2022 ikizler burcu anneleri

Heee yok kuzu bizim detaylıdan beri detaylıdaki doktorda benim doktorda baba diyor genelde yandan yakalıyorlar bir ara önden de yakaladı babayaaa diyorlar. Bizim baba dört köşe gözleri gülüyor Eşim hiç bana yorum yapmıyor sanada benziyor diye

Allahım şu güzel Ramazan ayının hürmetine güzel haberlele kavuştursun sizi ve herkesi.. Çok zor yaşadıklarınız. Bebeğin senin umudun kuzum ne zorluklarla bir aradasınız onun için güçlü durmak zorundasın ki duruyorsunda Allahım tüm ihtiyacı olanların yardımcısı olsun

hep aklımdasın sadece sık sormak istemiyorum inşallah hızlıca yasa geçer ve hızlıca kavuşursunuz bazen bazı şeylere dayanabilmek için bi sebep olması gerekiyo, senin harika bir sebebin var daha şimdiden annesine destek olmaya güç vermeye başladı bile

1,5 kilo muuu Allammm bunlar artık kocaman insan oldu

maşallah kuzuma

benimki de dönmemiş daha, son gittiğim doktor şu an bu pozisyonda istese de doğmaz demişti neyse en azından kafamız rahat bi kaç haftaya dönerler

Maşallah tosuncuk kocaman olmuş yaaa. İsmi belli mi yakışıklının annesi

allahım sağlık sıhhat güzel ömür versin kime benzediği hiç önemli değil
sağ salim kucağımıza da alırız inşallah daha ne istiycem şükür

Maşallah tosuncuk kocaman olmuş yaaa. İsmi belli mi yakışıklının annesi
Seneler öncesinden hemde Mehmet Han olucak teyzesi kp derimin adını eşim çok istiyor bende tek olmasın ama kısa da olsun diye böyle bir 2. İsim seçeneği düşünmüştüm. Başka bir seçenek olsaydı normalde tek isim koymak isterdim

adıyla yaşasın maşallah içinize sindiyse tek isim iki isim önemli değil

Selamlar arkadaşlar. Göğüsten süt gelmesi durumu ve vajinada ağrı durumunu bende yaşıyorum. Bugün baktım sarımsı bir sıvı var göğsümde. Haftaya cuma randevum devlete. Ama eğer yorarsa beni bu kasık ağrısı özele gideceğim.

Aaa çok güzel isim. Ben de Han ismini ayrıca beğeniyorum

Maşallah ben de ceviz yemeye biraz daha ağırlık verdim. Meyve yanında iyi oluyor.

Kesinlikle canım
İnşallah sonu güzel olacak sağolasın

Amin canlarım Allah razı olsun.
Beni şuan tüm kötülüklerden koruyan bir bebeğim var O olmasa daha zor geçerdi eminim. Şu mübarek Ramazan günlerinde Allah kimseyi ailesinden ayrı koymasın Allah hepinizden razı olsun Sağlıcakla Kavuşalım Bebislerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…