2022 ikizler burcu anneleri

Dönmemiş olabilir aşağıda hissediyorsan Yastığın yatık mı yatıyorsun eğer öyleyse biraz dik yatmayı dene olmadı belki elinin üstüne kıvrılmazsın. Çok ne yapılabilir bilemedim de belki sırtını yastıkla desteklesen olur mu ki

Teşekkürler Gugucuğum, senin sayfaya da baktım ne güzel şeyler var öyle. Harika. Sen de güle güle kullan

ben batraniyesini eklemiştim indirime girmesini bekliyorum
çook güzelmiiş güle güle kullan
Sağol kuzum
Ben hastane de giyeceğim oijama takımı ve fotoğraf için sabahlıklı bir takım arıyorum, bir de bebiişe fotoğraf için beyaz bir şık, farklı tulum bir kaç model baktım ama karar veremedim. Sen aldın rollercığım, ya da kızlar alan var mı. Öneri please

Benim de uzun yolculuk yaptığımın ertesi günü ellerim şişmişti. Hareketsizlikten oluyor. Az hareket ettiğimde oluyor bu hafta. Bir de sürekli kolumuzun üstüne yatıyoruz ya onun da etkisi var bence

Allah razı olsun canım.
Ne umutlaniyorum erken gelecek diye ne de kendimi sartlandırıyorum. Her ne kadar kendimi kandırmaya çalışsam da bekliyorum bı yandan inşallah geçecek. Allah'ıma dua edip bekliyorum

ben aliexpress'ten aldım şık olanları da salaş olanları da hepsi geldi, yıkadım, ütüledim, hastane çantasına koydum

fotoğraf çekilirsem diye aldığım iki tanesinin linkini atayım mıı

biri şuyduu;

TRY 556.30 | Yeni kadın Lolita elbise beyaz dantel kare boyun prenses Sleepshirts Vintage bayanlar gecelikler gecelik sevimli salonu pijama

diğeri de şu;

TRY 248.87 | Kadın Lolita elbise krem renkli kare boyun prenses Sleepshirts Vintage bayanlar gecelikler gecelik sevimli salonu pijama

İkisi de çok tatlı, bayıldım. Güle güle kullan. Bunlar yurt dışından mı? Kaç g0ne geldi aldıkların, kargo ücreti oluyor mu rollercığım.

İkisi de çok tatlı, bayıldım. Güle güle kullan. Bunlar yurt dışından mı? Kaç g0ne geldi aldıkların, kargo ücreti oluyor mu rollercığım.
15 gün içinde geldi şaşırtıcı şekilde, kargo ücretini de siteden ödeme yaparken aldı, başka gümrük ücreti ödemedim

ayy keşke o zamanlardan tanışıyo olsaymışız burada her akşam geyiğini yapardıkk
Hem de ne geyik dönerdi offff
Tahlilin temiz çıkması çok iyi canım. Baya bir sorun yaratıyor çünkü enfeksiyon. Senin ağrılar kaslardan kaynaklı normal ağrılardır. Ben hep tedirginim enfeksiyondan dolayı
Bartu da çok asil bir isim hayırlı uğurlu olsun şimdiden isim koymak ne zor meseleymiş böyle ben hala karar veremedim
Teşekkür ederizzz gerçekten karar vermek çok zor. Listen var mı yoksa hiç mi bir şey yok aklında?
Bunlar be kadar zarif böyleeee bayıldım ikisine de, hiç görmediğim modeller. Güle güle giy canım

Tuzu azalttım ben de ekstra atmıyorum artık Hayırlısıyla doğuralım da her şey çok güzel olacak innşallah bebeklerimizin kokusuyla dinecek her şey inanıyorum annelik çok güzel her şeye rağmen

Evet ya dönmedi bence zaten çok erken geliyor bana içeride cumburlop takılıyor bence ben düz yastığı severim fark ettim ki yastığım alçak kalıyor. Bir tane yüksek yastığım vardı onu deneyeceğim bir de yatarken ayağının altına yastık koy demişler sabit kalabilirsem onu deniyeceğim
Benim de uzun yolculuk yaptığımın ertesi günü ellerim şişmişti. Hareketsizlikten oluyor. Az hareket ettiğimde oluyor bu hafta. Bir de sürekli kolumuzun üstüne yatıyoruz ya onun da etkisi var bence
Evet bu sabah da oldu kolumun üstüne yatmış oluyorum yastığımı yükselteceğim mecbur ay bu arada yazamamıştım nice senelerin olsun ailenle bebeğinle sevdiklerinle inşallah
Bunlar nediiiir bayıldıııım link link eve gidince aliexpresi talan edeyim, çok gıpta ettim şuan nenem zamanından kalma lohusa takımlarından nefret ediyordum vintage bayılırım zaten muhteşem olmuş bebenle hayal ettim de çok çok yakışacak

Allah razı olsun canım.
Ne umutlaniyorum erken gelecek diye ne de kendimi sartlandırıyorum. Her ne kadar kendimi kandırmaya çalışsam da bekliyorum bı yandan inşallah geçecek. Allah'ıma dua edip bekliyorum
Canım inşallah hepsi son bulacak bu sıkıntıların geçti gitti diyeceksin

Günaydın güzel annelerHerkese güzel bir haftasonu diliyorum. B basiliferd doğum günün kutlu olsun

Herkes ne yapıyor iyi misiniz

Günaydın canım canımm
Gece sürekli çişe kalkmalar başladı bende, biraz o zorluyor. Bir de kasık mı vajina mı artık altlarda arada ağrı oluyor. Onun dışında iyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Ben dün son yenidoğan alışverişimi de yaptım. Anne bebek çantası, emzik kutusu, banyo termometresi kaldı sadece listemde. Tabi alsan daha bir sürü eksik çıkar da

Liste var ama listemde sürekli değişiyor :)

Teşekkür ederim berryciğim. Hepimize musmutlu bir sene olsun, minnoşlu minnoşlu :)

Günaydın Müge,
Hazırlıklara devam, ben bu aralar bebişe foto için tulum ve kendime sabahlık takımı arıyorum :) Sonra hastane çantası hazırlıycam. Bu arada çantaya bebek maması koyacak mıyız kızlar ?
Sen neler yapıyorsun? Nasıl geçiyor?

B basiliferd bebişinle ve tüm sevdiklerinle sağlıkla, huzurla nice seneler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…