- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.661
Yaaa çok tatlısın Rollercığım
BugünSanatkarSeyyah kuzumun doğum günüymüüüşşş
yeni yaşının öyle güzel bi hediyesi var ki;
seneye onunla beraber koyun koyuna kutlaman dileğiyle kuzucuuuumm
Sen sor kuzum ben sorana kadar benimki de söylememişti. Baktım buralarda herkes doğum tarihi konuşuyor. Doktora gittiğimde sordum acaba tahmini doğum tarihi nedir diyeUygulamadan bakıyorum bende benim doktorum tahmini doğum tarihini bile söylemedi
Doğumgünün kutlu olsunn bebişinle ailenle bir ömür musmutlu günler geçirmen dileğiyleYaaa çok tatlısın Rollercığım
Çok teşekkür ederim, seneye hepimiz tontişlerimizle el ele, koyun koyuna, yanak yanağa olalım
Seni de çok öptüm
Dırım dırım çoktan uyumam lazımdı dırım dırımvee yarının kontrolleriii
Dreamgirls
vee
B basiliferd
yarın kontrolleriniz harika geçsinn
inşallah güzel pozlar yakalarsınız
Dırım dırım çoktan uyumam lazımdı dırım dırım
8:42saat kaçta, e tabii uyku tutmuyo
Tamam canım ben de haftaya gideceğim ben de soracağım senden önce gitmişsem sana da yazar haber veririmCanım bi süredir bende de var hatta bazen bakıyorum bardak altı kadar ıslanmış oluyor üstüm. Araştırdım süt öncesi kolostrom adı verilen su-süt karışımı bir şeymiş gayet normalmiş ancak sıkmamak gerekiyormuş. Yine de doktora gidince danışıcam farklı bi şey söylerse sana da haber veririm
kuzum naptın nasıl geçti kontrolün
Kızlar günaydın,
Şimdi bimden geliyorum. Bebişler için ürünler gelmiş. İlk kartlarım, bir sürü kitap, çıngıraklı oyuncaklar, diş kaşıyıcılar aldım valla bir sürü. Katlanır küvet seti almayan varsa o da gelmiş. İhtiyacı olan baksın
maşallah canım kocaman olmuş oğluşun ✌Günaydınnn kızlar birkaç aydır randevu zamanımda direkt giremiyorum en az 1 saat takıyorlar
Oğluşum 1.500 kilo olmuş 29+1 olmuşum ahahah ilk defa +sını öğrenebildimAynı babası dedi doktor Bebek daha dönmemiş nisan sonuna kadar dönmesi beklenirmiş.
Kızlar bu aydan sonra avokado, ceviz, balık, badem yemek çok daha önemliymiş haberiniz olsun. Balık yenemiyorsan balık yağı takviyesi alınmalıymış.
3 hafta sonra çağırdı
Birde şu dut kürünü sordum enfeksiyon için yapıyorlar ya önermiyorum doz belli olmuyor öyle şeylerde dedi. Yapıcak varsa yapmasın kızlar..
Güle güle kullan canım bayağı almışsın senben de gittim
teyzeler çok fena ama aldım bayağı bi şey
Genelde eli felan yüzünde oluyordu yandan kıyıdan ucundan bir şekilde görüyoruzmaşallah canım kocaman olmuş oğluşun ✌
ayy benimki kız doktor kızımıda babasına benzetti
yüzünü göstermiş en azından maşallah
benim hiç iştahım yok ya evde herşey var ben onlara bakıyorum onlar bana bu hafta çok az kuru üzüm fındık yedim meyve de yiyemiyorum eskisi gibi
Genelde eli felan yüzünde oluyordu yandan kıyıdan ucundan bir şekilde görüyoruzbı seferde ayağı kaldırmış minnoş ama yinede gördük Doktora dedimki taşıyan biziz onlar babaya benziyor Merak etme senci olcak o dedi
Bacım demekki eşlerimizi daha çok seviyoruzÖyle derler ya
EzgininAnnesi kuzucumm bi gelişme var mı nisan'da mı belli olacak