yapıyorum, pidelere lahmacunlara pasta böreklere elveda demek zorunda kaldım. Az kaldı artık, iyi idare ettik bu zamana kadar, 2 ay daha sabredelim. Hoş sonra da süt olsun diye neler yapacağız kim bilir
Kesinlikle bu grip türünden salgın var. Dudaklar kuruyor, hapşuruk, uçuk, dişler sızlıyor, gece hafif öksürük, hala burnum tıkalı gibi benimde ama onun dışında bir sıkıntı kalmadı bende. Senin de geçmeye yakındır, inşallah.Burnum hala geçmedi iştahım yok boğazım da üç dört gün sürdü öksürükle beraber yazık biz hamilelere eşime de geçti o da kötü oldu bayağı salgın var sanırım kardeşim kayınvalidem kayınbabam da hastalandı
Vitamin ve parol ikilisi
Ekledim canım benimkini. O kadar pahalı olacak bir şey değil ama, markasındandır belki.Ben dün e bebekte anne sütü kaşığı baktım, 100 tlydi. Belki de ihtiyaç olmayacak diye almadım. Acaba aynı şeyden mi bahsediyoruz Gugucum.
Kesinlikle sütyensiz olmaz, ucunu kapatıyor sadeceBi de onu kullanmak için sütyen takmak lazım sanırsam. Şimdi ben evde takmıyorum. O da öylece durmuyor ki :)))
Doğru diyorsun okulların açılma durumuna bakınca direkt ayrılman daha iyi. Ben bir aksilik olmazsa döneceğim galiba, sonrası için 2 3 hafta bile kazansam iyidir diye düşünüyorum.32 henüz olmadım haftaya oluyorum. Direk başlayacağım çünkü zaten yaz ayına denk geliyor. Ünv'te Eylülün sonunda açılıyor, O nedenle doğumdan sonraya da bıraksam her halükarda Eylül'de bitmiş olacak. O yüzden direk başlatıcam :)
Bide doğum ücreti varmış, komik bir rakam sanırım 400 tl falan diyorlardıOnun için ne yapıcaz acaba, 400 tl 400 tldir :)))
32 mii offfff. Ben 24. Haftamda 10 kg almıştım bile. Sonra diyete başlayınca verdim. Sabah tartıldım 29+2deyim 10,5 kg hala. Benim de sadece göbek ve popo büyüdü. İnşallah emzirme koşturmaca derken gider hepsiGeçen Müge Anlı hamilelikte 32 kilo aldım dedi. Şok oldum. 20 yi falan duymuştum da 32 nedir... o my got :)
Ben şuana kadar 12 kadar aldım sanırsam, çok kilo takibi de yapmıyorum :) Doktorum da pek sallamıyor :) Ama bana doğumdan sonra hemen zayıflayacakmışım gibi geliyor. Çünkü göbek dışında diğer yerlerde çok fazla fark yok sanki. Sizlerinde bence öyle olacak. Hele emzirme döneminde eskisinden zayıf oluyor herkes :)
Kesinlikle salgın benimde ilk geçen pazar dudaklarım kurudu sonra uçukla beraber başladı inşallah sonuna gelmişizdir biraz yordu beniKesinlikle bu grip türünden salgın var. Dudaklar kuruyor, hapşuruk, uçuk, dişler sızlıyor, gece hafif öksürük, hala burnum tıkalı gibi benimde ama onun dışında bir sıkıntı kalmadı bende. Senin de geçmeye yakındır, inşallah.
Olur yazarım. Bir arkadaşta da ortadaki ve alttaki varmış çok güzeller dediOrtadakinden fazla umutlu değilim, mağazada görmüştüm. Ama diğerlerini ben de almayı düşündüm. Gelince yaz bize de güzelse alalım kuzum. Güle güle kullan
sanırım emzirirken daha çok kilo alıyormuşuz. ben de böyle diyenlerin yalancısıyım bilemem :)Oh süper şeker sorunu da yaşamamışsın. Kilo da hızlı almıştık ama güzel devam etmişsin. İşyerinde zor olur tabi, sıcak da Olmuyor yumurta kokusu iyice etkiler. Bolca kekik falan ekip bastır artık kokusunu
Bende şeker çıktıDiyet yapıyorum, pidelere lahmacunlara pasta böreklere elveda demek zorunda kaldım. Az kaldı artık, iyi idare ettik bu zamana kadar, 2 ay daha sabredelim. Hoş sonra da süt olsun diye neler yapacağız kim bilir
Bende çok yemiyorum tatlım kahvaltı ve akşam yemeği benden iyi bir fikir gelmez o yüzden bilemedimkızlar geçen hafta grip olmuştum benim iştah iyice gitti yanımda birileri yemek yerse yiyorum yoksa akşama kadar boş boş duruyorum biraz halsizlik yaptı ne yapsam ki
Emzirirken değil emzirmek için dana gibi yiyenler var sonra verilmiyor kolay kolaysanırım emzirirken daha çok kilo alıyormuşuz. ben de böyle diyenlerin yalancısıyım bilemem :)
sanırım emzirirken daha çok kilo alıyormuşuz. ben de böyle diyenlerin yalancısıyım bilemem :)
Ay öyle olmayalım lütfen yaaaa, az önce baza altı hurçlardan yazlık kıyafetlerime baktım da karşılıklı el sallayıp kapattık, minicik hepsiEmzirirken değil emzirmek için dana gibi yiyenler var sonra verilmiyor kolay kolay
Konuya daldım amaAy öyle olmayalım lütfen yaaaa, az önce baza altı hurçlardan yazlık kıyafetlerime baktım da karşılıklı el sallayıp kapattık, minicik hepsi
İşte aradığım motivasyon. Gerekirse birbirimizi gaza getiririz. Süt olsun diye löp löp yemek yokKonuya daldım amaolmıcaz kızlar efendi gibi yiyip bu kiloları vericez İnşşşşş diyorum
Ya yok endişe etme sadece hamur işinden tatlıdan uzak durman yeterli onun dışında bebeğe süt yapan besinleri yemen yeterli doğum kiloları hemen gidiyor zaten şu an kilomuzun yarısı ödemAy öyle olmayalım lütfen yaaaa, az önce baza altı hurçlardan yazlık kıyafetlerime baktım da karşılıklı el sallayıp kapattık, minicik hepsi
Herkese iyi geceler kızlar,
Nasıl geçiyor Ramazan, oruç tutabilen var mı aramızda?
Ben çok garip hissediyorum kendimi oruç tutmadığım için, böyle garip kalmışım gibi.
Allah nasip ederse seneye tutarız inşallah
Ben bugün bebişe tavşan tulum siparişi verdim. 10 güne hazırlanıyormuş. Foto çektirsem kullanırım diye.
Kendime foto çekimi için gecelik+sabahlık takımı arayışındayım halaaa. Ali expresten beğendim ama geç kalır diye ordan vermeyeceğim.
Aradığım takım beyaz ya da ekru renkte, sade bir dantel ya da tüy de olabilir detayı olsun istiyorum.Sade ama havalı bir şeyBir kaç tane beğendim 1500 tl -2000 deyince şimdilik vazgeçtim.
Bulan varsa bizimle de paylaşın kızlaaaarrrr
makyaj malzemeleri, saç düzleştirici ya da maşa ve kuru şampuana da ihtiyaç, olabilir .
Bu arada kivi ütüden memnunmusun kuzum, ben de alayım diyordum ama bilemedim iyi mi diye.