- 5 Mart 2021
- 5.814
- 8.706
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.721
Dönmemiş olabilir aşağıda hissediyorsanBenzetmeye bayıldımaynı öyle benimki de okulda asansör yok merdiven çıkıyorum nefes nefese kalbim güm güm
Ağırlığın arttığını iyice hissetmeye başladım ben de, tuzu azaltıp suyu arttırmaya başladım bakalım umarım ki geçici şişliktir biraz erken oldu sanki
Evet üstüne yatmış buluyorum kendimi uyanınca özellikle bir de ödem eklenince tabii3 hafta oldu gitmeyeli kontrole en son makattı zaten 28 deyim sanıyorum ki dönmemiştir. Ayakları alt kısmımda sanki tekmeler hissediyorum hala
Teşekkürler Gugucuğum, senin sayfaya da baktım ne güzel şeyler var öyle. Harika. Sen de güle güle kullanYaa güle güle kullan, seninki de çok güzelmiş. Kesinlikle tüm eşyalarının derli toplu ve yanında olması alt değiştirmeyi çok kolaylaştırıyormuş. Ben de linkini eklediğim siteden yaptırdım sepet şeklinde. Kalitesi çok güzelsayfanın adı hardalcrafts
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bartu da çok asil bir isimKarizmatik bir isim olmuş canım. Boylu poslu bir delikanlı canlandı gözümdebiz de karar verdik galiba bu sefer sonunda. Bartu olacak
Sağol kuzumben batraniyesini eklemiştim indirime girmesini bekliyorum
çook güzelmiişgüle güle kullan
Benim de uzun yolculuk yaptığımın ertesi günü ellerim şişmişti. Hareketsizlikten oluyor. Az hareket ettiğimde oluyor bu hafta. Bir de sürekli kolumuzun üstüne yatıyoruz ya onun da etkisi var benceKızlar selam birkaç gündür hiç halim yok sanki takip edemedim de. Artık yorulmalarım arttı. Son haftadır kasıklarım ağrıyor yani vajinal ağrı gibi sanki oradaki kemiklerim ağrıyor. Nasıl anlatsam, anlamışsınızdır sanki yaşayanlar vardı burada haftası daha önde olup
Geçecek mi daha mı ağırlaşacak
Kızlar artık bir kaç gündür yüzüklerimi takamıyorum bugun taktım zor çıkardım ellerim şişti, daha erken değil mi? Özellikle gece sağa sola yatıyorum ya ellerim kollarım karıncalaşmış uyanıyorum siz de yaşıyor musunuz bu durumu?
Canım benimEzgininAnnesi mübarek günlerin içinde inşallah hayırlı ve mutluluk verici bir haber alırsınız. Benim de hep aklıma geliyorsun, sürekli sorup üzmek de istemiyorum. Bebeğin ve sen hep sağlıklı olun da inşallah biter tez zamanda şu can sıkıcı süreç
Sağol kuzum
Ben hastane de giyeceğim oijama takımı ve fotoğraf için sabahlıklı bir takım arıyorum, bir de bebiişe fotoğraf için beyaz bir şık, farklı tulumbir kaç model baktım ama karar veremedim. Sen aldın rollercığım, ya da kızlar alan var mı. Öneri please
Sağol kuzum
Ben hastane de giyeceğim oijama takımı ve fotoğraf için sabahlıklı bir takım arıyorum, bir de bebiişe fotoğraf için beyaz bir şık, farklı tulumbir kaç model baktım ama karar veremedim. Sen aldın rollercığım, ya da kızlar alan var mı. Öneri please
Eveeet kuzucum, hepsinin linkini bekliyorumben aliexpress'ten aldım şık olanları da salaş olanları da hepsi geldi, yıkadım, ütüledim, hastane çantasına koydum
fotoğraf çekilirsem diye aldığım iki tanesinin linkini atayım mıı
İkisi de çok tatlı, bayıldım.biri şuyduu;
TRY 556.30 | Yeni kadın Lolita elbise beyaz dantel kare boyun prenses Sleepshirts Vintage bayanlar gecelikler gecelik sevimli salonu pijama
Yeni kadın Lolita elbise beyaz dantel kare boyun prenses Sleepshirts Vintage bayanlar Nightgowns gecelik sevimli salon pijama - AliExpress 200574005
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
diğeri de şu;
TRY 248.87 | Kadın Lolita elbise krem renkli kare boyun prenses Sleepshirts Vintage bayanlar gecelikler gecelik sevimli salonu pijama
Kadın Lolita elbise krem renkli kare boyun prenses Sleepshirts Vintage bayanlar Nightgowns gecelik sevimli salon pijama - AliExpress 200574005
15 gün içinde geldi şaşırtıcı şekilde, kargo ücretini de siteden ödeme yaparken aldı, başka gümrük ücreti ödemedimİkisi de çok tatlı, bayıldım.Güle güle kullan. Bunlar yurt dışından mı? Kaç g0ne geldi aldıkların, kargo ücreti oluyor mu rollercığım.
Hem de ne geyik dönerdi offffayy keşke o zamanlardan tanışıyo olsaymışız burada her akşam geyiğini yapardıkk
Tahlilin temiz çıkması çok iyi canım. Baya bir sorun yaratıyor çünkü enfeksiyon. Senin ağrılar kaslardan kaynaklı normal ağrılardır. Ben hep tedirginim enfeksiyondan dolayıBenim idrar tahlilim temiz çıktı. Ama son zamanlarda ağrı olduğunu söyledim ebeye bugün, bol su iç dedi tahlilin temiz çıkmış zaten dedi. Sağlık ocağında kalp atışına baktı ebe kayıt yeniledi. Bir de küçük kitapçık verdi hamilelikte beslenme hareket her türlü bilgi var içinde.
Teşekkür ederizzzBartu da çok asil bir isimhayırlı uğurlu olsun şimdiden isim koymak ne zor meseleymiş böyle ben hala karar veremedim
Bunlar be kadar zarif böyleeeebiri şuyduu;
TRY 556.30 | Yeni kadın Lolita elbise beyaz dantel kare boyun prenses Sleepshirts Vintage bayanlar gecelikler gecelik sevimli salonu pijama
Yeni kadın Lolita elbise beyaz dantel kare boyun prenses Sleepshirts Vintage bayanlar Nightgowns gecelik sevimli salon pijama - AliExpress 200574005
diğeri de şu;
TRY 248.87 | Kadın Lolita elbise krem renkli kare boyun prenses Sleepshirts Vintage bayanlar gecelikler gecelik sevimli salonu pijama
Kadın Lolita elbise krem renkli kare boyun prenses Sleepshirts Vintage bayanlar Nightgowns gecelik sevimli salon pijama - AliExpress 200574005
Senin bebiş erkek mi canımBartu da çok asil bir isimhayırlı uğurlu olsun şimdiden isim koymak ne zor meseleymiş böyle ben hala karar veremedim
Tuzu azalttım ben de ekstra atmıyorum artıkSelambunu bir arkadaş daha yaşıyordu normalmiş sanırım kemikler de zorlanıyor artık benim alyansım oluyor hala çıkarmadım aslında daralmadan çıkarsak iyi olur.
Şişlik de yediklerime göre değişiyor daha hiç tuz atmıyorum yemeklere ondan sonra ciddi fark etti ama tabii ki geçmedi. Doğurunca hepsi gidecekmiş terleye terleye atacakmışız hepsini, öyle diyolar
Evet ya dönmedi bence zaten çok erken geliyor bana içeride cumburlop takılıyor benceDönmemiş olabilir aşağıda hissediyorsanYastığın yatık mı yatıyorsun eğer öyleyse biraz dik yatmayı dene olmadı belki elinin üstüne kıvrılmazsın. Çok ne yapılabilir bilemedim de belki sırtını yastıkla desteklesen olur mu ki
Evet bu sabah da olduBenim de uzun yolculuk yaptığımın ertesi günü ellerim şişmişti. Hareketsizlikten oluyor. Az hareket ettiğimde oluyor bu hafta. Bir de sürekli kolumuzun üstüne yatıyoruz ya onun da etkisi var bence
Bunlar nediiiir bayıldıııım link linkbiri şuyduu;
diğeri de şu;
Canım inşallah hepsi son bulacak bu sıkıntıların geçti gitti diyeceksinAllah razı olsun canım.
Ne umutlaniyorum erken gelecek diye ne de kendimi sartlandırıyorum. Her ne kadar kendimi kandırmaya çalışsam da bekliyorum bı yandaninşallah geçecek. Allah'ıma dua edip bekliyorum
Günaydın canım canımmCanım inşallah hepsi son bulacak bu sıkıntıların geçti gitti diyeceksin
Günaydın güzel annelerHerkese güzel bir haftasonu diliyorum. B basiliferd doğum günün kutlu olsun
Herkes ne yapıyor iyi misiniz
Liste var ama listemde sürekli değişiyor :)Hem de ne geyik dönerdi offff
Tahlilin temiz çıkması çok iyi canım. Baya bir sorun yaratıyor çünkü enfeksiyon. Senin ağrılar kaslardan kaynaklı normal ağrılardır. Ben hep tedirginim enfeksiyondan dolayı
Teşekkür ederizzzgerçekten karar vermek çok zor. Listen var mı yoksa hiç mi bir şey yok aklında?
Bunlar be kadar zarif böyleeeebayıldım ikisine de, hiç görmediğim modeller. Güle güle giy canım
Teşekkür ederim berryciğim. Hepimize musmutlu bir sene olsun, minnoşlu minnoşlu :)Tuzu azalttım ben de ekstra atmıyorum artıkHayırlısıyla doğuralım da her şey çok güzel olacak innşallah bebeklerimizin kokusuyla dinecek her şey inanıyorum annelik çok güzel her şeye rağmen
Evet ya dönmedi bence zaten çok erken geliyor bana içeride cumburlop takılıyor benceben düz yastığı severim fark ettim ki yastığım alçak kalıyor. Bir tane yüksek yastığım vardı onu deneyeceğim bir de yatarken ayağının altına yastık koy demişler sabit kalabilirsem onu deniyeceğim
Evet bu sabah da oldukolumun üstüne yatmış oluyorum yastığımı yükselteceğim mecbur ay bu arada yazamamıştım nice senelerin olsun ailenle bebeğinle sevdiklerinle inşallah
Bunlar nediiiir bayıldıııım link linkeve gidince aliexpresi talan edeyim, çok gıpta ettim şuan nenem zamanından kalma lohusa takımlarından nefret ediyordum vintage bayılırım zaten muhteşem olmuş bebenle hayal ettim de çok çok yakışacak
Günaydın Müge,Canım inşallah hepsi son bulacak bu sıkıntıların geçti gitti diyeceksin
Günaydın güzel annelerHerkese güzel bir haftasonu diliyorum. B basiliferd doğum günün kutlu olsun
Herkes ne yapıyor iyi misiniz